Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu mai critik oamenii pls. e bine sa ii atentzionezi can ei gresesc dar u o faci cu o arogantz de nedescris

Stop thinking you the bos here 2!!

Arata-mi si mie unde am criticat pe cineva , vb aiurea fara sa stii.

Posted

am si eu o intrebare nu poti sa faci farm ca ahtiatu si la lvl 90 sa ai 90 lvl mastery la toate? si knd zic toate ma refer toate toate sau macar una dintre heuskal bicheon si pacheon si toate 3 ice fire lighting si force si sa fie si upgratade toate la maxim

ps cred ca ar fi cea mai mare prostie, nici nu cred ca poti farma atat dar va intreb pe voi, si sami ziceti dak teoretic e posibil

Posted

Nu este posibil.

Acuma sa iti explic si de ce...Deci exista o limita de maestry, care este 300.In total sunt 6 tipuri de maestry si 90*6=540 ceea ce este aproape dublu fata de limita impusa de Joymax.

Sper ca te-am ajutat.

Posted

dap si pana la lvl 150(mam uitat in media pk si am vaz k asta o sa fie lvl max) tot 300 mastery o sa fie si o sa trebuiask sa joci numa cu 2 mastery de lvl max(de fapt nu trebuie dar este indicat)

@defiler

ai dretpate, u nai criticat pe nimeni

u doar esti perfect si dai sfaturi bune si prietenesti

bullsh**..........citestetzi posturile si dupa mai zi ceva

Posted

:shocking::banghead: :angry1: :crybaby: :comp1: :comp2::oops: gata miam revenit shi yo cu banii mrs ptr sfaturi am strans 200k dar mie frica acu sa mai incep yara cu cumparatu de pots ca pote yara raman falid ce sa fac???voy ramaneti fara bani la fel din kauza la pots sau fac eu ceva gresit??????//sau folosesc eu prea multe ---> pur shi simpu fac hunt la mobi de lvl 21 eu fiind tot 21

:shocking: :crybaby: :comp1: :comp2::oops: :read:

:shocking: :crybaby: :comp1: :comp2::oops: :read:

Posted

Eu unul imi scot aproape toti banii de pots din goldul adunat de pe jos.Ce build esti si la ce mobi vanezi?

P.S. Incearca sa nu mai pui atatea smile-uri.

Posted

Ca si la pty dai leave :))... Dar nu mai poti intra decat dupa 24 de ore, defiler stie mai bine cu academiile astea :)

Mersi ! nu am vaz Leave ca nu au trecut cele 24 ore de cand am intrat ...si deaia am intrebat

Posted

oficial nu mai joc silkroad, cum zicea si arrow acesta nu este un joc unde se poate o face o comunintate unde sa te distrezi , este un joc unde se lucreaza doar cu gold si cam atat . playeri lasa de dorit , te caracterizeaza dupa setu care-l porti pe tine . Reprezentati de la Joymax vad in acest joc doar dolari de la MasterCard.

Asa joculetu in sine este frumos , dar comunitatea de pe el lasa de dorit.

Sa-l citez iarasi pe Arrow Blizzard owns Joymax.

ps. un sfat pt cei care se apuca de SilkRoad , nu va apucati sa jucati pe RedSea, alegeti servere noi am inteles ca acolo sunt playeri adevarati.

Posted

oficial nu mai joc silkroad, cum zicea si arrow acesta nu este un joc unde se poate o face o comunintate unde sa te distrezi , este un joc unde se lucreaza doar cu gold si cam atat . playeri lasa de dorit , te caracterizeaza dupa setu care-l porti pe tine . Reprezentati de la Joymax vad in acest joc doar dolari de la MasterCard.

ps. un sfat pt cei care se apuca de SilkRoad , nu va apucati sa jucati pe RedSea, alegeti servere noi am inteles ca acolo sunt playeri adevarati.

arrow sry bro daca nu am vazut...dar eu postasem faza cu "blizzard owns joymax bigtime...":P =))=))=))=))

@sep adevarat dar totusi jocurile facute de blizzard si piratate warcraft3 WoW..deci devenite free sunt super...

Posted

Trist.

Pentru cei noi: un server nou cum a zis ulise sau chiar si unul vechi(din pacate serverele vechi sunt cu playeri mai bogati si plini de iteme sos/som/sun) :)

Posted

arrow sry bro daca nu am vazut...dar eu postasem faza cu "blizzard owns joymax bigtime...":P =))=))=))=))

@sep adevarat dar totusi jocurile facute de blizzard si piratate warcraft3 WoW..deci devenite free sunt super...

Stii de ce ma , Joymax nu face released la files , pt a putea crea servere private , pt a castiga ei bani.

ps.inca un sfat , nu alegeti wizzard , are defense mic , si nu rezista la un atac asupra lui la 2 monstri.Viata mica dar are dmg mare.

Posted

:shocking::banghead: :angry1: :crybaby: :comp1: :comp2::oops: gata miam revenit shi yo cu banii mrs ptr sfaturi am strans 200k dar mie frica acu sa mai incep yara cu cumparatu de pots ca pote yara raman falid ce sa fac???voy ramaneti fara bani la fel din kauza la pots sau fac eu ceva gresit??????//sau folosesc eu prea multe ---> pur shi simpu fac hunt la mobi de lvl 21 eu fiind tot 21

ma ca sa eviti colapsu financiar (la faza asta mam spart) trebuie sa cumperi potioni ieftine

de ex cumpara potioni de alea de 60 bucata si vine 50 pots de mp si 50 pots de hp cam 6000 gold

si sa zicem iei 2 X 50 mp pots si 2 X 50 hp pots te costa 6000 X 2 =12000 gold dupa ultimele cercetari

problema este ca poturile astea nu au recoveryu ft mare dar sunt mai bune decat nimik.Si dak le eie la intervale mai mici sunt bune.Si sunt si ieftine asa ca poti lua multe

Posted

eu mereu am iesit in profit cand ma duc la vanat.ridic toti banii si tot inafara de materialele pt alchimie.Tabletele le vand(D6) si scot si de pe alea pe putin 25k(vandut la NPC) la o "partida" de vanat.

Din aur scot cam dublul pot-urilor si al sagetilor si imi mai cad si iteme pe care le "dizolv" in elemente si scot si de pe alea niste banutzi.

In samarkand daca nu am omorat la mobi si cad si arme destul de des..cred ca am facut vreo 7-10k wind 4 pana la lvl 43,sa nu mai spun de restul elementelor.Pe asta sa te axezi..pe elemente,parerea mea.am stat acum 2 zile o zi intreaga(lasat si compul deschis cand am dormit ) cu elemente si am scos bani multi.chiar nu ma asteptam sa cumpere cineva in stack-uri de cate 5k dar avand in vedere ca 5k wind 4 dadeam cu 9.5kk s'a vandut spre surprinderea mea.

parerea mea: nu da armele la NPC(dupa D3-D4 chiar ca nu trb date),pastreaza'le si dizolva'le..daca dau wind2 sau wind 4 e bine.Nu e greu sa faci bani dupa lvl 20 dar nu e nici greu sa'i cheltuiesti.eu sunt intr'un fel mai zgarcit la jocuri de genul asta : adun adun si consum putin iar cand vad ca scad banutii incerc sa fac ceva rapid pt a face banii la loc.

si asculta'l pe skorpyo ca spune bine cu pot-urile.Si vezi daca setezi auto pot nu seta la 90% sa iti bage pot-uri non stop ca logic ca se duc repede.Seteaza mai jos,cel putin MP-ul ca la lvlul ala nu consumi asa mult si repede...daca mai esti si chinez si bagi pot din 5 in 5 secunde ...e clar in ce ritm consumi.Hai noroc.

Posted

sunt pure str shi din 5 atacuri mi se duce mana shi un mob il fac din 5-6 atakuri deci lokogic ca mi se duce mana repede ceeea ce inseana ca consum pots in prostie sa zicem ca consum 3 hp pots shi 3 mp pots la un mob el da 100 gold deci nu vad cum as putea yesi in profit????

Posted

ok cred ca mam lamurit cu poturile dar mai am shi yo o intrebare e vro modalitate sa scad mastery lvl???

Cum adik mastery lvl , ce vrei sa spu8i prin a scapa de el ?

Maxim e 300 nu poti modifica asta (Chinesse).

La ce Euro , masteryul e dublul lvlului tau .

Posted

Da... sunt niste questuri la potion merchant care te ajuta sa scazi lvl la masterii. Pt inceput trebe sa strnagi 10 cursed hearts, pt o potiune cu care scoti skilluri sau scazi lvl la masterii.

Posted

aha am inteles mrs

da as avea shi yo niste planuri sunt lvl 21 fuly farmed shi as vrea sa ajung la lvl 30 cu gap 9 shi sa farmez 50k am calculat ca ma duce la lvl 50 fuly farmed e o idee buna? dar o sa fie greu sa ajung la lvl 30 cu gap asha mare ma poate ajuta cineva sunt pe serveru persia :D:D

Posted

se pare ca pe acest forum nimeni nu joaca pe RedSea :crybaby: pacat . daca eram mai multi ne ajutam reciproc party gold etc. :) ma gandeam sa se faca un clan si pe RedSea. dar nu se poate . anyway spor la lvl :)

nimeni? esti nou pe redsea nu?

altii au luat ban =)) renumitii playeri de pe RedSea , o uniune intreaga a folosit acelasi bot = toti ban.

"lit" ? Pentru orice build e bun fire si light in special , fire dmg mare , buffs phi att si mag defence , light speed , buffs mag att & parry.

P.S Calculeaza-ti buildul ptr lvl 90 , adica 90 weapon - 90 fire - daca vrei si ice faci 60 light -60 ice . Daca nu vrei ice faci max. light 90.

chiar? tu care esti?

dc? ca joc eu acolo ? =))=))

nu prea ai prieteni care joaca silkroad asai? sau poate esti intrun guild de ratati

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...