Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms de propunere asta seara cred ca intru si eu la un silk ; am fost de mi-am facut si card in 10 zile vine sa numai stau la mana altora daca mai ai loc da un privat cu numele cuiva sa dau mesaj in joc :tiphat:

Posted

Blizzard announced that the user base for World of Warcraft had reached a new milestone, with 9 million players worldwide.

PLAYERS omule, PLAYERS.

am 18 ani

sa-mi bag ce mentalitate ai (de pe vremea lui ceausescu)

"ma copile sunt mai mare cu o luna ca tine nu ti rusine sa vobesti asa cu mine" :rofl:

vezi ca te mananc

jesus..

Nee, se pare ca esti mai mare la varsta ca mine, dar sa imi bag picioarele daca o arati.

Posted

Uitati ca baga si aripile maine.

salut. :) imi poti daca cateva detalii despre aripi :D.. adik ma refer de la ce lvl , e item pay to play sau e si in NPC.

ps: va rog nu aduceti afirmatii de genu : ba esti nub , scrie pe site etc.

Posted

Blizzard announced that the user base for World of Warcraft had reached a new milestone, with 9 million players worldwide.

PLAYERS omule, PLAYERS.

Ce naiba mah tot vii cu informatii despre wow in topic de silk X-( .....mai termina odata cu spamul asta ca devine enervant :angry1: ..........exista prv daca vrei sa tot duci munca inutila de lamurire.........

Nee, se pare ca esti mai mare la varsta ca mine, dar sa imi bag picioarele daca o arati.

ca si tu tare o mai arati..........

On: cel mai naspa la wings e ca se cumpara din item mall (cine stie cat va costa) si ca sunt pe perioada determinata, asa ca acuma pe langa faptul ca luna de luna cumperi pet si tiket mai tre sa scoti si bani de wings..............

Posted

am nevoie de o parere cu privire la buildul pe care vreau sa-l fac...eu am lvl 50 deocamdata

Vreau asa : int hibrid 7:1(70 de levele de int si 10 de str) pe spear

Problema e cu mastery-urile ca nush ce sa aleg.Ma gandeam fire 80 pentru ca nukeurile sunt bune,imbue bun si pasivu mi-ar fi folositor pentru phy dmg.Heuskal 80 pentru skilluri de arma,pasiv si cel mai stresant skill pt un nuker..da ati ghicit ala cu mag protection care tine 15 sec.Acum nu stiu ce sa aleg dintre light si cold..Ma gandeam cold 80 ca ice shield ala e bun sa tankez,pasivu,frost nova(mai scapi din incurcaturi la pve si dc nu si la pvp ^_^) si buffu de phy defence si poate nukeul ala de 50 pana imi pun meteoritul.Light-ul pe undeva pe la 52 sa am ceva viteza,,parry ratio si buffu ala de mag atack .Acum mai apare o problema :banghead: ..,lvl 90 cap...si daca nu creste max masteryes cap sunt ...ma gandeam sa cresc doar fire la 90 si sa scad light la 48 ca buffu de mag atack e in procente si ma ajuta oricum..acum depinde si de skillurile de la 80-90 ma orientez atunci...

Ma gandeam sa aleg protectoarele ca sunt bune pt c vreau eu si secsi B)

astept idei,pareri,injuraturi...poate o sa mai aleaga cineva buildul asta(creste ff repede si pa pvp bate cam orice chinez..mai sunt probleme cu bladerii :( dar oricum fata de un pur int rupe :kar: )

Posted

salut. :) imi poti daca cateva detalii despre aripi :D.. adik ma refer de la ce lvl , e item pay to play sau e si in NPC.

ps: va rog nu aduceti afirmatii de genu : ba esti nub , scrie pe site etc.

Ce naiba mah tot vii cu informatii despre wow in topic de silk X-( .....mai termina odata cu spamul asta ca devine enervant :angry1: ..........exista prv daca vrei sa tot duci munca inutila de lamurire.........

ca si tu tare o mai arati..........

On: cel mai naspa la wings e ca se cumpara din item mall (cine stie cat va costa) si ca sunt pe perioada determinata, asa ca acuma pe langa faptul ca luna de luna cumperi pet si tiket mai tre sa scoti si bani de wings..............

aripile costa 130 de silk...cel putin in ksro nu stiu daca aici va fi un pret diferit...nu cred ca au str si int ca gdf...pur si simplu le pui pe tine si in loc sa mergi zbori :P

PS-

PS2-Behemoth2k7 (1 week ago) (Reply) :

130 silk in ksro, probly 200 or so in international version

Posted

sa mor eu silku poate deveni Mu =)) LOL e mult mai misto dekat mu oricum :D dar pe mn altceva ma roade , care e cel mai bun build de arhcer ? am inteles full str ,fire 90 ... si va las pe voi sa continuati

Posted

am o intrebare...la ce banca trebuie sa-mi fac card visa? pt a cumpara silk. incerc de 1 an sa-mi iau card...si am si epassporte si 2 carduri de debit visa electron...dar nu mi le accepta nici bill gate, nici click and buy ala. ....sugestii.....? plzzz :D

p.s. si de care card?

Posted

am nevoie de o parere cu privire la buildul pe care vreau sa-l fac...eu am lvl 50 deocamdata

Vreau asa : int hibrid 7:1(70 de levele de int si 10 de str) pe spear

Problema e cu mastery-urile ca nush ce sa aleg.Ma gandeam fire 80 pentru ca nukeurile sunt bune,imbue bun si pasivu mi-ar fi folositor pentru phy dmg.Heuskal 80 pentru skilluri de arma,pasiv si cel mai stresant skill pt un nuker..da ati ghicit ala cu mag protection care tine 15 sec.Acum nu stiu ce sa aleg dintre light si cold..Ma gandeam cold 80 ca ice shield ala e bun sa tankez,pasivu,frost nova(mai scapi din incurcaturi la pve si dc nu si la pvp ) si buffu de phy defence si poate nukeul ala de 50 pana imi pun meteoritul.Light-ul pe undeva pe la 52 sa am ceva viteza,,parry ratio si buffu ala de mag atack .Acum mai apare o problema ..,lvl 90 cap...si daca nu creste max masteryes cap sunt ...ma gandeam sa cresc doar fire la 90 si sa scad light la 48 ca buffu de mag atack e in procente si ma ajuta oricum..acum depinde si de skillurile de la 80-90 ma orientez atunci...

Ma gandeam sa aleg protectoarele ca sunt bune pt c vreau eu si secsi

astept idei,pareri,injuraturi...poate o sa mai aleaga cineva buildul asta(creste ff repede si pa pvp bate cam orice chinez..mai sunt probleme cu bladerii dar oricum fata de un pur int rupe

Eu zic sa il faci pe sword & shield , pe spear o sa mori foarte repede si foarte des , si atunci faci 90 Bicheon , 90 Fire , 90 light si 30 ice (snow shield).

Light-nuke are cel mai mare dmg , e foarte important ptr un nuker...nu are rost sa renunti la light ptr ice.

dar pe mn altceva ma roade , care e cel mai bun build de arhcer ? am inteles full str ,fire 90 ... si va las pe voi sa continuati

Bow 90 , Fire 90 , light 60 si ice 60.

am o intrebare...la ce banca trebuie sa-mi fac card visa? pt a cumpara silk. incerc de 1 an sa-mi iau card...si am si epassporte si 2 carduri de debit visa electron...dar nu mi le accepta nici bill gate, nici click and buy ala. ....sugestii.....? plzzz

p.s. si de care card?

Pai card Visa Electron de la BCR.Il activezi ptr plati online si gata.

Posted

Eu zic sa il faci pe sword & shield , pe spear o sa mori foarte repede si foarte des , si atunci faci 90 Bicheon , 90 Fire , 90 light si 30 ice (snow shield).

Light-nuke are cel mai mare dmg , e foarte important ptr un nuker...nu are rost sa renunti la light ptr ice.

Bow 90 , Fire 90 , light 60 si ice 60.

Pai card Visa Electron de la BCR.Il activezi ptr plati online si gata.

M-am uitat la multe filmuletze cu int hibirizi si cred ca e mai bine pe spear k ai pasivu de heuskal si swordu nu da destul dmg ...oricum o sa am destula viata din cate am auzit si am obs ca un hibrid pawneaza un glavier ...anyway mai astept pareri

aa si eu voiam ice ca la lvl 80 absorbi 50% dmg si la lvl 120 cica ajunge la 70%...si nukeul de fire am obs ca se da mai repede decat cel de light si nu e mare diferenta de dmg

Posted

dap e bine dar cand se baga lvl 100 o sa ai probleme cu buildu :D

lol ar fi culmea ca nici cand o sa bage lvl 100 sa nu creasca mastery levelu maxim...ma tai cu lama :comp2::comp2::comp2: :comp1:

Posted

nu cred ca ramane limita la 300

lol ar fi culmea ca nici cand o sa bage lvl 100 sa nu creasca mastery levelu maxim...ma tai cu lama

http://imageshack.us

Posted

am o intrebare...la ce banca trebuie sa-mi fac card visa? pt a cumpara silk. incerc de 1 an sa-mi iau card...si am si epassporte si 2 carduri de debit visa electron...dar nu mi le accepta nici bill gate, nici click and buy ala. ....sugestii.....? plzzz :D

p.s. si de care card?

recomand BCR :D

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Users have been sending reports that they are currently experiencing problems running the client.

We are aware of this issue, and will open our servers as soon as we resolve the problem.

In addition, we will restore Items previously purchased to users as soon as we find out the problem.

We apologize for any inconvenience caused in your game play.

iar din cate am inteles eu wings urile le cumperi o singura data, le poti purta in acelasi tp cu flag ul si pui si ce blue vrei pe ele la alegere :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...