Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

e naspa ca sunt boti.Sro ar fi mult mai frumos fara boti.Dak vrei sa lasi compu deschis punel la stall nu sa iei botu.E naspa.Dar oricum jocu in ansmblu e misto.Dar eu ma intreb ce plm face game guardu ala ?Dak aia d la joymax stiu ca multi joaca cu boti dc nu gasesc un program mai tare k gameguard ?

pt ca botii se presupune ca sunt facuti de joymax...d-aia cand se mai face o campanie de banat botii se baneaza contul...nu ip-ul celui care a botat...pt ca el sa inceapa alt char si normal sa bage iar bani REALI.

Posted

doamne sincer sa fiu asta e kam diabolic.Ma dak astia vor bani mai multi cear fi sa vanda SOS SOSUN si celelalte la item mall.Si asa ar cumpara lumea o gramada.Pe deo parte nar fi o idee buna pt ca nu ar fi corect pt aia kre nu dau bani =))

uite k eu mam gandit la ceva.Dak dai bani in Sro si ajungi la lvl mare astia probabil iti dau ban ori iti fura contu si asa tu ramai fara si vei fi nevoit sa faci altu si sa dai bani din nou.Asta e teoria mea =))Sper sa nu fie asha

Posted

cel mai tare e jsro lam incercat se dld foarte rpd serverele sunt easy japonezii dorm si nu e mai nimeni pe server nu sunt boti care sa faca Ks nici turci handicapati faci trade de 2-3 stele linistit mama gandit ca daca vrea cineva sa facem un guild pe oasis

1.http://gameonweb.nefficient.jp/gameon/silkroad/client/SilkroadOnlineJapanOfficial_v1_05.exe download game

2.http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29466&highlight=jsro cum sa iti creezi cont

ne vedem in jok server oasis name 1Nuke_pls

nu este codu aa cand intri si nu iti poti seta sati bage HP SI MP :sef:

Posted

daca e japonez nu are cum sati ceara kssn lol

nu te gandesti un pic? sau nu stiai ce inseamna sau ce e kssn lol

Ba da stiam ce e, dar eu ma refeream la faptul ca aici nu iti mai cere porcaria aia si nici alte prostii. Sincer sa fiu la JSRO nu prea m-am gandit pana acum :D

Posted

mama estea nau pet numai la item mall orcum rpea tare nici un bot nimik aaa si va spun eu cum sa faceti joku in engleza si cand spun engleza ma refer la tot ca la isro ziua suntem liberi facem traderuri de 2-3 stele daca suntem mai multi ar fi misto si un guild nu ma intereseaza cn e master numa sa jucam aaaaaaaaa si este event in jsro asa ca grabitiva bagatitva pe oasis e mai nou pm 1Nuke_pls adika eu

Posted

cel mai tare e jsro lam incercat se dld foarte rpd serverele sunt easy japonezii dorm si nu e mai nimeni pe server nu sunt boti care sa faca Ks nici turci handicapati faci trade de 2-3 stele linistit mama gandit ca daca vrea cineva sa facem un guild pe oasis

1.http://gameonweb.nefficient.jp/gameon/silkroad/client/SilkroadOnlineJapanOfficial_v1_05.exe download game

2.http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29466&highlight=jsro cum sa iti creezi cont

ne vedem in jok server oasis name 1Nuke_pls

nu este codu aa cand intri si nu iti poti seta sati bage HP SI MP :sef:

ma da la jsro asta in ce limba mai e ?

Posted

ma am intrat pe situ ala da e in chineza sau japoneza tot unai.Ma aia din sua nu au SRO al lor ? ca aia si asa ar dormi knd noi am juka.Da sa revin la jsro nst cum sa fac cont.Pls help

Posted

deci man joku iti spun eu cum sal faci in engeza uitate cu o pagina inapoi si osa vezi ca am postat niste linkuri este foarte usor

si japoneziii o sa doarma cand noi jucam akum a ei e ora 3

Posted

sunt multi japonezi care stiu engleza dar si asa nu prea e nimenipe srv eu ma gandesc numai la lvl 30 cand o sami bag nukurile sa leo dau (tiger girl cerberus) ah abia astept

1,scoala pute :banghead:

Guest Darkoniq
Posted

Salut! Astazi toata ziua am incercat sa ma joc si ma loveam de o problema. Ori imi dadea "disconnected because server traffic" ori... cand ar fi trebuit sa ma bage la pagina cu char imi da eroarea aia cu C9 :comp2: .

Sa fie de la mine sau de la ei?

Posted

Salut! Astazi toata ziua am incercat sa ma joc si ma loveam de o problema. Ori imi dadea "disconnected because server traffic" ori... cand ar fi trebuit sa ma bage la pagina cu char imi da eroarea aia cu C9 :comp2: .

Nu e de la tine... nu te speria, pur si simplu erau prea aglomerate serverele si nu prindeai loc...

Posted

incearca dupa orele 23 , 00

sau dimineata inainte de 12

Posted

un vid excelent de prezentare a sro de fapt cel mai bun care lam vazut ADOR prima melodie :D

sami spunetzi daka va place :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Asta-i mai bun e originalu :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...