Equilibrium Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 @asdfg11: degeaba ca nu-mi merge... imi intra in joc da nu se intampla nimik
asdfg11 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 iati cele mai noi drivere atunciwindows xp sp2 cu updateurile la zi si nu cred ca mai ai probleme
Andreas_good Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Imi mere dupa ce am dat rst la PC!!!SUPER!!!Ma duc sa fac lv 38 :DCa am 62 % :D
The Dash Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mor de ciuda...de 2 sapt nam mai jucat silk..........stf de placa video....k mi sa stricat
flo17 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 stie careva unde gasesc un bot pt gold ?? sa fac bani de niste tzoale klumea ;))
Firefly Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 stie careva unde gasesc un bot pt gold ?? sa fac bani de niste tzoale klumea ;)) Tu crezi ca trb bot special pt gold ? Doar nu crezi ca incepe sa sape in pamant dupa aur.Iei un bot normal si te duci la mobi pe care'i rupi dintr'o lovitura dar sa nu fie prea departe de lvl-ul tau..si sa fie zona densa..si omori acolo.
Rocket Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ii ceva inspectie ? de fiecare data cand incerc sa intru in launcher imi scrie : The server is undergoing inspection or update for more information view www.silkroadonline.net
Xellos Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 stie careva unde gasesc un bot pt gold ?? sa fac bani de niste tzoale klumea ;))iei un bot normal si il setezi astfel :(sa fie pure str cu armor)nu foloseste nici un skill, sta la monstrii cu physycal damage, foarte slabi (ca sa ii bata doar cu clicku) si il pui sa adune tot de pe jos (nu ai nevoie de nimic in inventar)evident setezi botul sa puna itemele si elixirele in storage si alchemy items sa le vanda.tot ce cheltui este repair-ul de la blacksmith.@rocket, mie imi merg serverele
Guest Nocturnas Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 O intrebare de newb as avea si eu...am un char ieuropean (pe care o sa-l refac) wizard.La skill la wizard imi apar doar 4 ramuri force nature earth si cold...where the naiba fac rost de fire si lightning?Am inteles ca-i necesara o carte ceva (??)...a bit more newbish da as vrea un raspuns pls.ms
Vlad Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 iei un bot normal si il setezi astfel : (sa fie pure str cu armor) nu foloseste nici un skill, sta la monstrii cu physycal damage, foarte slabi (ca sa ii bata doar cu clicku) si il pui sa adune tot de pe jos (nu ai nevoie de nimic in inventar) evident setezi botul sa puna itemele si elixirele in storage si alchemy items sa le vanda. tot ce cheltui este repair-ul de la blacksmith. @rocket, mie imi merg serverele si de unde iei u un bot asa destept?
The Dash Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 O intrebare de newb as avea si eu...am un char ieuropean (pe care o sa-l refac) wizard.La skill la wizard imi apar doar 4 ramuri force nature earth si cold...where the naiba fac rost de fire si lightning?Am inteles ca-i necesara o carte ceva (??)...a bit more newbish da as vrea un raspuns pls.mspai vezi k primul rand de skiluri este un rand de pasive....crestele pe TOATE la max
asdfg11 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 daca vreti sa aveti un cha european tare facetiva warlock are ff multe magii de imobilizare : sleep,stun numai stiu ce da are multedamage pe secunda are un fel de life steal care e foarte foarte bun chai daca auto potu e de 15 secundeare shield ..eu zic ca e printre cei mai tai la pvp
Vlad Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 da stiu.. am facut un pvp cu un warlock.. ma facut una doua din cauza ca avea stunt alea alea..
The Dash Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 e nasol....miam facut si eu unu si e nasol....cel mai bine sa facetzi ori 2h swoed ori wizard, dar tot chinese sunt cei cu mai multe skiluri asa k stik 2 the chinese
Rocket Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 daca vreti sa aveti un cha european tare facetiva warlock are ff multe magii de imobilizare : sleep,stun numai stiu ce da are multedamage pe secunda are un fel de life steal care e foarte foarte bun chai daca auto potu e de 15 secundeare shield ..eu zic ca e printre cei mai tai la pvpma gandeam eu ca warlocku ii bun la ceva , dar ce ziceti de un euro tanker pe sword + shield ??
The Dash Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 sincer nush ce sa zic k nam jucat cu el dar cik are multe de indepartat tzinta......poate o fi bun mai ales k are si scut....echivalent la blader numa k are 20sec delay
The Wizard Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 euro e facut ca sa joci in party sau mai pe scurt sa fie unu in spate sa iti dea heal.cred ca 75-80% din caracterele europene sunt wizard cum sar mai multi mobi pe vreunu moare imediat. nu joaca toti in party. de rogue ce parere aveti?e unu pe langa mine face quest si da dmg frumusel. am vazut si niste hoti stateau inv si cand venea hunteru sareau pe el. atunci am vazut si io team play. era unu cu 2h sword care avea marfa, tanca si 2 rogue inv
flo17 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 iei un bot normal si il setezi astfel :(sa fie pure str cu armor)nu foloseste nici un skill, sta la monstrii cu physycal damage, foarte slabi (ca sa ii bata doar cu clicku) si il pui sa adune tot de pe jos (nu ai nevoie de nimic in inventar)evident setezi botul sa puna itemele si elixirele in storage si alchemy items sa le vanda.tot ce cheltui este repair-ul de la blacksmith.@rocket, mie imi merg serverelems de idee dar dak imi fac ii las gap 9 si bag macar skilurile pasive :D
Vlad Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ms de idee dar dak imi fac ii las gap 9 si bag macar skilurile pasive :Dsi de unde ai botu?
Firefly Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 vreti sa vedeti rogue ? eu sunt 2 handed warrior..am de gand ca mai tarziu,pe la lvl 60 sa bag si sword+shield ,daca am sp..cam greu cu farmingul.Lvl 45,gap de 5..luam 850xp cu 170 sp.Editat: normal iau 1700xp cu 101SP.Cred ca o sa astept sa fac lvl 49..si dau mastery inapoi la 40 si fac farming cu gap 9 si gata.Sper sa dea un raport bun la gap 9. Dupa ce am vzt filmuletzul asta..m'am cam ofticat ca nu am facut rogue dar..sa vedem ce poate si warrior-ul. va las sa vedeti voi..nu prea ai crede daca nu vezi.
EvilToileT Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 woooo ce tarei da o lovitura sau max 3 si la fakut eeee :cool2:
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Exista bot moca care merge ok?Pt. ca eu nu am carte de credit valida pt. a efectua plati online si nu pot sa-mi iau credite.. 10$ amarati.Care aveti bot free datimi sim ie un pm pls ca m-am saturat sa tot dau pe ei...la lvl 53 pe venice nuker e cam plictisitor si nici nu am silk.Thx and bft la lvl si farming
Firefly Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 maine de la 9 dim pana pe la 1 e inspectie..bine ca mereu spun ca tine nu stiu cat...de regula tine mai putin dar cine stie..