Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

server Xian

[owo]killed Lord Yarkan from Taklamakan.

owo-lvl 73 european rogue+cleric

Concluzie: Omfg no comment. :-O:-O:-O:-O :ceuameni:

ce numi plac oamenii astia care nu sunt atenti la detalii da vorbesc de parca ar fi siguri

Posted

Ahile' date='Aug 28 2007, 12:48' post='2196951']

Eu zic ca europenii au dmg exagerat de mare...un rogue are critical cu caru',wizard dmg mare dar in principiu are doar o lovitura pt. ca are viata putina...clericul dmg mic dar are skillul ala care iti da peste 8k dmg dintr-o lovitura dar il costa 95% din viata.

NU STIE NIMENI CAND O SA APARA ARIPILE MULT LAUDATE DE CATRE JOYMAX??

nu prea curand.multe din chestiile pe care le scriau ei pe siteul cu euro update...erau de forma,sa te faca pe tine sa zici wow frate uite cate chestii noi o sa vina cu update-ul.Si doar se stie in ce hal vin update-urile de la joymax.chestia aia cu chenarul albastru sta asa de o luna si ceva de acum si bat la pariu ca nu o sa fie rezolvata prea curand.Crezi ca lumea injura joymax-ul degeaba.Oricum...chiar sunt curios si eu cu aripile cum o sa se miste bladerii in combo si altii.

Posted

Care e treaba cu aripile , ca nu prea am inteles ?Sunt doar de forma adik cum sunt acele ,,Hat" , caree= pot fi cumparate din Item Mall.Adik ma intereseaza daca ofera vrun advantaj viteze , str int ?

Posted

Care e treaba cu aripile , ca nu prea am inteles ?Sunt doar de forma adik cum sunt acele ,,Hat" , caree= pot fi cumparate din Item Mall.Adik ma intereseaza daca ofera vrun advantaj viteze , str int ?

sunt pur estetice...nu adauga nimic...doar sa fie mai frumos asa.

Posted

nu prea curand.multe din chestiile pe care le scriau ei pe siteul cu euro update...erau de forma,sa te faca pe tine sa zici wow frate uite cate chestii noi o sa vina cu update-ul.Si doar se stie in ce hal vin update-urile de la joymax.chestia aia cu chenarul albastru sta asa de o luna si ceva de acum si bat la pariu ca nu o sa fie rezolvata prea curand.Crezi ca lumea injura joymax-ul degeaba.Oricum...chiar sunt curios si eu cu aripile cum o sa se miste bladerii in combo si altii.

serios ma tu oi lucra la joymax de sti asa multe despre updateuri nu?

daca nuti place jocu atunci joaca altceva

si tu incerci sa fi mai special..

Posted

merci ca (nu) mi-ati raspuns la intrebare :dontknow:

Daca preferi solo grinding alege bard , in primul rad are bufful de speed care e cel mai important si inca cateva .

Daca preferi pt hunting ,alege cleric .Clericul iti mai poate fi si de ajutor in guild war sau jobbing .

Eu unul as alege Cleric.

Posted

serios ma tu oi lucra la joymax de sti asa multe despre updateuri nu?

daca nuti place jocu atunci joaca altceva

si tu incerci sa fi mai special..

bai fara suparare dar tu chiar nu te poti abtine vad.

Chestiile alea trb sa vina odata cu europe si ciu ciu.am spus cumva ca nu o sa vina sau ceva?

am spus ca nu'mi place jocul ? ca tie iti convine tot la el sa inteleg.

Si da ,poate incerc sa fiu special.

Tu nu stiu dar ai o problema de caracter...te iei de tot si toate.

Te rog nu ma baga in seama daca nu'ti covine ce spun si gata.

Noroc si toate cele bune.

P.S. : vb si tu corect gramatical ,fara oi ca nu suntem pe plaiuri aici .dar ce ,tu "sti"?.(uite ca m'am luat si eu de tine ca sa se echilibreze lucrurile).

Asadar..te rog,daca nu'ti convine ce spun ,nu comenta.atunci cand o sa vb aiurea sau ceva atunci sa ma corectezi ,intre timp las'o mai moale.

Stiu ca tocmai ti'am facut nervi si'ti vine sa'mi spui vreo 2 dar te rog controleaza'te ..ca si eu cand am citit ce spui ...suntem oameni civilazati ok ? daca iti spun si cati ani am chiar ca..

Posted

,,BillyTalent

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea"

Crezi cum sa de-a si sa fuga .... depinde acum ce e .Uite gandeste-te si u cn o sa-l ia pe Saytan , urmatorul unque de lvl 90 , eu cred ca o sa fie or rogue-cbow or bow (cniesse) dar m-asi sigur crossbow ....

saytan nu e unique , de ce toti cred asta , saytan e un mini-boss spawned de Roc (t3h big boss of the uniques) si il bate si un player singur pe saytan;) nu v-ati uitat pe youtube ce de saytani sunt pe acolo pe Roc mountain? :blink:

btw "Euro PvP 2" nu e facut pe iSRO nu ati observat chinezul cu arma de 9d?

Posted

pai normal ca fazele nu au fost inregistrate de pe isro.

pe ksro sunt europeni bine dezvoltati, lvl 80 farmed.

la lvl 80 iti dai seama de adevaratul potential in pvp al unui caracter

Posted

{JM}Sephiroth Adaugat acum 37 minute

CITAT(2Paclife @ Aug 28 2007, 15:51)

,,BillyTalent

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea"

Crezi cum sa de-a si sa fuga .... depinde acum ce e .Uite gandeste-te si u cn o sa-l ia pe Saytan , urmatorul unque de lvl 90 , eu cred ca o sa fie or rogue-cbow or bow (cniesse) dar m-asi sigur crossbow ....

saytan nu e unique , de ce toti cred asta , saytan e un mini-boss spawned de Roc (t3h big boss of the uniques) si il bate si un player singur pe saytan;) nu v-ati uitat pe youtube ce de saytani sunt pe acolo pe Roc mountain?

Mini-boss ????Ce-i aia ma ?Syatan (90) cu 12732060 hp e un moob normal , ei bine omora-l tu ...

Adik stai sa inteleg Roc il spawneza pe Saytan care si asta la randul lui da swpan la alti monstri .... mda

Ce vrei sa spui prin ,,mini-boss" , te referi la Elite .... sau fa ma sa inteleg

Posted

Eu asa stiam ca Saytan este un uniqe monster care apare la BOSS event....in europ cand se da drumu la lvl 90 o sa apara si el ca uniqe monster ca si Lord etc. ......ROC nush cei cu el....si ala este de la Boss event cred....(corectatima daca gresesc)

Free For All :beer: ( I just love it)

Posted

,,BillyTalent

saytan nu e unique , de ce toti cred asta , saytan e un mini-boss spawned de Roc (t3h big boss of the uniques) si il bate si un player singur pe saytan;) nu v-ati uitat pe youtube ce de saytani sunt pe acolo pe Roc mountain?

Mini-boss ????Ce-i aia ma ?Syatan (90) cu 12732060 hp e un moob normal , ei bine omora-l tu ...

Adik stai sa inteleg Roc il spawneza pe Saytan care si asta la randul lui da swpan la alti monstri .... mda

Ce vrei sa spui prin ,,mini-boss" , te referi la Elite .... sau fa ma sa inteleg

hai sa-ti explic eu...asta e o chestie tare faina pe care daca nu ma insel WoW a bagato primu...in wow ca sa iei cele mai bune arme cele legendare tre sa bati bossi ...cel mai mare e Nepharian sau ceva de genu...si ca sa ajungi la el tre sa treci de mini-bossi care la randu lor au ajutoare...pana nu ii faci nu ajungi la boss...la noi mini-bossi sunt saytan si rocky.,...corectati-ma daca am aberat :tiphat:

Posted

Trimiteti-mi si mie un boot sau dati-mi link de unde pot lua. Sau la adresa de yahoo : ss_soso09. thx. :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Posted

bai fara suparare dar tu chiar nu te poti abtine vad.

Chestiile alea trb sa vina odata cu europe si ciu ciu.am spus cumva ca nu o sa vina sau ceva?

am spus ca nu'mi place jocul ? ca tie iti convine tot la el sa inteleg.

Si da ,poate incerc sa fiu special.

Tu nu stiu dar ai o problema de caracter...te iei de tot si toate.

Te rog nu ma baga in seama daca nu'ti covine ce spun si gata.

Noroc si toate cele bune.

P.S. : vb si tu corect gramatical ,fara oi ca nu suntem pe plaiuri aici .dar ce ,tu "sti"?.(uite ca m'am luat si eu de tine ca sa se echilibreze lucrurile).

Asadar..te rog,daca nu'ti convine ce spun ,nu comenta.atunci cand o sa vb aiurea sau ceva atunci sa ma corectezi ,intre timp las'o mai moale.

Stiu ca tocmai ti'am facut nervi si'ti vine sa'mi spui vreo 2 dar te rog controleaza'te ..ca si eu cand am citit ce spui ...suntem oameni civilazati ok ? daca iti spun si cati ani am chiar ca..

normal ca vorbesti aiurea ; te-am intrebat tu lucrezi la joymax de esti asa sigur de toate astea?

,,BillyTalent

yarkan are aprox dublu hp cat isy :D saytan nu are dublu LY

oricum e bine ca nu e unique si nu cred ca ai cum sa rezisti singu cu saytan

Posted

normal ca vorbesti aiurea ; te-am intrebat tu lucrezi la joymax de esti asa sigur de toate astea?

yarkan are aprox dublu hp cat isy :D saytan nu are dublu LY

oricum e bine ca nu e unique si nu cred ca ai cum sa rezisti singu cu saytan

la mn te referi ?

DEci sroFan , parca u ai scris , in fine

1.Asta nu e WoW

2.Cauta te rog toti monstri din Roc Mountain adik cei de la 77(sau 78 , la cat incep ei ) , pana la 90 .... te rog poate gasesti un site ceva de genu , si dupa aia imi arati si mie siteul sa ma convigini ,eu am deja un site si scrie cu totul altceva , in fine ...

Posted

@cristi.gata,tac.ca nu ne intelegem si se duce asa discutia la nesfarsit.te rog nu ma mai baga in seama,noroc.

lol nu e vorba ca nu ne intelegem da ii "inveti" pe astia gresit

Posted

Trimiteti-mi si mie un boot sau dati-mi link de unde pot lua. Sau la adresa de yahoo : ss_soso09. thx. :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

la munca NU la intins mana

Posted

oameni buni , din moment ce Roc este Boss , e normal sa spawneze niste monstri mai slabi ca el (mini-boss) adica Saytan , voi nu ati vazut la video-urile de pe youtube cati saytani sunt acolo ? daca nu rezista un player singur cu el iti dai seama cat de greu e sa omoare unul? btw de unde stii cat hp are saytan ca nu scrie pe nici un site de care stiu eu =/ btw ti-l omor eu pe saytan daca imi dai un nuker de 90 sau cat e lvl max acolo facut dupa placul meu (nu, nu cu full sun)

video cu LY la chi'in tomb :)
Posted

oameni buni , din moment ce Roc este Boss , e normal sa spawneze niste monstri mai slabi ca el (mini-boss) adica Saytan , voi nu ati vazut la video-urile de pe youtube cati saytani sunt acolo ? daca nu rezista un player singur cu el iti dai seama cat de greu e sa omoare unul? btw de unde stii cat hp are saytan ca nu scrie pe nici un site de care stiu eu =/ btw ti-l omor eu pe saytan daca imi dai un nuker de 90 sau cat e lvl max acolo facut dupa placul meu (nu, nu cu full sun)

video cu LY la chi'in tomb :)

Uita-te la video asta l-am luat la intamplare

si citeste atent si comentariile , ami ales celui care a pus video .De unde stiu cat hp are , pai am ti-am zis ca am pe siteu cu toti moobii euro -china lvl 80 si new moobs from roc mountain lvl 80-90 .aaa si apropo stii ca noii monstri de lvl 90-100 sunt in jangan

Ia zi tot n-ai gasit siteul ala , sau macar da-mi un video ceva cu Roc asta .

Sper sa mai existe si alti care vor comenat pe tema asta .... sa vedem ce are dreptate eu sau el ....

Posted

Voi aveti lag? Eu am cam de 2sec... Cam pe ce serv is majoritatea romanilor?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...