Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

WTS LVL 69 char xian server : name :Sp33dy

=)) :rofl1: :lol:

mah frate esti oltean ca mn dar ia mai date in EDITAT nu esti in stare sa faci un char ca a lu speedy ??????

de fapt are un blader de lvl 62 , un nuker de 70, glavie de 69(si inca unu de acelasi nivel de la speedy) si inca 2 caractere <50

Smuggster esti o persoana de toata jena un adevarat roman ! Dar asta nu cred ca e o noutate pentru tine esti obisnuit si iti face placere sa auzi astfel de lucruri despre tine.

Da-ti Delete si nu cred ca iti va duce cineva lipsa !!!!!

mie mi-ar fi dor de el ..

intrebare: de ce sa nu furi un caracter de lvl mare de la o persoane pe care nici nu o cunosti ?

unii fac asta 4 fun =)

mai smugger deci sa mor eu pune si tu o poza cu tn si daca te prind prin craiova te jok pe cap mah stau in Craiovita Noua liceu nr 30.MAH deci te neneorcesc auzi

Si ma intreb daca ai trecut si tu de lvl 3 de hackaresti conturi bai tampitule akum cred ca face spume lla gura de bucurie ca are si el un cont mai mare

:)

stai la locul tau si ne prefacem ca nu ai scris nimic ;;)

Posted

pentru cunostinta ta generala asd keyloggeru se poate detecta

de fapt are un blader de lvl 62 , un nuker de 70, glavie de 69(si inca unu de acelasi nivel de la speedy) si inca 2 caractere <50

cate dintre caracterele astea le-a crescut el si cate le-a "hackerit"?

cat despre atitudinea ta Xellos pot sa zic k nu e potrivita pentru un moderator al unui forum cum e linkmania

Guest viorot
Posted

Hmmm, au inceput sa rasara moderatorii.... Cam tarziu baieti...

Si eu sunt un moderator pe un site de silk. Si pe site-ul nostru s-au pus keylogger, dar moderatorii de pe site-ul nostru au luat imediat masuri, au descoperit la timp, au sters postul imediat si au dat ban pe ip si n-a fost nici o victima. Sa speram ca vom fi la fel de prompti si in viitor. Nu zic ca nu ne poate scapa asa ceva, dar macar incercam.

Asa este Xellos, esti deplasat...

Posted

Am vb cu cei in masura sa rezolve situatia pe acest forum,eu nu am acces la aceasta sectiunea,iar Shade nu l-am vazut de ceva timp.De acum va rog daca mai sunt probleme de genul acesta,limbaj sau orice alte situatii neregulamentare sa transmite-ti prin pm unui global sau moderatorului de la jocuri.

Xellos =((

Posted

pentru cunostinta ta generala asd keyloggeru se poate detecta

cate dintre caracterele astea le-a crescut el si cate le-a "hackerit"?

cat despre atitudinea ta Xellos pot sa zic k nu e potrivita pentru un moderator al unui forum cum e linkmania

pentru cunostinta ta generala

se poate dar MAI GREU

Posted

pentru cunostiinte ta generala

se poate dar MAI GREU

poate tie iti este MAI GREU

dar nu pot sa stiu ce probleme ai tu.........

Posted

mie nu mi l-a detectat...cum facea la altii

oricum eu nu mai joc silk si nici n-are ce sa imi ia :)

nod 32 cu update la zi.

acum keyloggerul asta o fi ramas in pc ?

Karpesky sau AVG-ul le detecteaza,da un scan cu unul dintre cele doua,daca nu apare un format hdd pentru mai multa siguranta. :)

Posted

poate tie iti este MAI GREU

dar nu pot sa stiu ce probleme ai tu.........

crezi tu :) probabil nu esti la zi cu "cunostiintele" tale

@the_wizard da ramane

Posted

crezi tu smile.gif probabil nu esti la zi cu "cunostiintele" tale

inainte de a te interesa de "cunostiintele" mele ar trebui sa ti le pui p ale tale la punct

Guest boOg!3maN
Posted

mai smugger deci sa mor eu pune si tu o poza cu tn si daca te prind prin craiova te jok pe cap mah stau in Craiovita Noua liceu nr 30.MAH deci te neneorcesc auzi

"liceul" nr 30 e generala 1-8

Guest viorot
Posted

=)) :rofl1: :lol:

mie mi-ar fi dor de el ..

intrebare: de ce sa nu furi un caracter de lvl mare de la o persoane pe care nici nu o cunosti ?

unii fac asta 4 fun =)

:)

stai la locul tau si ne prefacem ca nu ai scris nimic ;;)

Xellos, daca analizez ce ai scris am cateva nedumeriri. De unde stii tu cate char-uri si de ce level are 5mugg573r_xD ??? Cititi cu atentie posturile lui anterioare (ale lui 5mugg573r_xD alias smuggler parca) si o sa vedeti ca nu prea stie multe despre silk (asta pentru cei cu adevarat avansati in silk). De aici deducem ca a hakerit acele conturi. Tu care esti moderator esti cumva pe mana cu el??? Ii dai adresele de e-mail ale celor ce scriu aici??? sa poata sparge conturi ???

SFAT pentru toti utilizatorii de forumuri:

NICIODATA ID din joc (jocuri on-line in general) sa nu corespunda cu cel de pe forumuri.

NICIODATA adresa de e-amail din joc (jocuri on-line in general) sa nu corespunda cu cel de pe forumuri.

De ce asta ?

Simplu, ce trebuie sa stie unul ce vrea sa va fure accontul SRO:

1. id (nu poate fi schimbat in SRO)

2. e-mail (poate fi schimbat in SRO)

3. intrebarea secreta (nu poate fi schimbata in SRO)

Iar daca cel ce incearca sa va sparga contul este roman, ii va fi mult mai usor decat unui strain sa va gaseasca intrebarea secreta.

Deci, schimbati adresa de e-mail din SRO pentru siguranta.

Posted

intai reinstaleazati sistemu de operare neaparat formatare tot..

:naughty::naughty: mai bn cauta p net programe antispyware cu ele scapi sigur

Guest viorot
Posted

:naughty::naughty: mai bn cauta p net programe antispyware cu ele scapi sigur

Cu antispyware scapi 90 % sigur. Cu formatare scapi 100 %.

Posted

mai bine nu cine stie ce mai ai prin calculator

decat sa iti bagi porcarii de pograme cu adware si iti mai strici si registru iti mai si incetineste sistemu

numa iti strici sistemu de operare mai rau

Posted

Xellos, daca analizez ce ai scris am cateva nedumeriri. De unde stii tu cate char-uri si de ce level are 5mugg573r_xD ??? Cititi cu atentie posturile lui anterioare (ale lui 5mugg573r_xD alias smuggler parca) si o sa vedeti ca nu prea stie multe despre silk (asta pentru cei cu adevarat avansati in silk). De aici deducem ca a hakerit acele conturi. Tu care esti moderator esti cumva pe mana cu el??? Ii dai adresele de e-mail ale celor ce scriu aici??? sa poata sparge conturi ???

sunt asistent cs, adica doar admin pe unul dintre serverele de cs ale linkmania-ei.

tot ce am diferit fata de un user obisnuit este accesul la un subforum pt adminii de la cs.

tu de partea cui ai fii ? prietenului tau sau unora cu care nu ai vorbit decat pe forum cu ei?

pe smug il cunosc de ~10 ani, avem incredere deplina unul in altul

p.s. nu am avut nimic de castigat de pe urma hack-ului , poate doar o portie de ras [da, rad de necazul altora]

Posted

mai bine nu cine stie ce mai ai prin calculator

decat sa iti bagi porcarii de pograme cu adware si iti mai strici si registru iti mai si incetineste sistemu

numa iti strici sistemu de operare mai rau

iei d p site-uri oficiale deci programele sunt 100% clean

asd banuiesc k tu zici lucrurile astea din proprie experienta

gata offtopicu :)

Posted

iei d p site-uri oficiale deci programele sunt 100% clean

asd banuiesc k tu zici lucrurile astea din proprie experienta

gata offtopicu :)

nu la aia ma refeream

ziceam ca isi incarca sistemu cu programe de rahat

Guest boOg!3maN
Posted

sunt asistent cs, adica doar admin pe unul dintre serverele de cs ale linkmania-ei.

tot ce am diferit fata de un user obisnuit este accesul la un subforum pt adminii de la cs.

tu de partea cui ai fii ? prietenului tau sau unora cu care nu ai vorbit decat pe forum cu ei?

p.s. nu am avut nimic de castigat de pe urma hack-ului , poate doar o portie de ras [da, rad de necazul altora]

sefuuu hai sa`ti spuna sprite cum sta treaba , tu te bucuri de ghinionul altora [-(

Guest viorot
Posted

se seteaza de pe home,

dar cam complicat :P pt primele 5 minute, dupa iti dai seama singur

trojan? omfg wtf lol :D eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding

Xellosssssss mai ai tupeul sa vorbesti???

Dupa ce este clar ca esti mana in mana cu smugller, incurajezi oamenii sa ia troianul... Mare tupeist esti.

Si sa-ti zic ceva, de prietenul tau smugller, care a recunoscut ca a talharit, daca esti prieten cu el inseamna ca esti si tu talhar. Iar daca razi de necazul altora, du-te dupa smuglle ca n-o sa-ti simta nici tie nimeni lipsa !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

CITAT(Xellos @ Aug 26 2007, 18:03) *

se seteaza de pe home,

dar cam complicat tongue.gif pt primele 5 minute, dupa iti dai seama singur

CITAT(5mugg573r_xD @ Aug 26 2007, 20:34) *

trojan? omfg wtf lol biggrin.gif eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding

CITAT(Xellos @ Aug 27 2007, 13:18) *

Xellosssssss mai ai tupeul sa vorbesti???

Dupa ce este clar ca esti mana in mana cu smugller, incurajezi oamenii sa ia troianul... Mare tupeist esti.

Si sa-ti zic ceva, de prietenul tau smugller, care a recunoscut ca a talharit, daca esti prieten cu el inseamna ca esti si tu talhar. Iar daca razi de necazul altora, du-te dupa smuglle ca n-o sa-ti simta nici tie nimeni lipsa !!!!!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Posted

Traim in Romania ... si asta ne ocupa tot timpul din pacate ... asai Xellos ? In loc sa il ajuti pe speedy sa isi recupereze charul tu ii dai dreptate ratatului aluia de prieten al tau , nu iti este rusine ? tzie si lu` pretenul tau ... nu santetzi in stare sa faceti nimika singuri !!! Furati si dupa aia va laudati cu ce nu este al vostru !!! Santetzi amandoi romani- si ne faceti de rusine . Eu is roman- dar incerc sa ma schimb !!! Respect pentru cei care imi dau dreptate ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...