Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Da dude, admit. Animatiile skillurilor melee sunt spectaculoase. Dar personajele chineze nu au decat skilluri melee de damage si doua, trei spelluri/buffuri.....deci BOOOORING. Practic nu gandesti nici o lupta, ci doar folosesti skillurile de atac. Pe cand la wow.....daca esti rogue spre exemplu, mai dai un gauge sa te poti duce in spatele lui sa il impungi cu backstab, un vanish sa poti sa scapi din toiul luptei, la warrior mai schimbi stance-urile, ca warlock te gandesti ce summoned creature folosesti sa obti avantaj cat mai mare in batalie, and so on and so forth...

Ce vreau sa spun este un no brainer.

Acum ma copiezi sau ce?

Am jucat omule si silkroad, dar la cat de penal mi s-a parut l-am lasat repede.

Si cred ca tu ar trebui sa joci si altceva. Profilul meu de xfire, silkroad online este pe locul al treilea.

frate daca nuti place numai posta aici si gata dute la desenele tale

Posted

lol .. mustar andy asta e .. *cenzurat* rau de tot , silkroad nu are o grafica mai deosebita de wow , la fel , desen animat , si wow > silkroad @ gameplay , silkroad am jucat si eu pana pe la 4x dar nu se merita sincer .

Posted

frate daca nuti place numai posta aici si gata dute la desenele tale

You are starting to get on my nerves. Nu am voie sa explic de ce sug skilluri din silkroad :-?....sheshh. Se trezesc toti n44pi care au facut ieri cont in joc si pe linkmania sa ma ia la rost.....what has this world come to?

Posted

bn frate carate dute si posteaza la eia de la LINGE 2 nu vezi ca habar nai de silkroad nai ce posta aici si toti care vor sa critice sro faci frate un topic si scrieti akolo ce nu va convine

Posted

Silkroad a ajuns topic de flame . Din cate stiu gusturile nu se discuta ,la unu ii place negru la altu alb ., nu poti schimba .

Din respect pt toti playeri de mmo-uri incetati cu afimratiile astea.

Gustul nu se discuta.

Posted

Tu nici nu ai level 30 in silkroad din cate am citit aici, so no comment. Ohh and wasnt it craproad online, or lagroad offline? =))

cn mah eu???????? am avut char de lvl 56 mah nooobule

Posted

andy iar ai dovedit ca HABAR N-AI, nUUUUUUUUb !

cum sa spui ma ca garmentu iti mareste dmg-u ?

sau ca daca porti armor + protector iti scade cu 10% defense-u =))

majoritatea arcasilor poarta protector. (pana la ultimul set) (andy daca stii de ce, nu te mai fac nUb)

eu cred ca sistemu de job a devenit naspa rau de tot :\ , voi ?

Posted

jobul in silk e naspa pt hoti.

majoritatea, daca nu chiar toti de lvl mic fac trade de 1*

si ca hot nu poti sa ataci decat pe aia de lvl 40 cu 1* daca eu vreau sa fiu hot de la lvl 20 nu pot sa atac pe nimeni in schimb ma omoara mai toti. se intampla sa gasesti pe jos marfa, dar mai rar decat in trecut.

Posted

andy iar ai dovedit ca HABAR N-AI, nUUUUUUUUb !

cum sa spui ma ca garmentu iti mareste dmg-u ?

sau ca daca porti armor + protector iti scade cu 10% defense-u =))

majoritatea arcasilor poarta protector. (pana la ultimul set) (andy daca stii de ce, nu te mai fac nUb)

eu cred ca sistemu de job a devenit naspa rau de tot :\ , voi ?

daca ai ai fi facut si tu experimente ai vedea pune garment si vezi ce dmg ai pe un moooob dupaia pune armur si mai discutam da?????? orcum ii feicit pe sp33dy si asdfq11 cei mai priceputi si sincer imi pare rau de sp33dz ca ia ciordit ala accontu deci feicitari lu sp33dy si asdq11 xeelos pune si tu niste poze cu charu tau te rog spuun asta pentru ca am vayut poye cu charu de 80 a lui asdfq11 si a u sp33dz care a omorat aproape totii unqiue si totusi e lvl 69

Posted

daca ai ai fi facut si tu experimente ai vedea pune garment si vezi ce dmg ai pe un moooob dupaia pune armur si mai discutam da?????? orcum ii feicit pe sp33dy si asdfq11 cei mai priceputi si sincer imi pare rau de sp33dz ca ia ciordit ala accontu deci feicitari lu sp33dy si asdq11 xeelos pune si tu niste poze cu charu tau te rog spuun asta pentru ca am vayut poye cu charu de 80 a lui asdfq11 si a u sp33dz care a omorat aproape totii unqiue si totusi e lvl 69

1.ms :D

2.pls incetati discutiile astea wow/l2/sro...sunt 3 jocuri diferite,fiecare cu punctele sale bune si proaste.In opinia mea sro e mai marfa ca wow dar blizzard owns joymax big time.Cum s-a postat mai sus...gusturile nu se discuta.

3.Garm 20%+ speed,mag def f buna-folosit de obicei de pure str

Protector 10%+ speed mag si phy def echilibrate-folosit de obicei de hybrizi

Armor 0%+speed phy def f bun-folosit de obicei de full int

Daca mai sunt si alte calitati pe care le au nu ezitati sa ma completati :P

Bafta :tiphat:

Posted

:roflag: :roflag: :roflag: caut ghild pe persia am lvl 21 a nu prea am jucat mult daca cineva ar vrea sa ma creasca ptutin... am auzit ca un lvl 60 te duce la 40 in 3 zile....shi nar strica sa ne ajutam unii pe altii ca suntem fratzi nu?? :peace::peace::peace:

Posted

Ma cum faci alchimie ?Adic cum folosesti un o tableta de aia ?De ex am avut o tableta de lvl 2 care zicea increase nst ce la accesory.AM apasat pe y adik alchemy si am pus piatra.Am incerecat sa pun si un inel de la magazin in unul din sloturile din dreapta pietrei da nu mergea.DEci ce sa fac ?

Posted

:roflag: :roflag: :roflag: caut ghild pe persia am lvl 21 a nu prea am jucat mult daca cineva ar vrea sa ma creasca ptutin... am auzit ca un lvl 60 te duce la 40 in 3 zile....shi nar strica sa ne ajutam unii pe altii ca suntem fratzi nu?? :peace::peace::peace:

word ;) ar merge un mic help si de la 21 la 40 faci in cateva ore cu un asa caracter ;)

eu de exemplu am 31 si nu mai stiu unde sa omor xp e prea mic. am prins un party cu caracter +9 lvl in plus si am facut 1 lvl in 15 minute.

Posted

tabletele le transformi in pietre cu ajutorul elementelor. piatra are un lvl (degree) si scrie pe ea la ce se foloseste. degreeul de la piatra trebuie sa coincida cu degreeul de la arme/accesorii/haine ca sa mearga.pe piatra scrie si sansa de succes care de obicei e mica.

cum folosesti: apesi pe y ca sa deschizi panoul de alchemie, apesi pe a 2-a fereastra de sus (att. enhance), pui arma/etc. in slotu dein stanga si piatra in slotul din dreapta si apesi fuse. dupa ce apesi fuse se pot intampla diverse chestii: 1. nimic 2.sa reuseasca. 3.sa se distruga itemul 4.etc.

daca nu stii sa transformi tabletele in pietre spune sa iti explic cum.

Posted

wooooooo sia facut un prieten un str hybrid pe bow fire si protector are lv 50 pe mercury si astazi a batut gavier de lv 51 ia spus ca la inceput e slab dar de lla lvl 47 rupe tot si mia spus sami fac si eu voic e zoceto credeti ca e bun de ceva????????? :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...