Aldguth Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Esti tare Snap, sau Shang-yang sau cum te-o chema. Adica inainte la siganture numele carecterului era Shang-Yang pe bow cu ice si acum numele e snap de lvl 61. Ori ti-a dat cineva(Snap cel adevarat) contul lui, ori ne bagi abureli de in curand nu o sa se mai vada numele topicului. Eu tind sa cred ca prima optiune e cea adevarata! Sau mai e o posibilitate. Sa faci in o saptamana 61 lvl
snap_troy Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 bv fratilor... eu ziceam ceva si voi ati inteles altceva.....care intra pe Troy sa faca party cu mine sa vada lvl ??? REMEMBER <<<<< N U S U F A R D E M I N E >>>>> ma credeti bine nu....mi se rupe... cei care au fost la ISYUTAREU ar trebui sa stie ce monstrii apar ( ce sa mai zic de lvl-ul lor ).....la lvl 48 o iei in freza original acolo.......
Aldguth Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ma eu nu am zis ca nu te cred ca ai lvl 61 cu snap, tot ce am zis eu este ca nu cred ca este personajul tau!De ce? Nu cred ca ai lasat ala de 3x si te-ai apucat de altul numai ca sa aibe numele mai frumos.Eu cred ca ti l-a dat cineva pe care cunosti si nu mai joaca, sau cum mi sa intamplat mie, a scris unu cine ii da PM primu ii da caracteru si tu facand asta te-ai trezit cu caracter de lvl 61 gata facut.Daca l-ai facut tu de la 1 atunci zii niste motive pentru care l-ai lasat pe celalat.
AlinRoscat Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ~Arrow~ nu are gecuta mai mult de 61 ca eu nu am mai intrat de ceva vreme la silk...bacu alea alea
Aldguth Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pune te rog semne de punctuatie, ca nu imi dau seama ce vroiai sa spui. Cred ca totusi spuneai ca nu are mai mult de 60. Si nu am apucat sa ii dau monster scrolu ala sa ii dea drumu in Donwhang
MisterDevil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 o simpla intrebare am si eu ... cam in cat timp (jucat non stop ) faci lvl 50 cu un arcas ?
Aldguth Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Nu cred ca s-ar putea juca non-stop.In jur de cateva(2-3) saptamani maybe.
wine Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Baieti am si yo un caracter mic pe troy de lvl 16(nu radeti )care mai este pe troy?Sau ziceti-mi o guilda misto cu oameni de treaba de pe troy P.S. Arrow vezi ca ti-am dat un PM
Aldguth Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Asta ai scris tu mai demult: M-am apucat mai demult dar luasem o pauza si acum am revenit am lvl 16 si joc pe Xian. Nu esti pe Xian? Apropo, ti-am trimis si eu un PM
wine Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Lucru nasol e ca in weekend nu mi se conecteaza deloc
snap_troy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Am renuntat la Shang deoarece era un kkt de char.....eram pe fire si pe cold si bow....si mai nou de 2 lvl trecusem pe Glavie k sa vad cum e. M-am apucat de snap dupa ce am stat sa ma gandesc BINE BINE pe ce il fac......in 1 luna am ajuns 61 cu BOT, MAIMUTA si TICKET 100% EXP 3 ore pe zi....alea 3 ore jucam eu restul cand plecam de acasa lasam botu ( 70% aveau BOT pe vremea cand era free....www.bot258.com....stiu k nu e corect dar cand vad acum k in CAVE din 5 jucatori 3 au BOT imi vine sa imi cumpar si eu(dar prefer sa transform banii in SILK )....ce sa mai zic k atunci cand juca botul il lasam pe vara-mi la calc sa il supravegheze si sa ii puna PILLS si sa il REPAIR.....recunosc am fost BOOTER dar a meritat acum macar stiu ceva.... BY THE WAY am aflat de la jucatori k pe la jumatatea anului poate chiar mai repede de pe Troy o sa iasa TOTI vietnamezii (BANIP) k vor avea SERVER Daca esti ACTIV solider intrii cu noi TechArmy pe Troy.....din 34 oameni suntem cam 10 oameni in fiecare zi cam la orice ora.....in rest ai sa vezi ce frumos o sa fie cand mai facem un TRADE RUN...(primul lucru asta va fii dupa ce nu va mai fi LAGU asta imens si vor pleca VietNamezii pe serverul lor) Pe celelalte servere cine domina???pe Troy vietnamezi (@!#%!@$!() de javre) care sunt deja multi lvl 68,69,70
snap_troy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 care ma poate ajuta pt un BANNER??? info ceva.....tutorial. V-as fii recunoscatornext time ... use edit ..
Guest wststreet Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Buna... joc de vre-o 4 zila jocu asta :D is lvl 11 pe serverul Athens cu nick-ul Street_Racer, marpha jocul.. care aveti un guild de romani si ma primiti si pe mine? ^_^[EDIT]-Acuma nush ce are ca nu pot intra in joc.. imi apare chestia aia cu inspectia dar niste prieteni pot intra... eu nu :( care ma puteti ajuta cu problema asta?
MisterDevil Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 lol scrie frumos ... e inspectie ... asteapta sa termine omuletzii si vei reveni la joc
Guest wststreet Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 man nu e nici o inspectie... yo nu pot sa joc si un prieten d'al meu poate? daca era inspectie intelegeam, nu sunt asa de prost ca sa nu pot citii... dar aici e vorba de ceva ciudat.. apropo, tu poti sa te conectezi?
Guest wststreet Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :P ms oricum... mai traieste cineva care poate sa-mi raspunda la intrebare?:D pentru ca as vrea sa joc...
MisterDevil Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 asteapta .... e frumos afara .. si inca e devreme ... mai mere lumea la un gratarel/plimbare parc/ceva ... imi apare chestia aia cu inspectia evident problema va disparea de la sine
Guest wststreet Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ce zi cu ghinion, am vrut sa ies la gratar.. dar e frig afara... aici in Timisoara, ms pentru sfat... ma duc pe la vecini mai vad eu ce fac
Aldguth Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Me too De fapt e: "Me neither" In general: Va rog sa nu mai scrieti lucruri de genu: Get a life, Mai iesi pe afara, etc, pentru ca nu stiti ce face respectivul. S-ar putea debia sa isi fi luat calculator si este nerabdator, nu trebuie sa ii dati sfaturi cum sa se distreze, sa sa ii spuneti sa nu mai stea pe calculator. Pt. wststreet :Incearca sa mai instalezi odata jocul si sa lasi sa se updateze de la inceput la sfarsit.
MisterDevil Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 De fapt e: "Me neither" In general: Va rog sa nu mai scrieti lucruri de genu: Get a life, Mai iesi pe afara, etc, pentru ca nu stiti ce face respectivul. S-ar putea debia sa isi fi luat calculator si este nerabdator, nu trebuie sa ii dati sfaturi cum sa se distreze, sa sa ii spuneti sa nu mai stea pe calculator. Pt. wststreet :Incearca sa mai instalezi odata jocul si sa lasi sa se updateze de la inceput la sfarsit. tata .. eu am zis omului ... care si ce mai face lumea pt ca nu prea era mai nimeni on ... sau activ sa traga cu ochiu pe aici ...
Aldguth Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nu m-am referit numai la chestia aia, dar mi-am adus aminte ca am vazut in multe locuri de genul acesta, si mi se pare ca sunt niste chestii stupide pe care le scriu oamenii mai obsedati decat cei carora le reproseaza acest lucru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni ca si eu am acesta "febra" a calculatoarelor. Cheers all