asdfg11 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Rocket in pk2 pot modifica doar cea ce exista... adik nu poti face dintr-un degre 5 un degre 9 ca nu exista la noi inca... Deci teoretica ar trebui... practic, a gasit cineva :D?lol ba 9th deg exista in fisierele noastre pk2si se poate baga oricandnu exista 10th degree dar daca folosesti fisierele pk2 de la ksro se poate baga si ala cu imbue de lvl 100 tot se poate baga skillui noi etc..
Equilibrium Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Eu am incercat sa bag 9deg si nu a iesit.... asa ca, explicate. Incearca tu, dar pe pk2-ul de sro-ul asta.
The Dash Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pai da se poatede ex acuma eu am pk edited k armele si shildul de lvl 72 sa arata k 9th degsi mai am un pk edit kre face tot armele si shildul sa arate k 10th degdak vrei il pun pe un site si itzi dau asta de 9th degintai il scanatzi sa nu zicetzi ceva
mustar_andy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :comp1: nu se poate asa ceva dc draq nu merge silkroad si nici site ce draqu sai mai fac sa vad daca imid a asdfq hosts poate o merge sau poate merge maine dupa inspectie unii miau zis ca am uat ban pe ip si numai pot juca sa va uitati poate chiar am luat srv mercury nume VeRsO
Equilibrium Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Spunemi cum Dash ca mie nu imi iese... :(. Am incercat si nu mi-ai iesit.
The Dash Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 chiar nam chef acuma sa scriu tot dar dak vrei uitate la totorialurile de pe www.silkroadforums.comvezi sa te uitzi la updateuri adika la pk euro nu alea vechi
asdfg11 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Eu am incercat sa bag 9deg si nu a iesit.... asa ca, explicate. Incearca tu, dar pe pk2-ul de sro-ul asta. lol e prea simplu sa sti :) inlocuiesti doar niste fisiere din arhiva niste texturi :comp1: nu se poate asa ceva dc draq nu merge silkroad si nici site ce draqu sai mai fac sa vad daca imid a asdfq hosts poate o merge sau poate merge maine dupa inspectie unii miau zis ca am uat ban pe ip si numai pot juca sa va uitati poate chiar am luat srv mercury nume VeRsO linku e bun si nu exista ban pe ip
mustar_andy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mie numi mere dami un pm cu id tau te rog
mustar_andy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 eu am mai umblat in hosts ca imi mearga ceva LA PC SI NU STIU EXACT CE AM MODIFICAT si ce se poate intampa daca imi dai id tau ????????????????????hai te rog eu
Guest Marselio Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 salut cine imi spune cum se pot vinde armele si armurile de care nu ai nevoie? please help THX
Equilibrium Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ceva ce vom avea si noi peste ceva timp... http://www.youtube.com/watch?v=6hmhC-DiBmA...ted&search= ..... castle siege :), Legend VI
2Paclife Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ceva ce vom avea si noi peste ceva timp... http://www.youtube.com/watch?v=6hmhC-DiBmA...ted&search= ..... castle siege :), Legend VINo offece , dar de ce ne pui videouri de vreo 6 luni vechime ?
Xellos Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 @ marselio te duci la orice shop , apesi click pe arma din inventarul tau si dupa apesi oriunde in shopul acela. p.s. e foarte aiurea de la lvl 45-50 iei 0.01 pe mob, de ce nu maresc xp-ul odata cu max level ?
2Paclife Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 please ma poate ajuta cineva ? :(Ori faci misto de noi , ori esti foarte nou in jocul asta , poti sa le vinzi in 2 feluri :1.NPC -ex. blacksmith2.STALL-un mod mai profitabil si mai de lunga durata
Guest Marselio Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ori faci misto de noi , ori esti foarte nou in jocul asta , poti sa le vinzi in 2 feluri :1.NPC -ex. blacksmith2.STALL-un mod mai profitabil si mai de lunga duratasunt nou in jok abia is la level 10 nu fac misto de voi
Equilibrium Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No offece , dar de ce ne pui videouri de vreo 6 luni vechime ?L-ai vazut cumva si nush eu? Dak l-ai vazut tu lasa pe altii sa vada filmul, ca poate ei nu l-au vazut!
Firefly Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mustarica ... du'te la un amic sau ceva care joaca si incearca sa intri,sunt sigur ca o sa mearga.reinstaleaza win..baga alta versiune..desi daca a mers pe asta pana acum si acum nu mai vrea..vezi providerii de internet sa nu fi blocat porturi sau sa fi facut ceva(nu prea cred).Vezi sa nu ai firewall sau ceva sa blocheze.Oricum..cred ca netul e problema ta.
The Dash Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 lol maha aparut legend VIImai uitate si u la noutaqtzi nu sta k o hoasca cu acealeasi filme tot timpul(sry de expresie)statzi k va dau si linkulhttp://www.youtube.com/watch?v=IMzO4aoZcsw
2Paclife Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 lol maha aparut legend VIImai uitate si u la noutaqtzi nu sta k o hoasca cu acealeasi filme tot timpul(sry de expresie)statzi k va dau si linkulhttp://www.youtube.com/watch?v=IMzO4aoZcswStiu ca a aparut legend 7 , practic stiam ca filmu tine un 1 min ,61 sec , de asta i-am raspuns lui bluenuker in asa mod :P :clap:
skorpyo93 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 SALUTARE OAMENI BUNi ! AM CITIT MULTE DIN MESAJELE LASATE DE VOI DESPRE SILK .EU VREU SA IMI FAC UN ARCHER decizia mea bla bla bla dar nu stiu pe ce sa ma bazez pt ca nst ce e mai bine int str or hybrid ? eu vreau sa fiu pe str ca sa am viata da vreau si pe int ca sa am damage si nukuri dar dak sunt hybrid nam nici una nici alta .DEci ce sa fac ? Ma las de silk sau imi fac gaver sau altceva ? tot eu sunt ! am si eu o alta intrebare. Cat e fullstats, adica cat e maximu` de puncte care poti sa le alochezi la str/int ?
defiler666 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 "gaver" ? Hotaraste-te ... ori vrei archer , ori vrei nuker , ori glavier ? Daca vrei archer il faci pure str , nuker pure int si glavier pure str. Maxim stats depinde de iteme si buildul care il ai...se invarte pe la 360-380 de obicei ( str sau int ).
mustar_andy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mustarica ... du'te la un amic sau ceva care joaca si incearca sa intri,sunt sigur ca o sa mearga.reinstaleaza win..baga alta versiune..desi daca a mers pe asta pana acum si acum nu mai vrea..vezi providerii de internet sa nu fi blocat porturi sau sa fi facut ceva(nu prea cred).Vezi sa nu ai firewall sau ceva sa blocheze.Oricum..cred ca netul e problema ta.windows am reinstalat si na mers chestiile estea cu netu nu ma prea pricep si o sa chem un prieten sa vada poate o merge
The Dash Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 da u tziai scos fire walul??sau ai cumva bod??sau poate e de la providervezi si udak vrei mai vb pe mess: vici4ever2