Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sincer eu cand m-am uitat la skillurile de warlock , nu mi s-au parut foarte bune , dar cred ca voi schimba pe wizard , cica are defensul cel mai mic dar am vazut playeri care rupeu vreo 3 mobi in jurul lor cu ceva explozie :o

Posted

vreti sa vedeti rogue ? eu sunt 2 handed warrior..am de gand ca mai tarziu,pe la lvl 60 sa bag si sword+shield ,daca am sp..cam greu cu farmingul.Lvl 45,gap de 5..luam 850xp cu 170 sp.Editat: normal iau 1700xp cu 101SP.Cred ca o sa astept sa fac lvl 49..si dau mastery inapoi la 40 si fac farming cu gap 9 si gata.Sper sa dea un raport bun la gap 9.

Dupa ce am vzt filmuletzul asta..m'am cam ofticat ca nu am facut rogue dar..sa vedem ce poate si warrior-ul.

va las sa vedeti voi..nu prea ai crede daca nu vezi.

dak e asa de tare dc rupe noobi pe int ? :P

Posted

sincer eu cand m-am uitat la skillurile de warlock , nu mi s-au parut foarte bune , dar cred ca voi schimba pe wizard , cica are defensul cel mai mic dar am vazut playeri care rupeu vreo 3 mobi in jurul lor cu ceva explozie :o

Sunt skillurile de la earth... E foarte greu de crescut wizz...Am wizz si stiu cum e cand stai in party si dai cel mai mare dmg si vin mobii pe tine cand la lvl 40 ai doar 1300 hp si dintr-o data te trezesti cu gura in pamant.... extrem de mare dmgu,dar trebuie sa stai mereu la mobi cu 3-4 lvle mai mici decat tine sa rezisti ;)

Posted

vreti sa vedeti rogue ? eu sunt 2 handed warrior..am de gand ca mai tarziu,pe la lvl 60 sa bag si sword+shield ,daca am sp..cam greu cu farmingul.Lvl 45,gap de 5..luam 850xp cu 170 sp.Editat: normal iau 1700xp cu 101SP.Cred ca o sa astept sa fac lvl 49..si dau mastery inapoi la 40 si fac farming cu gap 9 si gata.Sper sa dea un raport bun la gap 9.

Dupa ce am vzt filmuletzul asta..m'am cam ofticat ca nu am facut rogue dar..sa vedem ce poate si warrior-ul.

va las sa vedeti voi..nu prea ai crede daca nu vezi.

Intradevar are damage mare si skilurile sunt foarte misto dar in filmulet doar ataca nu e si atacat sa vedem cat rezista .

Posted

Intradevar are damage mare si skilurile sunt foarte misto dar in filmulet doar ataca nu e si atacat sa vedem cat rezista .

nu prea mult ,iti spun eu.adica nu ca e varza..ca totusi,e pure str..dar nu e foarte rezistent...daca e sa'l comparam cu un warrior sword/shield..oricum vazusem acum cateva zile la vanat unu'..nu stiu ce lvl era..dar omora dintr'un hit maimutele de lvl 37-38 .. ~3-5k dmg.Statea pe loc,porcusorul colecta drop-urile si el omora continuu.ori avea bot..ca schimba tintele extrem de rapid.Oricum cu range'ul la xbow de 18m intr'un spawn spot klumea nu prea trb sa te deplasezi cu xbow-ul.nu e rau oricum..la inceput cu rogue ai facut bani din masti..ai si skill-uri cu dmg bun...nu e asa rau rogue-ul.

Guest Nocturnas
Posted

pai vezi k primul rand de skiluri este un rand de pasive....crestele pe TOATE la max

Bun...ms mult pt sfat...da nuj sigur dak ai inteles.

Nu e problema ca nu-mi apare nik in sens de "not upgraded enough" si tre sa mai cresc la fire spirit...nu...pur si simplu ramurile fire si lightning nu-s acolo....am doar 4 in loc de 6.

Nu am putut sa gasesc pe nicaieri raspunsu la problema asta si ma cam seaca :comp1: ,mai ales acu cand imi spui sa fac up la toate passive-urile, pe cand aia de lvl 4 au si fire si lightning :hair: .

Again sry for the newbisms

Posted

Bun...ms mult pt sfat...da nuj sigur dak ai inteles.

Nu e problema ca nu-mi apare nik in sens de "not upgraded enough" si tre sa mai cresc la fire spirit...nu...pur si simplu ramurile fire si lightning nu-s acolo....am doar 4 in loc de 6.

Nu am putut sa gasesc pe nicaieri raspunsu la problema asta si ma cam seaca :comp1: ,mai ales acu cand imi spui sa fac up la toate passive-urile, pe cand aia de lvl 4 au si fire si lightning :hair: .

Again sry for the newbisms

Incearca sa faci alt char. sa vezi daca pe celalat iti apar.Ce lvl ai de renunti asa greu ? :D

Guest Nocturnas
Posted

Incearca sa faci alt char. sa vezi daca pe celalat iti apar.Ce lvl ai de renunti asa greu ? :D

Nu era vorba de lvl ca in 2 3 ore se face la loc (un prick de 13) aveam doar anumite obligatii...si in plus nu are rost sa-l fac iar pt ca am facut deja vreo alte 12 charactere pe care ulterior le-am sters si p-alea...la NICI o clasa rasa masa ce-o fi...la skill n-am decat 4 ramuri

Guest Nocturnas
Posted

[Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspections occur every Tuesday.

Inspection Period : 8/14/2007 15:00~19:00 Silkroad Standard Time(4 hour duration)

[Patch]

- Database backup

Acu Silkroad Standard time ii 16:31...mai avem de asteptat 2 ore jumatate...aproximativ

Guest Nocturnas
Posted

Bun...si cu toate astea nimeni nu mi-a raspuns la intrebare...dc am doar 4 ramuri la skills? :(

Posted

in film mai pe la sfarsit e un nuker de 42+ si parca il omoara dintr-o lovitura.

oricum rogue nu e tanc. te faci inv te duci pe la spate si omori. toate caracterele au avantaje si dezavantaje altfel nu se poate.

Posted

in film mai pe la sfarsit e un nuker de 42+ si parca il omoara dintr-o lovitura.

oricum rogue nu e tanc. te faci inv te duci pe la spate si omori. toate caracterele au avantaje si dezavantaje altfel nu se poate.

+1 :> oricum e clar cine au dmg-ul cel mai mare si cine sunt cei mai buni tankeri.Rogue e aproape pe la mijloc cred.

Hopa..update mic..veriunea 1.117.curios daca o sa mearga botii.daca nu..nu tine mult

Posted

isrobot! nu este free! care sa mearga perfect! ala free e de tot rahatu e ca dracu se blocheaza e plin de buguri nu are skilluri e de rahat! :tiphat:

in afara de tbot alt bot nu exista!

Posted
=)) acuma cear fi sa vrea toata LM boti pt sro :P cum a mai zis cineva mai inainte cu cateva pagini in acest post: "cautati si depuneti efort pt a gasi un bot bun" :))( imi cer scuze fata cel care a scris si eu nu am scris exact ca el :))
Posted

isrobot! nu este free! care sa mearga perfect! ala free e de tot rahatu e ca dracu se blocheaza e plin de buguri nu are skilluri e de rahat! :tiphat:

in afara de tbot alt bot nu exista!

ups sory tocmai am gasit isrobot care merge perfect :P free

Posted

Yo am gasit bot dar nu mai merge ca s'a facut updateul asta...Defapt ma ajutat un prieten...Deci am mai vazut pe aici oameni care dau idul "luati idu ca sa va dau bot" si cand il adaugi zice sa cauti...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...