Shade Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 in concluzie wow e pentru batrani sau copilasi de 5 anisori (desene animate + nici un pic de actiune... caracterele stiu numa sa danseze - > pentru copii..) grafica e muci animatiile put... sro ai parte de actiune daca sti unde sa cauti are grafica buna animatii foarte faine cu cat esti mai mare in lvl cu atat e mai fain jocu pvp calumea...etc..etc. In concluzie, tu iei o parodie si o compari cu un film serios. Poftim daca vrei sa compari... o sa observi ca la grafica e cel putin mai complexa decat patratul din silkroad cu 2-3 texturi pe el. Fiecare cu parerile lui, dar nu critica ce nu cunosti. Te face sa arati nasol. WoW e singurul mmoRPG pe care l-am jucat pana acum (in afara de anarchy). Restul sunt mmoirc, mmogrind sau mmo-sunt-chinez-si-vreau-bani.
The Wizard Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 asdfg11 pvp-ul din silkroad lasa de dorit.
2Paclife Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Gresesti domnule asdfg11. Wow este un joc foarte bine gandit, in timp ce la silkroad nici macar textele nu sunt corecte(daca nici sa scrie corect nu ii duce capul pe cei de la joymax...probabil ca se asteptau sa fie jucat in mare parte de analfabeti si copii). Nici un pic de actiune in wow? Dar cum e cand te duci cu guilda in vreun raid? Acolo e si actiune si e nevoie si de munca in echipa, in silkroad mai apare din an in pasti unul dintre cei 3 bossi si dau toti ca descreieratii sa ia killul...patetic. Te rog frumos sa nu mai scri despre lucruri pe care nu le cunosti. Ahh si wow nu iti mananca nu stiu cate luni daca nu ani din viata sa ajungi level maxim.....si nici nu mananca atatia bani precum silkroad daca vrei sa joci/cresti mai repede in nivel. Have a nice and calm anti-social life.Atunci de multi s-au lasat de WoW si s-au apucat de Silk ???
skorpyo93 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 In concluzie, tu iei o parodie si o compari cu un film serios. Poftim daca vrei sa compari... o sa observi ca la grafica e cel putin mai complexa decat patratul din silkroad cu 2-3 texturi pe el. Fiecare cu parerile lui, dar nu critica ce nu cunosti. Te face sa arati nasol. WoW e singurul mmoRPG pe care l-am jucat pana acum (in afara de anarchy). Restul sunt mmoirc, mmogrind sau mmo-sunt-chinez-si-vreau-bani. bai este nemaipomenit.Ce grafica ma e aia ? De filme cu shrek.Si ziceai k la WOW nu dai asa multi bani ca la silk ? Ia mai gandestete!Nu trebuie sa dai bani pt un kkt de card ca sa joci?La silk nu e obligatoriu sa dai bani si e si mai misto.Chiar dak wow e kt de kt epic pt ca poti explora mult.Dar in rest uou is pure shit.Eu nu joc ceva care sa ma faca sa visez urat la noapte. SRO owns WOW just like this :violent: apropo uitati ink un film de 5 stele cu WoW asta da film http://www.youtube.com/watch?v=ELRNZCZtLvs si ink ceva SRO e facut in 2005.Alooo Wow e facut mult mai recent.Dar sro e ink jucat si va mai fi
asdfg11 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Gresesti domnule asdfg11. Wow este un joc foarte bine gandit, in timp ce la silkroad nici macar textele nu sunt corecte(daca nici sa scrie corect nu ii duce capul pe cei de la joymax...probabil ca se asteptau sa fie jucat in mare parte de analfabeti si copii). Nici un pic de actiune in wow? Dar cum e cand te duci cu guilda in vreun raid? Acolo e si actiune si e nevoie si de munca in echipa, in silkroad mai apare din an in pasti unul dintre cei 3 bossi si dau toti ca descreieratii sa ia killul...patetic. Te rog frumos sa nu mai scri despre lucruri pe care nu le cunosti. Ahh si wow nu iti mananca nu stiu cate luni daca nu ani din viata sa ajungi level maxim.....si nici nu mananca atatia bani precum silkroad daca vrei sa joci/cresti mai repede in nivel. Have a nice and calm anti-social life. nu ai jucat silkoad prea mult banuiesc esti prea obsedat de wow probabil se face foarte repede lvlu intro luna jumate esti 80 sau mai repede de cand o bagat updateu daca vrei munca in echipa joaca pe europa si BTW silkroad e underdevelopement cand ajunge la lvl 120 atunci sa vi sa comentezi de text si ce mai gasesti tu peacolo merci la fel In concluzie, tu iei o parodie si o compari cu un film serios. Poftim daca vrei sa compari... o sa observi ca la grafica e cel putin mai complexa decat patratul din silkroad cu 2-3 texturi pe el. Fiecare cu parerile lui, dar nu critica ce nu cunosti. Te face sa arati nasol. WoW e singurul mmoRPG pe care l-am jucat pana acum (in afara de anarchy). Restul sunt mmoirc, mmogrind sau mmo-sunt-chinez-si-vreau-bani. ai jucat silkroad? iati o placa video seria 7 si joaca silkoad nu GF4 ca sa poti juca wow wow e un joc vechi deaia il joaca multa lume fiindca au prieteni care joaca fiecare il umareste pe alalalt uite cum dau toti ca descreieratii in el ^^ grafica si animatii din sro sunt mult mai bune se vede de la o posta asdfg11 pvp-ul din silkroad lasa de dorit. de ce? ca arati ca esti cel mai bun asta pentru single daca vrei munca in echipa dute joaca europa munca in echipa 100% silkroadu devine si el din ce in ce mai complex am un prieten care a jucat wow , acuma nu mai joaca la jucat o luna , doua apropo uitati ink un film de 5 stele cu WoW asta da film 24.gif http://www.youtube.com/watch?v=ELRNZCZtLvs mai bine mas juca asta imi placa mai mult
Aldguth Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Roflmao. Presupun ca e "under development" de 2 sau 3 ani de zile ca nu s-a schimbat nimic la calitatea "dialogurilor" intre npc si personajul tau. Ma lasi frate....sa imi zica mosuletul care conduce janganul "OK"? Cica asta trebuia sa fie un joc epic care sa te aduca inapoi in perioada dinastiei ming or w/e, si npc-urile spun "OK" se face foarte repede lvlu intro luna jumate esti 80 sau mai repede de cand o bagat updateu Posibil sa ai dreptate...daca stai 24/24 in fata calculatorului si jucand jocul asta. ai jucat silkroad? iati o placa video seria 7 si joaca silkoad nu GF4 ca sa poti juca wow Abandon. Silkroad imi merge perfect, la wow insa cand intru in outland imi scad frameurile ca nevoia....oare de ce.....sa fie oare de la calitatea grafica....hmmm :-? Macar in wow mai gandesti....in silkroad apesi 4-5 butoane ca descreieratul si gata, esti 1337. @skorpyo93: Ahmm, daca nu dai nu stiu cati bani in silkroad nici nu poti intra pe servere te chinui jumate de ora + ca nu ai bonusuri la xp si sp, which sucks. Jocul a fost facut sa suga banii jucatorilor, nu pentru a creea o lume frumoasa in care ei sa se poata distra.... Atunci de multi s-au lasat de WoW si s-au apucat de Silk ??? Numarul jucatorilor de wow este de ~9 milioane. Silkroad online cati are?
Mallkor Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Numarul jucatorilor de wow este de ~9 milioanepoate ai vrut sa zici nr de conturi.......
Aldguth Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hmmm sau poate nu si doar te bagi tu in seama... Blizzard announced that the user base for World of Warcraft had reached a new milestone, with 9 million players worldwideSi inca ceva @ skorpyo93:si ink ceva SRO e facut in 2005.Alooo Wow e facut mult mai recent.Dar sro e ink jucat si va mai fi Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001. The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise.Fi un dragut si nu mai spune prosti.
asdfg11 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Roflmao. Presupun ca e "under development" de 2 sau 3 ani de zile ca nu s-a schimbat nimic la calitatea "dialogurilor" intre npc si personajul tau. Ma lasi frate....sa imi zica mosuletul care conduce janganul "OK"? Cica asta trebuia sa fie un joc epic care sa te aduca inapoi in perioada dinastiei ming or w/e, si npc-urile spun "OK" Posibil sa ai dreptate...daca stai 24/24 in fata calculatorului si jucand jocul asta. Abandon. Silkroad imi merge perfect, la wow insa cand intru in outland imi scad frameurile ca nevoia....oare de ce.....sa fie oare de la calitatea grafica....hmmm :-? Macar in wow mai gandesti....in silkroad apesi 4-5 butoane ca descreieratul si gata, esti 1337. @skorpyo93: Ahmm, daca nu dai nu stiu cati bani in silkroad nici nu poti intra pe servere te chinui jumate de ora + ca nu ai bonusuri la xp si sp, which sucks. Jocul a fost facut sa suga banii jucatorilor, nu pentru a creea o lume frumoasa in care ei sa se poata distra.... Numarul jucatorilor de wow este de ~9 milioane. Silkroad online cati are? normal ca n lo e 9 mil majoritatea sunt batrani de 80 de ani care nau ce face toata ziua decat sa joace joaca toata familia ca obsedatii jesus :blink: da e "underdevelopement" adica sunt foate multe de adaugat pana la lvl 120 pe cand la wow au facut expansionu ala nu stai deloc 24/7 in fata calculatorului stai 10 minute il lasi unde trebuie si ala de 80 iti face lvl cu bot sau fara bot ^^ simple as that nu trebuie sa joci ca obsedatu nici sa dai bani pe joc iti mege perfect silkoadu? cu ce detalii extremly low? baga totul pe high si uitate cate fpsuri ai la wow platesti lunar aici platesti cand ai tu chef daca vrei sa intri din prima pe server cumpara pemium ticket mi se pae corect
iLoveCalifornia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Caut guild pe RedSea cu playeri online cat de cat ;) nu ma intereseaza sa fie cu 10 lvl mai mare ca mine :) cateva date despre mine wizz lvl 30 :D..joc cat de cat si as vrea sa gasesc oameni cu care pot face un party sa mergem mai multi la un party nu sa joc singur , un joc sec, sa radem sa ne sprjinim sa fie acel feeling in party
Mallkor Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hmmm sau poate nu si doar te bagi tu in seama...te rog mai uitate o data si vezi cum se cheama acest topic.......caci ai gresit sectiunea, laudele si pupatul in c**ul wow ului se face la alta sectiune...............te ai intrebat vreodata daca sunt 9 mil de conturi la wow, cam cata lume a fost nemultumita de el si cati efectiv joaca din ei? ......daca nu ma insel au si murit copii din cauza lui :blink: .........cat de fericit esti cu adevarat de TBC? si incearca grafica la silk la toatedetaliile cu high, vezi daca ti crapa compul.......
iLoveCalifornia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 @Malkor cu toate ca imi place f mult sro tin sa te contrazic . sunt 9 milioane de conturi LA ACTIV ;) la Wow nush cum ii atmosfera la wow , dar la sro parca "s-o haladit" nimeni nu mai vrea party toti sar la monstru tau inainte faceam party full era frumos chit ca luam cu 200 xp mai putin dar era mai fain , acuma toti foama in glanda .
Aldguth Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 te rog mai uitate o data si vezi cum se cheama acest topic.......caci ai gresit sectiunea, laudele si pupatul in c**ul wow ului se face la alta sectiune..........Mi se pare ca tu pupi in cur silkroad-ul....daca este asa ceva posibil.Am jucat silkroad cu grafica la maxima.....jocul tot monoton ramane.De silkroad oare cati au fost nemultumiti? Eu unul am fost.Eu am jucat 3 luni world of warcraft, si am ajuns level 56, dupa care am jucat putin si pe un server privat...acum nu mai joc nici un mmo, pentru ca nu mai imi permit sa pierd timp cu ele. Spun asta ca sa nu iti faci impresia gresita ca as fi cine stie ce obsedat de wow.
Firefly Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 deah..acolo joci in echipa klumea..aici mai mult singur.Oricum e frumos si wow-ul..depinde de fiecare daca'i place sau nu.eu de abia astept sa mai cresc sa fac jobbing(thief :>) ca grinding-ul chiar a devenit plictisitor de tot.si chiar asa..cand a aparut euro mereu eram intr'un party pana pe la lvl 30-40.mai sunt party-uri si acum ..dar mai rare si sunt de genul : 8 oameni si vreo 2 mai misca ..restul mai misca si ei din cand in cand sa nu crezi ca sunt afk.Sunt curious cand o sa apara roc..ce party-uri o sa se faca atunci...
mustar_andy Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 mama 2 saptamani aproape de cand nu jok sro :angry1: :comp1: :sef: inebunesc ma uit la sp33dy are lvl 43 si cand eu aveam 28 el 20 nu se poate asa ceva
TwisteR Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Lasa ca ai timp sa cresti. :Pana la 40 e usor :)
mustar_andy Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 foarte usor bn ca numai da fratemeo examen in cls a 8 si sta si face lvl numai sa faca odata este de la clicknet site sa mearga sper ca in urmatoriii 50 de ani sal faca
mustar_andy Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 alt srv MARS dar cate mai fac frate poate o sa bage si ZAT
iLoveCalifornia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 deah..acolo joci in echipa klumea..aici mai mult singur.Oricum e frumos si wow-ul..depinde de fiecare daca'i place sau nu.eu de abia astept sa mai cresc sa fac jobbing(thief :>) ca grinding-ul chiar a devenit plictisitor de tot.si chiar asa..cand a aparut euro mereu eram intr'un party pana pe la lvl 30-40.mai sunt party-uri si acum ..dar mai rare si sunt de genul : 8 oameni si vreo 2 mai misca ..restul mai misca si ei din cand in cand sa nu crezi ca sunt afk.Sunt curious cand o sa apara roc..ce party-uri o sa se faca atunci...word devine plictisitor . dar ma regasesc in Dowhang :X acolo sunt multi si dau si eu ma simt bine . Imi plac chinezi :wub: pe cand la euro toti sufera de impresii de la lvl 15 :blink:
Guest emylian Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 bai fratilor ...va citesc ideile despre silkroad de vro 2 ore, incontinuu. si in locu vostru as renunta la cateva aberatii... de exemplu mas lasa de char chinezesti pt ca sunt depasite de europeni...la pvp euro va castiga mereu, daca nu ma credeti uitativa pe siteu oficial , ca de aia au si pus 15 sec cooldown la potiuni ca sunt net superiori chinezilor. HYBRIZII mai tot timpul vor castiga la pvp daca STII sa joci ...fiind cel mai greu build din sro , cel mai complicat si de lunga durata :D mai cititi niste ghiduri inainte sa faceti afirmatii de kkt ..se stie demult ca hybrizii fac regulile la pvp... si ca sa stiti pe viitor chinesii pe INT se vor face mereu de cacao la pvp :iau bataie de la hybrid si cei pe str , asta compenseaza faptu ca fac lvl cel mai usor datorita nukeurilor ma credeti sa nu crapativa ochii in vro saptespe manuale de sro , ca hybridu pwns, FIIND CEL MAI GREU de jucat. va dau si cateva exemple de hybrizi perfecti .... fire- sword- shield- 75%str 50% int pt ca ai def mare cu scutu dmg maricel cu fire si viata de la str . cold- spear- 50%str 75%int = dmg mare cu sulitzoiu cold pt freeze care oftica tare ,si int mare sa compenseze diferenta de dmg intre cold si fire ca ESTE diferentza da cel perfect si bun in pvp e ala de sus FIRE - SWORD - SHIELD - 75% STR 50% INT PROTECTOR ideea in jocu asta e sa fii cat mai echilibrat, caci credetima unu pe int la pvp din pur noroc 6/49 o sa omoare pe cineva de mos craciun . mai ales pe unu cu scut Astea fiind spuse eu zic sa va lasati de chinezi ..si sa va apucati de euro , asat pana cand apare expansionu cu ISLAMU despre care nu cred ca atzi auzit...aia cred c-or sa rupa stilu Apropo am pe POSEIDON un tanker two handed lvl 43 am avut pe TIBET chinezoi 76 lightning glavie garment (eram noob) BAN am avut pe ODIN tot chinezoi 63 fire sword shield armor BAN a....era sa uit in legatura cu emulatoarele de sro ...team [3]cho a incercat sa faca unu , la fel si germanii de la cheat-project care au scos auto-puzzlerul pt tbot oricu am vazut niste poze cu sv lor hai salut :tiphat:
mustar_andy Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 bun am mai vayut chestia asta pe alt forum dar sa o facem si noi vreau ca fiecare sa puna 2+3 poze sau mai mult cu charu lui indiferent de lvl haine etc abia astept sa vad ce charuri aveti
SroFan Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 mama 2 saptamani aproape de cand nu jok sro :angry1: :comp1: :sef: inebunesc ma uit la sp33dy are lvl 43 si cand eu aveam 28 el 20 nu se poate asa ceva eu am avut bulan de academy :P o arcasa 80 full farm din dEranged...d-aia cresc asa :D lasa ca ma ajungi tu...bafta :tiphat:
SroFan Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Mie imi aparea msj de 2 ori asta fiind al 2lea si l-am editat...wtf??
2Paclife Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 bai fratilor ...va citesc ideile despre silkroad de vro 2 ore, incontinuu. si in locu vostru as renunta la cateva aberatii... de exemplu mas lasa de char chinezesti pt ca sunt depasite de europeni...la pvp euro va castiga mereu, daca nu ma credeti uitativa pe siteu oficial , ca de aia au si pus 15 sec cooldown la potiuni ca sunt net superiori chinezilor. HYBRIZII mai tot timpul vor castiga la pvp daca STII sa joci ...fiind cel mai greu build din sro , cel mai complicat si de lunga durata :D mai cititi niste ghiduri inainte sa faceti afirmatii de kkt ..se stie demult ca hybrizii fac regulile la pvp... si ca sa stiti pe viitor chinesii pe INT se vor face mereu de cacao la pvp :iau bataie de la hybrid si cei pe str , asta compenseaza faptu ca fac lvl cel mai usor datorita nukeurilor ma credeti sa nu crapativa ochii in vro saptespe manuale de sro , ca hybridu pwns, FIIND CEL MAI GREU de jucat. va dau si cateva exemple de hybrizi perfecti .... fire- sword- shield- 75%str 50% int pt ca ai def mare cu scutu dmg maricel cu fire si viata de la str . cold- spear- 50%str 75%int = dmg mare cu sulitzoiu cold pt freeze care oftica tare ,si int mare sa compenseze diferenta de dmg intre cold si fire ca ESTE diferentza da cel perfect si bun in pvp e ala de sus FIRE - SWORD - SHIELD - 75% STR 50% INT PROTECTOR ideea in jocu asta e sa fii cat mai echilibrat, caci credetima unu pe int la pvp din pur noroc 6/49 o sa omoare pe cineva de mos craciun . mai ales pe unu cu scut Astea fiind spuse eu zic sa va lasati de chinezi ..si sa va apucati de euro , asat pana cand apare expansionu cu ISLAMU despre care nu cred ca atzi auzit...aia cred c-or sa rupa stilu Apropo am pe POSEIDON un tanker two handed lvl 43 am avut pe TIBET chinezoi 76 lightning glavie garment (eram noob) BAN am avut pe ODIN tot chinezoi 63 fire sword shield armor BAN a....era sa uit in legatura cu emulatoarele de sro ...team [3]cho a incercat sa faca unu , la fel si germanii de la cheat-project care au scos auto-puzzlerul pt tbot oricu am vazut niste poze cu sv lor hai salut :tiphat: Islamul .... Iti dai seama !!! Ce-o fi ala ce nobi suntem ca nu am auzit .... crezi u ............. Arabia nu s-a bagat nicaieri din cate stie si nu o vor face nici prea curand , asa ca staii linistit ,. Fiecare character e bun , asa, toti ne facem glavierii ca sa batem tot pe la pvp ...