2Paclife Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 2pac tu macar stii cat costa un sos bow de 16? astia il dau si cu 10 mil daca are + heuxecal? la mn pe sv e de la 20 mil in sus , dc ?
skorpyo93 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ma ce ziceti va apucati de un nou sv ? eu sunt pe mercury kre e nou.E marfa .Poti intra la orice ora din zi.Acum la ora 12:17 5 septembrie 2007 e aproape gol sv.Poate facem un guild ceva :D :right:
2Paclife Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Prietene daca te uiti mai sus am zis ca vreau sa fac un caracter pe mars care apare maine...1.o sa icnerc sa farmez de la lvl 7 pana la 20-25 si o sa o tzin cu gap 9,fiind srv nou nush daca o sa gasesc sos bow de lvl 16 si 5 wep elixir ,care prin miracol sa functioneze toate la arma...stiu ca cel mai bun farm e cu bow,dar decat sa raman in lipsa de sp ma chinui si cu spear/sword,ca dupaia sa numai am probleme si sa am un caracter solid.2.daca is nuker nu pot sa le folosesc ca te gandesti ca pe parcursul jocuui o sa dau numai cu nukurile si cu alte skiluri care solicita mag atack...deci dau sp degeaba.3.nu folosesc gheatza ca are cel mai slab mag atack la nuk.oricum ms...dar spune-mi si tu spear sau sword ca pana maine ma hotarasc tinand cont de toate parerileSword + Shield ,
Sephiroth Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 crezi ca au toti bani de un farming bow...? tre sa mai ai cateva chars de 80 ca sa ai bani si de ala :surprised:
wine Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 crezi ca au toti bani de un farming bow...? tre sa mai ai cateva chars de 80 ca sa ai bani si de ala :surprised:Pana si unu de 40 care le un pic cu afacerile poate sa isi cumpere un bow sos de 16+.Aia de 80 isi iau SUN de 16++
iLoveCalifornia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Caut guild pe RedSea guild care sa fie online nu 2 membri on ..
Equilibrium Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 App de arc SoS de lvl 16... am unu pe troy +4 aproape full blue... crit nush ce sa zic( nu cred ca trebe la ce dmg da :D)... dak vrea cineva, sa-mi spuneti!
atentat Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ma ce ziceti va apucati de un nou sv ? eu sunt pe mercury kre e nou.E marfa .Poti intra la orice ora din zi.Acum la ora 12:17 5 septembrie 2007 e aproape gol sv.Poate facem un guild ceva :D :right:sunt deja 3 guilduri romanesti pe mercury:romania,romanasii,vip_romania...astea le stiu eu..poate mai sunt..
EvilToileT Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 au mai crescut preturile...se vede ca nam mai jucat sro de mult
defiler666 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 @atentat foloseste arma cu care dai 1hit cu nuke-urile. fie sos sword, fie spearvezi ca coldu e foarte bun datorita mana shield-ului.Eu am avut nuker si dadea si cu swordu 1 hit / 1 kill.Conteaza si cat de pure e charu' la faza asta cu 1 hit.Coldul o sa il ridici dupa 64 , axeazate macar pe fire si light cat de cat full...adica macar imbue si nukes sa le ai max.O sa farmezi mai bine la lvl mai mare , si o sa ridici si bicheon si cold.Chiar iti recomand ptr nuker buildul : 80 fire ,80 light ,80 bicheon si 60 ice.
The Dash Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 stiu ca e bunicel si coldul,dar are cel mai mic atack la nuk...adik uite,iti dau un exemplu concret..pe odin am nuekr si am toate 3 nukurile si mastery lafel la toate...si....cu fire dau 1800 cu light 1600 si cu cold 1400 si de acceea zic ca nu prea e bun..cu cat cresti mai mult in lvl cu cat e diferentza dintre ele mai mare..adik asa am auzit si asa am simtzit pe pielea mea.poate spedy se refera la srv noi...ca pe odin am luat un sos bow cu 3 mil...si era som cu 7...eu tzias zice sa te bazezi pe lit pt k litul are acuma cel mai mare dmgdar e charul taucat depre arma:fol spear la grind si s/s la pvp jov gw etc.
Xellos Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Eu am avut nuker si dadea si cu swordu 1 hit / 1 kill.Conteaza si cat de pure e charu' la faza asta cu 1 hit.Coldul o sa il ridici dupa 64 , axeazate macar pe fire si light cat de cat full...adica macar imbue si nukes sa le ai max.O sa farmezi mai bine la lvl mai mare , si o sa ridici si bicheon si cold.Chiar iti recomand ptr nuker buildul : 80 fire ,80 light ,80 bicheon si 60 ice.nukeru pe sword da 1hit daca are arma foarte buna (sos++) sau are arma +3/+4 dar are pe fiecare item +4 int. altfel nu poate da 1hit. (am incercat)
Firefly Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 nu sunt singurul caruia nu'i mai face conexiunea sro-ul nu ? acum ,ora 15.00
iLoveCalifornia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Proaspat am facut lvl 30 :) .. Va intreb un simplu lucru merita sa ma fac trader. :-"Thiefi au asa zisa harta unde arata toti traderi in misiune ?ps. Cum pot iesi dintr-un guild fara sa astept cateva zile sa intru in alt guild ! ?
Xellos Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fa-te trader, e jobul ideal pt lvl tau.vorbesti cu guildmasterul(sau cu cine are optiunea KICK) sa te dea afara cand tu esti offline.
skorpyo93 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ma vreau sa stiu si eu imi foloseste la ceva forceu adica skilurile alea de heal si celelalte prostii cu resurect.Si mai am o intrebare aia cu vital spot nst cum poate fi considerat nuke ? :) :readthis:
atentat Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Multumesc pt sugestii baietzi..o sa merg pe mane lui defiler666...are dreptate...multumesc inca odata baietzi pt sugestii
soso09 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 unde pot gasi sos sau sosun sau ce mai era ? am inteles k se gasesc greu la mobi sau in staluri , dar sunt destul de scumpe.Si vreau un sfat ceva in legatura cu economia.As vrea sa iau sos si javra si potiuni, dar nu am destui bani pt toate.Si chestia asta ma enerveaza Ps. ma enerveaza knd vad ratati de lvl mic cu sos in mana.Cum alti pot avea asa bulan ? :comp1: name Hell8oy lvl 15 Sal baieti ( atentat si skorpyo) si eu joc pe Mercury pure str glavie lvl 26 , Guild vip_romania Name : SoriN vorbim acolo
Piciu_black Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 @FireFly se pare ca nu esty singurul ....mie pur si simplu mi-a dat disconnect ...si apoi cand am vrut sa reintru in joc....ori nu imi apareau serverele...ori nu puteam sa bag id si pw ...probleme de genu + ca nici site-ul nu imi mai merge....sper sa nu avem si noi problema celor cu care folosesc provider-ul clicknet.... ca din cate am auzit li s-au blocat ip-urile..si deocamdata nu e rezolvata problema....eu m-am pus sa reinstalez jocu daca merge... te anunt....R3spect all
SroFan Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 2 ani...dar nu pot zice ca am jct non stop....cred ca stiu cate ceva despre sro...nu pot zice ca le stiu pe toate ,dar am ceva experientza.dc intrebi?mane...eu vreau sa iu nuker ca sa fac lvl mai rpd si sa am dmg mare...o sa farmez ceva pana la 20-25 cu gap 9 si dupaia o tzin in 2-3...nu pot sa-mi spui ca sa am maxim pasiva la ice si la spear...explicate..eu o sa fiu nuker si o sa bag sp pe fire ca are cel mai amre dmg si pe light ca sa am 2 nukuri si ca-mi plac unele skiluri de la el...nu o sa am cum sa mai bag si pe arma si pe ice...cum zici tu trebe sa armez pana la lvl 65 cam asa....cel mai bine farm lvl 16 cu bow...eu am farmat cu +5 nu sos...anyway farm la lvl 16 dar ideea e SA NU IL LASI SA FACA LVL UP.in fiec zi dupa ce ti-ai facut norma te duci cu unu care are res la lvl down.100k sp(cam 2 luni daca muncesti ca lumea) si esti full farmed pana la 65.Apoi farmu cel mare de la 80 si ai scapat...ai char super puternic...bafta :tiphat:
skorpyo93 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 WOW : in comparatie cu SRO sau invers :P sro in comparatie cu wow apropo vreau sa stiu si eu imi foloseste la ceva forceu adica skilurile alea de heal si celelalte prostii cu resurect. Si mai am o intrebare aia cu vital spot nst cum poate fi considerat nuke ? si mai am o chestie arhceru e bun pure str, asta stiu.Dar, pe ce sa ma bazez ice, fire, force, ice ?momentatn farmez ca sa am din toate,dar nu vreau sa pun Sp aiurea.Asa ca vreau sa stiu ce e mai bine pt min acum
Xellos Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 tine-te pe fire si skillurile de la arc.vital spot nu este nuke, este ca un curse.daca dai cu toate alea (penultima serie de la force) ii distrugi defenseu complet ! (parry ratio, hit ratio, phys def, mag def).dar stai mult pana le dai pe toate..
mustar_andy Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 antentat dca ai auZOT DE VeRsO eu sunt ala cu tn in guild ClickNet e de rahat din cauza lor numai jok eu silkroad
Firefly Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 eu nu am treaba cu clicknet-ul.retea privata pe RDS.
[G.U.N.I.T]Ahile Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 nici mie nu imi merge...cred ca e un bug :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: joymax :comp1:(nu e destul de lung firul )