Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am o problema cand intru in sro nici nu apuc sa scriu id si iau d/c si dupaia cand incerc sa intru a 2 oara imi arata ca e inspectie ce sa fac ca turbezzzzzzzzzzzzzzzzz?

:comp1: :comp2: :dontknow:

Posted

e greu sa demonstreze ca botezi, asa ca bot powah! ;D

nu pot sa-mi iau silk decat prin card de la bcr ?

Eu mai stiu un prieten care cumpara de la Reifeisen... cred ca tot ce trebe pt a cumpara pe net este sa fie inregistrat in baza de carduri Romcard sau ceva de genu...

Posted

Dar eu nu inteleg un lucru acolo... cand cica sa-mi modific plusu la arma, trebe pk2extractor, folosesc ala si nush ce sa mai fac... la cautarea aia in hexadecimal mode ( cum fac?), imi explicati va rog?

AAA si inca ceva, unde imi aleg caracteru sa m-i se aplice toate astea?

Posted

Stiti ce nu inteleg... cand imi fac sa-mi arate arma de degree 8, imi arata asa doar in inventar, ca in mana imi arata arcul meu normal :(, ce sa fac?

asta pentru ca tu ai schimbat doar .ddj ( ddj e pentru inventory ) si pt ca sa iti arate in mana faci la fel china/item bla bla doar ca extensia o pui .bsr si dai replace din nou :nanana:

Posted (edited)

EDITAT

Cum va arata jocul peste cateva luni

Edited by Invisible
Posted

altu cu padurea...

de cate ori mai vad vreun nebun cu padurea lui o sa ies afara si o sa mai rup niste copaci.

btw de pomana maschezi linkul poate pt noobi are efect dar daca tii cursorul de le soarece se vede linkul real...

a luat perm

Posted

Am vazut ca uni player pot sa-si dea singuri res. Cum se poate asa ceva ?

La chinese char nu este posibil asa ceva , in schimb la euro-char pana la lvl 10 sau 11 nush exact poti sa iti dai res. pe loc.

Posted

Am vazut ca uni player pot sa-si dea singuri res. Cum se poate asa ceva ?

era un quest care iti dadea parca 2-3 scrolluri de res instant

si poti sa cumperi si de la item mall

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...