Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

aha LOL :error: se mai intapla :dontknow:

da ce e asa greu sa iei clientu , sa hacuiesti game guardul si sa faci un sv privat ? ce la wow nu sa facut la fel? gasesti o gramada de sv private =))

lol, atunci unde sunt gramezile de servere private de SRO?ca doar vorba ta, e usor de tot....si culmea, dupa ce ai facut server privat mai scoti si o remorca de bani din acel server...ce lenesi sunt oamenii si nu vor sa faca bani....

Bro, uite ca nu e chiar asa de usor cum crezi tu, cel putin eu nu cunosc sa fie activ vreun server privat de SRO...ok,nu bag mana in foc 100%(e demonstrat matematic ca nu poti fi sigur pe ceva 100%) pe chestia asta dar iti garantez ca daca ar fi ar vui serverul oficial pe tema asta, tot s-ar afla pana la urma si ar umbla vorba pe oficial si gandestete ca sunt zeci de mii de impatimiti ai SRO care cauta zilnic info about this game...si?...rezultat Z_E_R_O la servere private de SRO.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

mda.....da vad k u le stii pe toate cu serverul

sa stii k te cred si acuma imi zici k ai un server de silk si k esti gm acolo si k ai full set seal of jupiter asai??

ma streseaza noobi k tine kre abea au inceput si au 5 posturi si se cred atot stiutori

adevarat am gasit si eu ceva dar era in desfasurare

deci dak in nu sa facut si cand te gandesti k jocul e din 2005 E GREU de facut sv privat

Edit: sry@alexxx70 dar nu am mai dat refresh si nam vazut k noi am scri mai acelasi lucru :P

Posted

aha LOL :error: se mai intapla :dontknow:

da ce e asa greu sa iei clientu , sa hacuiesti game guardul si sa faci un sv privat ? ce la wow nu sa facut la fel? gasesti o gramada de sv private =))

lol nu trebe sa "hackuiesti" gg-ul ca sa faci server privat

Posted

what ever :P

nst ieri am jucat sro ca spartu si am facut doar lvl 15 am pus tot la str da nst parca ma trage inima sa pun si la int vreo 2 3 puncisoare k nu ma afecteaza prea mult.Nst tare mie frica de faptul ca mai tarziu o sa ma puna naiba sa pun si la int.Am lvl 15 si am si deja am autumn wind flame la pacheon :D

Posted

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee facui silku merge pagina sa vad daca pot sa fac si nenorocitu ala de jok doamne ce minune 4 zile fara silkroad a fost un chin dar faya nashpa e ca plec a pitesti si iara nu pot juca 2 zile

Posted

ulisee din cate stiu ..tu nu esti tocmai nou in joc.nici acum nu te'ai prins si sa stii ca inspectia dureaza 4 ore dupa 9 dimineatza ,in fiecare marti ?

Posted

ulisee din cate stiu ..tu nu esti tocmai nou in joc.nici acum nu te'ai prins si sa stii ca inspectia dureaza 4 ore dupa 9 dimineatza ,in fiecare marti ?

3-4-5-6-7-8 h depinde daca baga update sau e data back sau mai stieu eu ce

Posted

io is hybrid int si eu zic ca e super misto 10k hp 12.5k mp 190str 290int 91% mag balance 73% str balance si bat usor alti playeri de lvl-ulmeu inclusiv glavieri bladeri pur str apropo is lvl 72 :D

Posted

Am char nou Full str pe glavie , pe ce sa il fac ? Fire + Weapon Cold +light defence? daca stiti alta optinune mai buna ziceti :pray:

Fulls str glavie , imbue fire , light si la cold sa farmezi .....masteryul ti-l alegi u pe la 70 cum ai sa vrei sa ramai cu el ;)

Posted

sa stii k te cred si acuma imi zici k ai un server de silk si k esti gm acolo si k ai full set seal of jupiter asai??

ma streseaza noobi k tine kre abea au inceput si au 5 posturi si se cred atot stiutori

deci dak in nu sa facut si cand te gandesti k jocul e din 2005 E GREU de facut sv privat

Edit: sry@alexxx70 dar nu am mai dat refresh si nam vazut k noi am scri mai acelasi lucru :P

doamne , te-ai dat asa mare , parca ai avea char de lvl 100 pe ksro , zau asa , crezi ca conteaza numaru de posturi ? poate tipu ala se pricepe , are vreun server la vreun MMO , ce stii tu ? il cunosti? btw te rog , scrie si tu in romana de acum incolo :dooh:

Posted

eu tzias sugera sa mergi fire imbue si restu si lit pt speed concentration si pasiva

nu mai pune la cold k itzi ia prea mult din sp si nu prea ai nevoie de el

heh... la o lupta cu alt player phy(posibil cu sun weap) chiar ai nevoie de cold+ k buffu arata marfa =))

Posted

eu tzias sugera sa mergi fire imbue si restu si lit pt speed concentration si pasiva

nu mai pune la cold k itzi ia prea mult din sp si nu prea ai nevoie de el

heh... la o lupta cu alt player phy(posibil cu sun weap) chiar ai nevoie de cold+ k buffu arata marfa =))

Posted

dc toata lmea este asa obsedata de scris corect??

park am fi la scoala mah

e un forum si scrie numa sa ne intzelegem si din cate vad eu ai intzeles ce am scris asa k nu mai imi spune mie cum sa scriu

Posted

nu sa facut fiindca lumea nu prea are interesu asta.. cas fraieri a putea face multi bani

si este emulator da e muci..

silkoad e joc free probabil deaia nu se fac servere pivate

Posted

unde pot gasi sos sau sosun sau ce mai era ? am inteles k se gasesc greu la mobi sau in staluri , dar sunt destul de scumpe.Si vreau un sfat ceva in legatura cu economia.As vrea sa iau sos si javra si potiuni, dar nu am destui bani pt toate.Si chestia asta ma enerveaza :banghead:

Ps. ma enerveaza knd vad ratati de lvl mic cu sos in mana.Cum alti pot avea asa bulan ? :comp1:

name Hell8oy

lvl 15

server Mercury

build pure str/bow/fire

status n00b

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...