2Paclife Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 baga asta 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com121.128.133.27 gwgt1.joymax.com121.128.133.28 gwgt1.joymax.cominC:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsdeschidezi fisieru hosts cu notepad si bagi aia de susdaca nu merge asta e macar ai incercat :)BTW cate vrea tbot in limba romana?numai botteri pe forumul asta ..... mda
Guest Blaidy Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 numai botteri pe forumul asta ..... mdaCrezi ca toata lumea isi iroseste 1 an aiurea crescand un caracter pana la level max si sa plateasca la bani in prostie ? Mult mai frumos cu bot ;)
asdfg11 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 numai botteri pe forumul asta ..... mdaesti prost? asta nu e numai pentru botise folosea pe vremea cand mai scria "server is underdoing inspection" inainte sa dai start la jocdaca nu sti tineti guratu daca esti fraier joaca manual ca nu ajungi nicaieri
2Paclife Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 esti prost? asta nu e numai pentru botise folosea pe vremea cand mai scria "server is underdoing inspection" inainte sa dai start la jocdaca nu sti tineti guratu daca esti fraier joaca manual ca nu ajungi nicaieriDin pacate u esti un om slab , ai cedat m-aiu injurat ai ales calea mai usoara bottingul , eu joc de placere nu sa fac lvl nu ma ajuta cu nimic daca imi las botu si fac lvl 80 in 2luni , ce crezi ca nu pot face rost de bot ,ce crezi ca daca ai lvl 80 si inpersoana tot esti un *** degeaba frate.... ,
asdfg11 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Din pacate u esti un om slab , ai cedat m-aiu injurat ai ales calea mai usoara bottingul , eu joc de placere nu sa fac lvl nu ma ajuta cu nimic daca imi las botu si fac lvl 80 in 2luni , ce crezi ca nu pot face rost de bot ,ce crezi ca daca ai lvl 80 si inpersoana tot esti un *** degeaba frate.... ,am injurat? unde vezi tu injuratura?eu cum fac eu:nu joc toata ziua silkroadfiindca am lvl 80 seara intru la un job sau war cu prietenii si ma bucur de tot ce-mi ofera joculnu stau toata ziua in fata calculatorului doar ca sa fac lvl sau ca sa joc "din placere" am jucat destul din "placere" si miam dat seama ca joc degeaba numa imi stric sanatatea si viata personala
Xellos Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 urasti botterii pt ca nu ai bot ? :( daca ai caracter de lvl mare (peste 60) iti dau bot free :> :kar:asa erau si unii de pe forumu asta "anti botters" pana cand au cedat si au inceput sa ceara boti.
asdfg11 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 urasti botterii pt ca nu ai bot ? :( daca ai caracter de lvl mare (peste 60) iti dau bot free :> :kar:asa erau si unii de pe forumu asta "anti botters" pana cand au cedat si au inceput sa ceara boti.lvl 60 e mic , lvl 70 e mic..
SroFan Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 urasti botterii pt ca nu ai bot ? :( daca ai caracter de lvl mare (peste 60) iti dau bot free :> :kar: asa erau si unii de pe forumu asta "anti botters" pana cand au cedat si au inceput sa ceara boti. tot cu keyloger?ca tu si smug sunteti experti....felicitari pt golirea contului lui Fleabag dp Xian.Ca sa va bucurati mai tare ce avea pe el era imprumutat de la mine(fusese golit o cu o sapt inainte).Mai este 1 sg player dp Xian care a luat keylogeru vostru ...daca pateste ceva contu va jur ca guildu DRACULA va face o vizita acasa.Din nou enjoy de ceea ce ati furat si bafta in continuare. PS- NU LUATI NICI UN BOT SAU ALT PROGRAM "PUS CU BUNE INTENTII" aici. Xellos a postat anterior ca se amuza de necazul altuia si nu ii pasa "de niste oameni pe care ii cunoaste doar dintr-un forum". Felicitari din nou pt golirea lui Fleabag si mai vorbim
Xellos Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 si eu care credeam ca ne-am impacat si deveneam prieteni buni :( ... cum sa ameninti ma ca vii cu guild-u la mine acasa?guildwar, huh? esti lvl 20 , iti dau 1hit cu clicku !!!!!! :kar: oferta ramane valabila pt toti care vor bot si au caractere peste lvl 60, va pup
SroFan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 si eu care credeam ca ne-am impacat si deveneam prieteni buni :( ... cum sa ameninti ma ca vii cu guild-u la mine acasa?guildwar, huh? esti lvl 20 , iti dau 1hit cu clicku !!!!!! :kar: oferta ramane valabila pt toti care vor bot si au caractere peste lvl 60, va pup Xellos intelege o chestie...nu avem cum se ne impacam pt ca sunt sigur ca si tu ai fost implicat.Cand era unu pe Sp33Dy mai era unu de lv 1 langa el facand show.De ce sa nu fi fost tu?Cat despre partea cu 1 click si ma faci chiar te rog..server Xian..te astept ;) Neah...job war..stii cum se pedepseste hacku nu?bafta in continuare si..nu am nimic cu tine..dar pana nu rez toata chestia asta raman circumspect. PS-daca vrei sa devenim prieteni zi-mi cum dau de smuggster(id de mess,mail ceva)
2Paclife Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 urasti botterii pt ca nu ai bot ? :( daca ai caracter de lvl mare (peste 60) iti dau bot free :> :kar:asa erau si unii de pe forumu asta "anti botters" pana cand au cedat si au inceput sa ceara boti.Pana aucm vreo doua luni cred ca eram printre ce-i mai mari botteri romanai , am folosit SM ( ai auzit asa ceva ?) ,tbot , isro , botam cu 3 charuri de pe PC , 20/24/7/7dar faza a fost ca m-am plictisit , si am ales sa joc asa ,, manual " .........
Xellos Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 vorbesti de parca silk mod ar fii ceva rar :\eu nu te cred."erai printre cei mai mari botteri" "20/24/7/7"asta inseamna ca ai adus cateva caractere la lvl80, pt ce mai joci manual?+ cum sa urasti botterii cand tu ai fost printre cei mai mari botteri(cum ai spus tu) ?B)@sp33dy , ma crezi chiar atat de naiv ? :(@toti anti botterii: unde este distractia jocului ? in grind sau in pvp ?
2Paclife Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 vorbesti de parca silk mod ar fii ceva rar :\eu nu te cred."erai printre cei mai mari botteri" "20/24/7/7"asta inseamna ca ai adus cateva caractere la lvl80, pt ce mai joci manual?+ cum sa urasti botterii cand tu ai fost printre cei mai mari botteri(cum ai spus tu) ?B)@sp33dy , ma crezi chiar atat de naiv ? :(@toti anti botterii: unde este distractia jocului ? in grind sau in pvp ?Pai da pt . ca am botat, am zis ca ma las nu are nici un farmec , nimeni nu ma oblica sa joc jocul asta , asa ca de ce sa nu-l joc cinstit , cred ca jocul asta nu e nici pt grinding nici pt pvp , de ce se numeste Silk Road
Firefly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 grindul e monoton,rari sunt cei carora chiar le place sa faca grinding ore in sir fara sa se plictiseasca..cel putin singur.in party-uri e misto desi la un moment dat tot ti se duce cheful si la asta.Si poate da 2pac,crezi tu ca asta e baza jocului,job-urile...dar faci tu jobbing la lvl 20 ? nu trb sa ajung la lvle mai mari...si tocmai ,daca baza nu e grinding-ul sau pvp-ul si baza e defapt jobbing-ul...d c sa te chinui cu grinding-ul cand il poate face un bot si tu sa te bucuri la lvl 80(ajutat de bot) sa faci job-urile.Nu sunt nici eu wow..fortza botii...ma enerveaza si pe mine gold farmerii,botii care fac ks,aia cu multi client de baga boti la greu si nu ai loc de ei si aia care pur si simplu baga bot sa se bage si ei in seama...nici nu le place jocul prea mult dar baga bot(da,am intalnit si din astia..il intreb d c boteaza si nu face manual si cica nu ii place jocul asa mult si il enerveaza sa faca grinding O.o).Prefer sa folosesc un bot si sa ma bucur de un lvl 60 la care am ajuns usor decat sa stau cu ochii rosii in fata monitorului 6-12 ore pe zi ca sa ajung de 2 ori mai greu.Oricum..ii admir pe aia care sunt 80 legit...desi parerea mea..au pierdut prea multe resurse sa ajunga acolo,dar daca ei sunt fericiti..bravo lor.
asdfg11 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pana aucm vreo doua luni cred ca eram printre ce-i mai mari botteri romanai , am folosit SM ( ai auzit asa ceva ?) ,tbot , isro , botam cu 3 charuri de pe PC , 20/24/7/7dar faza a fost ca m-am plictisit , si am ales sa joc asa ,, manual " ......... "wow look at me i know what softmod is" "look at me im cooler than you so stfu wow" grindul e monoton,rari sunt cei carora chiar le place sa faca grinding ore in sir fara sa se plictiseasca..cel putin singur.in party-uri e misto desi la un moment dat tot ti se duce cheful si la asta. Si poate da 2pac,crezi tu ca asta e baza jocului,job-urile...dar faci tu jobbing la lvl 20 ? nu trb sa ajung la lvle mai mari...si tocmai ,daca baza nu e grinding-ul sau pvp-ul si baza e defapt jobbing-ul...d c sa te chinui cu grinding-ul cand il poate face un bot si tu sa te bucuri la lvl 80(ajutat de bot) sa faci job-urile. Nu sunt nici eu wow..fortza botii...ma enerveaza si pe mine gold farmerii,botii care fac ks,aia cu multi client de baga boti la greu si nu ai loc de ei si aia care pur si simplu baga bot sa se bage si ei in seama...nici nu le place jocul prea mult dar baga bot(da,am intalnit si din astia..il intreb d c boteaza si nu face manual si cica nu ii place jocul asa mult si il enerveaza sa faca grinding O.o). Prefer sa folosesc un bot si sa ma bucur de un lvl 60 la care am ajuns usor decat sa stau cu ochii rosii in fata monitorului 6-12 ore pe zi ca sa ajung de 2 ori mai greu. Oricum..ii admir pe aia care sunt 80 legit...desi parerea mea..au pierdut prea multe resurse sa ajunga acolo,dar daca ei sunt fericiti..bravo lor. dap asa e...deaia e posibil sa o iei razna daca joci prea mult
2Paclife Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 grindul e monoton,rari sunt cei carora chiar le place sa faca grinding ore in sir fara sa se plictiseasca..cel putin singur.in party-uri e misto desi la un moment dat tot ti se duce cheful si la asta.Si poate da 2pac,crezi tu ca asta e baza jocului,job-urile...dar faci tu jobbing la lvl 20 ? nu trb sa ajung la lvle mai mari...si tocmai ,daca baza nu e grinding-ul sau pvp-ul si baza e defapt jobbing-ul...d c sa te chinui cu grinding-ul cand il poate face un bot si tu sa te bucuri la lvl 80(ajutat de bot) sa faci job-urile.Nu sunt nici eu wow..fortza botii...ma enerveaza si pe mine gold farmerii,botii care fac ks,aia cu multi client de baga boti la greu si nu ai loc de ei si aia care pur si simplu baga bot sa se bage si ei in seama...nici nu le place jocul prea mult dar baga bot(da,am intalnit si din astia..il intreb d c boteaza si nu face manual si cica nu ii place jocul asa mult si il enerveaza sa faca grinding O.o).Prefer sa folosesc un bot si sa ma bucur de un lvl 60 la care am ajuns usor decat sa stau cu ochii rosii in fata monitorului 6-12 ore pe zi ca sa ajung de 2 ori mai greu.Oricum..ii admir pe aia care sunt 80 legit...desi parerea mea..au pierdut prea multe resurse sa ajunga acolo,dar daca ei sunt fericiti..bravo lor.Sa-ti spun un prieten de-al meu a botat cu bani , cam slabe sanse sa-i ia heck aproape nule , cu toate ca eu am botat numai free , in fine , al bota lejer deci nu non-stop , cu bunul simt , a ajuns 80 bagasae in jur de vre 500 $ numai cumparand silk , deci fara alete kkt-ri , si cand ii era lumea mai frumoasa ce sa face , ,, acc bloked fro 100 years " , frumos nu ?
2Paclife Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 "wow look at me i know what softmod is" "look at me im cooler than you so stfu wow" dap asa e...deaia e posibil sa o iei razna daca joci prea mult Cred ca ai jucat prea mult
wine Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sa-ti spun un prieten de-al meu a botat cu bani , cam slabe sanse sa-i ia heck aproape nule , cu toate ca eu am botat numai free , in fine , al bota lejer deci nu non-stop , cu bunul simt , a ajuns 80 bagasae in jur de vre 500 $ numai cumparand silk , deci fara alete kkt-ri , si cand ii era lumea mai frumoasa ce sa face , ,, acc bloked fro 100 years " , frumos nu ?Lua ban din cauza botului sau din cauza ca baga silk de pe cardurile altor? :error:
asdfg11 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sa-ti spun un prieten de-al meu a botat cu bani , cam slabe sanse sa-i ia heck aproape nule , cu toate ca eu am botat numai free , in fine , al bota lejer deci nu non-stop , cu bunul simt , a ajuns 80 bagasae in jur de vre 500 $ numai cumparand silk , deci fara alete kkt-ri , si cand ii era lumea mai frumoasa ce sa face , ,, acc bloked fro 100 years " , frumos nu ?da foarte frumos cand folosesti cardurile altora (se mai numeste si CCF) sau mai ales cand cumperi prin paypal cu contul cuivaCred ca ai jucat prea multbine ma fi fraier si joaca fara but :)
alexxx70 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Vad ca in ultimul timp iar numai chestii de 2 bani se discuta pe acest forum. Ultimul subiect cel putin [ boting - antiboting ] ca de obicei se discuta degeaba...parerea mea...unii ferventi aparatori ai botingului, altii ferventi aparatori ai jocului legit... dupa ce numai cu 2 sau 3 pagini parca in urma, circul d p lume cu sp33dy sau cam asa ceva caruia i-a fost furat contul tocmai pt ca a pus "botul la mierea" care arata frumos dar era " otravita". As dori sa intreb pe cei ce prefera jocul cu bot : daca va asumati riscul sa fiti banati 100 de ani de Joymax ( este pur si simplu optiunea voastra liber consimtita) de ce urlati ca din gura de sarpe cand cineva va fura ce aveti pe cont sau chiar contul cu totul cu ajutorul unor keylogger sau mai stiu ce troieni sau alte rahaturi? Eu in locul celor hacker-iti as tacea chitic, nici n-as deschide gura macar nu cumva sa rada careva de mine.Nu numai sp33dy de-a lungul acestui poll cu SRO a urlat ca a luat bot si a fost furat, ca daca reiau paginile de la inceput sunt sigur ca mai gasesc cativa. In locul vostru as tacea din gura. Mie putin imi pasa cum jucati...legit or nu...nu mai incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel...e pierdere de timp pur si simplu...dar ma enerveaza ca va cainati uni din voi ca ati fost furati sau la marile banari de sute sau de mii de conturi va cainati ca nu cumva sa dea peste voi Joymaxul si sa va baneze. Sunt banii vostri, optiunea voastra, stilul vostru de a vedea acest joc...OK...dar CIOCUL MIC DACA VA BANEAZA SAU VA FURA CAREVA DIN CAUZA BOTULUI. Macar atata decenta sa aveti .Si inainte de a-mi sari la carotida unii readuc din semnatura mea ultima fraza ca poate nu o vedeti bine:"Am invatzat ca este prea greu sa-tzi dai seama unde trebuie sa tragi linie intre a fi amabil,a nu rani oamenii si a-tzi sustine parerile."RESPEC"ALL :tiphat:
SroFan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Vad ca in ultimul timp iar numai chestii de 2 bani se discuta pe acest forum. Ultimul subiect cel putin [ boting - antiboting ] ca de obicei se discuta degeaba...parerea mea...unii ferventi aparatori ai botingului, altii ferventi aparatori ai jocului legit... dupa ce numai cu 2 sau 3 pagini parca in urma, circul d p lume cu sp33dy sau cam asa ceva caruia i-a fost furat contul tocmai pt ca a pus "botul la mierea" care arata frumos dar era " otravita". As dori sa intreb pe cei ce prefera jocul cu bot : daca va asumati riscul sa fiti banati 100 de ani de Joymax ( este pur si simplu optiunea voastra liber consimtita) de ce urlati ca din gura de sarpe cand cineva va fura ce aveti pe cont sau chiar contul cu totul cu ajutorul unor keylogger sau mai stiu ce troieni sau alte rahaturi? Eu in locul celor hacker-iti as tacea chitic, nici n-as deschide gura macar nu cumva sa rada careva de mine.Nu numai sp33dy de-a lungul acestui poll cu SRO a urlat ca a luat bot si a fost furat, ca daca reiau paginile de la inceput sunt sigur ca mai gasesc cativa. In locul vostru as tacea din gura. Mie putin imi pasa cum jucati...legit or nu...nu mai incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel...e pierdere de timp pur si simplu...dar ma enerveaza ca va cainati uni din voi ca ati fost furati sau la marile banari de sute sau de mii de conturi va cainati ca nu cumva sa dea peste voi Joymaxul si sa va baneze. Sunt banii vostri, optiunea voastra, stilul vostru de a vedea acest joc...OK...dar CIOCUL MIC DACA VA BANEAZA SAU VA FURA CAREVA DIN CAUZA BOTULUI. Macar atata decenta sa aveti .Si inainte de a-mi sari la carotida unii readuc din semnatura mea ultima fraza ca poate nu o vedeti bine:"Am invatzat ca este prea greu sa-tzi dai seama unde trebuie sa tragi linie intre a fi amabil,a nu rani oamenii si a-tzi sustine parerile."RESPEC"ALL :tiphat:Scuze ca nu sunt "decent" dar in cazul asta s-a recunoscut si s-a laudat.Admini globali shade sau care mai poate rog insistent ca Xellos sa-si piarda functia de moderator.Pt ca de dimineata m-am certat cu el si am cerut mail-ul lui smuggster acu handicapatul ala de om ma viruseaza in disperare si incearca sa-mi bage keylogere pe ip.voi reinstala windows si schimba ip sa ma lase in pace...daca nu se rezolva smuggster ne vedem in craiova sau la tribunal.(asta te rog sa i-o transmiti xellos)bafta all
Sephiroth Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 nu se poate pune keylogger pe ip , nu-ti dai seama ca ala isi bate joc de tine... keyloggerele se pun in aplicatii (de exemplu bot-ul care l-ai luat tu) si se activeaza la deschiderea aplicatiei :dooh:
SroFan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 nu se poate pune keylogger pe ip , nu-ti dai seama ca ala isi bate joc de tine... keyloggerele se pun in aplicatii (de exemplu bot-ul care l-ai luat tu) si se activeaza la deschiderea aplicatiei :dooh:pff...imi apare continuu msj ca someone is trying to view your personal info and u are attacket by tojan32....ce e de facut?doar reinstal windows si schimbat ip nu?
Firefly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Vad ca in ultimul timp iar numai chestii de 2 bani se discuta pe acest forum. Ultimul subiect cel putin [ boting - antiboting ] ca de obicei se discuta degeaba...parerea mea...unii ferventi aparatori ai botingului, altii ferventi aparatori ai jocului legit... dupa ce numai cu 2 sau 3 pagini parca in urma, circul d p lume cu sp33dy sau cam asa ceva caruia i-a fost furat contul tocmai pt ca a pus "botul la mierea" care arata frumos dar era " otravita". As dori sa intreb pe cei ce prefera jocul cu bot : daca va asumati riscul sa fiti banati 100 de ani de Joymax ( este pur si simplu optiunea voastra liber consimtita) de ce urlati ca din gura de sarpe cand cineva va fura ce aveti pe cont sau chiar contul cu totul cu ajutorul unor keylogger sau mai stiu ce troieni sau alte rahaturi? Eu in locul celor hacker-iti as tacea chitic, nici n-as deschide gura macar nu cumva sa rada careva de mine.Nu numai sp33dy de-a lungul acestui poll cu SRO a urlat ca a luat bot si a fost furat, ca daca reiau paginile de la inceput sunt sigur ca mai gasesc cativa. In locul vostru as tacea din gura. Mie putin imi pasa cum jucati...legit or nu...nu mai incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel...e pierdere de timp pur si simplu...dar ma enerveaza ca va cainati uni din voi ca ati fost furati sau la marile banari de sute sau de mii de conturi va cainati ca nu cumva sa dea peste voi Joymaxul si sa va baneze. Sunt banii vostri, optiunea voastra, stilul vostru de a vedea acest joc...OK...dar CIOCUL MIC DACA VA BANEAZA SAU VA FURA CAREVA DIN CAUZA BOTULUI. Macar atata decenta sa aveti .Si inainte de a-mi sari la carotida unii readuc din semnatura mea ultima fraza ca poate nu o vedeti bine:"Am invatzat ca este prea greu sa-tzi dai seama unde trebuie sa tragi linie intre a fi amabil,a nu rani oamenii si a-tzi sustine parerile."RESPEC"ALL :tiphat:+1.cum spuneam si eu mai sus.. dintr'un topic care ar trb sa aiba rol informativ si sa citesti si sa discuti cu placere a devenit un topic de flame-ing si alte discutii contradictorii din care de cele mai multe ori iti faci nervi.inca o data...+1Ps : cu semnatura ta nu stiu cati au avut rabdarea si nr de neuroni necesari care au supravietuit cuvintelor anterioare din ea .Respect :tiphat: :beer: