Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 v-am spus eu sa luati botul ? :lol: eu v-am spus cum se foloseste, pt ca botii aia ii folosesc si eu. nu stiam ca are keylogger :rolleyes: anyway, numai sp33dy a fost afectat.. :(
Guest viorot Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 v-am spus eu sa luati botul ? :lol: eu v-am spus cum se foloseste, pt ca botii aia ii folosesc si eu. nu stiam ca are keylogger :rolleyes: anyway, numai sp33dy a fost afectat.. :( Muclesss Am spus ca ai incurajat sa ia bootul, deci si troianul. Faci pe nevinovatul ca nu stiai ca are keylogger???? Cand datele lui speedy au ajuns la prietenul tau????? Si numai speedy a fost afectat??? Vroiati sa fie mai multi, nu???
TwisteR Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nu va mai certati,deja autorul a primi filtru pe forumul linkmania,jignirile reciproce nu duc nicaieri,poate doar la o invatatura de minte pe viitor.Xellos din comportamentul tau reiese ca nu iti meriti aceasta functie pe linkmania,chiar daca esti Asistent cs ar trebui sa fii un exemplu pentru toti userii din aceasta comunitate si sa tii cu adevarul.@Moderatorii nu au acces de vizualizare a adresei de email de pe care s-a activat userul pe acest forum.@Nu cred ca sunteti singura si nici ultima persoana care este victama acestor mici denumiti de mine "no life hackers".Daca Shade lipseste din motive tehnice nu cred ca este de bun augur sa transformati acest thread intr-unul de maida,traim intr-o societate care se vrea europeana,fiti mai calculati,nu rezolvati nimik prin aceste injurii.Poate daca cineva era mai atent la momentul potrivit,acele keyloguri nu mai erau accesate acum si toata lumea ar fi fost fericita.
soso09 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 da Xellos numai Speedy a fost afectat , dar nu e de ajuns ??? A stat 10 luni ca sa isi faca charul si vine un natar si il fura ! + ca a mai si cumparat de pe server
Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos din comportamentul tau reiese ca nu iti meriti aceasta functie pe linkmania,chiar daca esti Asistent cs ar trebui sa fii un exemplu pentru toti userii din aceasta comunitate si sa tii cu adevarul. tu decizi asta,nu ? ce comportament ? nu l-am ajutat pe smuggster,btw asa se scrie, sa faca nimic. nici nu stiam de keylogger, credeam ca a facut o fapta buna si a pus bot-ul pe forum.. nu stiam de planul lui (oarecum diabolic) p.s. daca eram implicat nu as fi castigat nimic pt ca eu am caracterele pe tibet ce-mi pace emoticon-u asta : :wub: all of you :wub:
Guest viorot Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 OK, sa asteptam sa vina cei ce au putere de decizie, ca cei ce isi pot da cu parerea s-au dat multi, si toate au fost contra ta. P.S. Sper sa se ia o decizie scrisa aici cat mai curand. P.S. Ce-mi place iconu asta Xellos = ban ip
Equilibrium Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce-mi pace emoticon-u asta : Asa si aci ce vroiai sa spui... :blink: ? Intai gandeste la faptele tale si deabia dupaia la emoticoane... :sef:
soso09 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos sa zicem ca nu stiai ca smugg a pus keylogger , dar reactia ta dupa ce ai aflat nu a fost un potrivita ! AI TINUT PARTEA TALHARULUI deci..esti coplice deci..ai ceva legatura tu pe-acolo !
Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mai citeste de cateva ori posturile mele, poate intelegi ca eu nu am furat nimic
b1ackic3 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce om frate de pe ce planeta esti , daca tovarasu tau e talhar si se duce la una si ii zice da un pic telefonu tau sa vad ce fel e , si aia ezita si apari tu si ii zici : da-i telefonu e baiat de treaba , garantez eu etc . si i-l fura , ghici ce esti tu ?
soso09 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce om frate de pe ce planeta esti , daca tovarasu tau e talhar si se duce la una si ii zice da un pic telefonu tau sa vad ce fel e , si aia ezita si apari tu si ii zici : da-i telefonu e baiat de treaba , garantez eu etc . si i-l fura , ghici ce esti tu ? Exact , bine spus ... ASA CA DU-TE XELLOS LA PRETENUL TAU SI ZI SA II INAPOIEZE CHARUL LUI SPEEDY ... nu de alta da sa nu te consideram totzi ca fiin un hot de 2 bani
wine Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Incetati cu plangerile si toate lucrurile astea, nu suntem la politie.Imediat dupa ce a fost pus botul eu am postat un mesaj in care rugam un admin sa stearga linkurile, iar Speedy a postat faptul ca fiecare ia botul pe riscul lui. Asta a facut si el.
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Baieti eu va recomand acest program pe anti-keylogging http://www.snoopfree.com/default.htm bafta...r3sp3ct :)
Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce om frate de pe ce planeta esti , daca tovarasu tau e talhar si se duce la una si ii zice da un pic telefonu tau sa vad ce fel e , si aia ezita si apari tu si ii zici : da-i telefonu e baiat de treaba , garantez eu etc . si i-l fura , ghici ce esti tu ? am garantat pt bot? CITESTE BA DIN NOU, AM SPUS CUM SE FOLOSESTE. smuggster a actionat independent, nu l-am ajutat cu nimic. \\o o// \o/
soso09 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos oricum ai fost destul de necioplit cu toate posturile dinainte ...macar din respect pt munca lui sp33dy vorbeste cu smuggster ala sa ii inapoieze charul !
wine Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos oricum ai fost destul de necioplit cu toate posturile dinainte ...macar din respect pt munca lui sp33dy vorbeste cu smuggster ala sa ii inapoieze charul !Defapt daca analizam bine faptele nu ar trebui sa i se inapoieze charul pentru a-i da o lectie:Data viitoare sa nu mai foloseasca bot, sau sa incerce sa foloseasca.Majoritatea jucatorilor legiti nu au astfel de probleme.P.S Daca cei de la JoyMax ii dadeau ban pentru bot era altceva?
Mallkor Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dupa kum sthiti parerea mea: BOT ul dauneaza grav sanatatii............... :banana: Si mai era o vb : Corb la Corb nu si scoate ochii.......... :tiphat:
Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce lectie?smuggster cum a reusit sa aiba un nuker 70, 2 glavieri 69, un blader 62 ? prin fair-play,lol, ? botting & 'talharie' (ori pe incredere, ori pe prostie(naivitate))(daca vreti sa stati 10 luni pt lvl 69, fair-play ftw)(daca vreti sa stati 1 luna pt lvl 64, botting ftw)p.s. you ain't got nothing on me !!! :kar:
defiler666 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Doar atat a reusit smugg? pacat...10 luni e putin ptr 69 , deci a mai botat...A fost greseala lui ca a vrut sa boteze...intr-un fel i se potriveste.Eu am 2 ani si umpic de cand joc , nu am botat niciodata , nu am avut nici o tentativa.Nu cred ca intr-o luna de bot faci lvl 64.
b1ackic3 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 "CITAT(5mugg573r_xD @ Aug 26 2007, 20:34) *trojan? omfg wtf lol biggrin.gif eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding" de aici reiese ca esti mana in mana cu el .. ce alta dovada mai vrei
SroFan Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos nu inteleg cum ai tupeul sa mai vorbesti...l-ai acoperit total pe smuggester iar cand mustar_andy a spus ca vine sa-l bata i-a zis ceva de genu stai acasa si vom considera ca nu ai zis nimic.asta mie imi suna ca o amenintare..apoi ai mai scris dar vad ca ai fost inteligent si ai sters..ca esti total de partea lui smugg si ca razi de necazul altora(in cazul asta de mine).Esti cu totul idiferent la ce s-a intamplat si faci "glume" ca iti place emotion-uri.Vrei sa ne spui ca nu ai fost implicat?du-te si impusca-te sincer.Crezi ca suntem toti prosti si iti inghitim minciunile?Sa se faca voia poporului BAN IP Xellos :bananadance2: :bananadance2: (vai ce imi place emotion-ul asta)Respect all si nu va faceti griji pt mine...lasati-l pe smuggster sa se bucure ca o pati si el asa ceva(personal sper sa pateasca in real life). :tiphat:Sp33Dy la aparat btw...am fost banat pt 30 zile..
Xellos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 "CITAT(5mugg573r_xD @ Aug 26 2007, 20:34) * trojan? omfg wtf lol biggrin.gif eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding " de aici reiese ca esti mana in mana cu el .. ce alta dovada mai vrei toti care folosesc botu ala, anume isrobot e pe mana cu 'noi' ? you're sooo funny lu mustarel i-am spus sa stea la locul lui, adica sa nu se mai bage la amenintari aiurea pt o prietenie pe net, si nu il bagam in seama ( :read: ) v-am spus cat de mult imi place emoticonu asta B) ? p.s. si mie imi place :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: sunteti atat de amuzanti :wub:
soso09 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Xellos incepe sa imi fie scarba de posturile tale mai bine taci drq` din gura aia ... in plm mai iti bati joc de necazul altora taci naibii odata ca ma disperi TU SI CU SMUGCACA ala ! hai ciau :gun2: :gun2: :gun2: :violent1: :violent1:
Shade Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ok, din moment ce ati inceput cu keyloggere prin linkuri, dati-mi voie sa adaug urmatoarea regula:Toti cei care mai posteaza linkuri catre programe ilegale primesc warn up si disable 7 zile. Valabil pentru boti, hacks, cheats, alea alea.@soso09: warn up, data viitoare ai disable mare de tot.