Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salutare baieti eu m-am lasat de silk chiar numai ma atrage nimic la jocu asta

am Blader LvL 80 pe Sparta

Sosun Blade+5 crit 14 Full blue

Shiled 72+9 Full Blue 100%

Garment Set Full Blue 100%

vreau sa il vand ce ziceti iau 400 $ pe el???/ sau dc e cineva intereseat pm sa vb.

Posted

guildul SuperStars de pe Mars recruteaza romani activi 24/7(cu bot) sau foate activi...

o sa avem site forum cu chestii faine free bot maybe... asta nu inseamna ca veniti pe mars doa pentru bot

chia acum am facut guildul vrem sa facem pe mars ceea ce au facut si cei de pe redsea

ne vedem in joc ;)

Posted

guildul SuperStars de pe Mars recruteaza romani activi 24/7(cu bot) sau foate activi...

o sa avem site forum cu chestii faine free bot maybe... asta nu inseamna ca veniti pe mars doa pentru bot

chia acum am facut guildul vrem sa facem pe mars ceea ce au facut si cei de pe redsea

ne vedem in joc ;)

Only euro/china ? eu azi mi am facut un wiz ..are lvl 10 acum .. cui ii dau pm ca sa intru ? :)

Posted

o sa raman pasta mai ales ca item mal e cu gold

lol,....nu exista in nici un joc online Item Mall cu aceiasi moneda de schimb ca cea care pica in mod normal din moobi, insasi ideea de Item Mall implementata de producatorii acelui joc este de a face rost de real money pt. ca altfel acele iteme s-ar gasi la npc-ii din cadrul jocului,poate ai inteles gresit bro...

Posted

ne vedem in joc ;)

sami pastrezi si mie un loc bot numi trebuie sami dati ca am si e bn ca sunteti deia priceputi akolo ca intrun astfe de guild vroiam sa intru si eu nu cu noobi care au facut un char de 20 si isi fac guild

deocamdata ne vedem in ksro

Posted

Only euro/china ? eu azi mi am facut un wiz ..are lvl 10 acum .. cui ii dau pm ca sa intru ? :)

daca nu esti activ iei ban

sami pastrezi si mie un loc bot numi trebuie sami dati ca am si e bn ca sunteti deia priceputi akolo ca intrun astfe de guild vroiam sa intru si eu nu cu noobi care au facut un char de 20 si isi fac guild

deocamdata ne vedem in ksro

pm nForce

Posted

item mall cu gold ? poate nu te-ai informat bine , de ce ar face un joc in care cumperi cu bani care cad de la kills iteme atat de speciale...? ar insemna ca ar fi super popoulat

Poate nu te-ai informat tu bine....se poate cumpara si cu gold si cu $.Mai pe scurt se vand la stall. Sunt care cumpara cu $ si le vand la stall ptr. gold.

Posted

cum deschid media.pk2 ca se blocheaza la mn am programu ala hexedit dar nul deschid ramane blocat daca stiti o versiune noua aaa sau cum fac backup a media.pk2 ca nu stiu pls help aaa si inca ceva cum scriu codu ala ca sa intru ca e in orezara

Posted

http://img413.imageshack.us/my.php?image=sro2007091410110574pv0.jpg

i can fly ^^

dap....in locul ala si mai in dreapta podului mi se intampla de multe ori

pm nForce

u esit nForce??

k a fist in guild cu mine......wizz cleric in guildul X_treamRO

eu am iesit din guildul ala de kk k nimeni nu se suporta

am vrut sa imprumut 10k...deci 10k nu mai mult si nimeni nu dadea

am si prieteni buni dar fracsu la master e terorizant si distruge tot

ma bag in imperial k e cel mai tare guild de pe server

Posted

Poate nu te-ai informat tu bine....se poate cumpara si cu gold si cu $.Mai pe scurt se vand la stall. Sunt care cumpara cu $ si le vand la stall ptr. gold.

daca e adevarat cred ca "," costa o avere ... O_O anyway cum ai vrea sa ma informez de pe un site in koreana? =/

Posted

facui joku in engleza am si cont dar pot juca pe srv ala de copiii jok cu pustani chinezoi dar nu stiu cum sa trec codu ala distrus daca stie cineva sami spuna pls cu item mall tot pe linkmania a scris unu blackcurse parca

Posted

erm , nForce parca era pe RedSea... ati schimbat toti serverul ? o_O

vrem sa "populam" si alt server :D

dap....in locul ala si mai in dreapta podului mi se intampla de multe ori

u esit nForce??

k a fist in guild cu mine......wizz cleric in guildul X_treamRO

eu am iesit din guildul ala de kk k nimeni nu se suporta

am vrut sa imprumut 10k...deci 10k nu mai mult si nimeni nu dadea

am si prieteni buni dar fracsu la master e terorizant si distruge tot

ma bag in imperial k e cel mai tare guild de pe server

nam vazut in viata mea pe cineva cu bot care sa impumute gold.. numa dupa ce ajunge lvl 72+ sasi ia iteme tari...

Posted

http://img74.imageshack.us/my.php?image=sro2007091517481569xr4.jpg heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp cum trec codu

...andy,no offence man dar ma intreb oare ce are asa de deosebit KSRO fata de ISRO de te chinui in halul asta si iti faci un milion de nervi ca sa intri numai pe unul din serverele lor, d-apoi sa mai te apuci de questuri si alte alea care necesita picioare in lighene cu apa rece si comprese cu gheata la cap ca sa afli ce dreaq vor aia de la tine...???

...n-am sa inteleg niciodata de ce va legati la cap daca nu va doare!!!

Posted

...andy,no offence man dar ma intreb oare ce are asa de deosebit KSRO fata de ISRO de te chinui in halul asta si iti faci un milion de nervi ca sa intri numai pe unul din serverele lor, d-apoi sa mai te apuci de questuri si alte alea care necesita picioare in lighene cu apa rece si comprese cu gheata la cap ca sa afli ce dreaq vor aia de la tine...???

...n-am sa inteleg niciodata de ce va legati la cap daca nu va doare!!!

stii dc imi bat capu ca mie numi merge isro intelegi? ca asa as juca isro pana isi revine isro jok ksro ca nu pot juca altceva si questurile o sa fie in engleza ca am modificat nu stiuc e in pk.2 am vazut ;a unii pe site

Guest boOg!3maN
Posted

questurile nu o sa fie in engleza si nici description la unele skiluri

Posted

stii dc imi bat capu ca mie numi merge isro intelegi? ca asa as juca isro pana isi revine isro jok ksro ca nu pot juca altceva si questurile o sa fie in engleza ca am modificat nu stiuc e in pk.2 am vazut ;a unii pe site

andy am o intrebare...ip-ul tau incepe cu cifra 9?daca da problema e asa...desteptii aia de la joymax vad adresele astea ip ca fiind din ucraina si nu stiu de ce le blocheaza....toti din romania al carui ip incepe cu 9 au aceasta problema(cel putin asa ziceau aia de la net).Cica s-a vorbit la joymax sa se recunoasca adresele ca fiind din romania...dar nu se stie cand se va rezolva...asta e bafta noastra...nu putea sa fie silkroad al blizzard-ului...asta e asteapta si se va rezolva...

Posted

Deci am si eu o problema .. ma joc silk... joc joc ..deodata imi iese din senin si imi arata chestia asta http://img389.imageshack.us/my.php?image=help5vi9.png ... de obicei apasam pe 1 patrat unde probabil e ok ..si intram iara in joc ..faza e ca primesc chestia asta 1 data la 1/2 ore si e stresant rau de tot . Stie cineva ce trebuie sa fac ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...