Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

era un quest care iti dadea parca 2-3 scrolluri de res instant

si poti sa cumperi si de la item mall

Questu' ala iti da doar un scroll , presupun ca el se refearea la aia mici care se ridicau imediat in picioare.

Scorllurile de la item-mall te teleportezi intai in oras dupaia te teleporteaza la locul unde ai murit ultima data.

Posted

Questu' ala iti da doar un scroll , presupun ca el se refearea la aia mici care se ridicau imediat in picioare.

Scorllurile de la item-mall te teleportezi intai in oras dupaia te teleporteaza la locul unde ai murit ultima data.

Sal all

Nu numai,defiler666...la item mall sunt scroluri prin care te invii singur cu recuperare 60% din expul pierdut sau de 100% din expul pierdut depinde de care cumperi exact pe locul unde ai murit fara sa te dea mai intai in oras. Dar sincer sa fiu alea consider ca sunt bune mai mult la lvle mari unde faci greu expul si e bine sa il recuperezi daca din varii motive dai coltul. Eu de obicei le folosesc la hunting cand sar mai multi pe mine si daca ma fac,ii las sa se bucure si apoi dupa ce se indeparteaza oleak sar in picioare dau bufurile si ii capacesc pe rand.

Posted

dupa ce o sa intrati pe siteu asta o sa aveti alta parere despre boti sau botting in general

www.thepowerlevel.com

uitativa si cate comenzi au aia

Posted

ma putetzi ajuta va rog.

nush ce are k abea miam formatat pcul si nu pot instala euro......imi da o eroare cand dau install imi zice k trebuie sa se inchida si k ii pare rau..........nu e send si dont send

PLS HELP

Posted

nu au dat niciodata pe ip :/ deci cred ca se exclude oricum daca dadeau pe ip se stie ca multi au ip dinamic si doar schimbau ip si se bucurau iar de contu lor

Posted

sal baieti acuma am revenit si eu din vacanta si cum sa intru in silk miam gasit caracteru gol fara nici un ban...am fost hacuit.....dac puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi in timpuri asa grele as fii multumit.....eu joc pe sparta si am lvl 44 dac are cineva chef sa ma ajute pls scrieti....ms

Posted

zi cu ce sa te ajut si o fac cu placere

numa nu cere bani k nu joc pe acel server...dak vrei itzi dau un char glavier de 39 pe hercule aproape full farmed....totaly free...no scam....nu mai joc cu el, dar nu cred k o sa vrei sa joci cu numele meu.....hehe

dak vrei sa mai vb intra pe mess vici4ever2

Posted

am o problema cand intru in sro imi apre charu akolo dau start si nu trce 20 de secunde si iau d/c lam reinstalat si akuma cica e inspectie ce puii mei sa fac ?????????????

Intra de mai multe ori in silk pana iti intra up-dateul

Iar dupa aia... Enjoy :pumn:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...