Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vad ca acum merge..mai da rateu mai rar dar de cele mai multe ori merge.panarama mare

Am reusit sa intru ...intru ,eram mort(mi'a dat d/c ,nu mergea sa intru ..am stat vreo 3 ore si acum am intrat face la fel).merge cu pauze si dupa imi da d/c.

Posted

Salut all...cu ce sa incep??...Poy ce vanturi mah aduc pe aci??...Urmaresc topicu asta de ceva vreme...( de la pag 250 incoace..)..cautand ceva sfaturi pt sro...

Aqm cateva zile..am avut surpriza de a intra in jok si dupa ce incerc sa introduc passu corect de 3 ori :error: ...realizez ca am devenit unul dintre multii gameri carora lea fost furata munka de nishte jegoshi (srry de limbaj) care n-au ce face decat sasi bata de jok de cei care isi sacrifica o parte (mai mica sau mai mare) din timpul lor pt a realiza ceva in acel joc...fusesem HACKERIT!!:(((((( :banghead::banghead:

De aceea postez aici..in sperantza ca cnv mah va putea ajuta sa mah reapuc de sro...deoarece nu mai pot sa o iau de la capat pt ca pur si simplu a devenit monoton farmatul( aveam 48k sp pe charul hackarit)..

P.S. Poate cnv se va oferi sa faca un gest frumos si sa mah ajute sa continiu un vis frumos inceput in sro...

RESPECT ALL of You'

Posted

N-as vrea sa par prea indraznetz...dar DA... nu vreau cine stie ce mah multumesc cu orice dak poate cnv sa mah ajute ...orice char kiar si gol orice numa sa nu mah apuk iar de la lvl 1:(

Posted

cum ai fost hackuit?

ai incercat un bot free ? :D

de ce nu iti faci un caracter nou? sau astepti un caracter de lvl~30, farmat calumea ? (astepti degeaba, imo)

Posted

Asta e :( imi pare rau de tine...dar tre sa acceptam ca mai exista in lume si lipitori ca smuggster(nu mai zic de Xellos ca iar imi sare linkmania in cap) care nu sunt in stare de nimic decat sa fure munca cuiva.Lvl 27...lvl 69 asta nu prea conteaza...conteaza cat timp ai sacrificat cat de mult suflet ai pus in joc si in ultimul rand cati bani reali.Nu vei gasi pe cineva care sa iti dea alt char full farm...fa-ti altu farmeaza o sapt acolo 10k si te descurci...bafta =((

Guest P!GeY_19
Posted

www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org www.autograf.netgoo.org :gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun:

Posted

daca'ti stie e-mail-ul si id-ul de sro cu care te loghezi..mai ramane doar sa'ti afle raspunsul la intrebarea personala(de siguranta or whatever) la care daca nu e una mai ..personala si e ceva usor de ghicit ...esti scos.

Posted

WOW :

in comparatie cu

SRO

sau invers :P sro in comparatie cu wow

apropo vreau sa stiu si eu imi foloseste la ceva forceu adica skilurile alea de heal si celelalte prostii cu resurect.

Si mai am o intrebare aia cu vital spot nst cum poate fi considerat nuke ?

si mai am o chestie arhceru e bun pure str, asta stiu.Dar, pe ce sa ma bazez ice, fire, force, ice ?momentatn farmez ca sa am din toate,dar nu vreau sa pun Sp aiurea.Asa ca vreau sa stiu ce e mai bine pt min acum

in concluzie

wow e pentru batrani sau copilasi de 5 anisori (desene animate + nici un pic de actiune... caracterele stiu numa sa danseze - > pentru copii..) grafica e muci animatiile put...

sro ai parte de actiune daca sti unde sa cauti are grafica buna animatii foarte faine cu cat esti mai mare in lvl cu atat e mai fain jocu pvp calumea...etc..etc.

Posted

eu am dat in vreo 10-11h cu tiket gold

lasama cu ticketu tau.Crezi ca eu dau bani asa dea pw**a pe un joc ?Oricat de grozav ar fi

Defapt as da si ultimu ban din casa da nu ma lasa maicamea :))

Si am doar 2 tickete care ti le da lvl 1 Si le folosesc la lvl mai mare

Posted

lasama cu ticketu tau.Crezi ca eu dau bani asa dea pw**a pe un joc ?Oricat de grozav ar fi

Defapt as da si ultimu ban din casa da nu ma lasa maicamea :))

Si am doar 2 tickete care ti le da lvl 1 Si le folosesc la lvl mai mare

Ai intrebat cate h ne-a luat , eu am fost primul care ti-am raspun , nu cerd ca m-am pripit defapt cred ca au fost vreo 12 , pt ca am avut tiket 3 h pe zi timp de 4 zile , si am facut 31 parac , ei in fine ....

Posted

Gresesti domnule asdfg11. Wow este un joc foarte bine gandit, in timp ce la silkroad nici macar textele nu sunt corecte(daca nici sa scrie corect nu ii duce capul pe cei de la joymax...probabil ca se asteptau sa fie jucat in mare parte de analfabeti si copii). Nici un pic de actiune in wow? Dar cum e cand te duci cu guilda in vreun raid? Acolo e si actiune si e nevoie si de munca in echipa, in silkroad mai apare din an in pasti unul dintre cei 3 bossi si dau toti ca descreieratii sa ia killul...patetic. Te rog frumos sa nu mai scri despre lucruri pe care nu le cunosti. Ahh si wow nu iti mananca nu stiu cate luni daca nu ani din viata sa ajungi level maxim.....si nici nu mananca atatia bani precum silkroad daca vrei sa joci/cresti mai repede in nivel. Have a nice and calm anti-social life.

Posted

in vreo 3-4 zile(daca joci vreo 6-8 ore pe zi) cred ca ajungi la 30,fara sa faci gap.La euro daca mai joci si intru'un party klumea(sa se miste constant cei 8 oameni din ea,nu sa stea si sa suga la xp'ul luat de la mobii pe care'i omoara coechipierii,asa cum se face acum,dar asta e alta poveste) ajungi chiar repede(in comparatie cu cum ajung peste 45 la lvl-ul urmator.Da si tu niste banuti acolo sa ti se faca power lvl'ing sau gaseste un gardian care sa faca gratis.

Eu pe cele 2 conturi nu prea am avut asa mare noroc.Primul da,m'a crescut cateva lvle (de la 30 pana la 40 el mi'a facut vreo 3-4 lvl'e) dar pe al 2'lea...eu eram lvl 35 si ma duceam la penoni(inregistra party-ul in sistem :" 300k/h @ penons").

In concluzie..cred ca in 24-32 de ore maxim ajungi la lvl 30 daca nu faci gapping si nu te chinui cu toate quest-urile.Si daca nu esti caster sau full buffer :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...