Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

inceark asta....deobicei cand apare aia asta e problema

intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etc

Deschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

hope i helped

Posted

ok.Eu nu sunt familiarizat cu farming-ul intrucat nu am ajuns la un char chinez pana acolo(mai mult am experimentat tipuri de char.uri).

M'am gandit sa fac la euro farming intrucat vr sa dezvolt si warrior 2h si rogue dagger/xbow si logic ca cere ceva SP..normal ar trb sa fac farming vreo 100k pt a ajunge bine la lvl 60.

Sunt lvl 48 cu gap de 8.La un mob de lvl 45 iau 333XP cu 160SP.

M'am dus din curiozitate..am omorat un mob de lvl 56 si imi da 324 XP cu 315SP.

Nu stiu cat se da normal la un chinez dar apoi la un euro dar mi se pare putin.Adica sa ajung la 100k SP imi va lua cred ca vreo 1000 si ceva de ore de farming continuu daca nu chiar mai mult in ritmul asta.Ce naiba,e normal sa primesc asa putin ?

Posted

ok.Eu nu sunt familiarizat cu farming-ul intrucat nu am ajuns la un char chinez pana acolo(mai mult am experimentat tipuri de char.uri).

M'am gandit sa fac la euro farming intrucat vr sa dezvolt si warrior 2h si rogue dagger/xbow si logic ca cere ceva SP..normal ar trb sa fac farming vreo 100k pt a ajunge bine la lvl 60.

Sunt lvl 48 cu gap de 8.La un mob de lvl 45 iau 333XP cu 160SP.

M'am dus din curiozitate..am omorat un mob de lvl 56 si imi da 324 XP cu 315SP.

Nu stiu cat se da normal la un chinez dar apoi la un euro dar mi se pare putin.Adica sa ajung la 100k SP imi va lua cred ca vreo 1000 si ceva de ore de farming continuu daca nu chiar mai mult in ritmul asta.Ce naiba,e normal sa primesc asa putin ?

da...e normal...farming-ul este pt cei cu nervi de otel...sau pt cei care folos bot..100k sp cel mai bine era sa faci la lvl 16(cel putin pe chinez asa e:P:) si da iti va lua destul de mult...incearca sa scoti 1-2k sp pe zi :right:

PS nu va apucati de farm la lvl 69(am gap 4 si abia astept sa-l scot). :hair:

Posted

da...e normal...farming-ul este pt cei cu nervi de otel...sau pt cei care folos bot..100k sp cel mai bine era sa faci la lvl 16(cel putin pe chinez asa e:P:) si da iti va lua destul de mult...incearca sa scoti 1-2k sp pe zi :right:

PS nu va apucati de farm la lvl 69(am gap 4 si abia astept sa-l scot). :hair:

Aha..mersi pt lamurire.nu stiu..cred ca bag gap 0 si dupa ce "actualizez" mastery incep sa fac gap ca .Ce'o iesi..invat :).Ca ma chinui cu mujigi aia..Vr sa'i fac dintr'o lovitura cu xbow.

Posted

=)) Doar nu te gandesti sa farmezi cu gap 4 nu ?

Eu sunt 77 cu gap 8 si fac cel putin 2k de sp / zi. Pacat ca imi trebuie 140k :blink: de sp ptr. 69-80 lvl mastery heuksal & fire + new skills.

Posted

Am observat ca costumele de 1kk nu mai exista la stall. Ce se intampla? Costumul de 10k se transforma in cel de 1kk la un anumit lv la jobul respectiv? Pentru ca am vazut un hunter care purta costum de hunter de 1kk.

Posted

=)) Doar nu te gandesti sa farmezi cu gap 4 nu ?

Eu sunt 77 cu gap 8 si fac cel putin 2k de sp / zi. Pacat ca imi trebuie 140k :blink: de sp ptr. 69-80 lvl mastery heuksal & fire + new skills.

pfff...gap 4 a fost o greseala...dar oricum fac 1k pe zi asa ca intr-o sapt am scos gapu :P

Posted

pfff...gap 4 a fost o greseala...dar oricum fac 1k pe zi asa ca intr-o sapt am scos gapu :P

e bine ca merge cu 4 gap dar nu e bine ca face asa trebuie de la lvl 1 sa mergi tot timpu cu 4 gap si pentru 5 4 masterii nu iti mai trebuie farming ca esti full farmat

Posted

Am observat ca costumele de 1kk nu mai exista la stall. Ce se intampla? Costumul de 10k se transforma in cel de 1kk la un anumit lv la jobul respectiv? Pentru ca am vazut un hunter care purta costum de hunter de 1kk.

Chiar nu stie nimeni cum e cu costumele de 1kk ?

Posted

Daca il cumperi pe cel de 1kk arata ca cel de 1kk =)) Gasesti de thief in thiefs hideout, de hunter pe la hunters guild si de merchant la merchants guild :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...