Sephiroth Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 cred ca voia sa spuna "va fi cu plata" de ce l-ar face cu plata din moment ce au deja item mall??
seby_pavalache Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 silkroad online este un joc free shi cred ca daca va fi cu plata populatia lui va scadea dramatic shi cred ca face mai multi bani aku cat e free cu item mall decat daca ar fi cu plata fiindca nu prea ar fi lume sal joace.
SroFan Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 loooooooooooooool mi-a spus un prieten ca din 1.01.2008 va cu plata asa e? voi stiti ceva de chesti asta????/ :angry1:nu va fi niciodatanu "va cu plata".Acum 2 ani jumatate au spus clar ca va fi free to play forever.cred ca voia sa spuna "va fi cu plata" de ce l-ar face cu plata din moment ce au deja item mall??exact...silkroadu este mai bine gandit ca wow...aici poti juca free...e alegerea ta daca dai bani...dar desigur daca nu dai bani faci exp mai greu intri mult mai greu pe server tre sa-ti culegi singur dropurile etc...din acest motiv face atatia bani joymax...pt ca este un joc free...daca ar fi cu plata pe luna...lumea ar pleca in wow sau intr-un mmo free...
Aldguth Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tu tot nu ai inteles ca wow are 9 milioane de jucatori, nu?
asdfg11 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tu tot nu ai inteles ca wow are 9 milioane de jucatori, nu?eu nu cred ca 9 milioane de oameni joaca chia acuma ca sunt in fata calculatorului si joaca wowdau pariu pe cat vrei tu ca nu ae 9 milioane de jucatoriuite ma arunc pe geam daca imi demonstrezieventual 9 milioane de conturi inregistrate eu am o gramada de conturi pe sro si nu le folosesc pe toate majoritatea leam facut pentru academie si stall
seby_pavalache Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 --->PURE STR GLAIVE CHARACTER BUILD<---Pentru a avea un char full str glavie trebuie sa mergi asa------------> Mastery : -90 glaive -90 fire -60 light -60 coldIdeea este asa--------->-Heuksal:-soul spear series-ghost spear series-combo-fly dragon-si ultima pasiva bagate -Fire: -prima forta(imbue),-cea pt dmg increase %,-si cea cu mag defence xxx-si desigur ultima care iti da din nou dmg increase %-(nu ai nevoie de nuke...fiind pure str daca dai nuke e mai slab decat atunci cand dai cu glavia fara skill)-Lightning-toata seria alora de viteza-skillu pentru parry rattio-cel pt mag dmg % increase+ultimu skill-Cold:-skillul pt phy defence xxx increase-mana shield dus maxim la 25% absortion-si din nou ultimul skilleste intelept??
Sephiroth Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 eu zic personal ca e intelept , sa ma contrazica cineva daca nu e intelept :) si sa argumenteze , eu zic ca e bine
Equilibrium Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Damn.... Tie ti-ar trebuy un premiu Nobel
Aldguth Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bai asdfg11 tu chiar esti batut in cap sau te prefaci? Tipul a zis ca daca shitroad o sa devina pay to play, jucatorii lui se vor apuca de wow. Eu aici am afirmat ca ar fi degeaba daca ar veni si jumate din populatia serverelor europene de silkroad la wow, ca nu ar insemna nimic. Si am dat pana acum vreo 2 quote-uri de la statistici OFICIALE unde se spune ca numarul JUCATORILOR de wow este de 9 milioane. Jessus dude, tu in ce clasa esti?(varianta mai delicata a celebrei "tu cati ani ai?")
defiler666 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Exact asa am si eu buildul , e foarte echilibrat...doar ca fac 72 light si o sa il scot cand va fi lvl max 90.
FINE Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Am si eu o intrebare cam acum cat timp s-au deschis serverele mars si mercury? am fost plecat afara vreo 2 luni jumate si am cam ramas in urma cu char si daca ma apuc ma apuc pe unu nou ;)!! Si inca ceva ce sunt asa populate a scos Joy(gay)max vreun bot nou? A si inca ceva aldguth esti arroow useru vechi? daca da te salut si in caz ca mai joci silk zimi pe ce server :P (PiratuNeboon) la datorie :tiphat:
SroFan Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 --->PURE STR GLAIVE CHARACTER BUILD<--- Pentru a avea un char full str glavie trebuie sa mergi asa------------> Mastery : -90 glaive -90 fire -60 light -60 cold Ideea este asa---------> -Heuksal: -soul spear series -ghost spear series -combo -fly dragon -si ultima pasiva bagate -Fire: -prima forta(imbue), -cea pt dmg increase %, -si cea cu mag defence xxx -si desigur ultima care iti da din nou dmg increase % -(nu ai nevoie de nuke...fiind pure str daca dai nuke e mai slab decat atunci cand dai cu glavia fara skill) -Lightning -toata seria alora de viteza -skillu pentru parry rattio -cel pt mag dmg % increase+ultimu skill -Cold: -skillul pt phy defence xxx increase -mana shield dus maxim la 25% absortion -si din nou ultimul skill este intelept?? sincer ma flatezi...ai postat exact cum ti-am scris eu in pm cand nu mai tineam minte numele skillurilor
seby_pavalache Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 sincer ma flatezi...ai postat exact cum ti-am scris eu in pm cand nu mai tineam minte numele skillurilor ashay mrs mult ptr informatii sau dovedit a fi foarte bune dar luna in consideratie faptu ca max lvl va fi 90 am facut acele modificari e bine asha?
seby_pavalache Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 sincer ma flatezi...ai postat exact cum ti-am scris eu in pm cand nu mai tineam minte numele skillurilor ashay mrs mult ptr informatii sau dovedit a fi foarte bune dar luna in consideratie faptu ca max lvl va fi 90 am facut acele modificari e bine asha?dcz nam vrut sal dau de *2 ori
Aldguth Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Da, eu sunt. :)Nu mai joc. M-am plictisit la 23 cu 2handerul.
SroFan Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ashay mrs mult ptr informatii sau dovedit a fi foarte bune dar luna in consideratie faptu ca max lvl va fi 90 am facut acele modificari e bine asha?dcz nam vrut sal dau de *2 oridap e bine dar cand se baga lvl 100 o sa ai probleme cu buildu :D
FINE Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Da, eu sunt. :)Nu mai joc. M-am plictisit la 23 cu 2handerul. ...pacat :P oricum am intrat pe odin si erau toti de pe mmo in ea dar toti erau asa cum i-am lasat ,deci cred ca s-au lasat si ei...cam multa lume se lasa (lumea buna) in sfarsit...! :beer: :tiphat:
alexxx70 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dap e bine dar cand se baga lvl 100 o sa ai probleme cu buildu :D ...SroFan daca e s-o luam asa...pe la lvl cap 130-140 vom avea toti probleme cu buildul...citeste povestea cu drobul de sare si ai sa intelegi de ce ...)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
seby_pavalache Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dap e bine dar cand se baga lvl 100 o sa ai probleme cu buildu pai mah asha o sa avem probleme mereu ba la lvl 100 ba la 110 ba la 120 etc oricum banuyesc ca nu o sal faca asha de mare ca , cred ca ar fi imposibil de facut lvl 150 lol shi daka ar fi sal bage banuyesc ca ridica shi max la mastery ca asha sar strica toate caracterele din silk exceptand n00bi < ca mine>p.s pot sa scad oricand masteryile cu questu ala de modificat :P
Firefly Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 eh...vine 90'ul..sincer cred ca se va baga un sistem nou de dat skill urile inapoi pt ca iti vor trb bani buni sa'ti dai skill urile inapoi de la lvl 80.Desi..ar scoate bani frumosi daca lasa sistemul de dat skill urile inapoi asa cum e acum si cine stie,avand in vedere ca se vor baga si skill uri noi probabil si poate se va intoarce roata in privinta fortei anumitor build-uri ,poate se vor apuca cativa de la inceput(putin probabil sa te apuci de la inceput dupa ce ai muncit...) si iar..isi vor scoate banii.Pana apare cap-ul de 100 si pana ajungi la 100...mai mult ca sigur ca te saturi de silkroad...daca tot investesti macar sa investesti in ceva mai frumos,ca mai frumos sigur exista.sunt curios sa se faca un calcul...nu stau sa caut acum sa vad cata xp e nevoie pt a se ajunge de la 80 la 90,sunt curios sa vad daca de la 80 la 90 e mai mult decat de la 1 la 80...un gand rapid ma face sa cred ca de la 1 la 80 e mai multa..dar de la 80 la 100 ?
Silkroadplayer Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 de la 80-100 e mai mult decat 1-80 ... pai exp de la 80-81 vine primele 20 lvl .. e f mult de jucat la 80-100 .. si cu bot si cu ticket ..
wine Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 -Avata system (Angel wing:premium item) updateUitati ca baga si aripile maine.
asdfg11 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bai asdfg11 tu chiar esti batut in cap sau te prefaci? Tipul a zis ca daca shitroad o sa devina pay to play, jucatorii lui se vor apuca de wow. Eu aici am afirmat ca ar fi degeaba daca ar veni si jumate din populatia serverelor europene de silkroad la wow, ca nu ar insemna nimic. Si am dat pana acum vreo 2 quote-uri de la statistici OFICIALE unde se spune ca numarul JUCATORILOR de wow este de 9 milioane. Jessus dude, tu in ce clasa esti?(varianta mai delicata a celebrei "tu cati ani ai?") da dupa cum ziceam are 9 milioane de conturi inregistrate nu de useri am 18 ani sa-mi bag ce mentalitate ai (de pe vremea lui ceausescu) "ma copile sunt mai mare cu o luna ca tine nu ti rusine sa vobesti asa cu mine" :rofl: vezi ca te mananc jesus.. Am si eu o intrebare cam acum cat timp s-au deschis serverele mars si mercury? am fost plecat afara vreo 2 luni jumate si am cam ramas in urma cu char si daca ma apuc ma apuc pe unu nou ;)!! Si inca ceva ce sunt asa populate a scos Joy(gay)max vreun bot nou? A si inca ceva aldguth esti arroow useru vechi? daca da te salut si in caz ca mai joci silk zimi pe ce server :P (PiratuNeboon) la datorie :tiphat: join Mars ^^ SuperStars guild cel mai mare si tare guild de romani :D ...SroFan daca e s-o luam asa...pe la lvl cap 130-140 vom avea toti probleme cu buildul...citeste povestea cu drobul de sare si ai sa intelegi de ce ...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) din pk2 se vede ca va fi lvl 120 max dar poate vo baga un patch mai mare in caz ca vor mari capu mai mare de 120
mustar_andy Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 astazi este exact 1 luna de cand numai jok silkroad (nu mere site si nici joku )mai intreb o data stie care va cum sa le fac????? sau macar cum scriu codu aa in ksro ca am o poft de sro o sa jok 2 saptamani fara bot
SroFan Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ...SroFan daca e s-o luam asa...pe la lvl cap 130-140 vom avea toti probleme cu buildul...citeste povestea cu drobul de sare si ai sa intelegi de ce ...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) grrr ma bucur ca ai simtul umorului dar acel comentariu fusese o gluma... odata cu cap 90 stiu la glavie ca se baga carte dupa ghost spear mars si la nuker se baga urm la fire...cam atat am vaz pe youtube...la restu nu ma bag :P