Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

exista vreo shmekerie dinaia sa intru mai repede???? ca fac spume aci miam scos paru din cap...... miam ros unghiile si mana pana la cot :| HELP ME :((( turb aci ma chinui ore intregi sa ibtru si cand reusesc s intru WTF sau disconect sau tre sa ies .... :((

Posted

Ofer conturi in urmatoarele mmo-uri la skimb pt cont sro lvl 30+:

-Eudemons Online: Warrior Lvl 87 GooD Euds and ~20mil gold

-Conquer Online: Water-Trojan LVl 70 with some equips;)

-9Dragons: Revolving Chakra 7 (sau 8 nu mai shtiu)..cu arma +3 si iteme buuuune e un HD blood demon park...toate skillurile cumparate:)

PM me pt detalii..

Posted

zzzzz sep..multumim pt toate posturile tale fara de care nu puteam trai....vorba ta..w/e...spydy cand am zis corect dc? era pt intrebarea ce mi-a fost adresata nu 4 :P . Si domnu postez o sa-ti dau un pm deci fi atent la inbox :D

Posted

Chiar nimeni pe Poseidon ? WTF

Kobra ... nu stiu ce naiba faci tu ca eu intru din prima de foarte multe ori.

Posted

Ofer conturi in urmatoarele mmo-uri la skimb pt cont sro lvl 30+:

-Eudemons Online: Warrior Lvl 87 GooD Euds and ~20mil gold

-Conquer Online: Water-Trojan LVl 70 with some equips;)

-9Dragons: Revolving Chakra 7 (sau 8 nu mai shtiu)..cu arma +3 si iteme buuuune e un HD blood demon park...toate skillurile cumparate:)

PM me pt detalii..

zzz...pls schimba-ti si u semnatura ca-mi aduci aminte de ce am patit si eu :(

Posted

zzz...pls schimba-ti si u semnatura ca-mi aduci aminte de ce am patit si eu :(

ok lol.azi am vazut pe la tv un show in care faceau misto de oamenii cu fobii si traume,incerc sa mi te imaginez si pe tine cand ti se aduce aminte :blink: :error: .ok. Scz daca te simti ofensat ,nu e tocmai dragutz din partea mea dar de acum omule..treci odata peste si gata ,doar nu stai toata viata cu asta pe creier..

are careva un monitor pt servere care merge ? atat vr sa stiu,daca merge,multumesc.Acum cu sfarsitul eventului observ ca s'au mai eliberat serverele ,nu prea mult dar totusi mai bine decat inainte cand ma deconecta si stateam 20 minute in care deschideam continuu si dadeam login si nu aveam loc sa intru.GL si toate cele bune.

Posted

Saluty ...am si eu niste intrebari ..incep cu niste detali ..sunt lvl 79 Pure Str Archer..Garment...Pacheon lvl 79 fire 67(imbue) light 51 cold 51(imbue) cu ideea de a ma apuca de farmat..

Intrebari : ce skill-uri as putea folosii ?cold sau light...si ma gandesc pt viitor la lvl 90 +...si de ce light si de ce cold?

mam gandit sa bag cold..pt un phy defence mai mare...(eu folosind garment (low phy def) cum am mentionat mai sus...nici light`u nu ar fii de aruncat la gunoi ...pt parry speed si attack in acelas timp ..dar tinand cont ca speed pot cumpara de la shop ..parry pot pune blue pe mine...

Astept pareri si sugesti...mai ales din partea lui alexxx70 ...merci !

R3spect !

Posted

nu ai dc sa te miri e d2a :D am auzit ca a dat pe setu lui sun 4000$ a fost primul care l-a omorat pe lord pe serverul greece si am vb cu el cica l-a omorat de peste 100 de ori si s-a plictisit :)) acum s-a intors ca are de farmat pt skilurile noi .

Posted

nu ai de ce sa te miri spydy ca nu e prima oara cand vedem skill-uri din legend VII =) don't worry be happy

@srofan de ce tii la semnatura tu ca ai fost hackuit si le spui altora sa nu tina ?:|

Posted

nu ai dc sa te miri e d2a :D am auzit ca a dat pe setu lui sun 4000$ a fost primul care l-a omorat pe lord pe serverul greece si am vb cu el cica l-a omorat de peste 100 de ori si s-a plictisit :)) acum s-a intors ca are de farmat pt skilurile noi .

nu e Death2All nimic.D2A s'a lasat de SRO si din cate vad clipuletzul e de dupa euro,avand in vedere ca are academia si a 2'a bara de quick keys(doar daca e la alta versiune dar nu cred,daca e la alta versiune atunci poate fi si mai mare decat 80 si nu ar trb sa va mire dmg-ul).Si uita'te cand e bagat clipul si cand e inregistrat Death2All pe youtube.e rahat toata ziua.Death2All are un fan club intreg de ratati care nu au viata si wow ce tare e Death2All.Daca iti bagi mii de dolari pe un char ca sa cumperi zeci de sun-uri esti beton ? esti un kkt cu bani ,asta esti..te mai si plictisesti dupa.e ca si cum ti'ai baga viata infinita si ai face capatul la un joc si ai fi si mandru de asta.va las pe voi sa trageti concluzii.

Sunt o gramada de tampitzi care O (da ,e fata din cate se stie,si nu un el,cum ai spus tu) ridica in slavi si care ii iau numele.pe xian sunt cred ca mai bine de 6 care au numele cu death 2 all.

E un fan club intreg care sunt morti dupa ea,mai ales dupa ce cica au aparut si poze cu ea si e o asiatica frumoasa,inca un motiv pt aia care nu au mai iesit de cand au inceput sro din casa sa fie disperati dupa ea.Sunt si ceilalti care sunt anti-d2a si spun ca a hackuit acc. si asa a luat sun-urile...

Acum chiar sunt curios sa vad ce dmg va face un wiz euro pe isro(cu un echipament full sun ,ca D2A) sau un rogue(echipament full sun).

Parerea mea..nu e motiv sa o ridicati in slavi pe D2A ca nu a ajuns acolo sa zicem ca a jucat de cand a aparut jocul si a jucat legit,fara silk si fara scam-uri si alte rahaturi josnice.

Noroc si toate cele bune.

Later edit :

PS: da ,sunt curios si un cleric cat face dmg cu nuke-ul lui :

Description: Use the Cleric Rod to damage enemies in front of you by sacrificing your own HP.

Range 5.0m Around. Targets: 5

Costs 95% of your own HP to use. => Magical Attack Power 275~336 (+967%)

967% asta vine aproape de 10 ori mai mare decat un atac normal.Rupere

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=59255

Guest gracielo
Posted

HELP :dontknow:

cand incerc sa cumpar silk cu cardul Visa electron (cu care am cumparat si acum cateva luni silk) imi apare mesaj ca nu am numar de card valid sau ceva de genul asta.

in ultima perioada,a mai avut cineva problema ca asta , care a incercat sa cumpere silk cu Visa electron de la BCR ?

ms anticipat ... :(

Sa stii ca au mai fost multi cu aceasta problema, cel de pe Troy tot clanul in care ma aflu nu putea sa cumpere, dar acuma cica se poate.

Nush sigur va trebui sa vb cu unu dintre ei.

dupa sro inspectie la Bill Gates (Visa card) inca nu pot sa cumpar silk. :dontknow:

BlueNuker daca poti afla mai multe iti sunt recunoscator :tiphat:

Posted

ar fi mijto un event ca

3 Day of war :D

sau ce mijto bug de timp la tiger girl

=)) cand murea deja aparea

prea tare faza cu Tiger Girl :)). cred ca mai mult ca sigur s'a facut roll back dupa...si chiar asa nu stiu mi se pare de rahat..nu versiunea internationala ar trb sa fie cea mai importanta ? la ea se fac cel mai greu update-uri ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...