Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dap asa e ori cum charu chinez acu e slab un european la lvbl 63 are 11 k viata iar un ghinez maxim 8,5-9 k ......... si da si dmgi calumea un char eurpean

Nu uita de delay, care joaca un rol foarte important.

Posted

Nu uita de delay, care joaca un rol foarte important.

nu prea unu de 55 a facut unu de 80 glavier dati seama daca e important dyleiu.........

Edite am facut aseara lvl 63 pe charu uropean azi 64 si port ultima arma scut si armura :D

Posted

dap asa e ori cum charu chinez acu e slab un european la lvbl 63 are 11 k viata iar un ghinez maxim 8,5-9 k ......... si da si dmgi calumea un char eurpean

maxim 8.5-9k? :-O:-O:-O la lvl 63 aveam 11328 hp(full str glavier)...si totusi zici ca si-a luato un 80...greu de crezut avand in vedere ca daca nu te ia prin surprindere euro nu prea are sanse...(in my opinion)

@oveman nu sunt toti unici..ala e un game test...dar da ch'in tomb are si unici inauntru...totusi nu atatia :P

PS- http://www.silkroadtavern.com/forums/index...showtopic=32379

Posted

eu am wizz de lvl 47 si vreau sa va spun ca dau 1 hit la glavieri cu 5-6 lvle mai mari ;) deci delayu nu prea conteaza in pvp din moment ce dau 1 hit ;)

Posted

pe asta o tin pana lvl 60 cami cumpar glavie 60+6 de la un prieten si xellos ai mai vazut tu glavie cu critical asa de mare poate pe srv elea vechi si pline de boti cu.m ar fi venice

Posted

dc serverele tre sa fie automat pline de boti sau cum zicea un alt membru de noobi?

anyway la 52 pe xian aveam sos +5 str 5 int 5,crit 14(86%<---parca :P ),phy 62%...si cump cu 64 de mil...parerea mea e ca nu prea s-au meritat 50 mil

Posted

maxim 8.5-9k? :-O:-O:-O la lvl 63 aveam 11328 hp(full str glavier)...si totusi zici ca si-a luato un 80...greu de crezut avand in vedere ca daca nu te ia prin surprindere euro nu prea are sanse...(in my opinion)

@oveman nu sunt toti unici..ala e un game test...dar da ch'in tomb are si unici inauntru...totusi nu atatia :P

PS- http://www.silkroadtavern.com/forums/index...showtopic=32379

cumva la lvl 80 faci fata la un cer de 15 k crt si eu nustiam? pe mine cu hao lvl 55 ma facea unu de 48 roug imi dadea 3800 si app warieru are skil care i da incris hp eu pe charu care hoc acu am 9k viata iar cu buf 13k+ deci dati seama

uitae la un sword european la magazin 64+0 si la un sword chinez 64+0 si o sa iti dai seama dece dau europeni dmgi mare

Posted

care sword ca sunt 2-h sword si one-handed sword , oricum , de ce crezi ca au chinezii imbue ? ;) europenii nu au imbue desi de ex la unele arme cand dai cu skill se vede urma lasata de arma ca si cum ai avea imbue , oricum dmg-ul mai slab al chinezilor e compensat delayul mic la potiuni ;) tare as vrea sa vad un european care bate singur un giant de levelul lui

Posted

bladerul chinez va rupe tot

1. la lvl 76 ai un skill care iti da 34% blocking ratio in plus(adica o sa am ~~60% blocking ratio)

2. ai 3 skilluri pt knock down, deci il tin numai pe jos si in block-uri

daca apuca sa iti dea 2 lovituri, e foarte norocos

contraziceti-ma pls B)

Posted

1. la lvl 76 ai un skill care iti da 34% blocking ratio in plus(adica o sa am ~~60% blocking ratio)

contraziceti-ma pls B)

dak mai e si pe cold nu cred ca poate fi omorat , dar ce vroiam sa intreb :D dak bag un stone astral pe un intem de cate ori am astral pe intemu ala?

Posted

contraziceti-ma pls B)

hmmmmmmm....... mda asa se zice ca bladeru e cel mai rezistent dar am vazut un film pe youtube cu int care a batut str deci orce este posibil as vrea sa fac un pvp cu un blader de lvl meu poate pot sal bat :box:

Posted

da dar si skill-ul ala cu block cat tine ? 15 secunde ? ai timp sa-l frigi asa repede? cu dmg-ul penibil (no offence) al blader-ului te plictisesti sa-l pui pe jos , oricum e stresant sa te bati cu un blader ca nu stie decat knock-down btw knock-down nu e asa sigur decat la ultimu skill , asa la celelalte sansele sunt mici ptr high lvl

Posted

da. 15 secunde tine

de ajuns ca sa dau cu toate skillurile de la force, (daca v-ati uitat la penultimul rand.)

ii distruge tot defense-u, parry ratio, hit ratio.

si ce daca are dmg mic, cu buffurile iti creste considerabil dmg-ul facut + europenii au delay mare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...