Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si dak nu e asa atunci cum e?? ia aratami mie teoria ta de noob.......sa vad

parerea mea este k asa se calculeaza...........dmg kre il faci naked - phy sau mag def, si dak este atacat cu amandoua atunci se pune cu %, dar e prea complex sa intzelegetzi voi...asai??

Posted

daca dai cu nuke iti creste dmg de la nuke cu cat ai mag balance si daca dai cu skill (oarecare , care are phy atack ) iti creste dmg-ul cu cat ai phy balance , duh !

de ce au mai bagat Rok Mountain daca nu putem merge acolo ? >.< pe harta ma refer...

Posted

parerea mea este k asa se calculeaza...........dmg kre il faci naked - phy sau mag def, si dak este atacat cu amandoua atunci se pune cu %, dar e prea complex sa intzelegetzi voi...asai??

SRY dar tot imi da erori si imi apare asa :(

Posted

daca dai cu nuke iti creste dmg de la nuke cu cat ai mag balance si daca dai cu skill (oarecare , care are phy atack ) iti creste dmg-ul cu cat ai phy balance , duh !

de ce au mai bagat Rok Mountain daca nu putem merge acolo ? >.< pe harta ma refer...

Din cate stiu acolo apare Roc... ( parca e mobu unicat de lvl 100 nush sigur).

Si pe plansa aia sunt mobi de 80+ deci cand se va face upgrade la lvl 90 se va da drumu si acolo.

Nu sunt sigur dak asa e, eu doar mi-am spus parerea.

Posted

lol =)) poza asta e de mult facuta. am uitat sal steg si pe ala oricum nu conteaza

da joc pe red sea

eu stiam doar cum se calculeaza damageul final de la character ?

damageu armei* reinforceul+ nu mai stiu ce sau sau * nu stiu ce si mai e si masteiu care iti da damage in plus

damageul care il dai cu un skill se calculeaza altcumva..

in orice caz asa se calculeaza si defenceul final

reinforceu e important si el

a da si mai sunt si accesoriile care sunt foate importante..

Posted

:cool2: mijto charu tau de cand joci sro??????? eu am lvl 53 decamdata si estea al 3 char al meu am mai avut un glavier de 39 un nuker de 47 si iar glavier de 53 aproape 54 vara asta miam propus sa fac lvl 60 astazi nam facut lvl ca vreau sa fac bani de glavie 56+6

me the best

Posted

Vad ca din ce in ce mai multi joaca cu boti. Si joymax le permite deci nu inteleg de ce nu am juca si noi . As vrea si eu un bot pt euro care sa mearga ( no $ sau keyloggers etc) . Imi place jocul insa nu am timp sa il joc 1 an ca sa vad cum e skillul la lvl 50 sau sa omor un uniq etc . Daca vreti sa mi dati mersi.. daca nu...tot mersi. salut :)

Posted

Vad ca din ce in ce mai multi joaca cu boti. Si joymax le permite deci nu inteleg de ce nu am juca si noi . As vrea si eu un bot pt euro care sa mearga ( no $ sau keyloggers etc) . Imi place jocul insa nu am timp sa il joc 1 an ca sa vad cum e skillul la lvl 50 sau sa omor un uniq etc . Daca vreti sa mi dati mersi.. daca nu...tot mersi. salut :)

dak vrei cauta pe google.. da gasesti rpd si iei ban si mai rpd.. bafta :banana:

Posted

dak vrei cauta pe google.. da gasesti rpd si iei ban si mai rpd.. bafta :banana:

Da e adevarat gasesti foarte rpd bot-ul... dar numa pe bani, pe net nu gasesti fara bani... cel putin eu cand am cautat azi sa vad dak gasesc cum a zis keltzy( fara bani) nu am gasit, poate aveti voi mai mult noroc.

Posted

:( sincer am cautat si am gasit tbot0522 ..2 days free ...voi ce bot folositi ? ( ma refer la cei care folosesc ..nu sariti ceilalati ca vreau sa vad cum e cu bot , ms ) poate imi dati si mie un pm de unde sa il descarc . 10q ps: in legatura cu banul .. am vazut f multi care au levele mari acum si nu au luat ban

Posted

aia fara ban au cumparat silk............dak cumperi si u esti in sigurantza, dak nu rishti.....bafta

pt asdf11: cred si eu k ai ajuns asa de departe cu bot si silk dar dak vrei sa stii eu nu fol bot si nam cumparat silk in viatza mea.......date u mare in continuare k nu ma impresionezi cu un char botat

Posted

aia fara ban au cumparat silk............dak cumperi si u esti in sigurantza, dak nu rishti.....bafta

pt asdf11: cred si eu k ai ajuns asa de departe cu bot si silk dar dak vrei sa stii eu nu fol bot si nam cumparat silk in viatza mea.......date u mare in continuare k nu ma impresionezi cu un char botat

aha, si uite nivelul de cunostinta =))

pt ceilalti, ati gasit/vazut filme pe youtube despre pvp (euro vs chinese)

Posted

www.bot258.com luatil de aici dar trebuie sa uati si un crack si trebuie facuta o retea sal cautati pe site e free botu va asigur

am intrat pe site am descarcat tbotsro0801 ..am dezarhivat..are mai multe fisiere si un crack 'tbotsro0801" imi apare sa scriu account si " login , load game si exit " .. ce trebuie sa fac? sau de unde iau crack ? ce retea? :D explica si tu plz :tiphat: :tiphat:

Posted

am intrat pe site am descarcat tbotsro0801 ..am dezarhivat..are mai multe fisiere si un crack 'tbotsro0801" imi apare sa scriu account si " login , load game si exit " .. ce trebuie sa fac? sau de unde iau crack ? ce retea? :D explica si tu plz :tiphat: :tiphat:

mah vedeti ca in folderul cu crack e un film in care va arata ce sa faceti faceti ca akolo dupaia deschideti cracku aia cu galben si intrati in bot scrieti useru vostru si dati log in si os a va apara un fel de eroare dati ok si intra setarile se fac de la F5 daca nu va pricepetis a le faceti o sa las niste poze :readthis: dar cand intri in bot sa dai load game si sa alegi silkroadu tau

Guest fajah
Posted

Salut

Ziceti-mi si mie daca vreti ce e mai bine sa fac cu itemurile luate la drop la silkroad, sa le sparg sau sa incerc sa le vand in piata ? Thx

Posted

merita puse la stall doar daca sunt ARME sau SCUTURI +3 sau mai mult (de la lvl 24 in sus)

orice altceva (armuri, bijute) le spargi si aduni elemente

Posted

Nu ii tin partea lui asdf11 dar mai bine cu un char botat si mare ... si sa stii ceva despre sro decat cu unu mic fara bot si pe deasupra sa nu stii nimic despre sro.

Posted

@mustar_andy miam vandut chaul ala .. de o luna si ceva.. pe ala am butat de la lvl 72 pana la lvl 72 am facut manual ca eram prost si am zis ca eu nus botte de atunci mam apucat de botting ; am folosit 5 gturi pe el si 4 luni de munca

pe caracteru european nam cumparat silk (nici nu cred ca o sa cumpa ca nu are rost) si nici nam butat nici nu am jucat caracteu ala daca o atacat.. 100 de mobi..

daca ajunge botu free la toata lumea adio servere populated :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...