Sephiroth Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 cand ai aparut b1ackic3? joci cumva silkroad??
flo17 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 WTS LVL 69 char xian server : name :Sp33dy lol asai romanu fura de la altii .. dar aia sunt tot romani macar dak erau straini . Stie careva c um e treaba cu astralele dak bag un stone de cate ori am astral pe intemu ala ?????
b1ackic3 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 cand ai aparut b1ackic3? joci cumva silkroad??cand am aparut? scrie la useru meu .. trebuie neaparat sa joc silkroad ?
asdfg11 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ma interes si postez diseara care e exact avantaju unui hybrid..si cum zici tu... NO OFFENCE dar zi-mi si mie...nukerii hybrizi sunt nubi care au pus puncte aiurea? :blink: nu prea cred...un nuker hybrid 70-70 balance rupe pt ca poate incasa dmg si da si tare... str hybrid..nu e prea rau nici el mai ales ca daca duci pure str pana pe la 70 si de acolo sa bagi si puncte la int pt mai mult def vs nukeri..dar daca tu zici ca hybrizii sunt charuri de nubi cu puncte puse aiurea asa sa fie :P :clap: :P vezi acolo e problema NU da tare deloc mai ales daca e int la pariu pe cat vrei tu sa sti ca degeaba ai viata daca nu poti omora nimic! zimi tu mie un pur int pe sword cat ii face la un glavie? daca! ii face 10k cu cea mai buna alchemie crezi ca poti omora un pur str(cu full alchemy) cu 9k dmg? sa fim seriosi.. dude , jocu nu e facut pentru pvp ca asa bagau sa-ti cada set de 8 degree la mangyang (cu sos drop rate) si cateva sute de mil gold si dupaia doar te duceai la pvp , cred ca amuzamentul jocului e sa te straduiesti pana la final sa faci lvl maxim desi e foarte greu ;) omule asta e china nu europa cu ce vrei sati ajuti prieteni la guild war? cu buffurile tale? china = player versus player! btw ca sa nu mai fiti hackuiti siteurile oficiale de bot: www.botsmall.com - iSROBot NU EXISTA CRACK PENTRU EL!!!! www.bot258.com - TurboBot mai verificati si voi din cand in cand siteurile de boti ca sa stiti cum arata un bot uitativa la dimensiunile executabilului a jocului si a botului nu mai luati bot de altundeva in afara de siteurile de mai sus
mustar_andy Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ce crizat,stau in craiova;cartier valea rosie pa si pussysi eu tot in craiova stau xD si ce puii mei mah va hackariti intre voi plm suntem romani ne furam intre noi si estea de hackaresc nu sunt in stare sa fac un char klumea xD
Guest 5mugg573r_xD Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 stie asdfg ce zice :)mustar ia vezi poate te trimite sp33dy asta sa ma bati
asdfg11 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 a da uitasem cred ca blue nuker e umatorul@bluenuker reinstaleazati OSeul si schimbati parola
mustar_andy Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 (edited) mah frate esti oltean ca mn dar ia mai date in EDITAT nu esti in stare sa faci un char ca a lu speedy ?????? Edited August 27, 2007 by Invisible
Guest 5mugg573r_xD Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 lolmustarel eu nu am luat char lui speedy sa joc pe el,get it?:) l-am luat doar sa imi bat joc de elnu va speriati ma,nu o sa patiti niciunul nimic in afara de speedyz
Guest boOg!3maN Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 numai periculosi tz tz tzps : asdfg are dreptate ;)
Guest 5mugg573r_xD Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 aahahaha cazan :Deu sunt cel mai :-j
Silkroadplayer Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 smuggster am si eu o intrebare . contul meu l ai luat sau a mers antivirusu' cand ia dat heal si delete ?
Guest 5mugg573r_xD Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ce oameni,nici nu am incercat,decat speedy din toti care au luat botul a fost "talharit"
SimplySimple Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 de ce smuggster?bine am inteles...m-am purtat prosteste si am injurat..dar oare nu ai si tu o inima?chiar asa vrei sa distrugi o munca de 10 luni in care chiar am pus suflet si bani reali?chiar nu te gandesti ca poate chiar imi placea jocul asta si am muncit mult sa ajung acolo>?si mai ales...jocul asta era un pod de legatura intre mine si prietenii mei... :crybaby: :crybaby: :crybaby: te rog mult returneaza-mi contu din nou imi cer scuze pt injuraturi si te rog sa imi returnezi contul... :( :(
Sephiroth Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dupa ce l-ai facut in fel si chip iti ceri scuze ? :surprised: ho ca poate se gandeste ca n-are ce face cu el si ti-l da inapoi :) btw scoate sig-ul ala ca imi amintesti de ce am patit cu old char
SimplySimple Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 pfff..sep..e on pe xian acu... stii cum ma simt sa pierd tot ce am avut? :crybaby: :crybaby: stii cum ma simt sa imi vad propriul char on si sa nu fiu eu pe el? nu cred ca il intereseaza de ce mi-a facut..dupa cum mi-a spus DRACULA e fff satisfacut ca m-a furat..asta e..poate intr-o zi cand va fi mai mare si va pati ceva asemanator cu asta va intelege ca poate ce a facut nu a fost bine..poate intr-o zi va simti ce simt eu acu...nu am ce sa fac decat sa-i urez de bine..fara resentimente..totusi nu pot sa nu fiu distrus ca l-am pierdut pe speedy..ar fi o minune sa mi-l dea inapoi...ar demonstra ca poate sa uite...si sa ierte...sincer n-am vrut niciodata sa se ajunga asa...chiar am crezut ca pot fi prieten cu smugg,,asta e viata...astept sa vad ce scrie el...
adyzaha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce oameni,nici nu am incercat,decat speedy din toti care au luat botul a fost "talharit"Smuggster esti o persoana de toata jena un adevarat roman ! Dar asta nu cred ca e o noutate pentru tine esti obisnuit si iti face placere sa auzi astfel de lucruri despre tine. Da-ti Delete si nu cred ca iti va duce cineva lipsa !!!!!
Guest viorot Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ce oameni,nici nu am incercat,decat speedy din toti care au luat botul a fost "talharit"Hmmm... 5mugg573r_xD te crezi smecher ca talharesti... ?? esti doar un copil handicapat mintal ce se crede smecher... Cand ai sa cresti mare (posibil prin puscarii posibil ca acolo e locul vostru) ai sa realizezi ca ceea ce ai obtinut fara munca nu are valoare... Chiar imi pare rau de tine...Admini, voi dormiti in post??? Un cretin pun intentionat keylogger pe site, mai si recunoaste ca a pus intentionat.... mai si recunoaste ca a talharit.... si voi stati si nu luati masuri???? RUSINE!!!
mustar_andy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mai smugger deci sa mor eu pune si tu o poza cu tn si daca te prind prin craiova te jok pe cap mah stau in Craiovita Noua liceu nr 30.MAH deci te neneorcesc auziSi ma intreb daca ai trecut si tu de lvl 3 de hackaresti conturi bai tampitule akum cred ca face spume lla gura de bucurie ca are si el un cont mai mare
TwisteR Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Incetati cu Limbajul,am sa vb cu Modu de la Jocuri sau un GLobal sa ia masuri!smuggster-user banat permanent,vad ca ai antecedente frumoase.
Guest viorot Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Si nu numai asta.... stergeti si postul cu adresa de boot cu keylogger...
mustar_andy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Da stergetil mia spus unu de pe persia ca a luat botu si nu stiu ce a luat din e si akuma cumpara keylogger si va face a fel
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 imi pare rau pentru pierdere speedyz sincer te inteleg si eu am fost hackuit la primul meu cont care era cam n00b...ce sa zic..sa scanati inainte sa folositi...respect :)
Guest Invisible Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 5mugg573r_xD - suspend permanentip filtrat
asdfg11 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Da stergetil mia spus unu de pe persia ca a luat botu si nu stiu ce a luat din e si akuma cumpara keylogger si va face a felcumpara keylogger? de ce sal cumpere il cumpara daca e fraier keyloggerele sunt free sau virusi gasesti codu sursa "la colt de strada"Ahile' date='Aug 27 2007, 10:40' post='2194752']imi pare rau pentru pierdere speedyz sincer te inteleg si eu am fost hackuit la primul meu cont care era cam n00b...ce sa zic..sa scanati inainte sa folositi...respect :)ce sa scanezi? poti sa scanezi toata ziua keyloggerul poate fi nedetectabil e doar un pogram care inregistreaza toate caracterele apasate de tine