Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma la SRO cum scrii cu galben ca sa vada toti ?

nici cum iti cumperi global si o sa poti scrie ip meu este 10.0.0.1 nu stiu dc e asa si tie cineva cum sami fac tastatura sa ramana numai in koreana ca, cand intri in ksro mi se schimba in engleza :comp1: :banghead: :angry1: :sef:

Posted

ma la SRO cum scrii cu galben ca sa vada toti ?

in item mall(trebe sa cumperi cu bani adevaratzi) ai nish iteme pe nume "Global Chat" si cu alea potzi sa dai globale sa vada toata lumea

Andy, cred k stiu cum sa faci

vb pe mess

Posted

Deci am si eu o problema .. ma joc silk... joc joc ..deodata imi iese din senin si imi arata chestia asta http://img389.imageshack.us/my.php?image=help5vi9.png ... de obicei apasam pe 1 patrat unde probabil e ok ..si intram iara in joc ..faza e ca primesc chestia asta 1 data la 1/2 ore si e stresant rau de tot . Stie cineva ce trebuie sa fac ?

incearca sa setezi de la performance options pe best performance

clic dreapta my compute>advanced>primu settings>adjust best performance

Posted

asa deci

jocu asa e facut ca daca nu il inveti nu ai cumsa te bucuri de el

Inceperea unui joc din prima sa zi, e ca si cum ai intra intr-un hipermarket cu reduceri substantiale in ajunul Craciunului, de ce ? pentru ca nu poti bate linistit un monstru ca vine alt jucator(sau mai multi) sa te 'ajute', sa nu cumva sa iei tu toata experienta monstrului, fie el si de lvl 1. Sarind peste experienta de la low-lvl, ajungi la niste ursi, unde vezi pentru prima data monstrii pentru party, pe care nu-i poti bate singur decat daca esti cu cateva levele mai mare decat lvlul monstrului. Ei bine, de aici incepe haosul in joc, monstrii se spawneaza haotic, nu au un loc de spawn stabilit, tu bati linistit intr-un loc cu party-ul tau 2 monstrii, il omori, astepti sa se spawneze si totusi, nu se spawneaza, ce se intampla ? ei bine, monstrii se spawneaza, dar in alta parte, peste alt jucator sau peste alt party, omorandu-i.

pai asta e cam prost care o facut reviewu

silkroad europe e facut pentru party autoshare.. asta e clar din cauza cooldownului la potiuni de 15 sec normal ca moare ca prostu europa se joaca in party autoshare cu clericu langa tine etc..

ce sai faci daca e rau si alti ii fac ks =))

la inceput e greu

spawnu monstriilor e asa cum e.. e foate bine cum e daca ar fi peste tot acelasi rate de spawn ar fi si mai monoton jocu de ex in cave la Mole daca sunt mai mult de 2 in camera abia gasesti un mob

acuma no sa schimbe ei spawnu pentru domnu asta care face reviwueri de rahat

unul care face reviewu trebuie sa fie neutru nici sai placa nici sa nui placa sa spuna la lume ce plusuri si minusuri are jocu NU SASI SPUNA PAREREA LUI despre joc

Posted

sal am si eu o intrebare.Daca am pus 4 punce la str la un caracter care are trbui sa fie pur int ar trebui sa-mi fac altu? :(

Posted

sal am si eu o intrebare.Daca am pus 4 punce la str la un caracter care are trbui sa fie pur int ar trebui sa-mi fac altu? :(

4 puncte e putin

nare rost sati faci altu numa daca e lvl mic

Posted

ma am o intrebare am lvl 17 pe mercury si am un quest cu herb delivery de la ala marijuana si erburi , adic ala care vinde potiuni in jangan.Si imi zice sa merg la ticket seller si sai dau ierburile

probleme e ca nst la care dintre ei pt ca sunt 2

Posted

ma ajuta careva cu ksro ca nu mai pot si at silkroad numai pot juca

@ mustar..de aici mi se pare ca nu a jucat nimeni ksro ..deci nu prea cred ca stie lumea decat daca o sa caute si nu prea cauta lumea in locul tau.

@link-ul cu review-ul postat de xmts: e cam aiurea...adica nu iti faci asa o parere la primele zile.e adevarat ca au aparut bug uri odata cu europe..faza in care te loveste cand e jos mort chiar e aiurea.

Cu spawnurile ..nu l'am inteles sincer.ce vr el,un spatiu de 200x200 din care sa spawneze in continuu monstri pe un spatiu de 50x50 ? pai daca e asa ce'ar fi acolo,ks continuu si daca nu ar fi altii sa'ti faca ei ks pai ar veni pe tine toti gramada ca deh sunt si mobi aggro.si sunt zone cu spawn rate mai micutz si cu spawn rate mai mare..la maongs stateam si cautam pe acolo mobi ca mergeam vreo 10 secunde intre mobi,dupa am gasit pe plaja acolo un spot cu spawn mai bun.la faza asta cu spawn-ul monstrilor ,parerea mea,vb total aiurea.

Cu ks'ul ,asta face parte din problemele oamenilor care joaca jocul nu a jocului.nu cred ca e singurul joc in care se face ks de catre jucatori.

Sunt buguri destul de multicele in joc..asa e dar nu'ti faci o impresie dintr'un joc pana ajungi la lvl 30 sau pe aici .si cu party mobii e aiurea ..ma dispera cand vine un chinez in party si spawneaza mobi de party agresivi dar ce sa'i faci..e klumea in party cu europeni ca merge totul uns daca e organizat klumea.

Si ce review a facut asta..zici ca vb la telefon plictisit cand de abia s'a trezit la 4 dimineata cu amicul lui ,asa a facut review-ul asta..nu e organizat,putine pareri,cea ce arata ca nu si'a batut prea mult capul cu jocul..mai am de spus cateva dar fac post kilometric. 4/10 review-ului..face de rahat jocul cand nu e chiar asa.lui nu i'a placut si a spus doar ce nu i'a placut,nu a fost atent si la ce e misto..sau poate chiar e prost cum a spus "asdfg11" si nu stie sa observe..in cazul asta nu are ce cauta angajat sa faca review-uri.review-ul e de cat e dar el ca reviewer..3,stai jos !

Posted

am reinstalat windowsul si normal am bagat silkul...am stat 5 min si nu a intrat in full screen mode...am un lag de neimaginat cand il deschid...sa fie pt ca si automatic updates se fac in acelasi timp sau altceva...astept sugestii ..

Posted

ai formatat totu??? daca ai reinstalat windows si nu ai formatat pc asa iti face

fratilor ma doare capu de atata ksro o sa incerc si csro chiar daca nu e cine stie ce de cunoscut dar os a incerc aaa si cica e experienta mai mare cu 40% am cicit pe silkroadforums aaa cica akolo nu e image cod asa zicea unu tare

Guest gunneremil
Posted

sal ai putea sa ma ajuti si p mn q cv?

:comp2::gun:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...