Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Scuze ca nu sunt "decent" dar in cazul asta s-a recunoscut si s-a laudat.Admini globali shade sau care mai poate rog insistent ca Xellos sa-si piarda functia de moderator.Pt ca de dimineata m-am certat cu el si am cerut mail-ul lui smuggster acu handicapatul ala de om ma viruseaza in disperare si incearca sa-mi bage keylogere pe ip.voi reinstala windows si schimba ip sa ma lase in pace...daca nu se rezolva smuggster ne vedem in craiova sau la tribunal.(asta te rog sa i-o transmiti xellos)

bafta all

:lol: (mi-e greu sa scriu 15 randuri de "hahaha" )

dovedeste ca sunt pe mana cu smuggster. you ain't got nothing on me :kar: :box:

cine te viruseaza ma? ai net? raspuns: da , deci nu te hack-uieste. :pumn:

cand va intalniti in craiova sa ma invitati si pe mine pls..

"la tribunal" :violent:

:bananadance2:

p.s. renunta odata la subiectu asta.

p.p.s. de care cont de pe xian ziceau sa nu ma ating ? sau ii spuneai lu smug sa nu se atinga de el

Posted

:lol: (mi-e greu sa scriu 15 randuri de "hahaha" )

dovedeste ca sunt pe mana cu smuggster. you ain't got nothing on me :kar: :box:

cine te viruseaza ma? ai net? raspuns: da , deci nu te hack-uieste. :pumn:

cand va intalniti in craiova sa ma invitati si pe mine pls..

"la tribunal" :violent:

:bananadance2:

p.s. renunta odata la subiectu asta.

p.p.s. de care cont de pe xian ziceau sa nu ma ating ? sau ii spuneai lu smug sa nu se atinga de el

V-ati dori sa stiti nu?vrei sa dau ss sa postez?primesc trojan din min in min :hair:

Si sincer daca credeti ca nimic nu va poate atinge poate ar trebui sa citesti legislatia cu atentie.

Astept cu nerabdare ziua cand ne vom vedea fata in fata :box::gun: :violent:

Posted

vad ca nu te prinzi...

1. sa joci silkroad este un privilegiu, nu un drept.

two. smug nu te-a pus sa download-ezi nimic, ai download-at de buna voie si nesilit de nimeni.

tReI. sa scapi de keylogger trebuie sa dai format. trojanu pe care il primesti din minut in minut este acelasi mereu =))

p.s.

smuggy: astept citatia de la politie

smuggy: pt k i-am furat

smuggy: charu

:rofl1:
Posted

Vad ca in ultimul timp iar numai chestii de 2 bani se discuta pe acest forum. Ultimul subiect cel putin [ boting - antiboting ] ca de obicei se discuta degeaba...parerea mea...unii ferventi aparatori ai botingului, altii ferventi aparatori ai jocului legit... dupa ce numai cu 2 sau 3 pagini parca in urma, circul d p lume cu sp33dy sau cam asa ceva caruia i-a fost furat contul tocmai pt ca a pus "botul la mierea" care arata frumos dar era " otravita". As dori sa intreb pe cei ce prefera jocul cu bot : daca va asumati riscul sa fiti banati 100 de ani de Joymax ( este pur si simplu optiunea voastra liber consimtita) de ce urlati ca din gura de sarpe cand cineva va fura ce aveti pe cont sau chiar contul cu totul cu ajutorul unor keylogger sau mai stiu ce troieni sau alte rahaturi?

Eu in locul celor hacker-iti as tacea chitic, nici n-as deschide gura macar nu cumva sa rada careva de mine.

Nu numai sp33dy de-a lungul acestui poll cu SRO a urlat ca a luat bot si a fost furat, ca daca reiau paginile de la inceput sunt sigur ca mai gasesc cativa. In locul vostru as tacea din gura.

Mie putin imi pasa cum jucati...legit or nu...nu mai incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel...e pierdere de timp pur si simplu...dar ma enerveaza ca va cainati uni din voi ca ati fost furati sau la marile banari de sute sau de mii de conturi va cainati ca nu cumva sa dea peste voi Joymaxul si sa va baneze. Sunt banii vostri, optiunea voastra, stilul vostru de a vedea acest joc...OK...dar CIOCUL MIC DACA VA BANEAZA SAU VA FURA CAREVA DIN CAUZA BOTULUI. Macar atata decenta sa aveti .

Si inainte de a-mi sari la carotida unii readuc din semnatura mea ultima fraza ca poate nu o vedeti bine:

"Am invatzat ca este prea greu sa-tzi dai seama unde trebuie sa tragi linie intre a fi amabil,a nu rani oamenii si a-tzi sustine parerile."

RESPEC"ALL :tiphat:

degeaba? pe cati iam convins sa bage botu?

Posted

Terminati cu Discutiile despre Boti/keyloggeri.

Pentru a scapa 100% de keyloggeri un Format Hdd.

Se poate Lua si un anti spiwear bun pentru aceasta problema.Sper ca din aceasta intamplare sa fi invatat ceva si Moderatorii si cei care au cazut in plasa.

Posted

sp33dy imi dai si mie pls mess-u tau am o ideie :D

imi spuneti shi mie dece ne certam aiurea....SRO is just funn and a game....trebuie savurat in fiecare clipa jocul acesta

Free For All :beer:

Posted

insfarsit pot posta numai am contu suspendat si chestia cu botu despre care vorbeati voi si eu am folosit ,flolosesc si voi folosi bot chiar daca am fost hack din cauza asta dar am luato de la inceput pe mercury si sper sa fac pe mercury cea ce am facut pe persia

Posted

insfarsit pot posta numai am contu suspendat si chestia cu botu despre care vorbeati voi si eu am folosit ,flolosesc si voi folosi bot chiar daca am fost hack din cauza asta dar am luato de la inceput pe mercury si sper sa fac pe mercury cea ce am facut pe persia

Nush dar mie unul imi place sa muncesc pentru caracter,parca cu botul e alta macare de peste,fac lvl afk,poate plec intr-o excursie de 1 sapt,intr-o sapt mai fac ceva lvl cu botu..

Posted

Nu situ de ce ne certam pe tema asta , singurl vino e JOYMAXul , care nu isi da silinta sa termina botul.

vinovati sunt cei care folosesc botul

Posted

vinovati sunt cei care folosesc botul

Asa si ce pedeapsa primesc , iti spun eu :

Bann cei care nu cumpara silk

Iar cei care cumpara lunar macar 50 silk , nu primesc bann garantat , ca doar n-or fi tampiti sa le dea bann

celor care-i sponsorizeaza .Dar pana la urma nu le dau nici bann celor cu nonsilk , nu stiu ce fac GM-ii sau cine ar fi trebui sa aiba grija de bugguri .

Posted

deci finaly am termiant de citit mii si mii de pagini de flame( mia explodat monitorul si a trebuit sa citesc very very muci :D )

eu vas sugera k boterii si non boterii sa se "kiss and make out" si incercatzi sa aducetzi topicuri ajutateoare pt cei incepatori sau chiar si pt cei mai avansatzi

dak vretzi va dau eu nish topicuri si k am vaz ceva despre aripi va dau nish linkuri cu video

va rog nu va luatzi de mine dak am gresit gramatical ceva pt k eu scriu rpd si e si forum

statzi sa caut linurile

cat despre spedy sry pall dar ar trebui sa te asigur intai(nu vreau sa te critic) eu am si anty vir si anty spy sa fiu sigur plus k tot ce dl de pe net sau linkuri le scanez cu www.virustotal.com

Sper sa se remedieze acest topic k nu vreau sa citesc iara mii si mii de flameuri ce ceva ce ma poate ajuta

Posted

deci finaly am termiant de citit mii si mii de pagini de flame( mia explodat monitorul si a trebuit sa citesc very very muci :D )

eu vas sugera k boterii si non boterii sa se "kiss and make out" si incercatzi sa aducetzi topicuri ajutateoare pt cei incepatori sau chiar si pt cei mai avansatzi

dak vretzi va dau eu nish topicuri si k am vaz ceva despre aripi va dau nish linkuri cu video

va rog nu va luatzi de mine dak am gresit gramatical ceva pt k eu scriu rpd si e si forum

statzi sa caut linurile

cat despre spedy sry pall dar ar trebui sa te asigur intai(nu vreau sa te critic) eu am si anty vir si anty spy sa fiu sigur plus k tot ce dl de pe net sau linkuri le scanez cu www.virustotal.com

Sper sa se remedieze acest topic k nu vreau sa citesc iara mii si mii de flameuri ce ceva ce ma poate ajuta

ok posteaza videourile te rog

vrei sati dau botu ca til dau? 2pacicle sau cumte cheama si este inspectiee?

Pt ce sa-mi trebuieasa ma botul tau n-ai citit nimic din tot ce am discutat cu asd... hai te rog posteaza linkul cu botu poate te mai alegi cu cateva zile de inactivitate .

Posted

Aripile

Sunt misto dar nu nu stiu ce.Bine ca nici pozele nu sunt facute klumea.

Asa ..sa va intreb ceva :

Mi'am facut un pure rogue(momentan).Inainte am avut un warrior/rogue lvl 49 dar l'am complicat prea mult si aveam si nevoie de mult SP si ma simteam si aiurea sa las una din ele in urma si am facut unul nou.

Sunt lvl 34(gap 9)Am farmat pana acum 16K SP si mi s'a cam dus rabdarea si mai vreau si sa prind macar cateva zile din event ca sa cresc putin mai rpd in lvl.

Faza e ca pt full rogue,toate skill urile imi trb cam 230k SP pana la lvl 80.Pana acum am mers si cu xbow si cu daggere dar pt a le creste simultan as avea nevoie de SP foarte mult si nu prea cred ca voi farma atat.

Acum intrebarea...cu ce sa merg mai departe ? X-bow sau daggere ? (de aici incepe parerea mea asa ca puteti sa nu va obositi sa cititi)

Stiu ,da, ca daggerele sunt foarte bune la pvp(si nu numai atat,guardian-ul meu,lvl 64,face crit de 31k la penoni giant..fara zerk,dar are garda la pamant..lua 1k dmg de la party penon).Cam greu ,zic eu cu daggere ca esti aproape de el si cu garda jos(la un giant cel putin).

Cu x-bow..vad ca in x-bow extreme nici nu ajung mobii la mine(de lvl-ul meu sau cu 3 lvle mai mari,generali) si am si dmg bun si distanta si cred ca e mai bine ...ca vad ca reduce hp-ul la jumatate dar reduce doar phy defence cu 40% fata de daggere la care esti si aproape si ai si 75% defence redus si mag si phy.

Eu inclin spre xbow desi cand vad daggerele alea ca dau crit de curg bale..

Voi ce spuneti ? Multumesc anticipat

Posted

ok posteaza videourile te rog

Pt ce sa-mi trebuieasa ma botul tau n-ai citit nimic din tot ce am discutat cu asd... hai te rog posteaza linkul cu botu poate te mai alegi cu cateva zile de inactivitate .

sa fii boter e cel mai tare daca nu ai timp sa joci ce faci???????// dar sau gasit niste destepti si au inceput sa zbiere pe forum (ca nu stiu ce) daca vrei botezi daca nu nu si gata

Posted

:D :D :D

@ firefly, daca ai 2-3 prieteni cu care sa cresti zilnic in party (de acelasi lvl) tine dagger. Daca nu ai party cu care sa cresti zilnic, pune crossbow , imo.

Posted

mama ce nervos sunt nu merge nici site nici joku intraid e 2000000000000000000000000000000 de ori si dadui restart la PC de 200000000000000000000000000000000000000 de ori ate metode sal fac mai stiti?

:comp2:

Posted

sa fii boter e cel mai tare daca nu ai timp sa joci ce faci???????// dar sau gasit niste destepti si au inceput sa zbiere pe forum (ca nu stiu ce) daca vrei botezi daca nu nu si gata

ba u chiar ca esti , nu pot sa te inteleg ce vrei sa le zic la fiecare in parte ca nu vreau sa botez mi-au m-ai zis vreo 2 ca-mi dau botu , acum incepi si u

Posted

mama ce nervos sunt nu merge nici site nici joku intraid e 2000000000000000000000000000000 de ori si dadui restart la PC de 200000000000000000000000000000000000000 de ori ate metode sal fac mai stiti?

:comp2:

ce nu merge? ce iti zice?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...