Equilibrium Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mustar parca ai zis sa-ti dam add :) pt crackmai functioneaza?
{Strik3} Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 daca ajunge botu free la toata lumea adio servere populated Nu e adevarat :)Nu botii normali sunt cauza serverelor full.. ci botii clientless. Botii normali(si buni)free au aparut cam a doua zi dupa Euro update :) si totusi uite ca serverele sunt tot populated..Cand o sa fie cracked si clientlessu atunci apar problemele :(
asdfg11 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 pariu?serverele au o limitapeste cateva zile apare softmod..e clar
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Re baieti...survolam pe un site de powerlevelinv si am dat peste silkroad gold..100 de mil 49 de $ sau cam asa cv.A luat cineva?E scam?Ca mi-as lua si eu :D
The Dash Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mai dar ce sunt chestiile ellea din spate de seamana cu steagu de 1m de trade sunt in boza lua asdf sau cu.m il cheama udne se gasesc a icneput am crezut ca sunt elea de trade a 1m de unde lea ia???// mai sunt??????pai ala e dragon flag...potsi satzi pui str si int pe elAlea se gasesc pe servarele in kre a fost eventul cu alea :D :P
Sephiroth Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 cred ca la pvp poate bate glaiveru daca ii da mai multe stun-uri , dar oricum dupa cum stiu bladerii mai mult spammeaza knock-down >_>
mustar_andy Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 pariu?serverele au o limitapeste cateva zile apare softmod..e claralla lam mai avut sil mai am e cel mai tare bot
{Strik3} Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Strik3: iar luai d/c Smuggster: ba Smuggster: stiu ce are Smuggster: cred k slym si heavenly hackuiesc iar serverele Smuggster: :surprised: Smuggster: orasele se vor numi XSTEAM1 Smuggster: XSTEAM2 Smuggster: iar pe cer va scrie Smuggster: XSTeam-JOymax:1-0 omfg..
asdfg11 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 in vise poate.. nu au cum sa le hackuiasca si sa faca un bot calumea in VB nu in autoit daca sunt asa buni sau un crack pentru isrobot daca nu pot face atata lucru ce sa mai hackuiasca severele :)
BeautifulMind Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Doresc si yo un bot bun.. care a fost testat daca mil poate trimite cineva il rog sa ma adauge in lista : razvan_nightfire
Equilibrium Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 razvane sincer si eu caut demult un bot si se pare ca nimeni nu imi da, nici macar mustar ala nu imi da crack-ul... o sa fie foarte greu sa cauti.Bafta!
b1ackic3 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Si eu i-am dat ADD lui mustar andy ala in messenger dar nu raspunde , ori e prost ori retardat nu stiu ce sa zic , ii dau buzz si iese de pe mess , e clara treaba , si eu caut un bot bun .. dar e greu sa gasesti .
asdfg11 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ma da voi vreti bot asa numa fara sa munciti deloc? cautati mult si bine daca stiti unde sa cautati gasiti fara sa dati de porcarii
Equilibrium Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 pai da spune si tu pe unde sa cautam... fara sa dam de porcarii, sincer eu am cautat un bot bun de vreo 3 luni, caut la ei de mi-au iesit pe ochi
KoBrA9315 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Uite .... ma bate gandul sa imi vand contul la silkroad lvl 47 nuker.... nu are sos pe el..... are porc in storage (Fara Zile ) nu prea are bani..... Pure INT nici macar 1 punct la STR.... ce ziceti cat as putea lua pe el????
b1ackic3 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 eu am gasit un bot dar nu stiu sa il folosesc e prea complicat tre sa imi explice unu pas cu pas.. parca tbot ii zicea .. oricum e greu ..
KoBrA9315 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ma.... voi o sa luati un ban de numa ati uitat de chestia aia ca nu mai ai voie sa bootezi ca iei ban direct? -.- Uite .... ma bate gandul sa imi vand contul la silkroad lvl 47 nuker.... nu are sos pe el..... are porc in storage (Fara Zile ) nu prea are bani..... Pure INT nici macar 1 punct la STR.... ce ziceti cat as putea lua pe el???? raspundeti si la intrebarea asta
asdfg11 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nu iei 50$ pe elas putea sa dau pariu ca nu iei ban daca butezipe joymax nu ii intereseaza de boti mai dau si e ban din 2 in 2 luni sa vada lumea ca fac ceva.. defapt isi baneaza botii de gold
{Strik3} Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cea mai mare vrajeala...sunt prea multi playeri ca sa ii poata supraveghea pe toti..principala lor modalitate de a bana este sa puna gm-ii sa supravegheze playerii si din cate am auzit nu se da ban decat daca te-au prins 3 gm diferiti bottand.. deci ce sanse sunt ?! :surprised:Daca ia cineva ia cei de 75+ care sunt raportati de alti jucatori invidiosi si cei cu nume gen asfgoahgsgfaMai era un zvon conform caruia daca botai si nu cumparai silk erai banat imediat...alta tampenie
Equilibrium Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zvonu numaru 2, acela cu "dak butai si nu cumparai silk" este cam adevarata :), deci eu iti garantez ca e foarte adevarata!
asdfg11 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 pariu ca in maxim 5 minute iti pot spune daca cineva e bot sau nu?uitanduma la eldaca ce zici tu e adevarat inseamna ca gm-ri sunt tampiti rau idioti deabinelea nu?ii elimini unul cate unul devin din ce in ce mai putini e simplu dar costa bani..daca m-ar face pe mine gm as curata serverele una douain plus dupa ce leas goli cati clienti crezi ca ar mai avea joymax?joymax sar putea deghiza intrun player oarecare dar asa nu ar fi corect nar avea dovezi impotriva ta...lumea asa crede ca daca iei silk nu iei ban si cam asa e nu am vazut pe absolut nimeni pe care o luat silk sa ia ban si din cate caractere am facut eu unu singur a luat ban pe ala nu am avut silk era de lvl 52btw cati dintre voi ati vazut gm deadevaratelea?
Equilibrium Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ma sincer eu nu am vazut si nici nu ma intereseaza... din cate vad multi care ii observa la mobi sau plimbanduse se lauda rpd dand un global de genu: " yey [GM]BlaBla is behind me YEY!!!! )" si mai multe feluri de msg de genu de mai sus. Is imbracati in ciocolata de sunt asa entuziasmati? Nu am decat un costum albastru care ii deosebeste de ceilalti... Deci nu i-am vazut si nici nu ma intereseaza.