Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

voi nu aveti ce face acasa ? xellos nu are nici o vina.incercati si voi sa va scoateti din cap ca e el mana'n mana cu smugg si fiti rationali.parca ati fi cu totii niste copii de 10 ani.nu stiu care e problema voastra.smugg a fost calic si a facut o prostie si atat.

Nu stiu daca am voie sa arat msj-le private dar din moment ce e banat.. : nu am atins nici un alt account decat al lui speedy,desi crede-ma au fost vreo 5 ,6 tongue.gif

am facut asta pentru ca acum cateva pagini se lauda ca nu a folosit bot in viata lui, dar pe private message imi cerea sa ii dau un site de unde sa downloadeze si el unul,chestia asta m-a enervat,asa ca i-am dat lui bot biggrin.gif

Speedy a fost naiv...a gresit,a platit.

Xellos nu are nici o vina.el mai si gandeste si i se pare amuzanta toata treaba asta.parca ati fi la gradinita asa ganditi ,sincer.

Era alta daca era hack-uit pur si simplu dar a fost o consecinta a actiunilor lui asa ca mai incet cu galagia ca nu e treaba voastra.

Nu mai vorbiti fara sa stiti.Si eu as face misto daca m'ar acuza cineva si ar vorbi aiurea si lasati'o balta paranoicilor.Nu mai faceti pe justitiarii si incetati cu asta.

Concluzia : speedy a gresit si a platit.Nu se intampla nimic daca era atent .Plase se gasesc peste tot.

Posted

Ok, din moment ce ati inceput cu keyloggere prin linkuri, dati-mi voie sa adaug urmatoarea regula:

Toti cei care mai posteaza linkuri catre programe ilegale primesc warn up si disable 7 zile. Valabil pentru boti, hacks, cheats, alea alea.

@soso09: warn up, data viitoare ai disable mare de tot.

sorry shade, m-a luat valu ` :P

Posted

speedy a gresit ..... !!!!! smugg filtrat ..... cu asta se incheie discutia despre speedy si smugg ....

iar Xellos tu ramai la cs-u tau .... nu de loc de tine aici credema .....

si restu playerilor intelegi .... ca moderatori nu ieu masuri intre ei degaba va agitati

Posted

Xellos e asistent, nu moderator.

Nu am fost aici, dar din cate am inteles, smuggster e cel care a pus linkul cu bot-ul cu keyloggere, xellos a fost al doilea, nu ai cum dovedi ca e si el vinovat. De aceea nu s-a luat nici o masura.

Nu cred ca s-a mai intamplat asa ceva, cand venea vorba de postat linkuri cu bot. Prin urmare, s-a impus o noua regula, iar cei care o vor incalca vor fi sanctionati.

p.s. Play nice. No botting.

Posted

speedy a gresit ..... !!!!! smugg filtrat ..... cu asta se incheie discutia despre speedy si smugg ....

iar Xellos tu ramai la cs-u tau .... nu de loc de tine aici credema .....

si restu playerilor intelegi .... ca moderatori nu ieu masuri intre ei degaba va agitati

ce cool esti :hello: :wub:

dovedeste ca sunt pe mana cu smuggster.

@ mehi , nu am pus nici un link, doar am spus cum sa seteze botu. (nestiind de keylogger)

nici macar nu i-am incurajat sa-l download-eze.

nush daca e normal dar cand citesc un post unde apare nicku meu, am un zambet pervers .. e totul in ordine cu mine,nu ? :-s

Posted

voi nu aveti ce face acasa ? xellos nu are nici o vina.incercati si voi sa va scoateti din cap ca e el mana'n mana cu smugg si fiti rationali.parca ati fi cu totii niste copii de 10 ani.nu stiu care e problema voastra.smugg a fost calic si a facut o prostie si atat.

Nu stiu daca am voie sa arat msj-le private dar din moment ce e banat.. : nu am atins nici un alt account decat al lui speedy,desi crede-ma au fost vreo 5 ,6 tongue.gif

am facut asta pentru ca acum cateva pagini se lauda ca nu a folosit bot in viata lui, dar pe private message imi cerea sa ii dau un site de unde sa downloadeze si el unul,chestia asta m-a enervat,asa ca i-am dat lui bot biggrin.gif

Speedy a fost naiv...a gresit,a platit.

Xellos nu are nici o vina.el mai si gandeste si i se pare amuzanta toata treaba asta.parca ati fi la gradinita asa ganditi ,sincer.

Era alta daca era hack-uit pur si simplu dar a fost o consecinta a actiunilor lui asa ca mai incet cu galagia ca nu e treaba voastra.

Nu mai vorbiti fara sa stiti.Si eu as face misto daca m'ar acuza cineva si ar vorbi aiurea si lasati'o balta paranoicilor.Nu mai faceti pe justitiarii si incetati cu asta.

Concluzia : speedy a gresit si a platit.Nu se intampla nimic daca era atent .Plase se gasesc peste tot.

Speedy a gresit speedy a platit?sincer firefly esti un om de nimic...sper ca intr-o zi dupa ce ai ajuns lvl 70 sau mai mare oricum dupa ce ai bagat suflet si bani in ceva sa-ti fie luat de un gunoi ca smuggster..sa zicem ca am gresit,....da cine e el sa ma faca sa platesc?restu adminilor...vreti dovezi..w8..purice master DRACULA a vb in seara aia cu "Sp33Dy" nu era unu,,,,nu era doar smuggster..era unu de lvl 1 si unu pe charul meu..vb cu el cand vine de la servici sa posteze tot.asa ca Xellos pana la capat :kar:

Posted

User Agreement

1. Certain MMO official might have explicit regulations against using add-on programs. When using the software, you might be violating certain regulations of the MMO officials?. Therefore, using this software at your own risk and BotsMall is not responsible for any consequences caused by using or distributing this program.

2. The MMO official may modify their games to prevent the program; BotsMall shall do our best to push the developer keep the program upgrade in pace with the game upgrade. However, BotsMall do not promise continual success.

3. BotsMall does not provide any technical support on hacking or programming. Users take full responsibility for using this program.

4. The agreements above are considered unconditionally accepted when you use this software we provide.

deci cam asa e la boti. si eu l-am luat crezand ca e pe bune...ca oricum nu mai vroiam sa joc pe bune cand pe langa mine treceau sute te boti, oricum mie nu are ce sa imi ia un char de 30 si 1 mil in stall.

Posted

Doar atat a reusit smugg? pacat...

10 luni e putin ptr 69 , deci a mai botat...A fost greseala lui ca a vrut sa boteze...intr-un fel i se potriveste.

Eu am 2 ani si umpic de cand joc , nu am botat niciodata , nu am avut nici o tentativa.

Nu cred ca intr-o luna de bot faci lvl 64.

oricat de greu de crezut ti se pare Sp33Dy lvl 69 e 100% legit...poate as fi botat daca as fi gasit bot si anyway ca sa crezi ca mint Sp33Dy mi-a luat 8 luni de munca...Sp33Dyz primul char mi-a luat alte 2...

Posted

Speedy a gresit speedy a platit?sincer firefly esti un om de nimic...sper ca intr-o zi dupa ce ai ajuns lvl 70 sau mai mare oricum dupa ce ai bagat suflet si bani in ceva sa-ti fie luat de un gunoi ca smuggster..sa zicem ca am gresit,....da cine e el sa ma faca sa platesc?restu adminilor...vreti dovezi..w8..purice master DRACULA a vb in seara aia cu "Sp33Dy" nu era unu,,,,nu era doar smuggster..era unu de lvl 1 si unu pe charul meu..vb cu el cand vine de la servici sa posteze tot.asa ca Xellos pana la capat :kar:

nu o sa incep acum polemici cu tine ca se ajunge departe si nu are rost.nu ma cunosti,nu te cunosc dar parerea mea este ca ti'ai asumat un risc cand ai luat (si vei lua ) orice program de pe net si uite ca..s'a intampalt ce s'a intamplat.nu ma face pe mine om de nimic.daca eu te fac pe tine ratat acum ti'ar conveni ? am facut eu ceva ? am dreptate ? ti'ai asumat riscul si ai bushit'o ? inca o data...controleaza'te si nu ma face pe mine om de nimic ca nu stii nici un kkt despre mine.ma abtin si nu o sa intru in discutii cu tine ca sunt de parere ca nu are rost.

Acum vad pe pielea mea d c topicul asta e 50% bazat pe flame-uri.(cel putin de cand m'am inregistrat am observat asta).Cred ca o sa incetez sa citesc pe aici ca dintr'un topic care ar trb sa te informeze si sa'ti faca placere..vii pe campul de lupta,sa'ti faci nervi si sa te certi.Hai noroc si calmati'va..va comportati ca niste pusti de 10 ani.

Posted

nu o sa incep acum polemici cu tine ca se ajunge departe si nu are rost.nu ma cunosti,nu te cunosc dar parerea mea este ca ti'ai asumat un risc cand ai luat (si vei lua ) orice program de pe net si uite ca..s'a intampalt ce s'a intamplat.nu ma face pe mine om de nimic.daca eu te fac pe tine ratat acum ti'ar conveni ? am facut eu ceva ? am dreptate ? ti'ai asumat riscul si ai bushit'o ? inca o data...controleaza'te si nu ma face pe mine om de nimic ca nu stii nici un kkt despre mine.ma abtin si nu o sa intru in discutii cu tine ca sunt de parere ca nu are rost.

Acum vad pe pielea mea d c topicul asta e 50% bazat pe flame-uri.(cel putin de cand m'am inregistrat am observat asta).Cred ca o sa incetez sa citesc pe aici ca dintr'un topic care ar trb sa te informeze si sa'ti faca placere..vii pe campul de lupta,sa'ti faci nervi si sa te certi.Hai noroc si calmati'va..va comportati ca niste pusti de 10 ani.

nici eu nu vreau sa incep o noua cearta dar nu suport la randu meu.."va comportati ca niste pusti de 10 ani"

astea sunt probleme par de 10 ani...ti s-a furat o jucarie te duci incepi sa plangi sa te certi eventaul sa te bati...dar incearca sa intelegi ca jocu asta iti consuma timp si bani reali...de aia se cearta lumea...nu te cun decat dp forum dar daca asta e viziunea ta aspura vietii iti urez muuuult succes...asa e oameni buni...asa-i romanu...TOT MORTU E DE VINA CA A MURIT! :closed:

Posted

daca ati terminat cu off-topicurile, imi puteti raspunde si mie la intrebarea pe care am mai pus-o, si anume: ce skill secundar m-ati sfatui sa aleg pt un wizzard. bard sau cleric ? multumesc.

Posted

nici eu nu vreau sa incep o noua cearta dar nu suport la randu meu.."va comportati ca niste pusti de 10 ani"

astea sunt probleme par de 10 ani...ti s-a furat o jucarie te duci incepi sa plangi sa te certi eventaul sa te bati...dar incearca sa intelegi ca jocu asta iti consuma timp si bani reali...de aia se cearta lumea...nu te cun decat dp forum dar daca asta e viziunea ta aspura vietii iti urez muuuult succes...asa e oameni buni...asa-i romanu...TOT MORTU E DE VINA CA A MURIT! :closed:

:)) hai sa'mi satisfac nevoile psihice pt seara asta.si o sa te atac exact cu ce ai spus si tu.

Daca eu maine trec strada pe undeva pe unde nu e trecere de pietoni si ma calca o masina si mor..e vina soferului ? pai dar e intoarsa lumea cu susul in jos.

Si se aseamana.Trecutul strazii pe unde nu am voie=fol prog care nu am voie(fol am ca deh..ex sunt eu)

Te las pe tine mai departe.

Acum te inteleg ,si eu as fi nervos si nu spun ca vai smugg e asa dragut ca te'a hack-uit si numai tu esti de vina.Dar ..de la greseala ta a inceput si tu esti responsabil pt ce ai facut si ce ti s'a intamplat si nu ar trb astia sa scrie 2 pagini intregi numai din asta.S'a intamplat,ca vorbiti 1 pagina sau 20 despre asta...daca ceva iti va aduce contul inapoi nu e vb-tul pe forum.Noroc si sper sa iti recuperezi contul.Ma gandeam acum ceva timp...poate ca d'zeu(si nu sunt foarte credincios,ca fapt divers mi'a venit in minte) nu vr sa botezi..u r the chosen one shit and stuff.Inca o data noroc..si lasati'o balta,nu aici rezolvati probleme astea.

Ca sa fiu si on topic... S'a facut update la calculatorul de SP pt euro : nivlam.com/euro/ .are erori ,sunt sigur dar ..mai bine decat nimic.

Posted

tu decizi asta,nu ?

ce comportament ? nu l-am ajutat pe smuggster,btw asa se scrie, sa faca nimic.

nici nu stiam de keylogger, credeam ca a facut o fapta buna si a pus bot-ul pe forum.. nu stiam de planul lui (oarecum diabolic)

p.s. daca eram implicat nu as fi castigat nimic pt ca eu am caracterele pe tibet

ce-mi pace emoticon-u asta : :happy1:

:wub: all of you :wub:

eu nus de patea nimanui

vreau doar sa zic ca esti prea fericit prea happy si nici nu te aperi pre mult mai ales ca toti zic ceva despre tine

Defapt daca analizam bine faptele nu ar trebui sa i se inapoieze charul pentru a-i da o lectie:

Data viitoare sa nu mai foloseasca bot, sau sa incerce sa foloseasca.

Majoritatea jucatorilor legiti nu au astfel de probleme.

P.S Daca cei de la JoyMax ii dadeau ban pentru bot era altceva?

sa foloseasca daca vrea numa sa nu il ia de pe alte siteuri decat alea officiale

acuma hai sa fim seriosi cine nu stie de botsmall sau bot258 sau bot369

ce lectie?

smuggster cum a reusit sa aiba un nuker 70, 2 glavieri 69, un blader 62 ? prin fair-play,lol, ? botting & 'talharie' (ori pe incredere, ori pe prostie(naivitate))

(daca vreti sa stati 10 luni pt lvl 69, fair-play ftw)

(daca vreti sa stati 1 luna pt lvl 64, botting ftw)

p.s. you ain't got nothing on me !!! :kar:

eu iti fac un char de lvl 64 in 3 saptamani hai 66

Doar atat a reusit smugg? pacat...

10 luni e putin ptr 69 , deci a mai botat...A fost greseala lui ca a vrut sa boteze...intr-un fel i se potriveste.

Eu am 2 ani si umpic de cand joc , nu am botat niciodata , nu am avut nici o tentativa.

Nu cred ca intr-o luna de bot faci lvl 64.

putin? =)) omg eu am facut lvl 72 in 5 luni cu vreo 5 gturi si un pic de farm jucam ca nebunu jucam si 12 ore pe zi

oricat de greu de crezut ti se pare Sp33Dy lvl 69 e 100% legit...poate as fi botat daca as fi gasit bot si anyway ca sa crezi ca mint Sp33Dy mi-a luat 8 luni de munca...Sp33Dyz primul char mi-a luat alte 2...

e legit daca zice 10 luni eu il cred , dar nu a prea jucat sau cel putin nu a prea facut lvl eu in 10 luni eram lvl 80 si cu inca un char de lvl 64-60 daca eram legit

imi puteti da spawnurile lu Crberus cineva pls..... ca a aparut langa mine dar eram pe caru european si pana intram in celalalt era deja mort ms

imediat uploadez pe **** si postez linku

Posted

@billy trebuia sa te uiti pe harta unde a aparut... poate ne dadeai si noua niste hints :blink:

@asfagasga nuker sau str? de care gt-uri ? de o luna sau de o zi?...

Posted

@sephiroasfdas numi poti scrie numele cum trebuie are doar 5 caractere

tiam facut eu vreodata ceva?

de o luna normal ca de o luna cum sa folosesti gturi de o zi timp de 5 luni?

str glavie

Posted

nu mi-ai facut nimic da nu-mi place numele ca parca e facut aiurea , no offence ... cum de stiu aia spawn chance la cerberus? btw thx pentru spawn spots la cerberus!:)

Posted

ce dracu are ca imi zice ca e inspectie mai intai cand intrai ,la login screen luai d/c dupaia cand sa intru a 2 a oara inspectie , am dat restart , inspectie dar apare in alt 'mod'

Posted

ce dracu are ca imi zice ca e inspectie mai intai cand intrai ,la login screen luai d/c dupaia cand sa intru a 2 a oara inspectie , am dat restart , inspectie dar apare in alt 'mod'

e marti :P

[Weekly Inspection] Weekly Server Inspection Notice(Revised) 8/28/2007

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Server Inspection Period : 08/28/2007 15:00~19:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

Website Inspection Period : 08/28/2007 15:40~16:10 Silkroad Standard Time (30 minute duration)

[Patch]

- Frequent server disconnection problem partially to be fixed

- Additional quick slot problem that not be saved to be fixed

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...