Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Aoleu! E bun, cand am citit si imediat unde 1.22 Mb am crezut ca este dimensiunea de la floppy disk si dupa aia am inteles ca este viteza! laugh.gif

Spor la joaca Blaidy! wink.gif

Ah! Am uitat sa mai scriu ceva. Deci la mine nu mai pot conecta nu la inspectie care dureaza ci in joc cand am logat imi zice "cannot due to server...bla" BangHead.gif cica server e full mereu! Merge sa intru dupa ora 24, mereu! blink.gif

La voi ati reusit sa intri mai devreme de exemplu intre orele 18 - 22 ???

Guest Blaidy
Posted

@wststreet

Evolva happy.gif

Aoleu! E bun, cand am citit si imediat unde 1.22 Mb am crezut ca este dimensiunea de la floppy disk si dupa aia am inteles ca este viteza!

rofl1.gifrofl1.gifrofl1.gif

Spor la joaca Blaidy! 

multam biggrin.gif

Guest Blaidy
Posted

Ah! Am uitat sa mai scriu ceva. Deci la mine nu mai pot conecta nu la inspectie care dureaza ci in joc cand am logat imi zice "cannot due to server...bla"  cica server e full mereu! Merge sa intru dupa ora 24, mereu! 

La voi ati reusit sa intri mai devreme de exemplu intre orele 18 - 22 ???

si la mine mai face asa, incearca sa intri de vre-o 2,3 ori smile.gif

Am ajuns lvl 8, daca joci jocul asta 10/24 pe zi ajungi level 40 in 2 saptamani biggrin.gif

Posted

- Mersi pt raspuns! Dar la mine de pranz pana la seara am incercat sa intru de "n" de ori si nu vrea....asta e!

- Din pacate ca nu pot sa stau mult dupa ora 24, adica joc in 2-3 ore pe zi sad.gif de asta am ajuns lvl 20 si exp 2.30% pana acu! Si inca tre sa mai bat cu tigri albi ca sa strang de 200 de piele, si am luat 70 din 200 mai e mult biggrin.gif, si tin cu arma spear si armura tip "armor".

- Si ma enerveaza questul este "Stolen sword" pica de la monstri de peste 1 secol blink.gif , la orice bandits cu exceptia la archeri....nu am dat pe "abadon quest" si a ramas acolo, poate dupa lvl 21, o sa incerc la quest asta.

Guest Blaidy
Posted (edited)

lol bogz biggrin.gif eu am ajuns la level 10, nu prea are rost sa omori monstri daca ai questuri biggrin.gif sau un quest de hunting se merita tongue.gif acuma vad ca nu imi mai da aia imi intra direct in joc happy.gif

sunt la questul cu bandit archeri, treb. sa omor 50 dar unde ii gasesc ? ca am vaz. ca sunt vre-o 2 pe langa yeoha, am vrut odata sa omor un bandit si au sarit 5 yeoha pe mine ...

Edited by Blaidy
Guest Blaidy
Posted

Level 8 - Tree Spirit

NPC MYOSORYEONGexcorist house

Step 1: Kill Decayed Yeoha/Yeoha, they drop Yeoha Black Blood, get 30 of those and return to MYOSORYEONG for reward.

Reward:

A Lvl-10 weapon of your class

unde naiba e MYOSORYEONG asta ? am cautat in tot janganul biggrin.gif

Guest REDSK
Posted

Mai, deci, dpdv meu e o magarie ce se intimpla cu serverele lor "crowded". de 5 zile incerc sa ma conectez si degeaba. sa stau sa ma chinui de 10 ori pe fiecare server ca sa intru pe unu, scuze dar nu e stilul meu de joc online (mult mai preferabil o subscriptie si macar ai pe cine injura). Asta e .... next please ! Nici nu impresioneaza grafic, content ZERO, iar ideea de PvP mi sa parut cel putin hilara (stau si fac pve ca dobitocul pina la lev 20 ca acolo odata ajuns sa constat ca unul cu lev + 1 ma mucifica - asta in cazul in care nu cumva faci un char impotent, pentru ca nu tia explicat nimeni ca ori full INT ori full STR, caz in care unul cu 5 nivele mai jos ca tine te face din priviri).

Posted

unde naiba e MYOSORYEONG asta ? am cautat in tot janganul biggrin.gif

Pai deaia nu o gasesti smile.gif Nu e in Jangan e pe langa Yeoha.

Uite aici e, Punctu Albastru tongue.gif

http://img117.imageshack.us/my.php?image=hunting0015jw.jpg

Guest Blaidy
Posted

ms arrow, dar e l-a mama naibi biggrin.gif nu de alta dar e bine venita o sabie de level 10 si 12k exp smile.gif am observat ca combinatile astea ar fi cele mai bune : sword/fire, bow/cold, spear/light. sau mai merge si un sword/fire/light. sau spear/light./fire tongue.gif

n-am mai jucat de dupamiaza o sa mai joc maine sau cand mai am timp tongue.gif

Mai, deci, dpdv meu e o magarie ce se intimpla cu serverele lor "crowded". de 5 zile incerc sa ma conectez si degeaba. sa stau sa ma chinui de 10 ori pe fiecare server ca sa intru pe unu, scuze dar nu e stilul meu de joc online (mult mai preferabil o subscriptie si macar ai pe cine injura). Asta e .... next please ! Nici nu impresioneaza grafic, content ZERO, iar ideea de PvP mi sa parut cel putin hilara (stau si fac pve ca dobitocul pina la lev 20 ca acolo odata ajuns sa constat ca unul cu lev + 1 ma mucifica - asta in cazul in care nu cumva faci un char impotent, pentru ca nu tia explicat nimeni ca ori full INT ori full STR, caz in care unul cu 5 nivele mai jos ca tine te face din priviri).

Ce ai ma ? eu dau connect si intra cat ai zice peste :|

Imi place cum au facut ei jocul, questul e sa iti dea juma din level si ceva pt. levelul urmator juma il faci la monstri (la quest de hunting) si juma din level ai reward.

P.S hai ca ma bag putin la joc vreau sa termin questul cu bandit archer tongue.gif dupa ce am incercat l2 la 4x asta e floare la ureche smile.gif

Dar nu neaparat treb. sa ai full int sau full str. pt. ca daca esti fighter sau ranger treb. sa folosesti si vraji care mananca ceva mp, eu am pus vre-o 7 puncte la int si restul de vre-o 20 la str tongue.gif

Posted

Cum sa fie departe? blink.gif E fix pe langa Yeoha la doi pasi de Jangan. Cred ca te-ai uitat unde se termina sageata nu unde incepe biggrin.gif. Uitate dupa punctul albastu ca arma lvl 10 merita daca tu ai doar de 8.

Guest Blaidy
Posted

Ziceam ca e la mama naibi ca nu prea imi vine sa ma duc acolo biggrin.gif nu imi mai trebuie arma de level 10 ca am omorat un bandit archer giant si mi-a dat blade de level 10 happy.gif am level 11 acuma si juho mi-a mai dat un quest tot la banditi si fac level 12, acuma o sa intru si eu in joc happy.gif

Posted

Am ajuns lvl 8, daca joci jocul asta 10/24 pe zi ajungi level 40 in 2 saptamani biggrin.gif

1. Thats what u think smile.gif

2.Pe ce server esti?

3.Ce arme si ce armuri folosesti?

Guest Blaidy
Posted

2.Pe ce server esti?

3.Ce arme si ce armuri folosesti?

joc pe venice, iti zic dupa ce ies din joc ce arme si armuri folosesc tongue.gif

Guest klaudyu
Posted

eu un joc foarte fain ex. daca atingi level 20 poti sa devi hunter, thief sau trader

nu numai level up ca nebunul tongue.gif nu te plictisesti aici ..

da stiu eu am un caracter foarte mare insa am jucat mult ca sal cresc

Posted

24.gif a dat quote la un reply din doiembrie 2005

Nu m-as mira daca serveru se numeste Ping-Pong, el ar avea lvl 80 si ar folosii arbaleta full agility 24.gif

Guest Adymav
Posted

Am inceput sa joc si eu silkroad,este destul de interesant,dar as avea o mica problema,asta ar fi ca de acasa il joc fara probleme dar cand incerc sa intru de la munca imi da o eroare C9 si nu pot sa intru angry4.gif .Acasa am net de la Astral si la munca am de la RDS,plz help biggrin.gif

Posted

care poate sa ma ajute shi pe mine ca nu stiu ce sa fak ,,, vreau sa jok silkroad shi nu pot .,..

am dl jocu de pe siteul lor shi cand vreau sa deschid joku imi da eroare dar nu stiu de ce .. poate sa ma ajute cineva plz ..?

Guest Adymav
Posted

Char il am facut pe serv Troy pm in game Adymav for guild,ca este cam plictisitor singur printre atatia polonezi si brazilieni(prietenii mei:P).Am lvl 18,arma blade si force:cold.

Guest crinu
Posted

Yo` joc pe babel.. si am avut un cont cu un erou full str , glavie (sos) 1 mil ..

Si un arcash full str , care au fost jefuiti !!

Momentan joc pe babel .. alt cont numele CrinuOff ... lvl 13.. caci nu pot sa ma connectez.. crybaby2.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...