wine Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 defiler nu te cunosc decat de pe forum dar imi asum riscul de a afirma ca iti dai o prea mare importanta...te iei de altii si ii critici.Toti avem defecte si nu ne-am nascut invatati...acum cateva luni nu putea sa retin Chakji sau Hyeongcheon...ceea ce vrea sa subliniez este ca este normal sa ne spunem parerea sa contrazicem anumite idei...dar cum shade a spus mai sus nu sa criticam si sa contrazicem persoana.Te rog sa nu incepem iar flamingul.Sry pt off topic dar am simtit nevoia sa scriu asta.Cand cineva face o afirmatie gresita ea trebuie corectata.Sunt multi care nu cunosc jocul si trebuiesc ajutati asa ca toate lucrurile spuse gresit trebuiesc corectate.Defiler cunoaste acest joc, este unul dintre cei mai mari romani din silkroad de pe linkmania.@mustar_andy Nu stiu care este romanul care face x charuri dar de vreo 2 pagini postezi ca iti vei face ba un char ba altu si tot asa...@spydy15 Acelasi lucru se intampla mai pe toate serverele cred.Pe troy cel putin, in fiecare zi este un party la generali format atat din straini cat si din romani.
mustar_andy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cred ca glumesti man defiiler aratane realiyarile tale dupa cu.m am spus respect sp33dy si asdfq11
2Paclife Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 deci daca intru intr-o academye dispare semu ala cu search sistem?? ca ma streseaza rau de tot..?Apesi ,,L" si dai Matching
The Dash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 nu trebuia sa mai scrii si u k am explicat pe pagina anterioaraciteste intai pls
2Paclife Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 o sa vin si eu pe MARS cand o sa mearga silku as vrea sa fac un guild cu cineva nu de romani nu cu un nume stupid cum ar fi ROMANIA un guild de straini desigur orce roman e primit doar cu straini poti face un guild mare nu cu romani care dupa 2 zile se apuca de alt char etc etcROMANIA=nume stupid LASA-NE Zici de romani care se lasa dupa 2 zile , cerd ca te caracterizezi perfectnu trebuia sa mai scrii si u k am explicat pe pagina anterioaraciteste intai plsScz scz scz ... n-am fost atent
defiler666 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 a da garment vs protector vs armor.......asta i o chestie....sa stiti ca pary ratio influenteza DMG u deci haine cu pary ratio mai mari au DMG mai marit....uite eu am avut un prieten care a fo hacuit la lvl 70...full farmat si hainele puse la punct nukar....pe fiecare haina avea pary ratio increase deci dadea de exemplu la un Sonar 12k DMG....dupa ce a fo hacuit sia putut face rost de nijte haine slabe...fara pary ratio marit sau chesti blue...asa ca dadea numa 6k dmg la un sonar....este o diferenta destul de mare....eu din cate stie experienta mea cei care au pary ratio mai mare dau DMG mai mare indiferent dac este pe PROTECTOR ARMOR sau GARMENT....bafta all in continuareFALS , parry ratio nu influenteaza dmg pe care il da caracteru , ci dmg pe care il primeste respectivul caracter cu parry ratio pus la punct.ia uitiva AICEA asta se numeste spirit de echipa si autoshare party...nu ce facem noi unu da trei stau afk =) daca ajungem sa facem si noi asa doboeam turci Noi facem zi de zi share la generali , sunt zile in care facem full de romani , altele care nu.@SroFan : Imi cer scuze , nu aia a fost intentia , dar sunt niste aberatii care se repeta de la un player la altul.(roman bineinteles)
mustar_andy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ROMANIA=nume stupid LASA-NE Zici de romani care se lasa dupa 2 zile , cerd ca te caracterizezi perfectScz scz scz ... n-am fost atentce sa stii tu daca nai fost intrun guild mare de pe un srv anume mai bn intrun guild de straini decat intrun guild de romani prosti si nooobi uniii dintre ei daca esti unu priceput apucate de un guild nu unu care are un char de lvl 25 maxim si isi face un guild asta se numeste prostie
Guest Blaidy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 archerul pe full str in afara de fire ce mai foloseste ? (cold ?)
defiler666 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cred ca glumesti man defiiler aratane realiyarile tale dupa cu.m am spus respect sp33dy si asdfq11La ce te referi cand spui "realizarile" mele ? Oricum sunt sigur ca am realizat mult mai multe lucruri decat tine in sro.
Sephiroth Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 archerul pe full str in afara de fire ce mai foloseste ? (cold ?)da, cold!@mustar "cu.m"? te crezi la silk? <_<
skorpyo93 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ma ce ziceti sami pun Sp si la force ca sa am resurect heal si altele ?eu cred ca e misto sa ajuti pe cineva cu un heal sau un ress acolo...eu deocamdata am lvl 16 nam jucat de 2 zile mere prea intepat.Dak mor si dau ress at the specified point cum ajung in oras iau dc am doar 256 RAm dar sa revenim la intrebarea de dinainte.. merita sami pun sp ....,bla bla bla la force ? spunetiva parerea :tiphat: si mai am o intrebare ....cum ajungi de la cresa de gaming la facultatea de gaming cum sunt unii :P ? :kar:
defiler666 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ma ce ziceti sami pun Sp si la force ca sa am resurect heal si altele ?eu cred ca e misto sa ajuti pe cineva cu un heal sau un ress acolo...eu deocamdata am lvl 16 nam jucat de 2 zile mere prea intepat.Dak mor si dau ress at the specified point cum ajung in oras iau dc am doar 256 RAm dar sa revenim la intrebarea de dinainte.. merita sami pun sp ....,bla bla bla la force ? spunetiva parerea :tiphat: si mai am o intrebare ....cum ajungi de la cresa de gaming la facultatea de gaming cum sunt unii :P ? :kar: Nu merita la force , risipa de sp si lvl mastery. Cand faci mai multe posturi creste si acolo , gradinita , scoala generala , liceu , etc.
2Paclife Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ce sa stii tu daca nai fost intrun guild mare de pe un srv anume mai bn intrun guild de straini decat intrun guild de romani prosti si nooobi uniii dintre ei daca esti unu priceput apucate de un guild nu unu care are un char de lvl 25 maxim si isi face un guild asta se numeste prostieCE inseamna guild mare ???
skorpyo93 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 CE inseamna guild mare ??? oare un guild mai mare e un guild cu mai multi membri.Cred sau poate numele e mai lung sau poate are un renume mai mare :cool2:
iLoveCalifornia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 se pare ca pe acest forum nimeni nu joaca pe RedSea :crybaby: pacat . daca eram mai multi ne ajutam reciproc party gold etc. :) ma gandeam sa se faca un clan si pe RedSea. dar nu se poate . anyway spor la lvl :)
The Dash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 archerul pe full str in afara de fire ce mai foloseste ? (cold ?)stiu k e bun coldul dar tzias sugera sa pui numa wepon fire si lit pt viteza si parysi nu mai pune la cold k sa pastrezi mastery lvl pt cap 90k atunci o sa trebuiask sa scotzi sp si trebe sa dai o gramada de bani dureaza pana strangi cursed hart si itzi da inapoi numa 80% din spul consumatasta e parerea meano flaming pls@2Paclife np :P
Sephiroth Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 se pare ca pe acest forum nimeni nu joaca pe RedSea :crybaby: pacat . daca eram mai multi ne ajutam reciproc party gold etc. :) ma gandeam sa se faca un clan si pe RedSea. dar nu se poate . anyway spor la lvl :)au jucat multi(eu,mehico etc.) dar unii s-au lasat , unii s-au mutat...
iLoveCalifornia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 au jucat multi(eu,mehico etc.) dar unii s-au lasat , unii s-au mutat... si inainte RedSea era cunoscua acu.... XS-TEAM .
defiler666 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 au jucat multi(eu,mehico etc.) dar unii s-au lasat , unii s-au mutat... altii au luat ban renumitii playeri de pe RedSea , o uniune intreaga a folosit acelasi bot = toti ban. stiu k e bun coldul dar tzias sugera sa pui numa wepon fire si lit pt viteza si parysi nu mai pune la cold k sa pastrezi mastery lvl pt cap 90 k atunci o sa trebuiask sa scotzi sp si trebe sa dai o gramada de bani dureaza pana strangi cursed hart si itzi da inapoi numa 80% din spul consumat asta e parerea mea no flaming pls "lit" ? Pentru orice build e bun fire si light in special , fire dmg mare , buffs phi att si mag defence , light speed , buffs mag att & parry. P.S Calculeaza-ti buildul ptr lvl 90 , adica 90 weapon - 90 fire - daca vrei si ice faci 60 light -60 ice . Daca nu vrei ice faci max. light 90.
iLoveCalifornia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :o si bow si blade nu a stricat caracteru ? ps: mai intreb inca odata care joaca pe RedSea :D?
EvilToileT Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Am si eu o intrebare...cum pot iesi dintro academie ca de intrat e usor :D
Equilibrium Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ca si la pty dai leave ... Dar nu mai poti intra decat dupa 24 de ore, defiler stie mai bine cu academiile astea :)
The Dash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 altii au luat ban renumitii playeri de pe RedSea , o uniune intreaga a folosit acelasi bot = toti ban. "lit" ? Pentru orice build e bun fire si light in special , fire dmg mare , buffs phi att si mag defence , light speed , buffs mag att & parry. P.S Calculeaza-ti buildul ptr lvl 90 , adica 90 weapon - 90 fire - daca vrei si ice faci 60 light -60 ice . Daca nu vrei ice faci max. light 90. da lit cu ce am gresit?? e prescurtarea de la lightning. am zis ceva ce nu era bun eu zi k sa nu mai consumi bani si sp pe cold si satzi pastrezi k in decembrie(probabil) o sa apara cap 90 si e bine sa nu irosesti sp si bani degeaba nu mai critik oamenii pls. e bine sa ii atentzionezi can ei gresesc dar u o faci cu o arogantz de nedescris Stop thinking you the bos here 2!! Am si eu o intrebare...cum pot iesi dintro academie ca de intrat e usor cum a zis si bluenuker apesi "L" si dai leave cu penalitatea nush ce sa zic asa zice si pe site dar eu nam avut nicodata penalitate ink ceva: sa fii intro academie NEAPARAT can ai lvl 39 si aproape lvl 40 k sa dai graduate si itzi da 2mil xp adik aproape 50% si dupa sa intru iara k asistent (tot intro academie) si sa siei si u honor pts
wine Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Poti iesi dintr-o academie la 24 de ore dupa ce ai intrat in ea si poti intra in alta tot la 24 de ore dupa ce ai iesit din ultima.