Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

blderu e ce mai bun la pvp frate din cate am auzit arma si setu face totu credema am avut si eu de 56 full sos

pan la urma si pvp-ul depinde de bulan...knock down-uri/knock back-uri/stun-uri/crit ,etc...

Posted

Islamul .... Iti dai seama !!! Ce-o fi ala ce nobi suntem ca nu am auzit .... crezi u .............

Arabia nu s-a bagat nicaieri din cate stie si nu o vor face nici prea curand , asa ca staii linistit ,.

Fiecare character e bun , asa, toti ne facem glavierii ca sa batem tot pe la pvp ...

Defapt am impresia ca s-a bagat pe jSro dar nu bag mana in foc.

Posted

@emylian un blader pe fire/ice bate orice caracter euro. ( vs chinezi nu bate dar nici nu ia bataie)

hibrizii sunt slabi. (~ ca un arcas) am facut pvp cu cativa hibrizi, unii 3/3, altii 2/1 , nici unu nu mi-a luat mai mult de jumatete din viata. (eu fiind blader).

cei pe int se dezvolta imediat, avand un avantaj foarte mare.

Posted

:box: ce pot sa zik despre europe vs. china recunosc la lvl mic europe owns ( special au facut asta ca sa atraga clientela) dar la lvl mare europe nare nici o sansa credetima au fost nevoye de un party de 5 europe sa faca un chinese de acelshi lvl tanker cu 3 victime intradevar europe e mai bun in party da la 1 vs. 1 de la lvl 40 in colo europe nare nici o sansa am vaz charuri prieteni deai mei de lvl 60 (europe) care au sters charu shi au inceput pe china INCLUSIV EU asha ca ptr cine nu stie..... low lvl-europe owns -haight lvl- europe party owns ( daca ar fi 5 eu vs 5 chi europe ar castiga fara indoyala dar 1 vs 1 chiana owns depinde ce doresti europe e facut ptr party chiana ptr alone)

sa scurtez vrey munca de echipa- europe

vrey sa fii bun singur-china

Posted

:box: ce pot sa zik despre europe vs. china recunosc la lvl mic europe owns ( special au facut asta ca sa atraga clientela) dar la lvl mare europe nare nici o sansa credetima au fost nevoye de un party de 5 europe sa faca un chinese de acelshi lvl tanker cu 3 victime intradevar europe e mai bun in party da la 1 vs. 1 de la lvl 40 in colo europe nare nici o sansa am vaz charuri prieteni deai mei de lvl 60 (europe) care au sters charu shi au inceput pe china INCLUSIV EU asha ca ptr cine nu stie..... low lvl-europe owns -haight lvl- europe party owns ( daca ar fi 5 eu vs 5 chi europe ar castiga fara indoyala dar 1 vs 1 chiana owns depinde ce doresti europe e facut ptr party chiana ptr alone)

sa scurtez vrey munca de echipa- europe

vrey sa fii bun singur-china

Ati ajuns vreunu lvl mare de cunoasteti asa bine euro?(ma refer cu un char euro)

Macar nu mai spuneti prostii despre ei...am vazut pvp in care 2handed de 72 rupea glavier de 72 foarte rapid si murea destul de greu.De nukeri nu mai zic ... 1 hit maxim 2.

P.S In caz ca ati uitat... chinesse aproape toti high lvl au echipament foarte bun pe cand euro abia au +5... rar.

Posted

ma avut lvl 58

shi ma rupea lvl 50-55 cu echip bun pur str fully farmed

echip bun pur str fully farmed ( eu fiind asta)

+ ca la chiana se gaseste echipu mult mai usor shi itemurile nu cer mastery lvl (bun la farmat)

shi nu poti sa porti cand vrey tu garmet armor sau protector.

<la europe>

europe nare nici buffers... treb sa schimbe arma mereu....ptr skilury...

PAREREA MEA SHI A MULTOR ALTII EUROPE<CHINA

Posted

bai mai scutima cu ouo vostru.Ce sa spun.Cei cu hahalerele alea de caractere din WOW ? ce fel arata.Si apropo dak va uitati pe youtube o sa gasiti filme cu wow si sro.Dar multe filme cu wow sunt parodii sau dak nu sunt parodii sunt nereusite.Dar la sro se schimba foaia.Multe filme sunt reusite.Plus ca sa wow nu prea ai skiluri misto.De ex astepti sa se incarce bara cu wrath si lovesti.Asta e naspa.Cum spuneam wow sucks.Si mai am o intrebare ? Dc la sro nu sunt parodii si la wow sunt?Pt ca wow e mai tare ?Mai ganditiva.Oricum ar fi sro is the best and wow sucks, all know that

SRO PWNS WOW :box: :violent:

Posted

CITAT(emylian @ Sep 6 2007, 16:21)

bai fratilor ...va citesc ideile despre silkroad de vro 2 ore, incontinuu. si in locu vostru as renunta la cateva aberatii... de exemplu mas lasa de char chinezesti pt ca sunt depasite de europeni...la pvp euro va castiga mereu, daca nu ma credeti uitativa pe siteu oficial , ca de aia au si pus 15 sec cooldown la potiuni ca sunt net superiori chinezilor. HYBRIZII mai tot timpul vor castiga la pvp daca STII sa joci ...fiind cel mai greu build din sro , cel mai complicat si de lunga durata mai cititi niste ghiduri inainte sa faceti afirmatii de kkt ..se stie demult ca hybrizii fac regulile la pvp... si ca sa stiti pe viitor chinesii pe INT se vor face mereu de cacao la pvp :iau bataie de la hybrid si cei pe str , asta compenseaza faptu ca fac lvl cel mai usor datorita nukeurilor

ma credeti sa nu crapativa ochii in vro saptespe manuale de sro , ca hybridu pwns, FIIND CEL MAI GREU de jucat. va dau si cateva exemple de hybrizi perfecti .... fire- sword- shield- 75%str 50% int pt ca ai def mare cu scutu dmg maricel cu fire si viata de la str . cold- spear- 50%str 75%int = dmg mare cu sulitzoiu cold pt freeze care oftica tare ,si int mare sa compenseze diferenta de dmg intre cold si fire ca ESTE diferentza

da cel perfect si bun in pvp e ala de sus FIRE - SWORD - SHIELD - 75% STR 50% INT PROTECTOR ideea in jocu asta e sa fii cat mai echilibrat, caci credetima unu pe int la pvp din pur noroc 6/49 o sa omoare pe cineva de mos craciun . mai ales pe unu cu scut

Astea fiind spuse eu zic sa va lasati de chinezi ..si sa va apucati de euro , asat pana cand apare expansionu cu ISLAMU despre care nu cred ca atzi auzit...aia cred c-or sa rupa stilu Apropo am pe

POSEIDON un tanker two handed lvl 43

am avut pe TIBET chinezoi 76 lightning glavie garment (eram noob) BAN

am avut pe ODIN tot chinezoi 63 fire sword shield armor BAN

a....era sa uit in legatura cu emulatoarele de sro ...team [3]cho a incercat sa faca unu , la fel si germanii de la cheat-project care au scos auto-puzzlerul pt tbot oricu am vazut niste poze cu sv lor

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MANE AM INTELES CE AI ZIS SI VREAU SAMI ZICI DAK E BINE SAMI SCHIMB BUILDUL DE PE ARCHER CARE E PURE STR

Posted

sunt echilibrate rasele..relativ.

ca vai chinezii sunt mai buni decat euro ,ca vai euro sunt mai buni decat chinezi.asa si luptele intre chinezi sunt la fel : vai ala e mai bun ca ala,ala e mai bun ca celalalt si totusi si chinezii "slabi" castiga cateodata.

Europenii nu sunt varza si nici chinezii.nu e ca si cum europenii o sa piarda mereu in fata chinezilor sau invers.

Ce e drept..chinezii au niste avantaje(faza cu armurile chiar e nasoala la farmat pt euro) si ce a mai spus seby...

Eu sincer..nu sunt in jocul asta sa fiu cel mai bun.sunt ca sa joc si sa fac ceva ce'mi face placere.imi place euro..imi place rogue cu skill urile lui.Mie imi place europa..si stiu ca nu e varza si ca vai si'o va lua mereu si asta e tot ce'mi trb.sa'mi placa.noroc si lasati'o mai moale..si spuneti si voi ceva informativ nu doar discutii contradictorii....romanilor.

Posted

Poate pentru ca la silkroad nu ai din ce face parodie pentru ca deja este o parodie =))

P.S Mai cresti 3, 4 ani.....

grow up si joaca ceva mai serios nu desene animate.

Autopuzzeleru e facut de unu fossinator nu de cheat poject

3cho acuma lucreaza la multe proiecte

in curand va lansa un crack pt isrobot si o sa fie valabil o perioada doar pentru membi privati yay :banana: :bananadance2: :D

Posted

bai mai scutima cu ouo vostru.Ce sa spun.Cei cu hahalerele alea de caractere din WOW ? ce fel arata.Si apropo dak va uitati pe youtube o sa gasiti filme cu wow si sro.Dar multe filme cu wow sunt parodii sau dak nu sunt parodii sunt nereusite.Dar la sro se schimba foaia.Multe filme sunt reusite.Plus ca sa wow nu prea ai skiluri misto.De ex astepti sa se incarce bara cu wrath si lovesti.Asta e naspa.Cum spuneam wow sucks.Si mai am o intrebare ? Dc la sro nu sunt parodii si la wow sunt?Pt ca wow e mai tare ?Mai ganditiva.Oricum ar fi sro is the best and wow sucks, all know that

SRO PWNS WOW :box: :violent:

"Hahalere" pot sa le zic si eu caracterelor voastre dupa ce am jucat l2.

Nu vad ce legatura au parodiile facute de playeri cu filmele serioase. Eu unul n-as juca un joc care nu-mi place destul cat sa-l parodiez.

Si ma rog, in sro ce faci cu o vraja de lvl 1? Scheme karatiste?

Oricum ar fi wow is the best and sro sucks, evri badi ruac ior badi. Vorbesc in numele tuturor persoanelor de pe pamant. WoW e mai misto +infinit stop verde fara turma trag o linie de foc si nu ma mai joc. Nu poti sa ma contrazici, sac sac sac. Ce-i aia baaaaaaaa. Ete la ditamai staffu ce najpa arata. Ete arena facuta din 3 texturi mai la repezeala decat invat eu pentru examene. boo, silkroad sux0r.

Na, sa vedeti si voi cum e.

Asta cred ca e cea mai amuzanta fraza pe care am auzit-o in ultimele zile.

Tie ti se pare ca esti "grown up" daca joci ceva care seamana mai mult a chinezarie?

Sau tu probabil crezi ca ce joci acolo e real life si ce jucam noi e desene :lol:

Deci quote of the week: "sunt mai matur pentru ca joc jocuri cu grafica mai slefuita". Ar trebui sa fac topic cu din astea.

shi pan' la urma carey cel mai bun mmorpg?

ala care-ti place mai mult.

Pardon. SRO E CEL MAI BUN SA MOR IO

Posted

mama da cineva sa trezit aici cu %#%* sus mah logik ca wow e mai bun finndca e pe bani dar nu asta conteaza conteaza ceti place poate sa nuti placa wow shi sati placa mario fiecare cu gustturile luy mie unu imi place silk ptr ca e mai serios tie poate sai placa..wow..altu..conquer stiu shi yo fiecare joaca cey place asha ca sa terminam cu discutile astea tampite despre care e mai bun ma repet fiecare cu gusturyle luy!

Posted

mama da cineva sa trezit aici cu %#%* sus mah logik ca wow e mai bun finndca e pe bani dar nu asta conteaza conteaza ceti place poate sa nuti placa wow shi sati placa mario fiecare cu gustturile luy mie unu imi place silk ptr ca e mai serios tie poate sai placa..wow..altu..conquer stiu shi yo fiecare joaca cey place asha ca sa terminam cu discutile astea tampite despre care e mai bun ma repet fiecare cu gusturyle luy!

reverse psychology works every time :D

Posted

dak tot vb de sro ce e mai bun pt archer pure str garment,armor sau protector ? unii miau zis ca la caracterele pe str trebe sa pui garment.Altii miau zis ca garment=protector dak stii sa le folosesti,chipurile.Nst ce a vrut sa zica da whatever.Si nst ce sa mai cred.

Si uitati un film cu skilurile din sro

Si uitati un film cu skilurile din wow ......

Posted

pune garment mareste dmg si te misti si mai rpd la armur prind moobi dmg mai mic aaa si garmentu te apra de atacurile magice cum ar fi nuku deci daca ai garment ai sanse mai mari sa bati un nuker protectoru e jumate jumate dar ai face bn sa nu combini armur cu armur ca iti cade cu 10% defence

Posted

Da dude, admit. Animatiile skillurilor melee sunt spectaculoase. Dar personajele chineze nu au decat skilluri melee de damage si doua, trei spelluri/buffuri.....deci BOOOORING. Practic nu gandesti nici o lupta, ci doar folosesti skillurile de atac. Pe cand la wow.....daca esti rogue spre exemplu, mai dai un gauge sa te poti duce in spatele lui sa il impungi cu backstab, un vanish sa poti sa scapi din toiul luptei, la warrior mai schimbi stance-urile, ca warlock te gandesti ce summoned creature folosesti sa obti avantaj cat mai mare in batalie, and so on and so forth...

Ce vreau sa spun este un no brainer.

Acum ma copiezi sau ce?

Am jucat omule si silkroad, dar la cat de penal mi s-a parut l-am lasat repede.

Si cred ca tu ar trebui sa joci si altceva. Profilul meu de xfire, silkroad online este pe locul al treilea.

Posted

"luy", "yo", "cey", "gusturyle", "luy"... wtf?

Credeam ca aceeasi versiune a limbii romane se preda in toate scoliile :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...