The Dash Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 deci daca intru intr-o academye dispare semu ala cu search sistem?? ca ma streseaza rau de tot..?daps itzi dispare aia si dak iesi din una trebe sa apesi l si dai machingMa cum faci alchimie ?Adic cum folosesti un o tableta de aia ?De ex am avut o tableta de lvl 2 care zicea increase nst ce la accesory.AM apasat pe y adik alchemy si am pus piatra.Am incerecat sa pun si un inel de la magazin in unul din sloturile din dreapta pietrei da nu mergea.DEci ce sa fac ?deci faci stoneul intai adik vezi k pe tableta scie ce elemente si cate itzi trebe si de care lvlpui tableta in prima pagina de la alchemy window si pui intai tabletadupa pui elementele corespunzatoare si fusedupa dai pe a doa optziune a windowului alchemy si pui itemu si ai sa vezi k e numa un slot liberin acel slot pui stoneulNOTE: stoneul trebe sa fie de acelasi deg k si itemuhope i halpBafta ALL and stop flamingLets be all friends....so kiss and make out :P wooooooo sia facut un prieten un str hybrid pe bow fire si protector are lv 50 pe mercury si astazi a batut gavier de lv 51 ia spus ca la inceput e slab dar de lla lvl 47 rupe tot si mia spus sami fac si eu voic e zoceto credeti ca e bun de ceva????????? occasion14.giftzias sugera pur strhibrid e bun k dai dmg mare phy si mag dar tzie itzi trebe phy mai mult pt k bow se bazeaza pe criticale si k sa dai crit mai mare itzi trebe phy dmg mai mare deci rezulta k itzi trebe mai mult strRetzinetzi:Nam zis k e varza hibidul so no flaming
Xellos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mar tenta un str hybrid pe arc singuru pvp interesant e cu primul glavier, restu sunt nubi, ori pure str de lvl mic ori nukeri nubi btw, n-ai vazut ca folosea si vigor? uita-te din nou la primul glavier, e clar ca e nub, foloseste numai 2 skilluri si face o pauza de 1 secunda intre skilluri. iar cand il aduce pe arcas la 1k hp nu mai da pt 2 secunde si dupa arunca cu glavia in el, asta e pvp ? :\ vrei sa pun poze cu toate caracterele pe care le am? =)
SroFan Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 singuru pvp interesant e cu primul glavier, restu sunt nubi, ori pure str de lvl mic ori nukeri nubibtw, n-ai vazut ca folosea si vigor?uita-te din nou la primul glavier, e clar ca e nub, foloseste numai 2 skilluri si face o pauza de 1 secunda intre skilluri. iar cand il aduce pe arcas la 1k hp nu mai da pt 2 secunde si dupa arunca cu glavia in el, asta e pvp ? :\vrei sa pun poze cu toate caracterele pe care le am? =)da vrem...preferabil cu caracterele muncite si nu furate...btw lvl 45:)))PS-nu lua in seama ce am scris ca iar facem flame-uri
skorpyo93 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 tabletele le transformi in pietre cu ajutorul elementelor. piatra are un lvl (degree) si scrie pe ea la ce se foloseste. degreeul de la piatra trebuie sa coincida cu degreeul de la arme/accesorii/haine ca sa mearga.pe piatra scrie si sansa de succes care de obicei e mica.cum folosesti: apesi pe y ca sa deschizi panoul de alchemie, apesi pe a 2-a fereastra de sus (att. enhance), pui arma/etc. in slotu dein stanga si piatra in slotul din dreapta si apesi fuse. dupa ce apesi fuse se pot intampla diverse chestii: 1. nimic 2.sa reuseasca. 3.sa se distruga itemul 4.etc.daca nu stii sa transformi tabletele in pietre spune sa iti explic cum.da te rog explicami chiar am nevoie de arme mai bune si de mai mult zen, pardon gold
Sephiroth Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 singuru pvp interesant e cu primul glavier, restu sunt nubi, ori pure str de lvl mic ori nukeri nubi btw, n-ai vazut ca folosea si vigor? uita-te din nou la primul glavier, e clar ca e nub, foloseste numai 2 skilluri si face o pauza de 1 secunda intre skilluri. iar cand il aduce pe arcas la 1k hp nu mai da pt 2 secunde si dupa arunca cu glavia in el, asta e pvp ? :\ vrei sa pun poze cu toate caracterele pe care le am? =) aia cred ca sunt prieteni din uniune care-l ajutau sa faca archeru sa arate bine
The Dash Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 da te rog explicami chiar am nevoie de arme mai bune si de mai mult zen, pardon goldvezi k am explicat eu
mustar_andy Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nu cred daca era din union era numele guildului cu verde si era cu albastru si imediat dupa ce o sa imi mearga silkroadu o sami fac bader pe lighting a icneput e slab dar cand creste rupe
seby_pavalache Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bai fratzior am shi yo o problema ca sa fac hunt am nevoye de pots nu?? pai asha am fakut shi yo dar o sg problema dau mai multi bani pe pots decat castig facand hunt shi aku sunt falid faara sa pot faca nimik pls help!!!!!!!! :sef: :rofl1: :comp1: :read:
alexxx70 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 da te rog explicami chiar am nevoie de arme mai bune si de mai mult zen, pardon goldALCHEMY 1.So...omori moobi si pica tot felul de saculetzi cu tot felul de iteme pt mixuri la Alchemy.De exemplu ... Potato...cand pui cursorul pe item iti scrie pe langa bla bla bla ,jos, de exemplu Earth Element lvl4 2 units si Water Element lvl4 1 unit....etc...Asta inseamna ca daca combini la alchemy acest item cu Void Rondo(pe care il cumperi de la orice Grocery din orice oras) ai sa obtii acele Elements.Pt diferite iteme din saculetzii de la drop este probabil sa fie nevoie de mai multe sticle de Void Rondo ca sa le spargi.Deci...deschizi fereastra Action,apoi deschizi ferestra de Alchemy ,pui Void Rondo in mijlocul cercului din stanga si itemul(de la drop) pe care vrei sa il transformi in sloturile din dreapta si apesi butonul Fuse All pt ca Fuse normal nu merge in acest caz.Vei obtine cateva noi iteme care sunt Elements de high lvl.Acum trebuie sa executzi alta operatzie de Alchemy inainte de a le folosi la arma de ex. 2.Mergi si mai dai in cap la niste moobi si la drop cautzi o Tableta de Alchemy,asta fiind un item magic. Aceste tablete pot fi Jade,Ruby sau Sapphire Tablet.Ele vor fi folosite in Alchemy pt a fuziona cu Elementele obtinute anterior.Va rezulta un Alchemy Stone ale carui atribute magice depinde de ce element si ce tableta ai fuzionat anterior.Aceste Stone pot fi: -Alchemy Stone - pt atribute magice (de ex. +1 Int la arma sau gloves sau +1 Ice rezistance); -Attribute Stone - pt incr attribute (de ex. pt incr Block Ratio la scut); -Alchemy Potion - pt incr buffs (de ex. pt +50%incr speed for 1200 sec.). Ideea de baza e ca daca urmezi corect acesti pasi :1.item din saci +Void Rondo din care rezulta Elemente,2.Elemente +Tableta din care rezulta Stone atunci nutzi mai ramane decat sa folosesti acele Stone pt atzi face increase "ceva" la iteme(set,arma sau accesory).Dar totul e o loterie,e random,adik acele stone au increase-uri aleatorii ca procentaj. 3.So...acel Stone final poate fuziona cu arma sau o piesa din set sau din accesory pe care vrei sa o upgradezi(nu si acele Stone numite Alchemy Potions). 4.In acest punct odata ajuns te confruntzi cu o mare problema...poate da FAIL...so..deschizi iar fereastra de alchemy,pui itemul pe care vrei sa il upgradezi in cercul din stanga iar in sloturile din dreapta elixirul,lucky powder-ul cu acelasi degree ca si itemul si stone-ul...zici o rugaciune fierbinte catre D-zeu si apesi Fuse... Daca iese esti fericit si bei o bere...daca da fail...injuri cat mai colorat cu putintza,eventual dai cu tastatura in monitor 5.Destroyer Rondo se foloseste la spart iteme(din set sau arme sau accesory).Exista aici o shmecherie.Daca spargi un item blue e posibil(dar nu obligatoriu) sa obtii Stone,adik nu mai astepti pana pica o tableta pt Alchemy ca sa o combini cu Elemente si sa obtii Stone ci potzi obtzine Stone direct.Bineinteles ca si aici e random si in loc de Stone(una sau mai multe) sa obtii vreo 2 basculante de Alchemy Materials.Dupa cum am mai zis totul e random,totul e loterie pura. Acum despre iteme ...excelente...parca a intrebat cineva....SoS,SoM.SoSUN,astea sunt un fel de iteme EXCELENT care nu se pot face de catre playeri ci asa cad ele din moobi sau chiar din Thiefii NPC.Ele sunt mult mai "puternice" decat un item normal si chiar decat un item full blue.Exemplu : sa presupunem ca ai o arma alba de lvl 10...--->echivalentele in iteme excelent :Sos - Seal of Star-- e ca o arma cu 5 lvle mai mare decat cea alba (ca si cum ai avea una alba dar +5 in mana)SoM - Seal of Moon-- +10SoSUN - Seal of SUN ---+15..deci daca ai o arma SOSUN in mana e ca si cum la lvl 10 in loc sa ai o arma de lvl 10 normala (alba) e ca si cum ai avea o arma de lvl 25 alba. Daca o mai faci si +.......si blue.....si upgrade la cifrele din paranteze la fizic atac sau magic atac( in functie de build si arma).....Bafta guys...... si ca sa ma leg un pic si de cei care scriu pareri despre care e mai bun sau mai frumos sau mai bine structurat sau.....etc...- eu zic asa(si se pare ca a mai zis-o careva inaintea mea):...fiecare joc are punctele lui tari si punctele lui slabe,fiecare joc are "frumusetea" si "uratenia" lui, fiecare joc are stilul lui intr-un cuvant, so stop flaming about WoW-SRO, cut the crap about that. Eu am jucat legit SRO si am facut un char lvl 80 (chinese) pt ca asa mi-am propus si sunt tipul de om care cand isi propune ceva o duce pana in panzele albe...acum sincer nici nu ma gandesc sa fac un char European lvl 80, mi-am facut damblaua si m-am linistit, mai intru din cand in cand doar pt fun: un job war, un lvl up la un amic, etc...dar o spun cu toata credinta : SRO-ul are savoarea lui!!! si sunt perfect de acord cu sustinatorii WoW-ului ca si ala are savoarea lui...IDEEA DE BAZA E SA ITI PLACA TIE, OMULUI CARE ESTE IN SPATELE TASTELOR, NU CELORLALTI, TU ALOCI TIMP, INTR-UN FEL SAU ALTUL REAL MONEY(fie si numai pt curentul consumat de pc-ul tau cat timp joci) ALOCI TENSIUNE NERVOASA SAU UN SENTIMENT DE BINE SAU IMPLINIRE CAND ITI REUSESTE CEVA IN ACEL JOC, FIE EL WoW, SRO, L2, etc........cine vrea si e in stare sa inteleaga ce vreau sa zic e ok, cine nu...dati drumul mai departe la improscari cu adjective si invective ce nu-si au locul si rostul pe acest forum.Eu mai nou am pe PC 3 jocuri online in momentul de fata(SRO,2Moons si Last Chaos) si joc doar pt fun si pt completarea nevoii de gamer asa ca intru senin in oricare din ele, cand ma plicti in unul intru in altul si tot asa...nu imi mai fac riduri, nu imi mai fac nervi....fiecare din cele 3, pt mine are savoarea lui, are stilul lui de a ma face sa ma simt bine, are felul lui de a-mi insenina mintea dupa orele de serviciu, am scapat de stadiul cand jucat 24/24 7/7MUOnline, 24/24 7/7 SRO...pt astea 2 am pierdut multe in viata mea in ultimii 5 ani sau cam asa ceva....de aceea va zic...nu jucati cu sprancenele incruntate, cu nervii intinsi, incercati sa jucati cu dexteritate si cu zambetul pe buze...ori macar aici intrati si vorbiti cu ceilalti ca si cum ar fi cei mai buni amici ai vostri, ca si cum ati schimba pareri nu focuri de arma sau taisul sabiilor, ci ca si cum ati sta relaxat la o bere de vorba cu cineva pe care nu-l cunosti si cu toate ca poate nu iti impartaseste aceleasi convingeri sau pareri ai vrea totusi sa te imprietenesti....incercati asta macar cateva zile si veti vedea ca viata poate fi si frumoasa in jocurile voastre si pe acest forum.Cine are puterea sa inteleaga ce am vrut sa zic mai sus are parte de respectul meu nemasurat...iar in timp si de al altor forumisti si gameri de SRO ori al altor jocuri.RESPEC"ALL :tiphat:
seby_pavalache Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bai fratzior am shi yo o problema ca sa fac hunt am nevoye de pots nu?? pai asha am fakut shi yo dar o sg problema dau mai multi bani pe pots decat castig facand hunt shi aku sunt falid faara sa pot faca nimik pls help!!!!!!!! :baby: :bomb: :brokenheart: :angry1: :crybaby: :cussing: :lamer: :dontknow: :readthis:
wine Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mergi la hunt, vaneaza mobi, si pune-te pe jos sa ti se reincarce mp si hp... asta e o cale sigura daca ai ramas falit de tot ...sau daca nu imprumuta.
Sephiroth Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ar fi de preferat sa omori mobi mai mici decat tine , sa economisesti hp si mp ;)
defiler666 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 daca ai ai fi facut si tu experimente ai vedea pune garment si vezi ce dmg ai pe un moooob dupaia pune armur si mai discutam da?????? orcum ii feicit pe sp33dy si asdfq11 cei mai priceputi si sincer imi pare rau de sp33dz ca ia ciordit ala accontu deci feicitari lu sp33dy si asdq11 xeelos pune si tu niste poze cu charu tau te rog spuun asta pentru ca am vayut poye cu charu de 80 a lui asdfq11 si a u sp33dz care a omorat aproape totii unqiue si totusi e lvl 69 ) Da-ti delete la char.Uite singurele avantaje intre seturi la sro. Armor : high phi defence , low mag defence. Protector : medium phi defence , medium mag defence , 10% speed increase si -10% Mp consumat Garment : high mag defence , low phi defence , 20% speed increase si -20% mp consumat P.S Nu ai dmg increase de la nici unul dintre seturi , sunt multi care fac combinatie intre armor si protector (in special archerii).
SroFan Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ) Da-ti delete la char.Uite singurele avantaje intre seturi la sro. Armor : high phi defence , low mag defence. Protector : medium phi defence , medium mag defence , 10% speed increase si -10% Mp consumat Garment : high mag defence , low phi defence , 20% speed increase si -20% mp consumat P.S Nu ai dmg increase de la nici unul dintre seturi , sunt multi care fac combinatie intre armor si protector (in special archerii). defiler nu te cunosc decat de pe forum dar imi asum riscul de a afirma ca iti dai o prea mare importanta...te iei de altii si ii critici.Toti avem defecte si nu ne-am nascut invatati...acum cateva luni nu putea sa retin Chakji sau Hyeongcheon...ceea ce vrea sa subliniez este ca este normal sa ne spunem parerea sa contrazicem anumite idei...dar cum shade a spus mai sus nu sa criticam si sa contrazicem persoana.Te rog sa nu incepem iar flamingul.Sry pt off topic dar am simtit nevoia sa scriu asta.
BillyTalent Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a da garment vs protector vs armor.......asta i o chestie....sa stiti ca pary ratio influenteza DMG u deci haine cu pary ratio mai mari au DMG mai marit....uite eu am avut un prieten care a fo hacuit la lvl 70...full farmat si hainele puse la punct nukar....pe fiecare haina avea pary ratio increase deci dadea de exemplu la un Sonar 12k DMG....dupa ce a fo hacuit sia putut face rost de nijte haine slabe...fara pary ratio marit sau chesti blue...asa ca dadea numa 6k dmg la un sonar....este o diferenta destul de mare....eu din cate stie experienta mea cei care au pary ratio mai mare dau DMG mai mare indiferent dac este pe PROTECTOR ARMOR sau GARMENT....bafta all in continuare
seby_pavalache Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 deci la lvl 21 ce mobi ar treb sa vanez sa fac ecolomie la pots ???
Silkroadplayer Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Am si eu o intrebare :P am gasit pt 1 data un SoS :D e armor 2deg women . are si 6 steady :) ma intrebam cu cat pot sa il vand ? ps joc pe mars , ms :)
Vlad Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Am si eu o intrebare :P am gasit pt 1 data un SoS :D e armor 2deg women . are si 6 steady :) ma intrebam cu cat pot sa il vand ? ps joc pe mars , ms :)ce nick ai? is in guildu romania
iLoveCalifornia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pt cei de pe RedSea care vor sa faca o fapta buna sa ma ajute sa fac si eu 40 lvl dau si money :) daca edeocamdata sunt lvl 31 :P
mustar_andy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 o sa vin si eu pe MARS cand o sa mearga silku as vrea sa fac un guild cu cineva nu de romani nu cu un nume stupid cum ar fi ROMANIA un guild de straini desigur orce roman e primit doar cu straini poti face un guild mare nu cu romani care dupa 2 zile se apuca de alt char etc etc
iLoveCalifornia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 o sa vin si eu pe MARS cand o sa mearga silku as vrea sa fac un guild cu cineva nu de romani nu cu un nume stupid cum ar fi ROMANIA un guild de straini desigur orce roman e primit doar cu straini poti face un guild mare nu cu romani care dupa 2 zile se apuca de alt char etc etceu am un caracter pe ala joc :P
EvilToileT Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ia uitiva asta se numeste spirit de echipa si autoshare party...nu ce facem noi unu da trei stau afk =) daca ajungem sa facem si noi asa doboeam turci :)