mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 daca nu merge sro as vrea sa incerc ksro dar este website in koreana asa ca am cautat mai multe versiuni si am gasit iSROvSROcSROas vea sami spuneti ce inseama si un website ceva ca sa dld si spunetimi linia aia de se trece in hosts va rog
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 iSRO inseamna silkroadu international kSRo inseamna silku korean jSRO inseamna cel japonez cam atata stiu
mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bun ms isro ma interesa stie careva un website oficial? multumesc si vsro mar interesa doar sami spneti ce inseamna
Mallkor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bun ms isro ma interesa stie careva un website oficial? multumesc si vsro mar interesa doar sami spneti ce inseamna http://justfuckinggoogleit.com/
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 p.s frumoasa semnatura imi aduce aminte de metallica-enter sandman :D
2Paclife Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bun ms isro ma interesa stie careva un website oficial? multumesc si vsro mar interesa doar sami spneti ce inseamnaSilkul Vietnamez
mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://justfuckinggoogleit.com/se vede ca ai creieru limitat dar in fine nu conteaza ce silkroad e doar vreau sa jok pala pana o sami mearga sro astept sa postati website cu isro si linia aia de se trece in hosts si icna ceva csro ce mai inseamna
Mallkor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 se vede ca ai creieru limitat dar in fine nu conteaza ce silkroad e doar vreau sa jok pala pana o sami mearga sro astept sa postati website cu isro si linia aia de se trece in hosts si icna ceva csro ce mai inseamnaMerci pt compliment, dar cati anisori ziceai ca ai tu? si dar daca ai citi o singura data cap-coada acest forum ai afla toate informatiile de care ai nevoie.............e a 20 oara cand se intreaba tot ceea ce intrebi tu................ plus ca tu astepti doar "mura in gura"............. , nu vreau sa te jicnesc dar mai invata sa si scrii......iar din formularea ta parca e din armata, mai aveai un pic si ziceai sa stam si in pozitie de drepti :blink:
Firefly Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Merci pt compliment, dar cati anisori ziceai ca ai tu? si dar daca ai citi o singura data cap-coada acest forum ai afla toate informatiile de care ai nevoie.............e a 20 oara cand se intreaba tot ceea ce intrebi tu................ plus ca tu astepti doar "mura in gura"............. , nu vreau sa te jicnesc dar mai invata sa si scrii......iar din formularea ta parca e din armata, mai aveai un pic si ziceai sa stam si in pozitie de drepti :blink:+1faza cu liniile din hosts tot lui i'au fost spuse acum vreo 4-6 pagini.si mustar...tot al tau cred ca e mai limitat si cred ca suntem cu toti de acord cu asta ;).Daca te'ar duce putin creierul ala al tau te'ai gandi ca sro-urile nationale sunt din tarile asiatice si te'ai si gandi de la ce vin initialele alea.. c=...china ? Nu te mai lua tu de oameni ca nu esti tu "mai" brav.
The Dash Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 csro inseamna chinese silkhostul il gasesti prin searchsearch first ask afternah k am cautat eu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry2206632
SroFan Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pt un joc free este superb :blink: grafica,feeling,gameplay, tot ce vrei.inclusiv cal.Jucaushii.ro MirrorGReedyX in china:si ce inocent incepuse :whistle: :whistle: :whistle:
SroFan Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 eu?zzz a inceput totul inocent un joc mmorpg ce ar trebui incercat...se dadeau sfaturi celor mai putin informati si totul era ok...acum...comentarii inutile,atacuri la persoana,flame-uri,cei "avansati" ii trateaza cu superioritate pe cei incepatori etc...atat...have fun :whistle:
Equilibrium Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 eu?zzz a inceput totul inocent un joc mmorpg ce ar trebui incercat...se dadeau sfaturi celor mai putin informati si totul era ok...acum...comentarii inutile,atacuri la persoana,flame-uri,cei "avansati" ii trateaza cu superioritate pe cei incepatori etc...atat...have fun :whistle:WORD... sa stii ca ai dreptate aci SroFan, dar nimeni nu se gandeste ca e un joc si ei se cearta "ca chiorii"( UNII!!! )
mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 +1faza cu liniile din hosts tot lui i'au fost spuse acum vreo 4-6 pagini.si mustar...tot al tau cred ca e mai limitat si cred ca suntem cu toti de acord cu asta ;).Daca te'ar duce putin creierul ala al tau te'ai gandi ca sro-urile nationale sunt din tarile asiatice si te'ai si gandi de la ce vin initialele alea.. c=...china ? Nu te mai lua tu de oameni ca nu esti tu "mai" brav.asa si bn ca esti tu destept si nu tea bagat nimeni in seama sa stii si nu ma cred mai 'brav' si nu cred cai mare lucru sa crii unia aia si un site desi citesc akum tot forumu cap coada poate stie cineva si va scrie situ de la isro (multumesc pentru intelegere)
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 aici e un forum cu silkroad ar treb sa inpartasim experiente sfaturi etc nu sa ne certam asta e ptr mahalale dar daca vretzi sa va certati faceti schimb de adrese de mess shi va certati acolo cat vretzi dar aici e un forum cu SILKROAD nu telenovela asha ca pls....
mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ai dreptate man........................ astept in continuare site of isro thx
SroFan Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 eh...site isro din cate stiu eu www.silkroadonline.net ...ce jucam noi e isro...nu? :blink:
wine Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ai dreptate man........................ astept in continuare site of isro thxStii ce joci?iSRO.International Silkroad.Imi cer scuze si nu vreau sa te atac, dar la cate charuri te laudai ca ai avut macar atata lucru sa fi stiut.Degeaba ii dai dreptate lui seby daca chiar tu cu un post inainte atacai pe cineva.Mai lasati si de la voi!
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ok e pure str fire glaive bun de ceva??
Firefly Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 asa si bn ca esti tu destept si nu tea bagat nimeni in seama sa stii si nu ma cred mai 'brav' si nu cred cai mare lucru sa crii unia aia si un site desi citesc akum tot forumu cap coada poate stie cineva si va scrie situ de la isro (multumesc pentru intelegere)tu stii ce e ala un forum ? ia gandeste'te si o sa afli d c m'am bagat in seama.Cu siteul are dreptate soldier..te'ai laudat ,indirect cu atatea chestii si nu stii ca ala e siteul..Si ma refeream la liniile alea cand te'am atacat.tot tie ti'au fost date cu cateva pagini in urma si ai cerut de vreo 3 ori si nu te'ai gandit sa te uiti cu cateva pagini inapoi ?Ia zi tu,ca suntem mai multi curiosi,cati ani ai si ce studii ?Si poate ca sunt mai destept,cel putin in privinta sro-ului... ca vad ca ai goluri multe.replica asta "bine ca esti tu destept" chiar nu'si are locul :) nu ma cunosti sa stii ce capacitati intelectuale am eu asa ca nu vb aiurea.Noroc si toate cele bune.Inca o data..macar un pm cu cati ani ai daca imi poti da..
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bah ma repet asta e un forum silkroad shi daca simtiti nevoya sa va certati facetio in alta parte P.S. unii nu merita straduyala de a te certa cu ey fiindca nu inteleg asha ca mai bine lasatio balta daca va jigneste ignoratil nu merita atentia e ca shi cand.... va injura un gandak...--> merita sa stai la cearta cu el?? daca da atunci te cobory la acelashi nivel cu el shi nu cred ca vrey asta , mai bine lasal sa "behaye" in gol ----> nu vorbesc de nimeni anume doar in general<----P.S P.S-> nu va suparati daca scriu cu y in loc de i dar am oboceyu asta :Dincerc sa ma las dar mai scapa ici colo....
mustar_andy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 tu stii ce e ala un forum ? ia gandeste'te si o sa afli d c m'am bagat in seama.Cu siteul are dreptate soldier..te'ai laudat ,indirect cu atatea chestii si nu stii ca ala e siteul..Si ma refeream la liniile alea cand te'am atacat.tot tie ti'au fost date cu cateva pagini in urma si ai cerut de vreo 3 ori si nu te'ai gandit sa te uiti cu cateva pagini inapoi ?Ia zi tu,ca suntem mai multi curiosi,cati ani ai si ce studii ?Si poate ca sunt mai destept,cel putin in privinta sro-ului... ca vad ca ai goluri multe.replica asta "bine ca esti tu destept" chiar nu'si are locul :) nu ma cunosti sa stii ce capacitati intelectuale am eu asa ca nu vb aiurea.Noroc si toate cele bune.Inca o data..macar un pm cu cati ani ai daca imi poti da..am 17 ani liceu cu program sportiv cls a 12-a practic atletism mai vrei ceva daca vrei poza uitate la "poze cu tine" si am gresit cu situ asa si????? mai greseste omu 2. cand si unde mam laudat?3, tu teai laudat ca stii mai multe ca mn si gata numai discut asa ceva miam facut cont pe acest forum sa mai discut cu cineva despre sro chestiii dar inafara de keylogere certuri nimik (viata asta)
seby_pavalache Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 daca intradevar aveti minte in cap ignoratil.
Firefly Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 am 17 ani liceu cu program sportiv cls a 12-a practic atletism mai vrei ceva daca vrei poza uitate la "poze cu tine" si am gresit cu situ asa si????? mai greseste omu 2. cand si unde mam laudat?3, tu teai laudat ca stii mai multe ca mn si gata numai discut asa ceva miam facut cont pe acest forum sa mai discut cu cineva despre sro chestiii dar inafara de keylogere certuri nimik (viata asta)2.mai citeste o data ce am scris3.mai citeste o data ce am scris si de data asta foloseste'ti si logica.Daca mai ai ceva de spus...spune ,eu voi tace...scuza'ma ca ma iau asa dar din cand in cand trb sa se mai descarce si omul si de la un timp asta a devenit locul ideal.Noroc si toate cele bune.