Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest viorot
Posted

sry my bad am uitat ca e marti:) la ce se refera a 2 a problema cu additional quick slot?

Additional quick slot este noua bara a aparut dupa upgrade Europa. Acum daca pui pe ea potiuni sau skill, la logoff sau dc nu se salva ce ai pus pe ea, trebuia sa pui din nou la log on.

Sloturile de pe additional quick slot se folosesc cu space + nr. slotului sau mouse dreapta pe slot.

Posted

Batman, batman. Va zic ca e glaive, voi nu ca e glavie. Va spun ca europe chars o sa fie overpowered la pvp, voi nu.....china > europe. Si nici nu mai joc de un an :|

Posted

Eu zic ca europenii au dmg exagerat de mare...un rogue are critical cu caru',wizard dmg mare dar in principiu are doar o lovitura pt. ca are viata putina...clericul dmg mic dar are skillul ala care iti da peste 8k dmg dintr-o lovitura dar il costa 95% din viata.

NU STIE NIMENI CAND O SA APARA ARIPILE MULT LAUDATE DE CATRE JOYMAX??

Posted

Cum sa fie Euro peste Chian in pvp=player vs player ... deci asta inseaman una la una ... poate un rogue ar face fata ... folosind steah si luand prin surpindere .... gandeste-te si u la euro portiunile se duc in 15 in 15 sec .... daca e un bladre ce da block s-a dus cu chinese

uita-te aici si ... cred ca spune totul videoul asta

Oricum poate intr-un pt. si cu un cleric totul se schimba in favoarea Euro ......

Posted

am auzit de multe ori asta..imaginati'va un rogue lvl 80 cu daggere sosun..dar apoi cu full sosun+pimped.mi se pare aiurea ca nu e echilibru..pt ca probabil peste un an o sa fie 50% sau chiar mai mult din euro o sa fie rogue.E aiurea treaba.

Posted

dap au dmg foate mare dar mor foarte rpd indiferent ca is str sau int

da si ce daca are sosun echipament nu crezi ca o ia?

dau pariu pe cat vrei tu ca o ia fiindca magia care ii da dmgu ala ii scade phy dmg foate mult(la arbaleta)

Posted

dap au dmg foate mare dar mor foarte rpd indiferent ca is str sau int

da si ce daca are sosun echipament nu crezi ca o ia?

dau pariu pe cat vrei tu ca o ia fiindca magia care ii da dmgu ala ii scade phy dmg foate mult(la arbaleta)

sincer..poate ca da...poate ca nu.nu stiu sa spun acum.ramane de vazut dar pana se face un rogue 80 full sun mai e ceva timp.Si cu daggerele era vorba.stealth>dagger desperate>1hit cu crit.. nu stiu sa spun ..eu zic ca si'o si ia,nu zic ca o sa fie nemuritor..dar va rupe daca loveste primul

Posted

Desigur europenii au cooldown mare la portiuni =)), dar iau mai putin damage la pvp decat un chinez...cel putin din cate am vazut eu.

crezi u ca dau dmg mai putin decat chinezii

sincer..poate ca da...poate ca nu.nu stiu sa spun acum.ramane de vazut dar pana se face un rogue 80 full sun mai e ceva timp.Si cu daggerele era vorba.stealth>dagger desperate>1hit cu crit.. nu stiu sa spun ..eu zic ca si'o si ia,nu zic ca o sa fie nemuritor..dar va rupe daca loveste primul

si chinezii au inv detect

Posted

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea

Posted

,,BillyTalent

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea"

Crezi cum sa de-a si sa fuga .... depinde acum ce e .Uite gandeste-te si u cn o sa-l ia pe Saytan , urmatorul unque de lvl 90 , eu cred ca o sa fie or rogue-cbow or bow (cniesse) dar m-asi sigur crossbow ....

Posted

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea

,,BillyTalent

eu zic asa 1st hitt wins....ganditiva cum sta un european la Lord da si fuge....dac nu este healer langa el nu are ce cauta la Lord sau la alti uniqe monsters de lvl mare....parerea mea"

Crezi cum sa de-a si sa fuga .... depinde acum ce e .Uite gandeste-te si u cn o sa-l ia pe Saytan , urmatorul unque de lvl 90 , eu cred ca o sa fie or rogue-cbow or bow (cniesse) dar m-asi sigur crossbow ....

si un chinez cum ar sta la LY sau Saytan cu heal?

Posted

Cred ca pe chinez cu healer l-ar durea fix in cot de Lord sau Saytan... :)), mai ales dak e blade sau glavier:P

ce vrei sa zici prin asta ... ca pana la urma tot un chinez il omoara pe saytan .... sau poate am inteles eu grestit .

Deci avatujul unui rogue, ca sa zic asa, e ca dmg de nuker si m-ai prinde si critical , cum crezi ca-l poate cnv depasi loa dmg , doar daca nu a fost el primul .si oricum la urmatorul unique o sa fie munca de vreo2 h pe putin deci ...... acum mai e si treaba cine prinde unu sos , de e x pe sv unde joc eu pe Lord l-a laut un nuker , cum s-a deschis takla tipul s-a dus a batut 5 min si sosun sword fix ce-i trebuia , dubios , dar in fine .......

Posted

Cred ca pe chinez cu healer l-ar durea fix in cot de Lord sau Saytan... :)), mai ales dak e blade sau glavier:P

asa ma dandesc si eu Full STR la lvl 80 are 20k hp si dac are iteme la +5 sau +4 pe el il doare chiar in cot.... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...