The Dash Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 found them angel: devil: http://youtube.com/watch?v=7FPM0ppemx0
mustar_andy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 mmm de silkroad dc nu p.m nu merge si nici site am uat cumva ban reinstalez windows sidaca nu merge dupaia ma las numa mai apuc de at MMO dintre toate silkorad e cell mai tare
b1ackic3 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 de unde l-ati mai gasit pe mustar asta ce vocabular complex are
asdfg11 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nu ii intra in joc, ii spune ca e inspectie.btw mustar ai incercat sa stergi /adaugi linia aia in hosts ? aia trebuie sa faci121.128.133.26 gwgt1.joymax.com121.128.133.27 gwgt1.joymax.com121.128.133.28 gwgt1.joymax.comuite adresele
mustar_andy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nu merge nu stiu ce are poate am luat ban asdfg te rog fa si tu o poza sa vad cu.m ai tu pus adresa aia akolo ca poate am scrioso i alt loc te rog eu frumos deschizi hosts cu notepad si faci poza te rog eu mult sunt disperatSilkroad=drog
Sephiroth Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 la ban nu iti intra pe account nu in joc ma =) iti apared Account blocked till : *data*
EvilToileT Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 PK2 Mod ce tare caine sburator ce simpatic e
asdfg11 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nu merge nu stiu ce are poate am luat ban asdfg te rog fa si tu o poza sa vad cu.m ai tu pus adresa aia akolo ca poate am scrioso i alt loc te rog eu frumos deschizi hosts cu notepad si faci poza te rog eu mult sunt disperatSilkroad=droglol nai cum sa iei ban din asa cevabagi adresele alea la hosts dupa 127.0.0.1 localhost
2Paclife Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 lol nai cum sa iei ban din asa cevabagi adresele alea la hosts dupa 127.0.0.1 localhostlasa-l ma , cat silk poti sa stii dupa 4 saptamani
Firefly Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nu merge nu stiu ce are poate am luat ban asdfg te rog fa si tu o poza sa vad cu.m ai tu pus adresa aia akolo ca poate am scrioso i alt loc te rog eu frumos deschizi hosts cu notepad si faci poza te rog eu mult sunt disperatSilkroad=droge cam ciudat ca spui ca e drog atunci cand tu folosesti bot.Ceva nu se potriveste.Sa vad cat de dependent mai e atunci cand faci grinding manual.
mustar_andy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 lasa-l ma , cat silk poti sa stii dupa 4 saptamaniauzi mah aratami si mie charu tau eu am facut 1 full sos glavier de 56 era 60 daca nu eram hack tu ce ai facut ce stii tu habar nai mah distrusule cei ala silkroad dute si fa trade ca sa ai bani de portiuni
2Paclife Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 auzi mah aratami si mie charu tau eu am facut 1 full sos glavier de 56 era 60 daca nu eram hack tu ce ai facut ce stii tu habar nai mah distrusule cei ala silkroad dute si fa trade ca sa ai bani de portiunim-ai bine ma duc sa arunc niste sosuri de degree 3 pe jos , ce parere ai ,buan idee ma duc sa fac si un trade sa sa eram monoton cu tradeul asta , parca botai nu si imi ziceai mie ca nu stiu ce daca vreau botu , poate nu o fi de la bot , oricum acum fara misto imi para sincer rau , e pacat sa muncesti la un char indiferent ac l-ai botat sau nu tot a fost munca ta si sa-l pierzi ...
Aldguth Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mustar, tu nu ai habar nici de limba romana. POTIUNI nu portiuni.
The Dash Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 PK2 Mod ce tare caine sburator ce simpatic e finaly cineva on topic cu silkul super tare faza......gg si voi 2 pls inceatzi cu bot si anty bot si cat atzi jucat incercatzi sa gasitzi punctele comune dintre voi nu cele diferite si sa le discutatzi Bafta all(trebe sami schimb aia de la stat k nu mai am probleme cu botzii k nu prea mai sunt dinastia sacaitori) Edit: lasal sa scrie cum vrea k e forum un fell de chat si vb cum vrem numa sa ne intzelegem si eu am intzeles perfect ce vroia sa zik
mustar_andy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 imi reinstali windows si degeaba ce dreaqua re de nu merge si nici site dc dc dc?????????? daca stie careva alte metode sami spuna daca nu bag picioru si numai jok
Sephiroth Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a trebuit sa citesc de 3-4 ori sa inteleg... ai incercat sa editezi hosts?
Equilibrium Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Exista Seal Of Bubbles??? :blink: :blink: :blink:
Rocket Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Exista Seal Of Bubbles??? :blink: :blink: :blink: pai dupa cum scrie la titlu , ii un pk-2 modification , deci nu
Sephiroth Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 andy nu am cu ce sa te ajut la hosts ca eu nu am patit pana acum si nu am editat , vorbeste cu asfdg
oveman Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nu iara..serverele sunt crowded la ora 11 dimineatza nu te poti conecta nush dc prea multi boti?..parerea mea e ca joymax pune boti cu nume din litere sau cifre laute la intamplare ca sa umple serverele ca lumea sa isi ia premium...care e parerea voastra?
asdfg11 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://rapidshare.com/files/52745161/hosts.htmluite fisieru hostsil copiezi in c:/windows/system32/drivers/etc
Sephiroth Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 vand boti si forteaza playerii sa cumpere premium si sa-i umple de bani , baga experienta mica sa fii disperat dupa ticket\premium\bot , sa-i umpli cu bani. asta e parerea mea:)
The Dash Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 de fapt din cauza boterilor era populated inainte dar acuma pt k e event toata lumea vrea sa fak mai mult xp asa k boteaza 24/24 7/7 si nu ramanre decat seara si dimineatza de vreme loc
asdfg11 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 de fapt din cauza boterilor era populated inainte dar acuma pt k e event toata lumea vrea sa fak mai mult xp asa k boteaza 24/24 7/7 si nu ramanre decat seara si dimineatza de vreme loclol da din cauza ca nu erau boti era populated
Equilibrium Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pai dupa cum scrie la titlu , ii un pk-2 modification , deci nu Rocket in pk2 pot modifica doar cea ce exista... adik nu poti face dintr-un degre 5 un degre 9 ca nu exista la noi inca... Deci teoretica ar trebui... practic, a gasit cineva :D?