Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

daca ajunge botu free la toata lumea adio servere populated

Nu e adevarat :)

Nu botii normali sunt cauza serverelor full.. ci botii clientless. Botii normali(si buni)free au aparut cam a doua zi dupa Euro update :) si totusi uite ca serverele sunt tot populated..

Cand o sa fie cracked si clientlessu atunci apar problemele :(

Posted

mai dar ce sunt chestiile ellea din spate de seamana cu steagu de 1m de trade sunt in boza lua asdf sau cu.m il cheama udne se gasesc a icneput am crezut ca sunt elea de trade a 1m de unde lea ia???// mai sunt??????

pai ala e dragon flag...potsi satzi pui str si int pe el

Alea se gasesc pe servarele in kre a fost eventul cu alea :D :P

Posted

Strik3: iar luai d/c

Smuggster: ba

Smuggster: stiu ce are

Smuggster: cred k slym si heavenly hackuiesc iar serverele

Smuggster: :surprised:

Smuggster: orasele se vor numi XSTEAM1

Smuggster: XSTEAM2

Smuggster: iar pe cer va scrie

Smuggster: XSTeam-JOymax:1-0

omfg..=))

Posted

in vise poate..

nu au cum sa le hackuiasca =))

si sa faca un bot calumea in VB nu in autoit daca sunt asa buni sau un crack pentru isrobot daca nu pot face atata lucru ce sa mai hackuiasca severele :)

Posted

Si eu i-am dat ADD lui mustar andy ala in messenger dar nu raspunde , ori e prost ori retardat nu stiu ce sa zic , ii dau buzz si iese de pe mess , e clara treaba , si eu caut un bot bun .. dar e greu sa gasesti .

Posted

Uite .... ma bate gandul sa imi vand contul la silkroad lvl 47 nuker.... nu are sos pe el..... are porc in storage (Fara Zile ) nu prea are bani..... Pure INT nici macar 1 punct la STR.... ce ziceti cat as putea lua pe el????

Posted

ma.... voi o sa luati un ban de numa :| ati uitat de chestia aia ca nu mai ai voie sa bootezi ca iei ban direct? -.-

Uite .... ma bate gandul sa imi vand contul la silkroad lvl 47 nuker.... nu are sos pe el..... are porc in storage (Fara Zile ) nu prea are bani..... Pure INT nici macar 1 punct la STR.... ce ziceti cat as putea lua pe el????

raspundeti si la intrebarea asta

Posted

nu iei 50$ pe el

as putea sa dau pariu ca nu iei ban daca butezi

pe joymax nu ii intereseaza de boti mai dau si e ban din 2 in 2 luni sa vada lumea ca fac ceva.. defapt isi baneaza botii de gold

Posted

Cea mai mare vrajeala...sunt prea multi playeri ca sa ii poata supraveghea pe toti..principala lor modalitate de a bana este sa puna gm-ii sa supravegheze playerii si din cate am auzit nu se da ban decat daca te-au prins 3 gm diferiti bottand.. deci ce sanse sunt ?! :surprised:

Daca ia cineva ia cei de 75+ care sunt raportati de alti jucatori invidiosi si cei cu nume gen asfgoahgsgfa

Mai era un zvon conform caruia daca botai si nu cumparai silk erai banat imediat...alta tampenie

Posted

pariu ca in maxim 5 minute iti pot spune daca cineva e bot sau nu?uitanduma la el

daca ce zici tu e adevarat inseamna ca gm-ri sunt tampiti rau idioti deabinelea nu?

ii elimini unul cate unul devin din ce in ce mai putini e simplu dar costa bani..

daca m-ar face pe mine gm as curata serverele una doua

in plus dupa ce leas goli cati clienti crezi ca ar mai avea joymax?

joymax sar putea deghiza intrun player oarecare dar asa nu ar fi corect nar avea dovezi impotriva ta...

lumea asa crede ca daca iei silk nu iei ban si cam asa e nu am vazut pe absolut nimeni pe care o luat silk sa ia ban si din cate caractere am facut eu unu singur a luat ban pe ala nu am avut silk era de lvl 52

btw cati dintre voi ati vazut gm deadevaratelea?

Posted

Ma sincer eu nu am vazut si nici nu ma intereseaza... din cate vad multi care ii observa la mobi sau plimbanduse se lauda rpd dand un global de genu: " yey [GM]BlaBla is behind me YEY!!!! :)))" si mai multe feluri de msg de genu de mai sus. Is imbracati in ciocolata de sunt asa entuziasmati? Nu am decat un costum albastru care ii deosebeste de ceilalti... Deci nu i-am vazut si nici nu ma intereseaza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...