[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Si io am gasit bot merge perfect free....o sa apara vers. pt 1.117 azi deci baietii bft :beer: :dance: gata cu statu' pana innebunim :comp1:
Vlad Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 rapperstyle give me the bot pls ;)) zi id-u tau sau adauga-ma: vldmihalache THX! :P
Xellos Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ceva nu e in ordine... ce s-a intamplat cu atmosfera "we hate botters ! anti-boting 4 life" ?shit... nu mai merge din cauza update-ului :(
BeautifulMind Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Da ... trebuie sa apara pentru noua versiune
The Dash Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dintrodata toata lumea e botceva nu e in ordine... ce s-a intamplat cu atmosfera "we hate botters ! anti-boting 4 life" ?shit... nu mai merge din cauza update-ului sad.giftotal adevarat...ceva sa intamplat....inainte mai toata lumea, "ce rost are dak nu joci u si lasi un preogram" si chestii dinastea si acuma sau razgandit....se pare k vatzi lasat ispitit de bot :P........nimeni nu mai e legit se pare....its sad :(
SimplySimple Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 i'm still a legit...dar pur si simplu lumea nu mai are timp de sro..d-aia toti se fac botteri..si am devenit si eu unul din playerii fara timp.. :( asa ca in curand bag bot si premium(bot platit 8$/200h) asta e.. oricum...vorba tovarasului meu MojoJodon:"LEGITS FTW!" Bafta all :tiphat: PS-cei care vreti acest bot:www.botsmall.com
{Strik3} Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Aparu' update + crack la tbot deja..going smooth :P
EvilToileT Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 unde unde unde strik3 trimite si mie un PM cu siteu cu tbot si crack... :P
Firefly Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 tocmai am facut quest-ul cu goria cu unu' de lvl 36(Eu sunt 45).goria e quest boss mob de lvl 40.L'am omorat in cam 13 min..folosit zerk scroll urile.dupa ce l'am omorat mi'a dat 723k xp si 43k sp.curios cat imi dadea daca nu'l luam si pe ala cu mine..aveam nevoie de un party ca sa ma teleportez..si ala facea quest-ul si el pe acolo.
NexTLeVeL Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 i'm still a legit...dar pur si simplu lumea nu mai are timp de sro..d-aia toti se fac botteri..si am devenit si eu unul din playerii fara timp.. :( asa ca in curand bag bot si premium(bot platit 8$/200h) asta e.. oricum...vorba tovarasului meu MojoJodon:"LEGITS FTW!" Bafta all :tiphat: PS-cei care vreti acest bot:www.botsmall.com ete ce apare daca intru pe site Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.! (virusat) ce usor poate sa va fure cont urile ...
Mallkor Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 total adevarat...ceva sa intamplat....inainte mai toata lumea, "ce rost are dak nu joci u si lasi un preogram" si chestii dinastea si acuma sau razgandit....se pare k vatzi lasat ispitit de bot crezi ?
asdfg11 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nextlevel esti fraiernormal crezi ca powerlevelingu e legal?joymax e de acord cu ce fac ei?leo fi spus la aia de la google sa faca cevaok tu nu intra pe site lasai pe restu sa intree cel mai safe site e siteu oficial de bot
The Dash Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 crezi ?nu cred....sunt sigur.....si urac astaCine va mai ramane legi in acest joc.....poate LADRAQ k este deja lvl 80 legit, dar cred k, cand o sa se bage 90cap o sa inceapa si el sa boteze :(
wine Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nu cred....sunt sigur.....si urac astaO sa le treaca lor :)
The Dash Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 de fapt krek o sa se obisnuiask cu viatza usoara de boter si o sa ramana asa.....crad
defiler666 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nu cred....sunt sigur.....si urac astaCine va mai ramane legi in acest joc.....poate LADRAQ k este deja lvl 80 legit, dar cred k, cand o sa se bage 90cap o sa inceapa si el sa boteze :(Urat din partea ta sa crezi lucruri dinastea despre altcineva pe care nici nu il cunosti.Ai grija sa nu te apuci tu de bot inaintea noastra...
The Dash Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Urat din partea ta sa crezi lucruri dinastea despre altcineva pe care nici nu il cunosti.Ai grija sa nu te apuci tu de bot inaintea noastra...am zis cred...esti chior???iatzi ochelari :ceuameni: stiu k LADRAQ e legit dar banuiesk o sa sai se plict si el k de aucma pana la lvl 90 o sa fie zooper greu......nam zis 100% doar o banuiala
BeautifulMind Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ce ma sfatuiti pe un char cu Bow ce sa folosesc light sau cold ?
wine Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 am zis cred...esti chior???iatzi ochelari :ceuameni: stiu k LADRAQ e legit dar banuiesk o sa sai se plict si el k de aucma pana la lvl 90 o sa fie zooper greu......nam zis 100% doar o banuialaHmm cred ca tu esti cel cu probleme(mai ales gramaticale).Cat despre LADRAQ eu unul prefer sa nu imi dau cu parerea despre oamenii care nu ii cunosc.P.S Tre sa fii prost daca ai fost legit 80 de lvle si inca 10 sa incepi sa botezi...@razvan cold e bun pentru mobi deoarece le da freeze dar are si buffurile de mama , mama ;)
BeautifulMind Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Deci este Bow (char chinez) nu crossbow (european)
defiler666 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 am zis cred...esti chior???iatzi ochelari :ceuameni: stiu k LADRAQ e legit dar banuiesk o sa sai se plict si el k de aucma pana la lvl 90 o sa fie zooper greu......nam zis 100% doar o banuialaAm zis "urat din partea ta sa CREZI" tie ti-ar trebuii o pereche de ochelari , copil fara viata.Tu nu ar trebuii sa crezi nimic despre cineva pe care nu cunosti si mai ales sa iti dai cu parerea...
The Dash Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Deci este Bow (char chinez) nu crossbow (european)e bun cold k dupa ce k tragi de la departare ii si incetinesti sau inchetzi asa k e bine, dar eu tzias sugera fire pt k u te bazezi pe crit si fire are dmg mai mare la imbue si ai si buff de pht dmgEdit: defiler666 park u nu tziai dat atat cu parerea....ba chiar de foarte multe ori....chiar acuma spunandumi copil fara viatza......mai gandestete la ce spui k sigur te refereai la tine
Aldguth Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nope, se referea la tine iti spun eu This was a ironical phrase sau cel putin asta ar vrea ^_^. Now stop flaming damn weasel.
asdfg11 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jocul e prea geu toata lumea stie asta chiar si cei de la joymax deaia nu prea au treaba cu botii cand se baga lvl 90 da 100.. poti buta fara grija ca nu te baneaza nimeni