Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

uiteti-l pe Roc:

dar cica daca-l lasi in pace incepe sa faca niste 'oua' din care ies uniques(yarkan,isy etc.)

U vezi ce scrie acolo , numele video lvl 100 roc unique , pai cum sa apara ma roc in ,, Roc mounatin " , cand la urmatorul legend se baga lvl 80-90 ?Si u vezi ca e desert acolo desert , dupa parerea mea tipul a folosit PK ....

Posted

ok..poate sa'mi raspunda careva? voi aveti lag in joc? mai mult sau mai putin de 2sec.. ?

Posted

Ai de gand sa-mi dai o dovada credibila , nu cu roc in takla si-mi spui ca e event , cauta ceva fara event ti-am zis cel mai bine e sa gasesti un site sau ceva de genu , ca sa-mi inchizi gura cu adevarul macar , daca stii sa-l gasesti ')

Posted

Ai de gand sa-mi dai o dovada credibila , nu cu roc in takla si-mi spui ca e event , cauta ceva fara event ti-am zis cel mai bine e sa gasesti un site sau ceva de genu , ca sa-mi inchizi gura cu adevarul macar , daca stii sa-l gasesti ')

O data a fost filmat eventul pe serverul din Taiwan , cand a aparut langa Hotan spre East.

Apoi pe serverul korean , unde este deschisa partea hartii cu Roc mountain.

In filmuletul care la pus seph. roc a aparut in takla , adica acolo unde e filmat e takla 100%.

Bineinteles tu cum nu ai trecut de lvl 40 niciodata nu stii cum arata toate locurile de pe harta din joc si te contrazici aiurea.

Posted

O data a fost filmat eventul pe serverul din Taiwan , cand a aparut langa Hotan spre East.

Apoi pe serverul korean , unde este deschisa partea hartii cu Roc mountain.

In filmuletul care la pus seph. roc a aparut in takla , adica acolo unde e filmat e takla 100%.

Bineinteles tu cum nu ai trecut de lvl 40 niciodata nu stii cum arata toate locurile de pe harta din joc si te contrazici aiurea.

Pai eu il contrazic pt ca el crede ca de unul singur il poate omora pa Saytan n-am spus eu ca Roc nu exista , a si apopo imi m-ai trebe 2% si pun Distance Shot :nanana: :nanana: :nanana:

Guest valica_cs
Posted

tocmai am luat jocul si nu stiu ce arma sa-mi pun, sa pun blade sau bow..? care e mai bun ?

Ms

Posted

tocmai am luat jocul si nu stiu ce arma sa-mi pun, sa pun blade sau bow..? care e mai bun ?

Ms

Eu zic sa iti pui un Blader sau un Glavier ai multa viata dmg mediu...pareera mea....BAFTA IN CONTINUARE :right:

Guest valica_cs
Posted

Ok ms, imi voi face blader str build :P e bine ? :P

Guest valica_cs
Posted

Ok ms, imi voi face blader str build :P e bine ? :P

Posted

caut kitu :)

ca s-a bulit :-s

Este ceva de la ei , mai am un coleg de guild care tot la fel nu putea sa acceseze pagina web sau sa intre in joc.El a formatat si a spus ca dupaia ia mers , a instalat si alt windows decat ala care il avea cand nu intra pe pagina.Merita incercat totusi :P

Bine ca nu ma numar printre cei carora nu le merge jocu...=))

Guest valica_cs
Posted

Am uitat sa intreb pe ce serv jucati voi? :P

Guest valica_cs
Posted

abia miam luat jocul :P , ultima oara cand am jcuat nu existau caractere europene :P numai chineze :P da am uitat contu :))

Guest Marselio
Posted

salutare am jucat pana acu pe serverul odin si nu am intrat vreao saptamana acu nu mai vrea sa mearga ... si in al doilea rand toate serverele is crowded... :( please help

Posted

baga asta

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

121.128.133.27 gwgt1.joymax.com

121.128.133.28 gwgt1.joymax.com

in

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

deschidezi fisieru hosts cu notepad si bagi aia de sus

daca nu merge asta e macar ai incercat :)

BTW cate vrea tbot in limba romana?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...