Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

NO OFFENCE !

jocu nu e facut pentru hibrizi e facut pentru batalia dintre str si int

hibrizi sunt charactere pentru nubi care nu au invatat inca jocul si baga punctele aiurea

full str glavie = crt ownage mai ales daca e hibrid sau int

hibrid = dmg mic ( mai ales daca adversaru are echipament full alchemy) deci dmg extrem de mic incredibil de mic foarte mic

degeaba ziceti voi ca hibrizi nush ce fac ei voi spuneti asta numa ca sa fiti mai diferiti fata de altii va credeti mai speciali

str = crt ownage

int = dmg extrem de mare

dude , jocu nu e facut pentru pvp ca asa bagau sa-ti cada set de 8 degree la mangyang (cu sos drop rate) si cateva sute de mil gold si dupaia doar te duceai la pvp , cred ca amuzamentul jocului e sa te straduiesti pana la final sa faci lvl maxim desi e foarte greu ;)

Guest 5mugg573r_xD
Posted (edited)

Am facut rost de botttttttttttttttttttttttt in sfarsit

Merge perfect .. se intoarce si in sat repara itemele cumpara potsiuni/cal/hp la dog si revine pe spot singur..e de vis :))

EDITAT

linkuri la keylogere - permanent

Smuggster here btw..

Sorry ca nam mai putut posta.. m-au banat dujmanii :surprised:...

Edited by Invisible
Posted

Cum botii nu sunt chestii legale, atunci un admin poate ar trebui sa stearga acele linkuri...

1.nu sunt chestii ilegale...nu poti pati ceva in real life nu?sunt "interzise" de joymax nu?(oare chiar sunt)

2.e decizia userilor dp forum daca aleg o viata de "criminali" sau raman curati =))=))

Bafta :tiphat:

Posted

am si eu o intrebare. joc pe european, cu wizzard si as vrea sa stiu ce skill sa aleg ca secundar. ma gandeam la cleric sau bard. eu am mai cautat p-aici dar sunt multe pagini si nu am gasit nimic despre acest lucru.

Guest 5mugg573r_xD
Posted

trojan? omfg wtf lol :D eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding

Posted

trojan? omfg wtf lol :D eu pe ala il folosesc,xellos la fel si nu are nimic.Nu va obliga nimeni sa descarcati,have fun handgrinding

lol .. poate aveti antivirus slab.. ca nu as avea nici un motiv sa le zic celorlalti sa nu foloseasca bot ..si eu o sa incep iara cu tbot dar..acela chiar are . trojan horse nush cum draq . pe bune ..o sa va treziti cu conturile hackuite si goale . treaba voastra ! :beer:

Posted

lol .. poate aveti antivirus slab.. ca nu as avea nici un motiv sa le zic celorlalti sa nu foloseasca bot ..si eu o sa incep iara cu tbot dar..acela chiar are . trojan horse nush cum draq . pe bune ..o sa va treziti cu conturile hackuite si goale . treaba voastra ! occasion14.gif

Si eu tot pe'ala il folosesc de dinainte sa fie postat si nu am nimic..

playa' haters.. :surprised:

Posted (edited)

EDITAT smuggster de copil ratat ...are keylogger cineva a fost pe contu meu fmm de ratat roagate sa nu aflu unde stai EDITAT :sef: :sef: :sef: nu luati botu lui ca ramaneti fara cont!!!esti satana nu?EDITAT matii..imi pierd contu nu?EDITAT de handicapat iti jur ca daca te prind in real life te rup in 2....imi pare rau linkmania pt limbaj...banati-ma daca trebuie...da punetiva in situatia mea(ps nu am scris corect in romana de nervi)

Suspend 30 de zile

Edited by Invisible
Guest 5mugg573r_xD
Posted

ce crizat,stau in craiova;cartier valea rosie pa si pussy

Guest 5mugg573r_xD
Posted

care cont TAU?

Guest 5mugg573r_xD
Posted

WTS LVL 69 char xian server : name :Sp33dy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...