Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Xellos iti spun eu ca wizzu iti baga 1 hit si daca esti cu 5 lvle mai mare ;) +ca are invisibility si teleport si pana la lvl 80 o sa aiba cam 13m shot distance ;)

Posted

pe fier la chinezi ai la lvl 30 niste skilluri care detecteaza inv si stealth. si mai e un bug (poate l-au rezolvat intre timp) daca tu il slectai si el se facea inv apasai pe skill si se ducea si ii dadea chiar daca era invizibil. wizardul moare repede si un blader pe ice cred ca il face dintr-o lovitura. in schimb e bun de suport stai in spate si in fata tancul si nu mai misca nimeni

Posted

@Xellos da bladeru nu poate muri e cam immortall dar poate omora ceva?nu prea cred

si nu te uita la noobi care nu ai pic de alchemie pe echipament uitate la aia cu full alchemy

Europa = team work

daca ar fi guild de lvl 80 european vs guild de lvl 80 orez europenii a castiga

Posted

nu exista.

ma refeream in mare parte la pvp cu euro ...am dmg mic dar ei au delay mare la potiunile pt hp :P

NU conteaza eu la 58 am facut pvp cu un char european si mi a dat 3870 simplu cu primu skil si am viata de 6k mai gandestete

Posted

@Xellos da bladeru nu poate muri e cam immortall dar poate omora ceva?nu prea cred

si nu te uita la noobi care nu ai pic de alchemie pe echipament uitate la aia cu full alchemy

Europa = team work

daca ar fi guild de lvl 80 european vs guild de lvl 80 orez europenii a castiga

pai bladeru nu omoara mai nimic din cauza potiunilor, acum sper sa fie buna teoria mea bazata pe block rate si knock down :D

la guild vs guild sau party vs party europenii vor castiga

Posted

pai bladeru nu omoara mai nimic din cauza potiunilor, acum sper sa fie buna teoria mea bazata pe block rate si knock down :D

la guild vs guild sau party vs party europenii vor castiga

daca guilda de chinezi are cleric de lvl mare care sa-i bage str si int...cred ca se echilibreaza situatia

Posted

bagamis astazi fusai hackarit ca.mas am pierdut glavie de lvl 52 sos set sos 7d sos set 6d si 47 de milioane bagamis p..a in capu aluia ce ce am trait astazi sa numai pateasca nimeni nu vreu sasi vada nimeni charu gol cand te conectezi .pacat am facut ceva in silkroad fara ticket am invatat sa jok singur am pierdut nopti ca sa jok e adevarat am folosit si bot de la lvl 42 dar p/m char farmat poate un char ca ala nu os a mai fac pana la pensie dar akuma numai are rost viata merge inainte si poate o sa fac un alt char poate chiar mai bun dar atat munca pentru ce ????????? ca sa vin un hacker aurolac si distru c....s pe masa . cred ca o sa ma las de sro poate o sa fac alt char deja mam apucat de unu p[e mercury dar am de tras si am si examen cas in cls a 12-a.In continuare va urez succes la toti daca sunteti baieti destepti veti face ceva si nu veti fi calacati in picioare bafta! :bananadance2:

Posted

bagamis astazi fusai hackarit ca.mas am pierdut glavie de lvl 52 sos set sos 7d sos set 6d si 47 de milioane bagamis p..a in capu aluia ce ce am trait astazi sa numai pateasca nimeni nu vreu sasi vada nimeni charu gol cand te conectezi .pacat am facut ceva in silkroad fara ticket am invatat sa jok singur am pierdut nopti ca sa jok e adevarat am folosit si bot de la lvl 42 dar p/m char farmat poate un char ca ala nu os a mai fac pana la pensie dar akuma numai are rost viata merge inainte si poate o sa fac un alt char poate chiar mai bun dar atat munca pentru ce ????????? ca sa vin un hacker aurolac si distru c....s pe masa . cred ca o sa ma las de sro poate o sa fac alt char deja mam apucat de unu p[e mercury dar am de tras si am si examen cas in cls a 12-a.In continuare va urez succes la toti daca sunteti baieti destepti veti face ceva si nu veti fi calacati in picioare bafta! :bananadance2:

ai face bine sa nu ei botzi "sunt cu keylogger" fara sa sti .. asta e pt toata lumea alea nu le potzi vedea ;) (uneori poate le vei vedea pe nume "trojan" da .. sunt unii desteptzi )

Posted

nu stiu cu.m reusesc handicapatiii si tampitii ca altii prieteni au facut lvl 69 -76 cu botu de am eu nush cu.m tocamai pe mn mau gasit icna ceva sa imi fac gavie sau sa imi fac arcas pe cold???????

Posted

Sal all!Tocmai miam reformatat calc si incerc sami bag SILKROAD!!!Cand ajunge instalarea pe la trei sferturi da o eroare :sef: :comp2: :comp1:!!O eroare cu ceva RUNTIME!!Si arata targetul la instalare unde il am D/Jocuri/SILKROAD!!!!Si mai zice : "This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information."!!!!!!!!!!!!PLS HELPPPP!!!!!!!!

Posted

1. sry andy pt ce ai patzit...si eu am fost hekuit(adevarat nu cu lvl ala si nu cu itemele alea dar erau cel putzin +3 toate)

2.redl jocul de pe gameshack si o satzi mearga

Posted

man uite care cum e treaba eu am vb cu deepblue7 si mi a zis ca, la sro_claent poti sa pui sa trimita tie pe mail acc+pasu lu ala el cand intra in silk se logeaza normal ca trimiti acc si pasu la joimax ca sa te autentifici si poiti sa pui si sa iti trimita si tie datele de la acc lui deci lasati botu deoparte vrei boot ia platit si nu mai acepta trade,parti, friend manual .......... si asa poti fi hacarit ......

Posted

Sal all!Tocmai miam reformatat calc si incerc sami bag SILKROAD!!!Cand ajunge instalarea pe la trei sferturi da o eroare :sef: :comp2: :comp1:!!O eroare cu ceva RUNTIME!!Si arata targetul la instalare unde il am D/Jocuri/SILKROAD!!!!Si mai zice : "This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information."!!!!!!!!!!!!PLS HELPPPP!!!!!!!!

Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute???PLS!!!!

Posted

welcome in the club...si eu am fost hackarit cu o glavie de 42 +6 si itemele le +3 ....imi pare rau de tine...eu zic sa ceri bani imprumut cat poti apoi i dai inpoi...suces si BFT la tine

Posted

numi da nimeni ca eia sun zgarciti si daca a facuto odata o sa o mai faca si a 2 oara am vl 18 pe mercury astazi mam apucat tot glavier sper sa fac mai tare ca celalt ma bateam cu 2 giant yeti adevarat mai fugeam iara dadeam dar cu unu singur nici nu ma complicam a lvl 52 ma bateam cu 2 penoni party char de char nu ca mas increde dar asa e

Posted

Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute???PLS!!!!

1.ti-a raspuns the dash...cauta cateva pag mai in urma e un link de unde sa dld jocu si sa-t mearga...

2.botu al mai sigur e cel platit normal pt ca aia isi scot bani reali...nu au nevoie sa va hackereasca sa ia bunuri virtuale.

Bafta all :tiphat:

Posted

numi da nimeni ca eia sun zgarciti si daca a facuto odata o sa o mai faca si a 2 oara am vl 18 pe mercury astazi mam apucat tot glavier sper sa fac mai tare ca celalt ma bateam cu 2 giant yeti adevarat mai fugeam iara dadeam dar cu unu singur nici nu ma complicam a lvl 52 ma bateam cu 2 penoni party char de char nu ca mas increde dar asa e

doar atat? ..

eu la lvl 61 luam 250 damage(max) de la yeti :) aveam si 11000 hp

p.s. poti crack-ui botul platit, astfel ai bot free care merge perfect B)

Posted

e bun de ceva int hybrid va rog spunetimi cat mai rpd pentruc a str am avut int am avut int iese din discutie str mam cam plictisit de glavier arcasu e prastie ramen hybrizi care e mai bun as vrea un int hybryd pe spear sa scrieti rpd va rooog ca akum fac charu

xellos tu lvl 61 eu 56 la lvl 56 sa bati 2 giant yeti nu orcine poate

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...