Rocket Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 se pare ca nimeni nu face academy pt euro pe Troy :( sau nu le vad eu ... da anyway , caut guild pe troy :P
SimplySimple Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sunt sosun-uri normale ? un nub mi-a spus ca armele cumparate cu honour points au durability mic..daca sunt normale , ofer privilegiul de a ma creste pentru a castiga honour points =)1.sos-lvl 62/som-lvl66/sosun-lvl702.nu sunt chiar normale sunt npc (+0%),si nu pot fi reparate...sunt insa pietre de alchemy pe care le iei tot din storage tot cu honor points si gold,si prin ele ii cresti durability3.smugg...nu cred ca e nimeni impotriva noului sistem...dar cand esti intr-un pt d-asta(nu ma refer academy party de crescut) tre sa mai omori si tu totusi nu sa stai sa-ti faca aia lvl.(desi varianta cand esti afk cu trace si te intorci pt a vedea mai mult exp si sp nu ma deranjeaza :P )
asdfg11 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 3.smugg...nu cred ca e nimeni impotriva noului sistem...dar cand esti intr-un pt d-asta(nu ma refer academy party de crescut) tre sa mai omori si tu totusi nu sa stai sa-ti faca aia lvl.(desi varianta cand esti afk cu trace si te intorci pt a vedea mai mult exp si sp nu ma deranjeaza nu trebuie deloc sa ataci
smuggster Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 asdfg tu cum ai crescut?academy?daca da,cati erati si ce lvl era guardianul si as mai avea o intrebare:la ce monstrii te crestea?adica sa zicem tu erai lvl 20 te ducea direct la monstrii lvl mare sau stateati la monstrii relativ apropiati de lvl tau?
Guest Blaidy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 asdfg tu cum ai crescut?academy?daca da,cati erati si ce lvl era guardianul si as mai avea o intrebare:la ce monstrii te crestea?adica sa zicem tu erai lvl 20 te ducea direct la monstrii lvl mare sau stateati la monstrii relativ apropiati de lvl tau?Cred ca mai mari si eu am intrat intr-un party si am crescut 2 lvl f. greu, faceam de 2 ori mai repede singur lvl o_O
SimplySimple Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 asdfg tu cum ai crescut?academy?daca da,cati erati si ce lvl era guardianul si as mai avea o intrebare:la ce monstrii te crestea?adica sa zicem tu erai lvl 20 te ducea direct la monstrii lvl mare sau stateati la monstrii relativ apropiati de lvl tau?daca monstrii sunt cu 11 lvle mai mare decat tine in auto-share iei exp ff naspa...
EvilToileT Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 am avut lv 20 si a vrut unu dela mn din guild sa ma creasca la penon ...si luam 3 exp .... apropo am ceva interesant pt voi nush dacai adevarat dar vil postez :P O harta Sos/m/sun http://imageshack.us Shot at 2007-08-07
Equilibrium Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Si vrei sa spui ca dak ma duc acolo imi pica la sun-uri si sos-uri, som-uri de nu e sa mai am loc in storage?Eu nu cred ca va pica ceva mia multe SoX-uri acolo.
EvilToileT Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Si vrei sa spui ca dak ma duc acolo imi pica la sun-uri si sos-uri, som-uri de nu e sa mai am loc in storage?Eu nu cred ca va pica ceva mia multe SoX-uri acolo.Asta nush am gasit si eu pe net ma gandeam sal postez.... !!! si un singur lucru nu am zis !!! --> ca osa aveti storage plin de sosuri
Silvinho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 in unele locuri marcate pe harta am gasit si eu sosuri.... anyway... ma ajuta si pe mine cineva???? :D
smuggster Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 sunt locuri in care pica mai des ;) de exemplu bandit den din jangan,nyia din taklamakan etc
Rocket Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ce parere aveti despre warlocku de pe euro ? P.S. mi se pare mie sau ii cam mica harta ? :S
asdfg11 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 speedyz se vede ca nu ai experienta.. e exact opusul la ce ai zismai multe nu zic
The Dash Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 in unele locuri marcate pe harta am gasit si eu sosuri.... anyway... ma ajuta si pe mine cineva???? :Dreinstaleaza jocu....vezi poate mere...dak nu ma uit pe alte forumuri sa vadFaza u SoH: Se numeste seal of honor, nu seal of star/moon/sun si n e neaparat la 70....se ia cu 2 lvl mai mici decat lvl principale (64, 72)2. nu se pot repara doar sa le cresti durabilitatea cu stones care costa bani si honor pts si dak ajunge la durability 0 nu se mai poate folosi deloc3. este varza.....doar dak il modifici u cu stones ar fi bu dar as sugera sa nu pt k un sosun e mult mai bun pt k nu tre sa consumi atatzia bani pe reparare.....cred k e bun soh numa in pvp gw si job war4.asasdfgsdf sau cum te cheama...te lauzi u k stii de academia dar cum draq ai ajuns 64 cu academie cand defapt te creste max pana la lvl 40......????? si dak tot stii u atatea despre SOH ai vazut macar cum arata unu5.smug......trebe sa ataci la mobi cu 11lvl mai mari decat lvl tau k sa iei xp max si asa ar putea sa creazsk cel mai rpd dar dak ai 5 in pty u itzi dai seama ce greu creste (cum zice asdfasdfq k era in pty cu el din academy)6. so tot ce zice adfasdf its bull shitasdfg11, dak stii u atat despre silk si zici k un 2h sword nu poate fi invins cu 1500phy def......dar u itzi dai seama k un glavier da 5000-6000+ dmg nu? adik 5000-1500=3500 (adik destul si dak itzi da si stun kre nu activeaza potziunile si delayul tau......think again
The Connection Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 am instalat si eu Europe sa vad cum e..si ..nah..imi place....am facut un Wizard ...e level 10 momentan si are multe skillpoints..eh..eu am pus punctele numai in fire+ earth .....acum..va intreb...sa pun si pe ice(cold..or whatever) si/sau lightning...as vrea sa pun cold dar cer ajutorul unui expert:P
EvilToileT Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 nu sunt expert dar am si eu un wizzard ed lv 21 iar nu merita sa pui la ice dai foarte mic dmg ...si asa eu am mers pe fire lightning iar cu skillul dela lightning de lv 20 dai dmg mic de vreo 3 ori cam o suta.. cu ice dai cel mai mic dmg... eu zic sa ramai pe fire earth dupaia nush faci cum vrei
asdfg11 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 the dafdassahsa sau cum te cheama nu am crescut in academie pana la lvl 64 nici nu am intrat de la 1 in academie fiindca nu stiam ce face.. sau cei aia am intrat abia pe la lvl 2x am dat graduate abia pe la lvl 43 si btw nu era a mea academia am ajuns lvl 64 in party autoshare fara gt daca nu ma crezi iti cresc unu contra cost asdfg11, dak stii u atat despre silk si zici k un 2h sword nu poate fi invins cu 1500phy def......dar u itzi dai seama k un glavier da 5000-6000+ dmg nu? adik 5000-1500=3500 (adik destul si dak itzi da si stun kre nu activeaza potziunile si delayul tau......think again nu asa se calculeaza :) un glavier normal are cam.. 856 physical defence cu max de phy balance adik 108% si cam cat ia damage? de la un adversar cu arma +5 sa zicem maxim 3.5k crezi ca daca eu vin cu charu meu european si ii dau 541 physical defence ia maxim 3k damage? iti zic eu cat ia ia maxim 600 damage daca nu crezi o sa si fac un video! sati demonstrez ca nu prea le ai cu jocu
The Dash Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 mah da noob mai esti....oricum naveai cum sa folosesti gt k e pty de share si se dezactiveaza duh :dooh: si ces cu fanteziile astea sexuale pe tine mah......u chiar crezi k tzias da numa 600dmg....poate dak as avea o arma npc de lvl 42 si atunci tzias da 1k+.........gandire de noob kre crede k ce dmg isi imagineaza el asa face sau ia........ofaimai gandestete mult si invatza si tu sa gandesti nu sa presupui si sa visezi la ****Inchei discutzia :P
Xellos Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 mai gandestete mult si invatza si tu sa gandestifraza asta ti se potriveste perfect :super:daca tu spui ca 1500 defense = iei damage cu 1500 mai putin , e clar cine e 'nubu'
defiler666 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 mah da noob mai esti....oricum naveai cum sa folosesti gt k e pty de share si se dezactiveaza duh :dooh: Ups...mai nou acum merge ticketul in party share :)un glavier normal are cam.. 856 physical defence cu max de phy balance adik 108%Pe garment poate are in jur de 900 phi defence , dar daca schimbi setul sarputea sa se inverseze rolurile.Sincer nu am vazut ce poate un char. european vs char. chinez ... despre dmg stiu ca e mare , dar sa vedem cum ramane cu delay`ul la pots + stun sau knock-down.
The Dash Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dak voi chiar redetzi k un euro char 2h sword are sanse impotriva la glavie sa facetzi un video si aratatzi. dar nu cu un prieten kre sia luat full npc gear si dupa sami zici k e full+5inafara de glavie.plus k si un nuker zic eu k lar face.....k nah sa zicem k ai u phy def dar mag def pla........Edit: dak u vb de skilul ala kre cred eu mi se pare k nul potzi folosi pe tine
The Connection Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nu sunt expert dar am si eu un wizzard ed lv 21 iar nu merita sa pui la ice dai foarte mic dmg ...si asa eu am mers pe fire lightning iar cu skillul dela lightning de lv 20 dai dmg mic de vreo 3 ori cam o suta.. cu ice dai cel mai mic dmg... eu zic sa ramai pe fire earth dupaia nush faci cum vreio singura parere?nah..k..raman pe fire-earth dar sa va spun sincer...e boring sa fii Wizard...dai cu firebolt-ul in orice si omori tot..sper ca la level mai mare va fi putin mai ,,challenging'' daca nu ..imi fac warrior
asdfg11 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 the dash esti NOOB ai ramas in urma de tot se pare ca tu esti cel cu fanteziile sexuale ai macar un caracter de lvl 80 sa verifici teoria? daca nu .. poti sati ti gura inchisahttp://imageshack.usShot at 2007-08-09iteme +4 toate
Sephiroth Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ai sters numele deasupra capului si in colt sus dar nu l-ai sters la Char details btw nice phy balance ^_^ joci cumva pe redsea?