Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la lvl 16 poti omora bandit archer (1 bandit archer omorat=1sp la lvl 19 cu 9 lvl gap) ...ii omori din 1....max 2 hit kill.....si poti face 5k de sp in cam 20 ore de joc .

shi la lvl 30 din cate mobi fak 1 sp cu gap 9

Posted

doamne mult as vrea sa fie si pt mine la fel ca la voi...dar mie de la lvl 78 sa fiu full farmat la lvl 80 cu heuskal lvl80 fire 80 lightin lvl 71 si cold lvl68 imi treb aproape 150k sp :) nu am calculat ink... cu sp calculator am sa o fac .. cand am sa fiu 24/24 liber pt sro :)

Guest Darkoniq
Posted

La mine nu apare START :banghead::comp2: ce dreaq sa fac? :blink:

Posted

seby la lvl 16 la banditi cu gap 9 iei cam 135 sp exp deci cam 3 bandit archer la 1 sp la lvl 30 nu are rost sa ajungi doar daca ai bani si platesti power lvl sa iei cat mai multe sp acum cu party mob e avantajos power lvlu in gap de 9

bagati bagati sp sp sp cat sunteti tineri:)

Posted

deci garment ?cred ca e buna ideea cu bandit e la fel ca knd scuze de cacofonie eram la lvl 15 faceam farm la buturugi.Si dak tot veni vb de bandits e un quest in care imi zice NPC ca ia ciordit unu sabia si mia zis ceva de banditi si nst unde cand si cum sa fac questu

EU am fost in bandit sttonhold si nu am gasit nici o sabie

Guest WinterKnight
Posted

Houdy again dupa multa vreme :tiphat:!!! Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Caracterul care imi place este cel pe arc dar am probleme cu imbune ( vraja care o pui pe arma Cold Light sau Fire) nu stiu care este cel mai bun imbune pentru un Arcas FULL STR unii zic pe cold ca incetinesti si opresti skillul celuilalt

, atlii spun ca fire ar fi cel mai bun pt ca da dmg si il omori inainte sa ajunga la tine si dinca cate am vazut cam toti playeri Full STR sunt cu fire. Deci am nevoie de niste parerei pls :) :comp2: Si inca o chestie Credeti ca e bine daca ma pun pe Garment cu Arcas STR?

Posted

Houdy again dupa multa vreme :tiphat:!!! Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Caracterul care imi place este cel pe arc dar am probleme cu imbune ( vraja care o pui pe arma Cold Light sau Fire) nu stiu care este cel mai bun imbune pentru un Arcas FULL STR unii zic pe cold ca incetinesti si opresti skillul celuilalt

, atlii spun ca fire ar fi cel mai bun pt ca da dmg si il omori inainte sa ajunga la tine si dinca cate am vazut cam toti playeri Full STR sunt cu fire. Deci am nevoie de niste parerei pls :) :comp2: Si inca o chestie Credeti ca e bine daca ma pun pe Garment cu Arcas STR?

la prima intrebare ti-ai cam raspuns singur , tu trebuie sa alegi sti ce fac amn2 sfatul meu e sa mergi pe fire iar daca te faci full str Da e ideal pe garment mai ales de pe la taoisti in sus :right: sper ca te-am ajutat cu ceva :tiphat: SI as avea si eu o intrebare ptr tine o iei de la 0? daca da pe ce srv ca si eu am fost plecat vara asta si am inceput putin pe mars dar nu prea sunt romani valabili pe server...aproape numai botteri :hair:

Guest WinterKnight
Posted

la prima intrebare ti-ai cam raspuns singur , tu trebuie sa alegi sti ce fac amn2 sfatul meu e sa mergi pe fire iar daca te faci full str Da e ideal pe garment mai ales de pe la taoisti in sus :right: sper ca te-am ajutat cu ceva :tiphat: SI as avea si eu o intrebare ptr tine o iei de la 0? daca da pe ce srv ca si eu am fost plecat vara asta si am inceput putin pe mars dar nu prea sunt romani valabili pe server...aproape numai botteri :hair:

Poseidon este un server plin de romani.

Posted

full str archer fire pe garm e perfect...e adevarat....inainte daca erai pe cold erai tare...incetineai adversaru sau il inghetai...asta compensand puterea scazuta...dar acum ca s-a bagat imunitatea...nu mai are rost...pur si simplu te faci cu un char arcas cu dmg mic...sper ca ai inteles :P

Guest WinterKnight
Posted

tnx deci am de strans crused hearts :(((

Posted

tnx deci am de strans crused hearts :(((

nu cred...ce lvl esti?ca daca esti lvl mic nu prea cont...nu scoti sp sa se merite si ai nevoie de cold pt buff si pasiva care conteaza pt str la fel ca si pt int...asa ca just keep going :right:

Guest WinterKnight
Posted

da dar daca mut imbune ca il am la cold si vreau sa scot imbune la cold si sa il bag la fire :) nu crezi ca asa e bine?

Posted

vand caractere la silkroad

lvl 49 ->Full Str Blader 45Bicheon/40fire/30cold/30light ->Srv Rome->echipat tot

lvl 65 ->Full Int Nuker 65Fire/40SPear/30bicheon/45lightn ->Srv Persia->dezbracat complet

lvl 22 ->Full Int Warlock ->22Warlock ->Srv Rome -> echipat tot

dak e cineva interesat dati un PM,gasim noi metoda de plata..card sau transfer credit ;)

Posted

La mine nu apare START :banghead::comp2: ce dreaq sa fac? :blink:

sa ne aruncam pe geam......copiii primii ! sunati la politie.......aaaaaaaa 5 minute fara silkroad.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :pumn:

vand caractere la silkroad

lvl 49 ->Full Str Blader 45Bicheon/40fire/30cold/30light ->Srv Rome->echipat tot

lvl 65 ->Full Int Nuker 65Fire/40SPear/30bicheon/45lightn ->Srv Persia->dezbracat complet

lvl 22 ->Full Int Warlock ->22Warlock ->Srv Rome -> echipat tot

dak e cineva interesat dati un PM,gasim noi metoda de plata..card sau transfer credit ;)

si tu ti-ai dat seama ca sunt varza? :kar:

dar cel de lvl 22 m-ar interesa...iti dau un rinichi pe el...vrei? :D

Posted

mama...ce ma enerveaza eroarea cu ?????? ??????

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=untitledau6.jpg

apare imediat dupa ce bag codul de verificare. pana sa-mi vad caracterele.

trebuie sa stau 2 ore pana se downloadeaza driverul up to date de la sparkle :((

Guest LordKa1n
Posted

Yo is nou pe forum si zic direct am fost hackuit pe red sea si aveam lvl 56 full str glavier:)))si acu am 1 charact de 42 nuker pe poseidon ma gandesc sa imi fac alt character .... dar nush daca ma poate ajuta sa echipez glavier si ...sunt interesat de characteru ala de 63 sau ce lvl avea nukeru ala ....acu ...e cam naspa pe serverele astea cu nume chinezesti xian babel etc. pt ca sunt cam primele servere ... si se logheaza greu:)mai vb noi da nu prea mai am chef de sro ca fac cam naspa :))cand mor:)))))))))mai vb noi bb:D :banana: :banana: :comp1: :comp1: :pumn:

Posted

daca tot se dau caractere aici, am si eu 2 de vanzare:)

lvl 80 blader str 78 bicheon/78 fire/ 65 light

lvl 27 warior str 10 warior (are 250k spuri)

pe zeus sunt ambele

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...