Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

deci se baga careva pe jsro? eu va spun ca merita daca ne strangem 5-6 la lv 20 facem un trade de 2-3 stele fara probeme suntem singurei ziua facem ce ne taie capu

daca a dld cineva si sia facut cont sa intre pe oasis pm 1Nuke_pls

Posted

deci se baga careva pe jsro? eu va spun ca merita daca ne strangem 5-6 la lv 20 facem un trade de 2-3 stele fara probeme suntem singurei ziua facem ce ne taie capu

mane sa te intreb asa .. care e farmecul daca tu esti singur pe server ? :) nu pvp .. decat cu 50 de jucatori cati sunt on ... faci tradeuri singur de 5 * si ce rezolvi ? iti iei bani si iti cumperi cea mai tare arma ...gasesti ceva .. cui ii vinzi ? nobody ( am inteles ca sunt f putini jucatori in jsro) ...party 0 decat daca intri cu prietenii si apoi ... exista riscul sa iei ban :) adica joci tu 3 luni faci un lvl 40-50 si deodata te trezesti banned ;) Aia verifica ipu si daca nu esti din japaN :D so ..care draq e farmecuL de ti se pare asa de misto ?

Posted

mie mi se pre tare pentru ca isro nu pot juca dca vreau pvp ma trezesc pe la 5 si fac da faci trade de 5 stele iti iei cea mai tare arma lasi PC noaptea si o sa se vanda orcum e bn ca pot juca multi au pecat in ksro pentru ca in isro sunt numai boti faci v 60+ iti este contu hackarit nu poti intra pe servere numai dupa 5-6 ani turci prosti care fac Ks chestia aia cu ban cam asa e miamf acut un cont de lv 17 si a 2 zi nu a mai mersc contu dar akum amf acut atu si au trecut 3 zile si nam luat ban deci daca vrea careva cont iif ac eu eu zic ca merita sa intre mai multi romani si facem pvp intre noi nu e asta problema emiam facut nuker ca creste rpd deci va astept

Posted

parerea mea.. NU SE MERITA

acolo o sa te plictisesti rpd

si chiar daca il faci in engleza nu o sa fie exact ca si isro aia e clar

Posted

cand miamf acut primu cont niste japonezi care nu aveau ce face stii ceau facut

mau facut lv 21 prin

1.mau luat la isyutaru

2.au deschis pandora box si amf acut 1m si ceva din banii de pe jos

2.miau luat portiuni

3.mau ajutat la trade

nam chef sa pun poze dami pm cu id tau si iti dau pozee aa asdfq11 am id-tau daca vrei iti dau pozele

Posted

ma vreau sa stiu dak textele de la skiluri si jocu ala jsro e in chineza.Dak e in engleza ma apuc 100 .Chiar ar fi misto.Si apropo

ce ziceti de buildu asta : PACHEON 76 COLD 68 LIGHTNING 42 FIRE 77

si FORCE 37 ?

Posted

Batut in cap? :-? Textele sunt in JAPONEZA, Japan Silkroad Online. Si a fost postata modalitatea schimari lor in engleza pe pagina anterioara.

si imi zici unde dzeu masii este kktu ala de explicatie.Unde poti schimba ?Pe forum sau unde? E un buton pe site si zice change in english sau ce ?

cel mai tare e jsro lam incercat se dld foarte rpd serverele sunt easy japonezii dorm si nu e mai nimeni pe server nu sunt boti care sa faca Ks nici turci handicapati faci trade de 2-3 stele linistit mama gandit ca daca vrea cineva sa facem un guild pe oasis

1.http://gameonweb.nefficient.jp/gameon/silkroad/client/SilkroadOnlineJapanOfficial_v1_05.exe download game

2.http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29466&highlight=jsro cum sa iti creezi cont

ne vedem in jok server oasis name 1Nuke_pls

nu este codu aa cand intri si nu iti poti seta sati bage HP SI MP :sef:

imi zici si mie ca aici explica cum sa faci in engleza ?Ma gogule dak sa explicat zi pagina

Posted

la c foloseste cristal wall?!

P.S kam in cat timp miar lua sa fac un cahar lvl 90 < va fi in viitor limita> cu urmatorul build fire 90 glaive 90 ice 60 laighting 60?! legitim asta fiind

dak joci vreo 3 ore pe zi cred k vreo 2 ani :nanana:

Posted

dak joci vreo 3 ore pe zi cred k vreo 2 ani :nanana:

cred ca numai farming-ul pt 90 iti ia vreo 6 luni cu GT,3 ore pe zi.

Nu faci in 2 ani cu 3 ore pe zi.3-4 ani poate daca joci zi de zi 3 ore si faci numai grinding alea 3 ore.

Posted

dak joci vreo 3 ore pe zi cred k vreo 2 ani

cred ca numai farming-ul pt 90 iti ia vreo 6 luni cu GT,3 ore pe zi.

Nu faci in 2 ani cu 3 ore pe zi.3-4 ani poate daca joci zi de zi 3 ore si faci numai grinding alea 3 ore.

adika zicetzi ca ffara boot nam sanse?!

Posted

se poate si fara bot desi majoritatea botterilor sunt prea "importanti" ca sa le pese...se poate si fara ticket...dar mai greu...1.2 luni iti ia un lvl 80 fara ticket...dar ai destul de farm la lvl 80...eu am reusit in 11 luni...but nvm....stai legit ca vei face 90 chiar daca iti va lua...si 2 ani..totul e sa ai vointa...

Posted

ba e bun buildu asta ?PACHEON 76 COLD 68 LIGHT 42 FIRE 77 SI FORCE 37

tampenie... :nanana:

1.c rost are sa pui force

2.poate vrei sa zici pacheon 80,fire 80 ca atunci mai merge

3.ridica mai mult lightul sa ai viteza(52 ar fi numa' bine

:cool2:

este intelept sa cumpar gold de la individulai <stiti voi ce vr sa zic....>

eu zic ca e prea scump :crybaby:

Posted

cu alchimia.cauta pe alte forumuri.. www.silkroadforums.com

gasesti multe info. aici ..daca nu stii engleza e mai ..aiurea.

legat de alchimie sunt urm. :

tabletele(int,steady,str,etc.)

elementele

pietrele(care rezulta din combinarea tabletelor si a elementelor)

diferite tablete cer diferite elemente(duci cursorul peste tableta si arata acolo ce elemente necesita pt a fi tranformata in piatra)

elementele le iei de la arme sau din diferite materiale(pungile alea maronii care nu stralucesc,cand le ai in inventar daca duci cursorul peste ele vezi cat ofera fiecare unitate din materialul respectiv)

pietrele,obtinute dupa cum am spus mai sus,le adaugi la arme si obtii diferite blue-uri sau schimbi stats-urile la arme(depinde de noroc,ori urca,mai bune ,ori coboara..)

elixire.aici e usoara treaba.adaugi + la arma(un +1=o arma de lvl 24 de ex va avea forta unei arme de lvl 25,+2,de lvl 26,+3 de lvl 27 si tot asa)

Cum faci rost de elemente :

1.Din iteme : cumperi destroyer rondo de la magazinul care vinde bijuterii.apesi Y si la prima fereastra adaugi d. rondo si se deblocheaza un slot,acolo adaugi item-ul si iti va da elemente (si o piatra daca ai noroc,mai rar la itemele sub degree 7,la degree 8 iei mai des.eu personal la D6 nu am luat nici una si am dizolvat arme la greu,ordinul sutelor.la D7 ramane de vazut acum.).

2.Din materiale de alchimie.Cumperi void rondo de la acelasi magazin ,adaugi in prima fereastra de dupa ce apesi Y si se deblocheaza mai multe.poti adauga oricate materiale vrei tu,in limita slot-urilor.

Cu tabletele(prescurtez tab.) :

iei tableta ,si elementele de care are nevoie.apesi Y.adaugi tableta in slotul din stanga la prima fereastra si se deblocheaza 4 slot-uri ,pt cele 4 tipuri de elemente.adaugi si elementele,dai fuse si surpriza,uite piatra.in functie de noroc ,o sa aiba probabilitate de succes la alipirea cu itemele de la 0% la 30% maxim.

cu elixirele : cumperi elixir-ul.apesi Y,te duci la a 2'a fereastra ,adaugi in stanga arma/item-ul iar in dreapta elixir-ul.dupa ce adaugi elixir se deblocheaza si un slot pt lucky powder care poate fi cumparat de la magazinul de bijuterii.el mareste sansele de reusita.pe masura ce cresti plusul ,sansele sa reusesti un + mai mare decat cel curent scad.cu plusarea armelor apare si riscul ca item-ul sa fie distrus sau ca durabilitatea sa'i fie redusa(sansele sunt mici ,dar cresc o data cu cat plusul e mai mare ).exista blue-uri: lucky(actioneaza ca un lucky powder.daca fol si lucky powder si lucky blue simultan nu stiu sincer cum stai cu sansele de reusita) ,steady(nu mai poate scade durabilitatea) si immortal(nu poate fi distrusa).La armele "babane" e mai bine sa nu risti,si sa ai blue-urile alea.daca duci o arma la +2,reusesti +3 si esuezi la +4 ,cade inapoi la +0 asa ca ai grija.Mai e blue-ul astral.dupa ce faci arma +4,daca incerci +5 sau altceva si esuezi, se intoarce la +4 nu la +0.

Poti imbunatati orice item,scrie la descrierea pietre/tabletei ce imbunatateste sau ce adauga.problema e ca poti sa imbunatatesti ceva de ex sa adaugi 4 puncte de str la un item,sa incerci sa o faci mai buna ,adica 5 puncte..si sa te duca la 1 punct.e riscant..e greu sa faci o arma buna.

Ca un ultim ..sfat,ca sa spun asa : ALCHIMIA COSTA MULT PENTRU CA NU REUSESTE MEREU.cand esueaza daca nu esti bazat,cazi urat si pierzi mult.

Mult noroc si sper ca te'am ajutat.nu am acoperit tot ,sunt sigur dar..mai bine decat nimic.

Posted

este intelept sa cumpar gold de la individulai <stiti voi ce vr sa zic....>

nu.d c ?

1.e scump.ai da 50$(gasesti si mai ieftin..pe xian facea unul anunt ,38$=100mil dar nu stiu..imi suna dubios ,mie cel putin.) pt 100milioane gold ? ce faci cu astia 100 milioane ?

2.daca esti baiat destept,poti si tu sa faci bani ,nu e nevoie sa dai bani reali.

3.poate'ti mai trage si o teapa.(mai putin probabil,doar daca esti redus mintal sa nu'ti dai seama cand vezi o tzaca si nu stii sa alegi servicii klumea)

Sincer acum.daca vr sa te distrezi in jocul asta si atat,o poti face si fara sa bagi bani reali in el.

Daca tu vrei sa fii full sun la lvl 80 ..baga frate bani daca te simti bine.parerea mea ,daca vrei sa bagi bani in joc..baga intr'un GT sau altceva.ia'ti o maimuta sa stranga tot ce apuca si fa elemente si vinde'le.daca ai bani de dat sa cumperi gold ..cumpara daca te simti mai bine.

Gandeste'te bine ca e doar un joc si tu vrei sa investesti bani reali.

intelept...daca ai de gand sa cumperi..nu te duce la prima "firma" care vinde,studiaza si cere pareri.

Posted

intrebare de robot :( e prima data cand intru in joc si nu stiu cum fac sa ma misc

CUM FAC SA MA MISC? apasa pe click si nu se misca :-O sta degeaba

thx :beer:

Posted

intrebare de robot :( e prima data cand intru in joc si nu stiu cum fac sa ma misc

CUM FAC SA MA MISC? apasa pe click si nu se misca :-O sta degeaba

thx :beer:

adica?pe ce apesi?trebuie sa clickuiesti pe locu ala cu click stanga(lol cum suna :P ) click dreapta tinut apasat +miscare de mouse=schimbarea unghiului din care privesti...wheel(sper ca am scris corect :whistle: )=zoom;te poti misca si pe sageti dar e mai complicat aduce un plus de lag..daca alegi aceasta varianta de fiec data cand intri in joc apasa F9 ca sa fi ca intr-un 3rd person shoter...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...