Guest Blaidy Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hmm LOL ? mi-a picat dintr-un bandit archer un blade de lvl 10 +6 o_OE clar urmatorul meu char e un blader :rofl1:
seby_pavalache Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 un sfat ptr cine e lvl 23 ducetiva in downhang la est gate shi vb cu gardianu Moho o sa va dea un quest de colectat 200 chestii da Exp: 211.000 Skill Exp: 40.000 dupa asta la gardianu de langa el Hahun va mai da un quest tot cam atata exp shi dupa accea dupa ce il terminati shi pasta din nou la el ca va mai da inca un quest de mers pana in jangan shi in-napoi asta va da 150 000 exp shi 150 medium pots eu zic ca e misto cam 2 lvl tot faci :D
Mallkor Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 chiar? tu care esti? Deci daca tu sau/si toti amicii/prietenii tai de aici sau de pe server folosesc bot, inseamna ca si restul pe care nu i cunosti au facut/ fac acelasi lucru? :blink: Toate posturile lui defiler despre sro sunt f bune pt cine nu cunoaste in profunzime jocul, si elementele lui de finete.
iLoveCalifornia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 nimeni? esti nou pe redsea nu?nu prea ai prieteni care joaca silkroad asai? sau poate esti intrun guild de ratatinu's nou dar nici vechi si da am avut o guilda de nubi , se certau , injurii la ordinea zilei .playeri faceau pk aiurea .e altceva cand ai prieteni nu conteaza , pot sa fie si de lvlu tau , daca sunt oameni jocu e fun si cresti si rapid.
Guest iamarobot Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mah fratzilor o sa zicetzi ca sunt noob, da n-am ce face.....tre sa intreb ca in curand o sa.... ........ de unde se ia kitt-ul de instalare pentru dracia asta de silkroad?....ca am downloadat executabila aia de pe site-u oficial....dar cand dau sa instaleze ...imi spune ceva de genu ca aceasta versiune se instaleaza dupa European update..... datzi si voi niste link-uri ceva sau ajutati-ma intr-un fel ..... Va multumeste un om la ananghie :D
The Dash Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 stai k itzi dau eueditez cand am gasitfound it:http://www.fileshack.com/file.x/7984/Silkr...ansion+-+Client
alexxx70 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 sunt pure str shi din 5 atacuri mi se duce mana shi un mob il fac din 5-6 atakuri deci lokogic ca mi se duce mana repede ceeea ce inseana ca consum pots in prostie sa zicem ca consum 3 hp pots shi 3 mp pots la un mob el da 100 gold deci nu vad cum as putea yesi in profit????...bro,daca tu consumi in medie 3hp si 3 mp pots per moob omorat inseamna ca ai char varza si nu vei reusi mare mare chestie cu el in acest joc...nu te invinuiesc, si eu am fost incepator si am facut greseli, ca oricine de pe aici chiar daca multi nu recunosc asta,...dar iti dau un sfat...daca vrei sa joci klumea si sa fie si fun jocul pt tine indiferent ca vei fi la grind sau la vreun job atunci ori refaci skilurile la acest char ori faci unul nou si il faci klumea...asa ca ia si intreaba playeri mai vechi sau studiaza forumuri de SRO si fa un char klumea pt ca chiar tu te plangi ca nu reusesti sa strangi gold pt pots macar, d'apoi sa mai upgradezi vreo arma sau setul d p tine ori sa cumperi vreun SoS ceva...nu mi-o lua in nume de rau ce am scris dar asta e doar un sfat prietenesc.RESPEC"ALL :tiphat:
Sephiroth Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 un sfat ptr cine e lvl 23 ducetiva in downhang la est gate shi vb cu gardianu Moho o sa va dea un quest de colectat 200 chestii da Exp: 211.000 Skill Exp: 40.000 dupa asta la gardianu de langa el Hahun va mai da un quest tot cam atata exp shi dupa accea dupa ce il terminati shi pasta din nou la el ca va mai da inca un quest de mers pana in jangan shi in-napoi asta va da 150 000 exp shi 150 medium pots eu zic ca e misto cam 2 lvl tot faci :D stim si noi ce questuri sa facem btw daca iti consumi asa multe potiuni per mob... cum zice si alex , nu vei face prea multe , btw ce lvl au monstrii de-i omori tu si ce lvl ai tu?
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 sunt lvl 27 shi yo 21shi charu meu e chiar foarte bun omor un party de lvl meu cu 3 pots de mana
Sephiroth Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 e logic ca consumi asa multe ... dar de ce sa omori monstrii de 27 la lvl 21? o_O btw tu ai aflat de auto-pot? sau folosesti pots manual?
soso09 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 sunt lvl 27 shi yo 21shi charu meu e chiar foarte bun omor un party de lvl meu cu 3 pots de mana Om bun, daca tu esti lvl 21 si meri la aia de 27 (earth ghost ) presupun, cum sa nu consumi pots in prostie !!! Dute la aia de lvl tau de 21 sau la aia cu un lvl mai mare ...vai <_<
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pai fac lvl mai repede mie lene sa fac hunt la mobo de lvl meu O.oshi da fac auto pot
wine Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pai fac lvl mai repede mie lene sa fac hunt la mobo de lvl meu O.oshi da fac auto potAtunci nu ti se pare cam ciudat sa te plangi ?
alexxx70 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pai fac lvl mai repede mie lene sa fac hunt la mobo de lvl meu O.oshi da fac auto pot...bro, ai numai IMPRESIA ca faci lvl mai rpd, de fapt faci lvl mai incet si cu nervi(ca tre sa fii permanent atent sa nu mori) si cu cheltuiala de gold mai mare si fara sa faci plus la gold, din contra iesi pe minus, plus ca o diferenta de 6 lvle intre tine si moobii pe care ii omori iti scade f mult sansele la drop. Daca vrei explicatii mai detaliate intreaba-ma aici si iti voi explica de ce am eu dreptate si de ce tu ai doar impresia ca ai sa cresti mai rpd la grind la moobi cu 6-7 lvle mai mari ca tine...asta exceptand faptul ca ai un party si un char European iar ala care trage e cu vreo 6-7 lvle mai mare decat respectivii moobi.
asdfg11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Deci daca tu sau/si toti amicii/prietenii tai de aici sau de pe server folosesc bot, inseamna ca si restul pe care nu i cunosti au facut/ fac acelasi lucru? :blink: Toate posturile lui defiler despre sro sunt f bune pt cine nu cunoaste in profunzime jocul, si elementele lui de finete.folosesc bot so sue mefolosesc bot dasi totusi your point is???nu's nou dar nici vechi si da am avut o guilda de nubi , se certau , injurii la ordinea zilei .playeri faceau pk aiurea .e altceva cand ai prieteni nu conteaza , pot sa fie si de lvlu tau , daca sunt oameni jocu e fun si cresti si rapid.intra in superstar sau in quad( e cam plictisitor acuma..) hearnoevil is niste copii
Sephiroth Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 lol , in hearnoevil sunt si cativa de treaba ;) tu ai fost in hearnoevil? ce nick ai avut ?
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ...bro, ai numai IMPRESIA ca faci lvl mai rpd, de fapt faci lvl mai incet si cu nervi(ca tre sa fii permanent atent sa nu mori) si cu cheltuiala de gold mai mare si fara sa faci plus la gold, din contra iesi pe minus, plus ca o diferenta de 6 lvle intre tine si moobii pe care ii omori iti scade f mult sansele la drop. Daca vrei explicatii mai detaliate intreaba-ma aici si iti voi explica de ce am eu dreptate si de ce tu ai doar impresia ca ai sa cresti mai rpd la grind la moobi cu 6-7 lvle mai mari ca tine...asta exceptand faptul ca ai un party si un char European iar ala care trage e cu vreo 6-7 lvle mai mare decat respectivii moobi.da vreu shi yo niste explicatii nu strica sa stii :D
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 shi aprp faza cu char varza ma speiat am ful str glaive (sos) sunt lvl 21 19 mastery la glaive cu toate skilurile 19 la fire cu toate skilurile (alea cu shild merg folosite de oricine doar pui shild dai spelu shi il dai jos spelu tot ramane activat) 12 la laighting ( ptr speed) shi 10 la force ( il folosesc acu ptr heal shi alea dar la lvl 30 il readuc la 0 ca nu imi mai foloseste cu questu ala am destule crusted hartes shi acu dar imi trb spelurile de heal) e bun charu???
iLoveCalifornia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 folosesc bot so sue mefolosesc bot dasi totusi your point is???intra in superstar sau in quad( e cam plictisitor acuma..) hearnoevil is niste copiisuper star :blink: guilda lui Slym nu mai exista ;) si cum am zis nu cred ca o sa ma mai apuc de acest joc pana nu vad niste membri activi de pe red sea pe acest forum.
Xellos Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 intai spune-ne despre caracteru tau, pure str / pure int? hibrid? ce armura ai, ce arma folosesti, ce armura ai ?ce force ti-ai ales ...?
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cand o sa fiu lvl 80 o sa fiu mastery lvl 80 la glaive(fuly farmed) 80 la fire (tot inclusiv nukurile nu mie lene sa farmez cred ca ajuta shi ele nu??? dau inainte sa ma aproprii de tinta shi cred ca merg pe cineva cu armor...) shi 32 la laighting ptr speed shi chesta aia de te duce repede innainte e bun charu ceva sfaturi nar strica :D pls..cu garmet logikpure str lokicpure str lokic
alexxx70 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 da vreu shi yo niste explicatii nu strica sa stii :D...pai hai sa iti explic...tu omori un moob cu 6-7 lvle mai mare ca tine mult mai greu decat ai omora unul de lvlul tau sau cu un singur lvl mai mare ca tine...asta la 1/1...dar in timp se aduna si ca pots folosite si ca timp si ca gold...hai sa o luam matematic putin...sa luam niste cifre oarecare ca exemplu desi o sa chinui oleak sa fiu cat mai aproape de cele reale...tu omori 10 moobi cu 7 lvle mai mari ca tine in...sa zicem 2 minute jumate cu 6-7 skiluri per moob deci cam cu 3-4 pots per moob adik in jur de 28-35 pots folosite tu fiind pe strenght tre sa te bati aproape de ei...buuuun...mai departe varianta mea...omori 10 moobi de lvlul tau sau cu maxim un lvl mai mare ca tine cu 2 maxim 3 skiluri per moob si cu una, mai rar 2 pots per moob in...sa zicem ca timp in maxim un minut...rezultatul la toate aceste cifre fiind aproximativ urmatoarea...cat timp omori 10 moobi cu 7 lvle mai mari ca tine poti omora cam 25 de lvlul tau cu plus de gold. Verifica si tu la expul care il iei cu cei mari si cu cei de lvlul tau per timp...fa pur si simplu un experiment ( te asigur ca eu am facut practic asta de mai multe ori de-a lungul timpului)adik uitate la ceas si omoara timp de 5 min pe cei de lvlul tau si apoi 5 min pe cei cu 6-7 lvle mai mare ca tine si vezi cat exp si sp-uri iei intr-un caz si in celalalt si cat gold strangi si cate potiuni folosesti si apoi ia de buna varianta cea mai profitabila per general...desi eu sunt incredintat ca am dreptate. Daca eu gresesc te rog sa ma corectezi, inseamna ca am cam imbatranit si m-am ramolit :)Acum ai abia lvl 21, no offence dar esti cam mult prea mic pt joburi, cel mult poti face trader job, cu ocazia asta mai faci niste gold, dar pana la lvl 80 cand ai zis ca faci mastery-ile asa si pe dincolo, pana atunci ai sa inveti si tu ce si cum...dar e bine sa intrebi desi iti recomand (desi sunt sigur ca acest sfat il vei considera nul si neavenit) sa studiezi forumul acesta precum si altele romanesti si straine si ai sa inveti multe (treci peste flamingurile si posturile neavenite si rautacioase :error: )RESPEC"ALL :tiphat:
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ok mam prins am luat din toate sfaturile de aici ashi aku fac asha vanez la mobi de lvl meu cumpar cele mai yefrine pots dezmembrez itemurile shi vand elementele am auto pots la 30 % intre mobi mai stau shi joc shi uite asha am descoperit ca facand toate atea casteig din hunt de 2 ori cat am investit in pots asha ca mersi
Guest secescorp Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :cool2: am o "propueree" eu mam saturat sa joc pe un server plin si mia venit o idee ... pt toti care s-au plictisit de normal infine .... poate nu vi se pare o idee buna ....eu m-am gandit cand se deschide un server nou sa intram vreo 10 sau mai multi care sa stie cat de cat silkroad si sa incepem de la 0 cu tot ... sa fim printre primii ..... cum credeti daca sunteti interesati intrati pe ID de mess : secelitzka bafta la lvl :P :tiphat:
seby_pavalache Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 shi inca ceva nu ma face n00b doar ptr ca am lvl 21 mai am char de lvl 35 pe europe care lam facut varza incercand sa invatz jocu shi cred cal stiu rezonabil cat sa nu mai fu* shi cahru asta eu zic ca mere din moment ce rezist la pvp cu 3-4 lvl mai mari ca mine shi joc de aproape 3 luni cred ca am trecut de stadiu de n00b shi sunt cat de cat pus la punct cu jocu( p.s pe europe nu foloseam pots eram pure int shi vanam in party mreu charurile str ataca primele sa ya aracurile aupra lor shi in privintza la mana stateam 30 s jos shi gata era refecuta deci dasta nu eram prea lamurit cu huntu singur shi cu poturile) mrs. all ptr ajutor