Daddysady Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 pot lua block dak mi-a incarcat un prieten silk prin paypal cu un card cu care a mai incarcat si altora?cardul e bun nu e furat sau fake
seby_pavalache Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eu nu inteleg cu c va deranjeaza bottery in afara de loku de pe server shi ks d c sa renunti din kauza lol?! ignorai shi in plus se vede din prima odata ma intreba 1 de lvl 75 ce sunt chestile alea albastre de pe jos < quest items> asha ca ignoratii pls joku e misto exceptand botery intradevar dar nu vad cum pot ey sa strice un joc :P mai sunt shi jukatori adevarati credetima
skorpyo93 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ah si eu as vrea sa am lvl mare.Si visez sa cunosc in joc cat mai multi,si sa mergem sa exploram.Sa facem un party mare si sa mergem la bosi ca de ex Lord Yarkan sau Gaina aia gigantica (aia parca era in ksro da whatever)Ideea este ca e chiar misto la lvl mare, desi nu am avut niciodata un caracter mai mare de 21 =))oricum knd ma fac mare nst ce o sa ma fac da stiu k vreau sa bag bani in SRO=)) btw sper sa am ce baga apropo si acum imi amintesc de parca ar fi fost ieri...de fapt a fost acum 2 sapt .Ce vreau sa spun este ca am vazut 3 frati sau surori in SRO si erau toti pe arc.unu pe ice unu pe fire si unu pe light.Si erau si in party.Prea marfa asha silku.Sunt de parere ca dak joci sro solo e naspa dar dak mai ai pe cineva zic ca nu mas plictisi
SkyShut Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 cum pot sa practic 2 joburi ..............mam facut hot si nu pot sa ma fac si hunter sau mercenant ........ ce sa fac plssss sa imi raspundeti
SroFan Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 lol...nu poti...acu s-a facut update asa ca ai ales un job pe ala mergi...poti da leave guild dar stai o sapt pe bara si daca peste un timp vrei iar hot experienta care ai avut nu mai e...o iei de la 0...ganditi-va bine inainte sa alegeti job-ul.
FINE Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Majoritatea jucatorilor vechi si de treaba de pe acest forum s-au lasat de sro dar au dreptate sro numai e si nici nu o sa mai fie vreodata ce a fost.....si eu sunt out de ceva vreme dar zilele astea am tras jocu si am vrut sa ma reapuc de silkroad dar cand am intrat si am vazut in ce hal a ajuns am iesit cat am putut de repede si am dat delete la folderu "silkroad", si eu joc de multa vreme si chiar daca nu am avut performantele lui alex de ex a fost unu dintre cele mai frumoase mmo-uri pe care le-am jucat locu 2 dupa diablo2 , in fine astea fiind spuse bafta kobra si alex mai ales tie sa-ti dea DOMNU sanatate si sa ai grija de tine ca stiu si eu cum e sa pleci printre straini dar asta e viata !!! mult succes celor care inca mai joaca :tiphat: & poate o sa iasa vreodata vreun mmo care sa ne uneasca pe toti fostii si actualii jucatori de silkroad iara la o discutie de 333 de pagini , pana atunci bafta si respect all :tiphat:
wine Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Silkroad is dead!Multi jucatori s-au lasat si multi se vor lasa...@skorpyo93: Este fain sa ai pe cineva cu care sa joci in permanenta, dar sa fiu sincer nu cred ca vei putea mereu sa intrii cu acelasi/aceiasi om/oameni in acelasi interval de timp.Nu cred ca ti-ar placea sa stai si sa astepti sa vina X-ulescu acasa ca sa puteti intra sa jucati...@seby_pavalache: Sunt multe lucruri care strica jocul , iar la majoritatea dintre ele contribuie botii. Pentru inceput , cum ai spus si tu ocupa locul de pe servere(dar daca ai premium s-a rezolvat).Un alt lucru este faptul ca acesti indivizi care boteaza gasesc iteme sos,som,sun... botterii de gold sunt unii dintre cei mai enervanti.Sunt mult prea multi, fac ks si pe deasupra le mai aduc si golzi "murdari" la cei de lvl mare.Acestia isi cumpara echipamente sos/som/sun, dupa care vin la pvp si se lauda ca vai de cemari jucatori sunt ei.Ca de final iti mai dau un exemplu... am avut un prieten intr-o guilda numa de lvle mari dar toti botteri, cand acesta avea nevoie la un job sau ceva de ajutor ... nu avea cine sa il ajute caci toti botau.De aici incolo te las sa te gandesti si tu la alte urmari ale botilor.
koila Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 E adevarat sau schimbat multe in 2 ani de cand joc... cel mai mult ma enerveaza nu boti .. ce spamerii de gold :( ai de iti face imposibila viata in oras... daca nu ai globale nu poti negocia un pret si mor de nervi in fine.. astept si eu sa fiu cu sun set.. si cred k dau si delete la cont k mio mancat o parte din viata, dar pana atunci mai este.. Succes in viata celor care sau retras. B)
SkyShut Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eu mam facut hot .........da dc nu pot sa atac pe nimenii???(mercenari).....
wine Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eu mam facut hot .........da dc nu pot sa atac pe nimenii???(mercenari)..... Deoarece au sub lvl 40.Nu poti ataca traderii sub lvl 40 care au doar 1 stea.
Daddysady Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eu mam facut hot .........da dc nu pot sa atac pe nimenii???(mercenari)..... lol...nu mercenari ci merchants(negustori) :P ...si nu ii poti ataca pe cei care au marfa de peste 1 stea( in functie de valoarea transportului e nr de stele) dak ei au pana in lvl 40.pe traderii de lvl 40+ ii poti ataca indiferent de cate stele au...si dak u mergi pe langa un trader si el te ataca primul atunci u poti riposta :right: ti-a raspuns solider cu 30 de sec mai repede :D
SkyShut Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Apai e naspa ...........ca aia de lvl 40 ......ma omoara repede :crybaby: chiar daca am lvl 32 :dooh:
asdfg11 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Silkroad is dead!Multi jucatori s-au lasat si multi se vor lasa...@skorpyo93: Este fain sa ai pe cineva cu care sa joci in permanenta, dar sa fiu sincer nu cred ca vei putea mereu sa intrii cu acelasi/aceiasi om/oameni in acelasi interval de timp.Nu cred ca ti-ar placea sa stai si sa astepti sa vina X-ulescu acasa ca sa puteti intra sa jucati...@seby_pavalache: Sunt multe lucruri care strica jocul , iar la majoritatea dintre ele contribuie botii. Pentru inceput , cum ai spus si tu ocupa locul de pe servere(dar daca ai premium s-a rezolvat).Un alt lucru este faptul ca acesti indivizi care boteaza gasesc iteme sos,som,sun... botterii de gold sunt unii dintre cei mai enervanti.Sunt mult prea multi, fac ks si pe deasupra le mai aduc si golzi "murdari" la cei de lvl mare.Acestia isi cumpara echipamente sos/som/sun, dupa care vin la pvp si se lauda ca vai de cemari jucatori sunt ei.Ca de final iti mai dau un exemplu... am avut un prieten intr-o guilda numa de lvle mari dar toti botteri, cand acesta avea nevoie la un job sau ceva de ajutor ... nu avea cine sa il ajute caci toti botau.De aici incolo te las sa te gandesti si tu la alte urmari ale botilor.dead pentru legit pentru boti nu si is destui boti ^^
BeautifulMind Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pe mine ma enerveaza ca la 2 stele vin si thiefi mobi dar si playeri trebuia sa vina doar playeri...
SkyShut Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Joaca cineva pe serverul Persia ..........China :whistle: .........daca joaca cineva si are guild .....as vrea sa intru si eu :D
wine Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 si dak u mergi pe langa un trader si el te ataca primul atunci u poti riposta :right:Wrong!Poti riposta inaintea lor, fara ca ei sa te atace.Asa vei avea un oarecare avantaj ;)@asdfg11: Da, greseala mea, ca am uitat sa mentionez pentru legiti.
seby_pavalache Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Joaca cineva pe serverul Persia ..........China .........daca joaca cineva si are guild .....as vrea sa intru si eu sunt eu chinez de lvl 24 pe persia pm me at 0hnimusha< cu zero> nam ghild dar un partener de hunt shi cu kare sa mai vb shi eu nar strica :P
Daddysady Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wrong!Poti riposta inaintea lor, fara ca ei sa te atace.Asa vei avea un oarecare avantaj ;)@asdfg11: Da, greseala mea, ca am uitat sa mentionez pentru legiti.era vb de o stea...dak un trader cu o stea te ataca (sau dak u te bagi printre npc-uri sa dea click pe tine :) si sa te loveasca) atunci ii poti rupe ochiu' :P
wine Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 era vb de o stea...dak un trader cu o stea te ataca (sau dak u te bagi printre npc-uri sa dea click pe tine :) si sa te loveasca) atunci ii poti rupe ochiu' :PNu poti sa ataci thefi playeri la 1 stea cand ai sub lvl 40...
skorpyo93 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 e naspa ca sunt boti.Sro ar fi mult mai frumos fara boti.Dak vrei sa lasi compu deschis punel la stall nu sa iei botu.E naspa.Dar oricum jocu in ansmblu e misto.Dar eu ma intreb ce plm face game guardu ala ?Dak aia d la joymax stiu ca multi joaca cu boti dc nu gasesc un program mai tare k gameguard ?
seby_pavalache Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 e naspa ca sunt boti.Sro ar fi mult mai frumos fara boti.Dak vrei sa lasi compu deschis punel la stall nu sa iei botu.E naspa.Dar oricum jocu in ansmblu e misto.Dar eu ma intreb ce plm face game guardu ala ?Dak aia stiu ca multi joaca cu boti dc nu gasesc un program mai tare k gameguard ?fiindka botzi le aduk bani ca / cumpara silkkam cate sp as face de la lvl 30 la 45 cu 0 gap shi la mobi de lvl meu
asdfg11 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 e naspa ca sunt boti.Sro ar fi mult mai frumos fara boti.Dak vrei sa lasi compu deschis punel la stall nu sa iei botu.E naspa.Dar oricum jocu in ansmblu e misto.Dar eu ma intreb ce plm face game guardu ala ?Dak aia d la joymax stiu ca multi joaca cu boti dc nu gasesc un program mai tare k gameguard ?mult mai fain cu boti high lvl owns ^^nai de unde sa sti pana nu ai bot nu ai butatiti vei da seama cum e mai fain cand o sa incerci ambele metode legit si botpe joymax nui intereseaza botii ca pe orice companie ii intereseaza profiturile si la ala care vrea sa fie lvl maxim si ii place jocu crezi cal intereseaza cat costa?oricum aia legit cat crezi ca ar juca?
skorpyo93 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ba da totusi aia de la joymax nu sunt GMi ?dak esti gm poti sati pui nst cate iteme vrei si nu vrei si gold de asemenea.Dc sa pun botu sa aduca gold din jocu pe care lam creat knd pot da un click si sa am 100 milioane gold ?
soso09 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 da-ti si mie linku de unde dld sro ca nu gasesc pe paginile din urma