Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Shang_Yang
Posted

misto poza.....bv bv si eu am omorat-o pe TW pe 5-6 ori pana acum

By the way mai e cineva pe Troy???a intrat cineva DE CURAND pe Troy??

Guest Shang_Yang
Posted

asta e pt aia chiori.....scrie k ai omorat-o dar defapt ea are viata plina....LOL

si mie imi place Photoshop asta smile.gifeusa_clap.gifeusa_clap.gif

Guest Shang_Yang
Posted

1. Tot am auzit k in curand o sa primeasca Viet Namezii BANIP pe toate serverele dar mai ales pe Troy....stie careva CAND exact??k deja sunt orezarii astia lvl 70 la noi sad.gif(((

apropo nickul meu e altul....... snap .....adio Shang smile.gif))

2. Daca ar putea adminul sa stearga acest cont Shang_Yang k as vrea tare mult sa fac altul cu " snap " dar nu se poate cu acelasi e-mail sad.gif ms anticipat tiphat.gif

Posted

se pare ca sunt cel mai vechi in joc.... oricum sunt pe venice.... ma refer la serverul venice.... ultimul deschis....

care joaca pe el.... sa imi trimiti mail la loganlord@yahoo.com

si o sa il ajut cum pot....smile.gif)

Posted

se pare ca sunt cel mai vechi in joc.... oricum sunt pe venice.... ma refer la serverul venice.... ultimul deschis....

care joaca pe el.... sa imi trimiti mail la loganlord@yahoo.com

si o sa il ajut cum pot....smile.gif)

Cum sa fii cel mai vechi daca esti pe serverul deschis cel mai recent? blink.gif

Shang-Yang foloseste butonasul ala dragut pe care scrie EDIT! icon_thumright.gif

Posted

asta e pt aia chiori.....scrie k ai omorat-o dar defapt ea are viata plina....LOL

si mie imi place Photoshop asta smile.gifeusa_clap.gifeusa_clap.gif

Pacat ca nu vezi tu bine eusa_whistle.gif Ia uita-te in poza viata full e la GIANT WHITE TIGER si nu TIGER GIRL wink.gif

Posted

Pai l-am comprimat din 600 mega la 44 mega sa se intelega totusi ceva de acolo...Uita-te si la videoclipuri de 3 min sunt 70 mega

Posted

e vreunu care foloseste BOT pe silkroad...? heh... presupun ca acuma o sa ziceti ca sunt botter:)) sign12.gif

TOT va dati mari ca ati omorat pe TG... cand io am participat si la Isutaryu si la Ureuchi... care murea de mana mea dak nu veneau tot guildu DreamZ.... asta a fost cand jucam pe Aege.... am lvl 48 acolo..... acuma sunt pe Venice..... si sunt cel mai vechi in joc mai mentionez odata.... caci sunt cam primul roman care a jucat SRO.... nu ma dau mare stati calmi.... vreau sa zic ca stiu fff multe... despre... el....

Posted

cand io am participat si la Isutaryu si la Ureuchi... care murea de mana mea dak nu veneau tot guildu DreamZ.... asta a fost cand jucam pe Aege.... am lvl 48 acolo.....

Heh vad cat cunosti tu jocul eusa_whistle.gif Am lvl 55 imbracat cu iteme SoS pe mine cu glavie crit 10 +3 Si Isatyur-asa e numele monstrului(trebuia sa sti daca joci de atata vreme si l-ai vazut e nume diferit fata de cel care scrie pe mijlocul ecranului)- imi dadea 2.5k si eu ii dadeam 1600 dmg si tu imi spui ca la lvl 48 il omoreai cu mana ta? blink.gif Hai mai fi serios si nu mai da cu pumnu in piept ca nu iti sta bine mai ales cand o dai atat in bara cu cele spuse sign12.gif Ah da si numele este Uruchi,dar la experienta ta.... wink.gif

Posted

Probabil a auzit si el de ei , eh asta e , si minciuna este o vb 24.gif , uita-te pe paginile anterioare ca am pus niste poze cu uruchi ( asa se scrie nu Ureuchi ) , vezi catzi sunt la el si dupa zii ca tu te duceai si il omorai singur la lvl 48 eusa_doh.gif

Posted

Eh sunt doar 55 full str+glavie,dar acu ma apuc de l2 cu baietii smile.gif Poate o sa revin cand ma plicti de l2,ca acum sunt plictisit de SRO tongue.gif

Posted

1. salutare....sunt ex-Shang_Yang.....printre romani cred k eu sunt cel mai mare tongue.gif (nu sufar de mine)... sunt lvl 61 BOW si COLD, Pure str smile.gif

2. scuze k nu am vazut k de fapt scrie WHITE TIGER GIANT tongue.gif.....oricum e simplu sa faci o poza daia (bv tie dc ai dat ultima lovitura si ai omorat-o)

3. Las-o draq de treaba k la lvl 48 iti da una ISYUTAREU de cazi.......eu ii dau ceva ceva damage cu arcu de 60, la lvl 61 cat am....in rest la 48 il omori pe TG si URECHI......gluma gluma da nu prea cred k rezistai tu la ELITE sau YETI smile.gif))) deci minte la alta poarta

Posted

by the way avem si noi un mic site si forum cu guildul TechArmy si UNION : www.techarmy.ro

scuze dc nu imi este permis sa fac reclama dar vreau sa va faceti o idee despre noi smile.gif ce lvl avem si ce " soi " suntem dc suntem BUN sau RAU tongue.gif

Posted

oricum e simplu sa faci o poza daia (bv tie dc ai dat ultima lovitura si ai omorat-o)

daca tu zici asta si esti level 61, atunci marmota ce level e ? BangHead.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...