Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

shi inca ceva nu ma face n00b doar ptr ca am lvl 21 mai am char de lvl 35 pe europe care lam facut varza incercand sa invatz jocu shi cred cal stiu rezonabil cat sa nu mai fu* shi cahru asta eu zic ca mere din moment ce rezist la pvp cu 3-4 lvl mai mari ca mine shi joc de aproape 3 luni cred ca am trecut de stadiu de n00b shi sunt cat de cat pus la punct cu jocu( p.s pe europe nu foloseam pots eram pure int shi vanam in party mreu charurile str ataca primele sa ya aracurile aupra lor shi in privintza la mana stateam 30 s jos shi gata era refecuta deci dasta nu eram prea lamurit cu huntu singur shi cu poturile) mrs. all ptr ajutor

1. ...bro daca tu vezi cuvantul n00b in ce ti-am scris eu inseamna ca eu sunt chior... am zis ca esti mic ca lvl nu n00b si ca mai ai de invatat, eu am avut de invatat pana la lvl 80 si poate ca inca mai am de invatat.

2. ...ceea ce gresesti tu ,de fapt nu e o greseala, e o confuzie pe care o fac multi, nu numai tu este urmatorul fapt:

-n00b(scris cu zero,0;zero,0); inseamna ca pe respectivul il faci prost, nu cred ca am scris asa ceva,ci pur si simplu ti-am explicat cum vad eu lucrurile apropo de nedumerirea ta;

-noob(scris cu o si o) inseamna incepator);nici asta nu cred ca am scris despre tine si ma repet desi nu-mi place;doar ti-am explicat punctul meu personal de vedere referitor la utilizarea corecta a timpului de joc la grind.

Daca totusi te simti jignit de ce am scris imi cer scuze si altadata o sa stau in banca mea si nu voi mai da explicatii la nimeni pt. ca vad ca sunt inteles gresit.Bafta.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

...si pt TOTI cei care ma inteleg gresit...

...nu cred ca vreodata m-am spart in figuri pe aici ci doar cred ca am incercat sa impartasesc din cunostintele mele(pe care nu sustin sus si tare ca sunt perfecte) celor care au nevoie de ele.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

recunosc nu mai facut n00b dar intrun fel asha suna ce ai zis tu nu te invinuyesc ci chiar iti multumesc ptr mesajele date ptr informarea mea nu lua mesaju meu in semn de rau ci doar ya in cosiderae ca nam cunostintele unui noob de lvl 21 :D

shi da stiu diferentza intre cuvantu n00b shi noob ca altfel nu scriam n00b shi scriam noob

Posted

:cool2: am o "propueree" eu mam saturat sa joc pe un server plin si mia venit o idee ... pt toti care s-au plictisit de normal infine .... poate nu vi se pare o idee buna ....eu m-am gandit cand se deschide un server nou sa intram vreo 10 sau mai multi care sa stie cat de cat silkroad si sa incepem de la 0 cu tot ... sa fim printre primii ..... cum credeti daca sunteti interesati intrati pe ID de mess : secelitzka bafta la lvl :P :tiphat:

In primu rand a mai fost o idee asemanatoare acuma cateva luni si da toti sor bagat la idee bla bla cand sa deschis sv din toti aia numa cu vreo 4-5 mam intalnit si am abandonat si eu ideea aceia...si NU cred ca ar mai vrea cineva sa inceapa de la 0 e plictisitor!

Posted

faza cu hai pe server nou se practica mereu.se spune wah se deschide server nou haideti toti,se duc vreo 5 pe serverul ala si incep acolo un char si cand apare serverul urmator e iar faza asta,haideti toti acolo.sincer eu nu m'as muta pe un server nou doar pt a avea romani si o guilda de romani.Daca am doar romani ce ? unii sunt de treaba,te ajuta si chestii dar altii...? injura,incerca sa te fraiereasca,daca ii ajuti primesti un rahat in schimb...asta la unii ca unii sunt de treaba.Am intrat intr'un party si erau 3 romani in ea..injurau aia de spargeau.ni se facea power lvl'ing pe gratis ,aia intreba "are you getting good xp ?" si aia "yes,very good.tarfa proasta ce te'as f**e."

Posted

Please note that after the server inspection on September 11th, users must download the new torrent file in order to download the Silkroad Online client :blink: :blink: asta ar insemna ca trebe incaodata dw incaodata sro ?

Guest gracielo
Posted

HELP :dontknow:

cand incerc sa cumpar silk cu cardul Visa electron (cu care am cumparat si acum cateva luni silk) imi apare mesaj ca nu am numar de card valid sau ceva de genul asta.

in ultima perioada,a mai avut cineva problema ca asta , care a incercat sa cumpere silk cu Visa electron de la BCR ?

ms anticipat ... :(

Posted

salut, acum 5 minute am descoperit acest topic "silkroadonline" aici pe forumul linkmania. joc silkroad de pe vremea cand erau 5 servere deschise si cand serverul athens era new :)). acum ceva zile am spus GATA silkroadului. 3 ani de zile dusi pe farmat, hotii, f multe activitati ...... (nu gasesc cuvantul). silk nu am putut nicioada cumpara (am 2 carduri visa electron de la diferite banci dar nu mi-au acceptat cardurile, nuj de ce0...asa ca ....eu caut nist fete si baieti sa ne apucam serios :D IAR de serverul nou deschis mars. lvl cel mai mare fara but si silk l-am avut pe serverul athens lvl 49. full farmat.

FARA but asta e deviza:)

Posted

HELP :dontknow:

cand incerc sa cumpar silk cu cardul Visa electron (cu care am cumparat si acum cateva luni silk) imi apare mesaj ca nu am numar de card valid sau ceva de genul asta.

in ultima perioada,a mai avut cineva problema ca asta , care a incercat sa cumpere silk cu Visa electron de la BCR ?

ms anticipat ... :(

stai linistit a fost o problema cu banca si o lunga per de timp nu s-a putut lua silk ...banuiesc ca folosesti billgate.Acu mi se pare ca s-a rez...mai incearca..anyway nu e de la tine.

Posted

caut un server pe care sa ma re-apuc sa joc. cu o guilda in care a ajuta pe celalalt (nu a-i da lucruri moca) este important, si nu cine are cel mai cel set smecher..cum zicea cineva.

si cand zic a ajuta pe cineva nu ma refer la party ... ( nu cersesc party )

Posted

caut un server pe care sa ma re-apuc sa joc. cu o guilda in care a ajuta pe celalalt (nu a-i da lucruri moca) este important, si nu cine are cel mai cel set smecher..cum zicea cineva.

pai domnu..ai nimerit...acel server este xian...si acea guilda in care se ajuta unul pe celalalt e DRACULA..te asteptam :D

PS-tot union e de hunteri&traderi:P:P:P:P

Posted

parca a facut cineva o recomandare sa nu te duci pe serverele astea vechi cine se apuca de joc , ca sunt numa deia 'jmekkeri' cu set full sunt +9 si nu prea sunt oameni calumea:P:P:P:P(copyright SroFan)

Posted

sunt la munca acum, dar am timp liber 2-3 ore si ajung acasa destul de repede. da-mi un nume sa-ti dau un pm.

si.....domnisoara :)

si.....domnisoara :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...