Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ok e pure str fire glaive bun de ceva??

Da este nu bun,foarte bun poate chiar cel mai bun build din sro.Are damage,hp, stun, knock-back .Tot ce vrei...este un build care sunt sigur ca farmat si cu iteme bunicele poate bate orice alt build.

Posted

super star :blink: guilda lui Slym nu mai exista ;) si cum am zis nu cred ca o sa ma mai apuc de acest joc pana nu vad niste membri activi de pe red sea pe acest forum.

nu a fost guilda lui slym

si superstar exista in continuare cu cativa din fosti membri cei care au ramas sau nu au fost furati sau banati

Posted

incep citat"Da este nu bun,foarte bun poate chiar cel mai bun build din sro.Are damage,hp, stun, knock-back .Tot ce vrei...este un build care sunt sigur ca farmat si cu iteme bunicele poate bate orice alt build." am terminat citatu

deci zici ca e bun de ceva nuh... uite cum ma gandeam sal fac la lvl 80 mastery:

80-glaive

80-fire

80-laighting

60-ice(ajuta inghetatu asta enorm+stun+ knock-back +owned)

e bun buildu?? pls raspundeti :D

avand in vedere ca sunt pure str fire glaive

Posted

deci zici ca e bun de ceva nuh... uite cum ma gandeam sal fac la lvl 80 mastery:

80-glaive

80-fire

80-laighting

e bun buildu?? pls raspundeti

Si cand se va baga cap de 90? unde mai bagi skiluri daca totul e full la tine ?

Posted

incep citat"Da este nu bun,foarte bun poate chiar cel mai bun build din sro.Are damage,hp, stun, knock-back .Tot ce vrei...este un build care sunt sigur ca farmat si cu iteme bunicele poate bate orice alt build." am terminat citatu

80-glaive

80-fire

80-laighting

e bun buildu?? pls raspundeti :D

Eu zic sa iti calculezi pana la nivel 90, si atunci va fi asa:

90Heuskal

90Fire

60Lightning

60Ice

Posted

am 17 ani liceu cu program sportiv cls a 12-a practic atletism mai vrei ceva daca vrei poza uitate la "poze cu tine" si am gresit cu situ asa si?????

1. am inteles de ce acuma de ce este asa un mister nepatruns de tine in tainele gramaticii limbii romane......

ai dreptate man........................ astept in continuare site of isro thx

Name:lotus_15

server:ROME

level:72

Status:Murder

Build:pure str bow cold

Name:_Scorpio_

Server:persia

level:56

Status:hack

Build:pure str fire glavie

Name:xxx_andy_xx

Server: persia

level:47

Status:...............

Build: pure int sword si shield

Name:VeRsO

Server:mercury

level:28

status:................

build:pure str cold blade si shield

2. Nu te supara dar tu conturile astea unde ti le ai facut.........asta daca intr adevar sunt ale tale sau daca ele exista..............din cate tin eu minte orice se face pe pagina oficiala isro nu?

3. http://justfuckinggoogleit.com/ ..................chiar daca e un form in care poti afla informatii, mai intai informeaza te, cauta ce doresti sa afli si dupa daca nu reusesti intreaba.......

Posted

1. am inteles de ce acuma de ce este asa un mister nepatruns de tine in tainele gramaticii limbii romane......

2. Nu te supara dar tu conturile astea unde ti le ai facut.........asta daca intr adevar sunt ale tale sau daca ele exista..............din cate tin eu minte orice se face pe pagina oficiala isro nu?

3. http://justfuckinggoogleit.com/ ..................chiar daca e un form in care poti afla informatii, mai intai informeaza te, cauta ce doresti sa afli si dupa daca nu reusesti intreaba.......

mada daca asa zici tu iartama charele sunt ale mele daca teai uita mai cateva pagini inapoi chiar vreo 10 ai vedea si tu

2 pure str glavie este bunicel dar tias recomanda arcas creste mai rpd are critical mai mare si daca faci pvp cu glavier daca dai critical dupa critical iti spun ca bati si daca ai vazut ultimele skiluri la arcas sunt mortale si inca ceva nimik nu poate omora bladeru un priten are un blader pe odin lvl 75 si a batut glavier de 77

Posted

daca asa zici tu iartama dar tot ce e akolo este www.google.com si pure str glavie fire este bun eu la lv 52 bateam yeti la 56 bateam 2 giants cu glavie sos (Mallkor daca nu crezi uitate 15 pagini in urma) dar arcasu poate sa bata gavie cu 3-4 criticaluri 1 dupa altu dar glavieru no sa bata niciodata bladeru parerea mea un prietena are blader de 75 si a batut glavier de 77 + ca arcasu creste mai rpd

2. exista vreo modalitate de a juca ksro adika cum sati faci cont ca nu am ce face multumesc.

Posted

ce ai gasit? puteai sa dai edit la postul anterior si sa nu mai faci spam :surprised: ai gasit site-ul de la isro?

nu man am gasit pe linkmania cum sami fac tastatura in limba koreana dar ma zbat sa fac un cont deja ma doare capu daca ma poate ajta cineva sa dea pm mutumesc

Posted

mada daca asa zici tu iartama charele sunt ale mele daca teai uita mai cateva pagini inapoi chiar vreo 10 ai vedea si tu

2 pure str glavie este bunicel dar tias recomanda arcas creste mai rpd are critical mai mare si daca faci pvp cu glavier daca dai critical dupa critical iti spun ca bati si daca ai vazut ultimele skiluri la arcas sunt mortale si inca ceva nimik nu poate omora bladeru un priten are un blader pe odin lvl 75 si a batut glavier de 77

Da cine ti-a cerut o recomandare ptr build ?

Cum spunea si zmeu...daca acele conturi sunt ale tale , cum de nu stii site`ul oficial unde ai facut conturile ? :blink:

Posted

eu pana akum stiam de sro si numai stiam ca ii se mai spune si isro a fost greseala mea si vam spus uitativa 15-20 de pagini si o sa vedeti poze etc dar sa incheiem discutia asta stupida va rog eu si as vreau putin ajutor cu ksro daca se poate

Posted

nu cred ca a incercat si se pricepe la ksro cineva de aici.. da si tu un search pe google pt ca vei gasi mai mult ca sigur ,avand in vedere ca nu esti primul care se confrunta cu "problema"

Posted

da ai dreptate man am gasit pe unii care iti spun cum sa faci si akum fac niste desene ca pot scrie literele si elea se trec pe site in 2 ore am reusit 2 litere sau cifre nu stiu ce sunt mai am inca 3 si o sami fac cont sper sa downloadez clientu astazi si sper ca nu srv crowded ca la cat te chinui sa scrii codul aa cand intri

Posted

Eu zic sa iti calculezi pana la nivel 90, si atunci va fi asa:

90Heuskal

90Fire

60Lightning

60Ice

shi daca max lvl se va ridica la 90 asha voi face dar porma se va ridica la 100-110 shi tot asha ce puii mey sa fac

Posted

am o itnrebare imi explica cineva faza cu gap ?

buna intrebare...............vezi ca in tot acest topic este explicat gap ul de vreo cateva ori..........deci la citit neicushorule........

Posted

:D :blink: :dance: Care vrea SPEAR LV 38+5 pe sv PACIFIC???Pret negociabil incepand de la 4 mil in sus!!! :P :banana:

glumesti nu? ce mag are str int are?????

mama downloadez ksrod e pe net si stiu cum sal fac sa fie in engleza modificand pk.2 yeeeeeeeeeeeeee cred ca o sa raman pasta mai ales ca item mal e cu gold

Posted

glumesti nu? ce mag are str int are?????

mama downloadez ksrod e pe net si stiu cum sal fac sa fie in engleza modificand pk.2 yeeeeeeeeeeeeee cred ca o sa raman pasta mai ales ca item mal e cu gold

are str 4 immortal 2 si astral 1 si are critical 11

Posted

item mall cu gold ? poate nu te-ai informat bine , de ce ar face un joc in care cumperi cu bani care cad de la kills iteme atat de speciale...? ar insemna ca ar fi super popoulat ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...