Firefly Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 mama...ce ma enerveaza eroarea cu ?????? ?????? http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=untitledau6.jpg apare imediat dupa ce bag codul de verificare. pana sa-mi vad caracterele. trebuie sa stau 2 ore pana se downloadeaza driverul up to date de la sparkle dupa ultimul update ar trb sa'ti mearga :) daca tot nu vrea...incearca si tu sa nu mai inlocuiesti clientul original.
Ingeru Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 fratilor nu mai merge botu 0801.exe ce ne facem?
Firefly Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 fratilor nu mai merge botu 0801.exe ce ne facem?ce se face mereu :) se asteaptaexista si alternative desi...
lifedesignerboy Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Yo is nou pe forum si zic direct am fost hackuit pe red sea si aveam lvl 56 full str glavier:)))si acu am 1 charact de 42 nuker pe poseidon ma gandesc sa imi fac alt character .... dar nush daca ma poate ajuta sa echipez glavier si ...sunt interesat de characteru ala de 63 sau ce lvl avea nukeru ala ....acu ...e cam naspa pe serverele astea cu nume chinezesti xian babel etc. pt ca sunt cam primele servere ... si se logheaza greu:)mai vb noi da nu prea mai am chef de sro ca fac cam naspa :))cand mor:)))))))))mai vb noi bb:D :banana: :banana: :comp1: :comp1: am zis sa dai un PM(PrivateMessage) cu oferta ..
Aldguth Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 e cam naspa pe serverele astea cu nume chinezesti xian babel etc.Babel nume chinezesc :\ vai de capul cunostintelor tale generale.
Mallkor Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bai sageat o mai faci mult spam pe acest topic???????????? A s ruga luminatia voastra s a aduceti idei, comentarii, critici constructive nu s a urmariti numai sa faceti nr la posturi.............
Aldguth Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I-am atras atentia ca a spus o tampenie. Eu zic ca asta e mai important decat sa ii spun ca 6757547954k sp e xx bicheon mastery prin teorema lui Quantum Lee, chiar daca suntem la topicul de silkroad online. Nu vorbesc prea mult despre joc pentru ca am lucruri mai bune de facut decat sa stau si sa omor pixeli timp de nu stiu cate luni ca sa pot deveni cat de cat avansat in joc.Stiu, sunt un nesuferit...asa ca mai bine taci si inghite....cat nu ma adresez tie nu vad care este problema.
skorpyo93 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ma da cum poti avea gap 9 dak nu poti avea lvl mastery mai mare dekat la lvl`u propiu-zis ?am incercat tot timpu sa farmez si sa am gap cat mai mare da nu mere>MA enerveaza asta nu inteleg cum poti avea lvl mai mare la mastery dekat la lvl`u tau.Deci ajutatima si spunetimi unde gresesc
Mallkor Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ma da cum poti avea gap 9 dak nu poti avea lvl mastery mai mare dekat la lvl`u propiu-zis ?am incercat tot timpu sa farmez si sa am gap cat mai mare da nu mere>MA enerveaza asta nu inteleg cum poti avea lvl mai mare la mastery dekat la lvl`u tau.Deci ajutatima si spunetimi unde gresescvezi ca este exact invers, adik gap ul rprz dif dintre lvl si mastery................ lvl20 - mastery lvl 15= gap 5
postez Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ma da cum poti avea gap 9 dak nu poti avea lvl mastery mai mare dekat la lvl`u propiu-zis ?am incercat tot timpu sa farmez si sa am gap cat mai mare da nu mere>MA enerveaza asta nu inteleg cum poti avea lvl mai mare la mastery dekat la lvl`u tau.Deci ajutatima si spunetimi unde gresesclooooool e prima data cand rad pe ziua de astazi....... si niste cratime pe acolo pe undeva mai scorpyo93....dar la 14 ani e mai greu :) :tiphat:
skorpyo93 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 aha deci dak ai lvl de la skill mai mic castigi mai mult sp si mai putzin xp ?ahaaa acum am inteles OMFG !!! LOL !!!! WTF ?!
Firefly Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I-am atras atentia ca a spus o tampenie. Eu zic ca asta e mai important decat sa ii spun ca 6757547954k sp e xx bicheon mastery prin teorema lui Quantum Lee, chiar daca suntem la topicul de silkroad online. Nu vorbesc prea mult despre joc pentru ca am lucruri mai bune de facut decat sa stau si sa omor pixeli timp de nu stiu cate luni ca sa pot deveni cat de cat avansat in joc. Stiu, sunt un nesuferit...asa ca mai bine taci si inghite....cat nu ma adresez tie nu vad care este problema. :tiphat: i like your attitude ,hihi a da..si care e faza cu seal-urile la euro ? din cate am auzit/citit cica nu pot avea seal peste D6 .wtf ? am citit pe undeva dar e vag
Guest WinterKnight Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 scorpio93 apropo daca vrei gap dupa cum spuneai tu da lvl la mastery pana ajungi cu el la lvl tau si dupa aia mori de 10000........00000000 de ori si ai sa vezi ca o sa ai gapul dupa cum ai spus :) dar gapul este difereta dintre levelul tau si levelul cel mai mare de la un mastery (force sau weapon) {daca ai lvl 20 si de exemplu force la lvl 17 ai gap 3} sper ca team lamurit :) HOudy! :tiphat:
Ingeru Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :clap: deja au aparut in server si boteri ... acuma testez unu :bananadance2:
seby_pavalache Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 lol la lvl 16 a caz dintrun tigru un sos glaive aseara omoram un mob lvl 23 ma trezesc pica sos glaive lvl 24 lol
The Dash Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 din cate am citit pe ultimele 6 pagini(atat am lipsit) numa vrajeala a inceput pe silke bene k maam lasat si mam bagat pe wownu vrewau iara sa incep si nici nu zic k e mai tare doar zic k silkul devineceva ce nu prea mai ma atrage in ultimul timphope il have some budies on wow :Po sami amintesc pe veci aventurile din silk si de prietenii de colocheping touch(sper k am scris bene :P)bafta all
skorpyo93 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 lol la lvl 16 a caz dintrun tigru un sos glaive aseara omoram un mob lvl 23 ma trezesc pica sos glaive lvl 24 lolmane te inteleg ca vrei sa ajungi la lvl 30 cu gap 9 da u ai bulan ca ai SOsu ala.Normal ca o sa ajungi k lumea da pe mn ma enerveaza faptu ca dak de ex ai caracter fara sos si vrei sa ai gap 9 si sa ajungi la lvl 30 e greu tarepane knd faci lvl moriasa ca e cam naspa fara sos
seby_pavalache Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mane te inteleg ca vrei sa ajungi la lvl 30 cu gap 9 da u ai bulan ca ai SOsu ala.Normal ca o sa ajungi k lumea da pe mn ma enerveaza faptu ca dak de ex ai caracter fara sos si vrei sa ai gap 9 si sa ajungi la lvl 30 e greu tarepane knd faci lvl moriasa ca e cam naspa fara sosnu ma doare cu ajunsu la lvl 30 ca am prieten lvl 60 asha ca nu miam fakut niciodata griji :P
KoBrA9315 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mdahhh..... asta NU mai e silkroad e clar ( chat-spammerii si botii m-au facut sa ma las de sro.... :( asta e.... good bye sro....... este cel mai tare MMO care l-am jucat era mult mai facin acu 1 an si 7 luni cand am inceput :( super tare o sa imi amintesc FOREVER de toti de acolo.... asta e ...... MMO pur si simplu distrus de boti
alexxx70 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mdahhh..... asta NU mai e silkroad e clar ( chat-spammerii si botii m-au facut sa ma las de sro.... :( asta e.... good bye sro....... este cel mai tare MMO care l-am jucat era mult mai facin acu 1 an si 7 luni cand am inceput :( super tare o sa imi amintesc FOREVER de toti de acolo.... asta e ...... MMO pur si simplu distrus de boti ...word bro...sunt perfect de acord cu tine...am avut atunci (la inceput)un vis....sa ajung lvl maxim si sa imi fac prieteni care prin felul meu de a fi , de a pune problema si de a ma comporta si de a vorbi sa ma respecte in acest joc...in timp l-am realizat(visul)...dar de acum incolo de s-ar face lvl maxim oricat...nimeni nu ma va convinge sa mai joc ca pe timpuri SilkRoad...adio si eu SRO...si oricum nu stiu cand voi mai intra si pe acest forum...plec 3 ani in Anglia asa ca va urez la toti bafta in real life in primul rand si apoi in joc si la cat mai putine flame-uri pe aci...iar incepatorilor le urez "Sa aveti rabdare de chinez batran !" daca o sa vreti sa jucati legit. RESPECT"ALL :tiphat:
asdfg11 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 mdahhh..... asta NU mai e silkroad e clar ( chat-spammerii si botii m-au facut sa ma las de sro.... :( asta e.... good bye sro....... este cel mai tare MMO care l-am jucat era mult mai facin acu 1 an si 7 luni cand am inceput :( super tare o sa imi amintesc FOREVER de toti de acolo.... asta e ...... MMO pur si simplu distrus de boti distrus de boti? jocu e destul de greu asa cum e crezi ca ai putea sa faci u lvl 80 full farmat manual?
un-q Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 oi fi eu incepator... ....dar..........automat ca poti sa faci lvl maxim la un joc daca asa este facut fara bot ... sau alte hack-uri........ doar ca iti trebuie mult timp.. si rabdare :D daca joci cu bot ce rost are ....... mai ales daca esti incepator ca mine... daca as juca cu bot nici nu as sti ce fac toate vrajile )
koila Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 @alexxx70 si tie mult succes in Anglia. @un-q omg u vrei sa mori si lvl 80 sa nu mai faci... imi blestem zilele la lvl 78 gap9 cu farmingul.. e aiurea.@KoBrA9315 cat dspr....... mai bine nu comentez.. mai ajutat intro oarecare masura. dar in alta am pierdut mult 2 GT.. dar iau partea buna a lucrurilor esti SERIOS si cu ONOARE. e greu de spus k te vei lasa.... :P BFT ALLL ne vedem cand imi fac GLAVIE 72+9.k +7 am .. (a doua NORBY.... )
defiler666 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 @un-q omg u vrei sa mori si lvl 80 sa nu mai faci... imi blestem zilele la lvl 78 gap9 cu farmingul.. e aiurea.BFT ALLL ne vedem cand imi fac GLAVIE 72+9.k +7 am .. (a doua NORBY.... )Nu moare nimeni...eu in 2 luni de farming lvl 77 gap 8 , am facut 150k de sp. Cu item-mall la picioare , chef de joc sa ai.Mult succes sa iti iasa glaive +9.
koila Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 merci defiler666 .. apropo tuturor membrilor vechi pe care eu ii styu.. le pot da sfaturi pt +7..... nu e greu doar incredere in tine sa ai... astpt pm pe forum....