Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sunt curios cand e 'summer festival 2' daca l-au numerotat in seamna ca mai vine , dar cand ? ^^

aaaa..next summer ? Doar nu fac festival de vara iarna ,toamna sau primavara

Posted

inainte de a juca Silkroad nu mergea sa intru in joc acum merge dar nu inteleg ce problema are pt. ca yo cand intru cu un caracter european imi apar monstrii care nu cred ca erau inainte si cand intru unu chinez sunt aceasi monstrii de ce nu pot fi monstrii la fel ca esti european sau chinez?si inca ceva de ce daca intri pe un alt server nu iti mai apar caracterele de pe serverul precedent?va rog explicati-mi si mie!

Posted

ce intrebari sunt astea???

1. daca intrii cu un char european te da in europa deci monstrii sunt altii decat aia din china. daca te-ai duce cu un caracter european in china o sa vezi monstrii aia vechi.

2. daca intrii pe alt server, caracterele raman pe serverul unde au fostr create. nu poti sa le transferi (nici gold nu merge).storage/inn e comun la caracterele tale de pe server.

Posted

mai baieti sunt lvl 55 str glavie si sunt pe garment si as vrea sa incerc ceva nou (as face o greseala daca as trece pe armura?) un prieten are acelas build ca mn si este pe armura si cica mobi prind dmg mai mic pe el as incerca si protectoru ca este cate ceva din armur si garment ce sa fac? :hair:

Posted

esti lvl 55 si nu stii nimic despre armura ta ? :|

garment are protectie mare impotriva atacurilor magice dar protectie mica pt physical, +20% moving speed , iar skillurile iti consuma cu 20% mai putina mana fiecare.

protector are protectie medie si pt magic si pt physical, iti da +10% moving speed iar skillurile iti consuma cu 10% mai putina mana

armor are protectie mare pt physical damage si mica pt magic.

sfat: poarta garment ca iti mai salveaza din mana si oricum nu prea iei physical damage.

Posted

pe garment bulesc o gramada de portiuni (HP) SI ASA din toata averea mea mai am decat 6m orcum folosesc large HP si mana medium deci as chesltui mai putin orcum mai astept pareri :cool2:

Posted

nu cheltuiesti mai putin..consumu de hp scade dar cel de mana creste f mult...te misti mult mai incet avand sanse sa mori mai usor...tine auto-pots hp la 60-70% si mp 50%...asta e silku...se duce goldu...si se face la loc :P

Posted

ce naiba are jocu????? :hair: m-am uitat cum mor ca nu se dadeau pots ...am dat restart la pc...si acu zice ca e inspectie...si nici site-ul nu merge???chiar e??? :blink:

PS sry pt post unu dupa altu

Posted

ce naiba are jocu????? :hair: m-am uitat cum mor ca nu se dadeau pots ...am dat restart la pc...si acu zice ca e inspectie...si nici site-ul nu merge???chiar e??? :blink:

PS sry pt post unu dupa altu

Lol site-ul imi merge perfect... la joc sa mai explicat si in posturi anterioare( incearca de mai multe ori).

Deci nu este inspectie!

Posted

nu cred ca poate daca sunt mai multi pe el :)

am vazut azi un warlock la pvp, nu te lasa sa misti , stun , hp drain , si multe alte chestii , e destul de tare locku ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...